PHILAURY

NV


Dénomination : PHILAURY
Forme juridique : NV
N° entreprise : 438.359.727

Publication

16/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 12.03.2014, NGL 09.04.2014 14089-0290-010
03/01/2014
ÿþ mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iteerga{sgd ter griffie Yl3iï de Rechtbank van Koo,zhontky te A..: v;rpen, op

2 3 21113

Griffie

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0438.359.727

Benaming (voluit) : PHILAURY

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Schawijkstraat 61

(volledig adres) 2520 Ranst

Onderwerpen) akte : FUSIE DOOR VERENIGING VAN ALLE AANDELEN IN ÉÉN HAND - OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

WIJZIGING DOEL  REËLE KAPITAALVERMINDERING - KAPITAALVERHOGING ART. 537 WIB92 DOOR INBRENG IN NATURA - UITKERING TUSSENTIJDS DIVIDEND - WIJZIGING AARD AANDELEN - DIVERSE STATUTENWIJZIGINGEN

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 12 december 2013, blijkt het volgende:

1. De vergadering besliste tot de fusie door vereniging van alle aandelen in één hand (hierna de "Fusie") van de naamloze vennootschap "PHILAURY", rechtspersonenregister Antwerpen 0438.359.727, met zetel te 2520 Ranst, Schawijkstraat 61 (de "Overnemende Vennootschap") met de naamloze vennootschap "STROPDAS", rechtspersonenregister Antwerpen 0451.222.719, met zetel te 2140 Antwerpen (Borgerhout), Jozef Nuytsstraat 1 (de "Overgenomen Vennootschap"), door de overgang van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de Overgenomen Vennootschap naar de Ovememende Vennootschap overeenkomstig het fusievoorstel de dato 17 oktober 2013 (hierna het "Fusievoorstel").

De Fusie werd verwezenlijkt en op boekhoudkundig vlak worden haar effecten gesorteerd per 12 december 2013. Bijgevolg zullen alle handelingen van de Overgenomen Vennootschap vanaf 12 december 2013 vanuit boekhoudkundig oogpunt geacht worden te zijn verricht voor rekening en risico van de Overnemende Vennootschap.

2. Het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschap, id est het volledige actief en passief vermogen, is overgegaan naar de Ovememende Vennootschap onder algemene titel, met alle rechten en verplichtingen, niets voorbehouden noch uitgezonderd.

3. Na kennisname van het verslag van de raad van bestuur met staat van activa en passiva per 8 november 2013, werd het doel van de vennootschap gewijzigd en luidt artikel 3 van de nieuwe tekst der statuten als volgt:

"Artikel 3: doel

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

- Het verrichten van diensten die rechtstreeks en uitsluitend betrekking hebben op de uitoefening van het beroep van de vennoten zelf in het algemeen en meer in het bijzonder het ter beschikking stellen van bepaalde middelen (onder meer gebouwen, inrichting, meubilair, andere apparatuur en uitrusting, computer en administratieve diensten) nodig voor de uitoefening van de beroepswerkzaamheid ais accountant en belastingconsulent.

De vennootschap mag tevens lening sovereenkomsten afsluiten met het oog op de financiering van haar activiteiten.

De vennootschap is een zuivere middelenvennootschap die enkel prestaties mag leveren ten voordele van haar vennoten evenals ten voordele van de eventuele professionele vennootschappen van de vennoten. De aan de vennoten aangerekende vergoeding of retributie mag uitsluitend hun aandeel in de door de vennootschap gedane uitgave dekken,

- Het aanleggen, het uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de ,

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Î

verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

- Het aanleggen, het uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur;

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken niet, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere burgerlijke vennootschappen of ondernemingen waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare.

De vennootschap kan in het algemeen alle industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

Door de wijziging van het doel, wijzigde eveneens de aard van de vennootschap zodat deze voortaan een burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een naamloze vennootschap zal zijn.

4. De vergadering besloot het kapitaal van de vennootschap te verminderen met dertienduizend euro (¬ 13.000,00), om dit terug te brengen van vijfenzeventigduizend euro (¬ 75.000,00) op tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00), en dit om nutteloos hoog kapitaal te herleiden tot de werkelijke behoeften en dit zonder afschaffing van bestaande aandelen, maar door terugbetaling aan de aandeelhouders van een deel van de waarde van hun aandelen, te weten één/vijfhonderdste (1/5005t0) van onderhavige kapitaalvermindering per aandeel.

