PAMIXX

Société en commandite simple


Dénomination : PAMIXX
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 807.591.316

Publication

19/11/2013
ÿþ maa 11.1



Luik B . ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0807.591.316

Neergelegd ter grlfde ven de Rechtbank

- VI~It Koophandel fie AnllrerpM op

0 6 NOV 2013

Griffie

Voorbehouden ean het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2013 - Annexes du Moniteur belge Benaming (voluit) : PAMIXX

(verkort) :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : te 2070 Burcht (Zwijndrecht), Dorpstraat 110

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING INGEVOLGE PARTIËLE SPLITSING DOOR OVERNEMING - STATUTENWIJZIGING

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, te 2018 Antwerpen, Broederminstraat 9, op één november tweeduizend dertien, voor registratie uitgereikt, met als enig doel worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, dat de buitengewone algemene vergadering:; '= van de vennoten van de gewone commanditaire vennootschap "PAMIXX", gevestigd te 2070 Burchtl (Zwijndrecht), Dorpstraat 110, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen met: ondernemingsnummer 0807.591.316, onder meer de volgende beslissingen heeft genomen:

1. tot goedkeuring van de partiële splitsing van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid°i "APOTEEK VERSCHAEVE - BARTELEN", gevestigd te 2070 Zwijndrecht, Dorpstraat 110, ingeschreven in het,' rechtspersonenregister van Antwerpen, met als ondernemingsnummer 0451.903.303, door overdracht van de het splitsingsvoorstel beschreven vermogensbestanddelen, evenals de daaraan verbonden rechten en= verplichtingen, naar de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PAMIXX" voornoemd en dit=; tegen uitreiking van dertig (30) nieuwe aandelen zonder vermelding van waarde, volgestort, van de verkrijgende, vennootschap "PAMIXX", toe te kennen aan de vennoten van de partieel gesplitste vennootschap, andere dan£; de verkrijgende vennootschap zelf.

De overgang geschiedt op basis van de staat van balans afgesloten op 31 maart 2013.

2. De aan de verkrijgende vennootschap toegewezen activa en passiva bestanddelen, zijn met alle rechten en plichten, overgegaan op de verkrijgende vennootschap.

De datum vanaf welke de verrichtingen gesteld door de inbrengende vennootschap, voor wat betreft hete gedeelte dat wordt afgesplitst, geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap, vanuit boekhoudkundig oogpunt en op het vlak der directe belastingen, wordt vastgesteld op 1 april 2013 (0.00`; uur).

;; De nieuw uitgegeven aandelen in de verkrijgende vennootschap nemen deel in het bedrijfsresultaat en zijn': dividendgerechtigd vanaf 1 januari 2013 (0,00 uur).

_; 3. om vrijstelling te verlenen van de verslagen als bedoeld in artikel 734 van het Wetboek van Vennootschappen en unaniem te verzaken aan het opstellen van het deskundigenverslag als bedoeld in artikel;, 3; 731 van het Wetboek van Vennootschappen.

tot verhoging van het kapitaal van de vennootschap met een bedrag van DRIEHONDERDNEGENENDERTIG EURO VIJFENTACHTIG CENT (¬ 339,85) cm het te brengen van TWEE MILJOENiI NEGENHONDERDVIJFENNEGENTIGDUIZEND EURO (¬ 2.995.000,00) op TWEE MILJOEN NEGENHONDERDVIJFENNEGENTIGDUIZEND DRIEHONDERDNEGENENDERTIG EURO VIJFENTACHTIG;! CENT (¬ 2.995.339,85) en uitgifte van dertig (30) nieuwe aandelen.

Op voormelde kapitaalverhoging werd volledig ingetekend en zij werd volledig volgestort ingevolge de inbreng in natura van de aan de vennootschap "PAMIXX: toegewezen vermogensbestanddelen van de partieel, gesplitste vennootschap.