Deze kapitaalvermindering werd niet aangerekend op werkelijk gestort kapitaal, maar op de overgedragen winsten die bij de akte tot kapitaalverhoging verleden voor notaris Erik Celis te Antwerpen op 13 maart 1995, werden geïncorporeerd in het kapitaal van de vennootschap, met het oog op de toepassing van artikel 537 W11392 zoals ingevoerd door de programmawet van 28 juni 2013 met de bedoeling tot op de opneming ervan in het kapitaal van het volledige verkregen bedrag afkomstig van deze kapitaalvermindering overeenkomstig voormeld artikel 537 W1B92.

5. Op aanbeveling van de raad van bestuur en na de nodige vaststellingen besliste de vergadering om een tussentijds dividend uit te keren in overeenstemming met artikel 537 W1B92 zoals ingevoerd door de programmawet van 28 juni 2013 ten belope van het hierna vermelde bedrag.

De vergadering besliste dat daartoe, overeenkomstig voormeld artikel 537 WIB92, een bedrag van in totaal driehonderdzeventigduizend euro (¬ 370.000,00) wordt onttrokken aan de belaste reserves zoals deze ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering teneinde het bedrag verkregen door de aandeelhouders, na afhouding van de roerende voorheffing van tien procent (10%) van de uitkering aan de natuurlijke persoon-aandeelhouder, gedeeltelijk onmiddellijk op te nemen in het kapitaal van de vennootschap In het kader van de kapitaalverhoging door inbreng in natura, waarop de bestaande aandeelhouders wordt ingeschreven.

6. Na kennisname en goedkeuring van de verslagen van de raad van bestuur en de bedrijfsrevisor werd de kapitaalverhoging door inbreng in natura goedgekeurd en besliste de vergadering om het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met driehonderdachtendertigduizend euro (¬ 338.000,00), tegen uitgifte van tweeduizend zevenhonderdvijfentwintig (2.725) nieuwe aandelen.

De voorzitter verklaarde en de vergadering bevestigde dat deze kapitaalverhoging gebeurde in toepassing van artikel 537 van het Wetboek van de Inkomstenbetastingen 1992 (hierna WIB92) zoals ingevoerd door de programmawet van 28 juni 2013 met het oog op de opneming in het kapitaal van een gedeelte van het verkregen bedrag afkomstig van de verdeling van de belaste reserves overeenkomstig voormeld artikel 537 WIB92, behoudens het bedrag ten belope van honderdenelf euro (¬ 111,00), vermits dit bedrag afkomstig is van (een gedeelte van) een rekening-courant en deze gelden aldus niet voldoen aan de voorwaarden die worden gesteld in artikel 537 W1B92 aangezien dit een inbreng betreft van een deel van de reeds voorheen bestaande rekening-courant

De nieuwe aandelen zullen In het genot treden vanaf de datum van hun uitgifte en zij zullen dadelijk en volledig delen in de resultaten van de vennootschap, dit wil zeggen zonder enige pro ratering in aile tot op 12 december 2013 opgebouwde winsten en met een gelijk recht op dividend als de bestaande aandelen.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "THEO VAN HERCK BEDRIJFSREVISOR", rechtspersonenregister Antwerpen 0443.734.220, met zetel te 2160 Wommelgem, Herentalsebaan 645, vertegenwoordigd door de heer Van Herck Theo, bedrijfsrevisor, luidt als volgt

"2.4. BESLUIT

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van PHILAURY NV bestaat uit vorderingen ten laste van de vennootschap voor een totaal bedrag van 338.000,00 euro.

Ons verslag is opgesteld onder de volgende cumulatieve opschortende voorwaarden:

a) dat de algemene vergadering, voorafgaand aan de kapitaalverhoging beoogd in dit verslag, heeft besloten tot een kapitaalvermindering voor een bedrag van 13.000,00 euro en tot de toekenning van een tussentijds dividend voor een bedrag van 370.000,00 euro in toepassing van de in artikel 537 WIB92 bedoelde procedure.

b) dat de algemene vergadering, voorafgaand aan de kapitaalverhoging beoogd in dit verslag, heeft besloten om het dividendbedrag, na aftrek van de in artikel 537 WIB 92 bedoelde roerende voorheffing van 10%

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

zaan hot

Selgisch

5tzatsb1ac

' " «"IV

mor311.1

voor de natuurlijke aandeelhouder, op te nemen in de kolom "credit" van een schuldrekening op naam van elke' aandeelhouder.