5, om de statuten aan te passen aan de voorgaande besluiten. Artikel 5 van de statuten wordt gewijzigd als volgt

"Het geplaatst kapitaal bedraagt TWEE MILJOEN NEGENHONDERDVIJFENNEGENTIGDUIZENDï: DRIEHONDERDNEGENENDERTIG EURO VIJFENTACHTIG CENT (¬ 2.995.339,85) en is verdeeld in'. ,' DRIEDUIZEND VIJFENTWINTIG (3.025) aandelen zonder vermelding van waarde,"

Volmacht

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, bij de;? ondernemingsloketten en bij de diensten van de btw, zowel wat betreft onderhavige akte als wat betreft alles I; latere of vroegere wijzigingen, verbeteringen of schrappingen, wordt volmacht gegeven aan de burgerlijke;;

Op de laatste blz., van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

moa 11.1

vennootschap met de rechtsvorm van een naamloze vennootschap met beperkte aansprakelijkheid '<

"FIDUCIAIRE CORNELIS & BUDTS", gevestigd te 2100 Antwerpen (district Deume), Bisschoppenhoffaan 384,

met het recht op indeplaatsstelling,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL:

De Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van de akte; volmacht;

- de gecoördineerde statuten

4

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staats3lad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

30/09/2013
ÿþmod 11.1

~ d

Luïk In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111

3198097*

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffiel 9 SEP. 2013

Ondernemingsnr : 807.591.316

Benaming (voluit) : PAMIXX

(verkort)

ji Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : te 2070 Burcht (Zwijndrecht), Dorpstraat 110

Onderwerp akte :VOORSTEL TOT EEN MET SPLITSING GELIJKGESTELDE VERRICHTING í?

Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, te 2018 Antwerpen, Broederminstraat 9, op zeventien ' september tweeduizend dertien, vddr registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat:

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "APOTEEK VERSCHAEVE-BARTELEN",'£

waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 2070 Burcht (Zwijndrecht), Dorpstraat 110, ingeschreven

het rechtspersonenregister van Antwerpen met ondernemingsnummer 0451.903.303,

hierna genoemd "de inbrengende vennootschap";

en;

2. De gewone commanditaire vennootschap "PAMDCX", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te;; ;: 2070 Burcht (Zwijndrecht), Dorpstraat 110, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen met

ondernemingsnummer 0807.591.316; 'e

hierna genoemd de "verkrijgende vennootschap". ie

e Een gezamenlijk partieel splitsingsvoorstel hebben neergelegd waarbij een deel van het vermogen van de inbrengende vennootschap zonder ontbinding, met toepassing van de bepalingen van de artikel 677 en 728 en;. ;; volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zal overgaan op de verkrijgende vennootschap en dit tegen;: suitreiking van dertig nieuwe aandelen in de verkrijgende vennootschap welke aandelen worden toegekend aan' de vennoten van de inbrengende vennootschap, andere dan de verkrijgende vennootschap zelf (artikel 758; ;` juncto artikel 740, §2, 1° van het Wetboek van Vennootschappen).

Bijgevolg verbinden de organen van bestuur van de bovengemelde vennootschappen zich wederzijds om te doen wat in hun macht Iigt om voormelde partiële splitsing tot stand te brengen tegen de nagemelde,; voorwaarden.

Uit liet het voorstel van partiële splitsing blijkt wat volgt:

a) Rechtsvorm - Naam - Doel - Zetel

De bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen werden hierboven aangeduid met name

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "APOTEEK VERSCHAEVE-BARTE LEN", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 2070 Burcht (Zwijndrecht), Dorpstraat 110,;; ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen met ondernemingsnummer 045 L903.303, zijnde de; partieel te splitsen vennootschap, hierna genoemd de "inbrengende vennootschap".

. De gewone commanditaire vennootschap "PAMDCX", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is

" = te 2070 Burcht (Zwijndrecht), Dorpstraat 110, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen met; ondernemingsnummer 0807.591.316, zijnde de "verkrijgende vennootschap".

Doel Het doel van de inbrengende vennootschap is het volgende :

'' "De vennootschap heeft tot doel : de aan- en verkoop van alle farmaceutische producten, het bereiden en,; verkopen van magistrale bereidingen, evenals alle handelingen in verband met de exploitatie van een apotheek, alsmede de verkoop van schoonheidsproducten, dieet- en kindervoeding, watten, verbanden en bijhorigheden. ; De vennootschap mag alle industriële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die kunnen;: ; bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, met inbegrip

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

c . S

van : het deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. De vennootschap is gerechtigd alle roerende en onroerende goederen aan te kopen, te huren of verhuren, te bouwen, te verkopen of te ruilen."