Bij het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden, ben ik van oordeel dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%;

2, de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3. dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat- de waardebepalingen waartoe deze methoden leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura ten belope van 338.000,00 euro in kapitaal bestaat uit 2.725 nieuwe aandelen van de vennootschap PHILAURY NV zonder vermelding van nominale waarde.

We willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid era billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Wommelgem,

26 november 2013

(getekend)

THEO VAN HERCK BEDRUFSREVRSOR BVBA

vertegenwoordigd door:

Th. VAN HERCK

Bedrijfsrevisor"

Dientengevolge is het kapitaal van de vennootschap vastgesteld op vierhonderdduizend euro (¬

400.000,00).

De vergadering verzocht de instrumenterende notaris te akteren dat de wettelijke voorwaarden met

betrekking tot de plaatsing en de storting van het kapitaal uit hoofde van deze kapitaalverhoging zijn nageleefd.

7. De vergadering stelde vast dat alle bestaande aandelen op naam zijn ingeschreven in een register van aandelen en dat er geen aandelen aan toonder uitgegeven door de vennootschap meer bestaan sedert 19 december 2011, zijnde de datum waarop werd vastgesteld dat de raad van bestuur heeft verklaard dat alle toen nog bestaande titels aan toonder werden vernietigd onmiddellijk na de omzetting van de desbetreffende aandelen aan toonder in aandelen op naam en hun inschrijving werd gedaan in het register van aandelen van de vennootschap op naam van de respectievelijke aandeelhouders die daarom hadden verzocht overeenkomstig artikel 462 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering besloot dat de effecten voortaan enkel nog op naam kunnen zijn.

8. De regeling inzake aflossing van kapitaal werd geschrapt.

9. Een regeling inzake dagelijks bestuur werd toegevoegd en de regeling inzake directiecomité werd geschrapt. Artikel 12 van de nieuwe tekst der statuten luidt als volgt: '

"Artikel 12: dagelijks bestuur

Het dagelijks bestuur van de vennootschap mag worden opgedragen aan één of meer personen, al dan niet aandeelhouders, die alleen of gezamenlijk optreden. De raad van bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag en bevoegdheid.

Iedere bestuurder die wordt aangesteld tot afgevaardigde bestuurder met alleen vertegenwoordigingsbevoegdheid, za! krachtens deze statuten ook bevoegd zijn om zelfstandig alle besluiten te nemen in het kader van het dagelijks bestuur."

10. De regeling inzake toelatingsvoorwaarden en voorwaarden uitoefening stemrecht in algemene vergaderingen werd gewijzigd en de eerste alinea van artikel 18 van de nieuwe tekst der statuten luidt voortaan als volgt:

"Voor de houders van effecten op naam zijn er geen voorwaarden voor toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht."

11. De regeling inzake verdeling liquidatiesaldo werd gewijzigd en artikel 25 van de nieuwe tekst der statuten luidt als volgt:

"Artikel 25: verdefinq liquidatiesaldo

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

indien aandelen opgesplitst zouden zijn in naakte eigendom en vruchtgebruik, komen, behoudens andersluidende overeenkomst tussen de betrokkenen, alle in de vennootschap opgebouwde reserves uitsluitend toe aan de vruchtgebruiker. Het maatschappelijk kapitaal zal worden verdeeld tussen de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar berekend volgens de "formule van Ledoux" met een rentevoet van vier ten honderd (4 %), in geval van opvraging van aanvullende stortingen zullen de stortingen verschuldigd door de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar in eenzelfde verhouding als hiervoor gesteld dienen te gebeuren."

12. Een nieuwe tekst der statuten werd vastgesteld welke voortaan als enige vigerende tekst van de statuten zal gelden.

a ' Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad'













Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge













Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

mod 11.1

a

J

Voor-

behouden aan het Belgisch

5tgatsablad'

13. Er werd aan de heer VAN REMOORTERE Dirk Victor Maria, geboren te Schoten op 12 november' 1959, wonende te 2520 Ranst, Schawijkstraat 61, met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij één of meer erkende ondememingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht, en dit zowel naar aanleiding van onderhavige fusieoperatie als naar aanleiding van vroegere beslissingen en akten uitgaande van het bestuursorgaan of de algemene vergadering van de vennootschap, alsook een bijzondere volmacht om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.".

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, verslag raad van bestuur, verslag bedrijfsrevisor, staat activa

en passiva.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzi; van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/12/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

C ndernemingsnr : 0438.359.727

Benaming

(volte : PHILAURY

(verkort)

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van Koophandel te Antwerpen, op

Grlffíe 1 0 DEC. 2013

*13191748*

Voor- behouden aan hot Belgisch Staatsblad

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Schawijkstraat 61 te 2520 RANST

(volledig adres)

Onderwem akte : ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDERS EN AFGEVAARDIGE BESTUURDER.

Uit het proces-verbaal van de gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op 13 maart 2013 blijken de volgende beslissingen:

De vergadering neemt nota van het ontslag van de heer Marc Van Remoortere als bestuurder. De vergadering bedankt hem voor de goede samenwerking. Hij ontvangt kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat.

Met unanimiteit wordt herbenoemd tot bestuurder: de heer VAN REMOORTERE Raphael , Van de perrelei 25 te 2140 Borgerhout.

Tevens werd herbenoemd tot bestuuder: de heer VAN REMOORTERE DIRK , Schawijkstraat 61 te 2520 Ranst.

Alle bestuurders aanvaarden hun mandaten die zullen lopen ter voleinding van het mandaat van de uittredende bestuurders tot de algemene vergadering te houden in 2019.

Tevens werd bij besluit van de raad van bestuur het mandaat van de heer VAN REMOORTERE Dirk als afgevaardigd bestuurder hernieuwd.

Voor waar en echt verklaard uittreksel.

Ranst, 13 maart 2013

Dirk Van Remoortere,

Afgevaardigd bestuurder

Op de laakte biz, van Luk B vermelden ; Recto: Naam en heedanigheid van de metiumenterende notaris, beul; van de pursafoh(erts)

bevoegd ele rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

30/10/2013
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



iN 1 *1316A889* 11

Neergelegd ter griffie van de Rerbibank van Koophandel te Antwerpen1 ye

21 OKT. 2013

Griffie

" Ondernemingsnr : 0438.359.727

Benaming tvoluit) : PHILAURY

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Schawijkstraat 61

(volledig adres) 2520 Ranst

Onderwerp(en) akte : NEERLEGGING EN BEKENDMAKING BIJ UITTREKSEL VAN FUSIEVOORSTEL

Neerlegging van het fusievoorstel (het "Fusievoorstel") opgesteld de dato 17 oktober 2013 overeenkomstig artikel 719 W.Venn., betreffende de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting door de naamloze vennootschap "PHILAURY", rechtspersonenregister Antwerpen 0438.359.727, met zetel te 2520 Ranst, Schawijkstraat 61 (de "Overnemende Vennootschap"), van de naamloze vennootschap "STROPDAS", rechtspersonenregister Antwerpen 0451.222.719, met zetel te 2140 Antwerpen (Borgerhout), Jozef Nuytsstraat 1 (de "Over te Nemen Vennootschap").

Uittreksel van het Fusievoorstel dd. 17 oktober 2013

Overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, hebben de bestuursorganen van' de naamloze vennootschap "PHILAURY", met maatschappelijke zetel te 2520 Ranst, Schawijkstraat 61, en van de naamloze vennootschap "STROPDAS", met maatschappelijke zetel te 2140 Antwerpen (Borgerhout), Jozef Nuytsstraat 1, in onderling overleg volgend voorstel tot met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting opgemaakt, dat zij aan hun respectievelijke algemene vergaderingen zullen voorleggen.

Dit fusievoorstel voorziet de overname van de naamloze vennootschap "STROPDAS" door de naamloze vennootschap "PHILAURY" zodat het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van STROPDAS NV naar PHILAURY NV overgaat.

De bestuursorganen van PHILAURY NV en STROPDAS NV zetten dan uiteen als volgt: Vermeldingen voorzien bil artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen: 1° de rechtsvorm, de naam, het deel en de zetel van de te fuseren vennootschappen: De over te nemen vennootschap is:

STROPDAS, met maatschappelijke zetel te 2140 Antwerpen (Borgerhout), Jozef Nuytsstraat 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister Antwerpen onder het ondernemingsnummer 0451.222,719, met de rechtsvorm van een naamloze vennootschap, waarvan het maatschappelijk doel volgens artikel 3 van haar statuten luidt als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

Het beheer van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, het valoriseren en instandhouden van dit patrimonium vooral door beheersdaden.

Beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop en vervreemding toegelaten zijn inzoverre zij nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het patrimonium van de vennootschap.

Daartoe mag zij alle onroerende, roerende en financiële verhandelingen verrichten, zoals ondermeer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten, opschikken, verbouwen, huren en verhuren en aile mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin alsmede aankopen, te gelde maken en beleggen in effecten en alle andere waarde-elementen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. heklij van de perso(oin{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

L Dit alles uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan mod 11.1

vermogensbeheer en beleggingsadvies. in commissie, ais vennootschappen voor

De vennootschap handelt voor eigen rekening, tussenpersoon of als

Yebr-' behouden aan het Belgisch Staatsblad

vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen,

groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van

het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere

verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen."

De overnemende vennootschap is;

PHILAURY, met maatschappelijke zetel te 2520 Ranst, Schawijkstraat 61, ingeschreven in het rechtspersonenregister Antwerpen onder het ondernemingsnummer 0438.359.727, met de rechtsvorm van een naamloze vennootschap, waarvan het maatschappelijk doel volgens artikel 3 van haar statuten luidt als volgt:

"De vennootschap heeft tot doei:

- alle aktiviteiten inzake import, export en trading met uitzondering van diegene waarvoor speciale

vergunningen vereist zijn.

- consulting en expertise in verband met bovenvermelde aktiviteiten;

- het ontwikkelen, fabriceren, exploiteren en commercialiseren van nieuwe technologieën, produkten en

fabrikatietechniieken;

- consulting in verband met marketingstudies, managementtechnieken en aanverwante aktiviteiten;

- het verkrijgen en uitbaten van octrooien, licenties, merken en intellectuele rechten;

- de aankoop, verkoop, huur, verhuur en alle andere transacties betreffende onroerende goederen en rechten.

- het in- en uitvoeren van produkten en het uitbaten van een groothandel in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met transactie bovengenoemde aktiviteiten.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in kommissie, als onroerende tussenpersoon of als vertegenwoordiger

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen,

groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van

het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere

verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden .op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen."

2° De datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

De handelingen van de over te nemen vennootschap STROPDAS NV zullen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap PHILAURY NV vanaf datum van het verlijden van de fusieakten.

3° De rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschappen, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen:

Er zijn in de over te nemen vennootschap STROPDAS NV geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben noch houders van andere effecten dan aandelen.

4° Ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen:

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van STROPDAS NV en PHILAURY NV.

Statute nwi izigi nc{

Het doel van de overnemende vennootschap dient niet te worden aangepast uit hoofde van de beslissing tot fuseren, maar dient wel te worden aangepast aan de bepalingen die opgelegd zijn door het fnstitutit van Accountants en Belastingconsulenten gezien de leden van het bestuursorgaan. Tevens zullen de statuten van de overnemende vennootschap waar nodig worden aangepast om ze in overeenstemming te brengen met de vigerende wetgeving,

Bodemsenerinq

Het vermogen van de over te nemen vennootschap bevat geen onroerende goederen, zakelijke rechten of andere rechten waarop enige decretale regelgeving inzake bodemsanering van toepassing is.

Op de laatste blz. van Luik EE vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Antwerpen, 17 oktober 2013

Dirk Van Remoortere,

Afgevaardigd bestuurder

"

.. Voor-

behouden

aan het

Selgisch

Staatsblad

mad 11.1

Tegelijk hiermee neergelegd: fusievoorstel dd. 17 oktober 2013,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik E vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 13.03.2013, NGL 03.05.2013 13112-0115-010
18/04/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 14.03.2012, NGL 13.04.2012 12086-0215-011
22/04/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 10.03.2011, NGL 15.04.2011 11085-0120-011
05/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 10.03.2010, NGL 03.05.2010 10106-0413-010
29/04/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 11.03.2009, NGL 24.04.2009 09117-0208-013
26/05/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 12.03.2008, NGL 20.05.2008 08146-0210-013
07/11/2007 : AN272077
09/07/2007 : AN272077
08/06/2007 : AN272077
16/05/2005 : AN272077
23/11/2004 : AN272077
30/07/2004 : AN272077
21/01/2004 : AN272077
05/06/2003 : AN272077
11/09/2002 : AN272077
07/08/2002 : AN272077
01/08/2001 : AN272077
01/01/1993 : AN272077
01/01/1992 : AN272077
11/10/1989 : AN272077

Coordonnées
PHILAURY

Adresse
SCHAWIJKSTRAAT 61 2520 RANST

Code postal : 2520
Localité : RANST
Commune : RANST
Province : Anvers
Région : Région flamande