Het doel van de verkrijgende vennootschap is :

"De vennootschap heeft tot doel en dit alles in de meest ruime zin

1. het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen etn vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij aI dan niet een participatie aanhoudt;

2. administratie, consultancy en managementactiviteiten, omvattende onder meer :

- adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer, waaronder onder meer, maar niet uitsluitend, het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en conununicatie, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van bijvoorbeeld planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen;

- het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

- studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake juridische, fnanciële, handels-, bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden, met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

- het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn;

3. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen, zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen;

4. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen niet betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen, met uitsluiting evenwel van handelingen die zijn voorbehouden aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies;

5. het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

6. het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en. verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en aI haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borg stellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als voor alle derden, op voorwaarde dat zij er zelf belang bij = heeft, dit alles zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden."

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

J5

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Voorbehouden áan het Belgisch Staatsblad

Gelet op de aard van de inbreng kadert deze inbreng in het doel van de verkrijgende vennootschap en is dus geen doelswijziging vereist.

b) Ruilverhouding, - Opleg

Er worden aan de vennoten van de inbrengende vennootschap andere dan de verkrijgende

vennootschap zelf, in totaal dertig aandelen uitgereikt van de verkrijgende vennootschap.

Bijgevolg geeft één aandeel van de inbrengende vennootschap recht op vijftien aandelen in de

verkrijgende vennootschap.

Er wordt geen opleg in geld betaald.

c) Wijze van uitreiking

Onmiddellijk na het verlijden van de akte van partiële splitsing tekenen de organen van bestuur van de verkrijgende vennootschap in het register van aandelen de volgende gegevens aan :

- de identiteit van de vennoten van de inbrengende vennootschap;

- het aantal aandelen dat aan de vennoten van de inbrengende vennootschap (andere dan de verkrijgende vennootschap) toekomt; - de datum van het partieel splitsingsbesluit.

Deze inschrijving wordt door de zaakvoerders of één van de zaakvoerders, namens de vennootschap en door de vennoten of hun gevolmachtigde ondertekend.

De zaakvoerders van de inbrengende vennootschap voeren tevens de nodige wijzigingen door in het register van aandelen van de inbrengende vennootschap ingevolge de kapitaalvermindering waartoe de partiële splitsing aanleiding geeft.

d) Datum voor de vaststelling van de bestanddelen en voor deelname in de winst

Voor de vaststelling en toewijzing van de bestanddelen werd 1 april 2013 (0.00 uur) als datum

weerhouden,

De datum vanaf dewelke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, gaat in op 1 januari 2013.

e) Boekhouding

De datum vanaf welke de verrichtingen betreffende de ingebrachte vermogensbestanddelen van de inbrengende vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap wordt vastgesteld op 1 april 2013 (0.00 uur).

f) Bijzondere voorwaarden

Er zijn in de inbrengende vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere

rechten werden toegekend en er werden geen bijzondere voorwaarden vastgesteld.

g) Bijzondere bezoldiging

Aan de algemene vergadering zal worden voorgesteld om de bepalingen van artikel 734 van het . Wetboek van Vennootschappen toe te passen.

Overeenkomstig de wettelijke bepalingen zal in de agenda van de vergadering letterlijk melding worden gemaakt van het eerste en tweede lid van artikel 734 van het Wetboek van Vennootschappen en de afstand zal worden onderworpen aan een uitdrukkelijke stemming van de algemene vergadering.

Bijgevolg zullen geen bijzondere verslagen worden opgesteld in de zin van de artikelen 730 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

h) Bijzondere voordelen

Er werden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de

vennootschappen die deelnemen aan de partiële splitsing.

i) Bijzondere voordelen

Er werden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de

vennootschappen die deelnemen aan de partiële splitsing.

j) Beschrijving van ingebrachte actiefbestanddelen

Volgende actiefbestanddelen worden ingebracht in de verkrijgende vennootschap:

- de hierboven beschreven materiële vaste activa, met een totale boekwaarde van 662.692,07 euro.

Alle verrichtingen die vanaf 1 april 2013 tot op de datum van het partieel splitsingsbesluit worden/werden

verricht met betrekking tot voornoemde onroerende goederen in hoofde van de inbrengende vennootschap,

worden tevens ingevolge de partiële splitsing ingebracht in de verkrijgende vennootschap.

- geldbeleggingen met een boekwaarde van 520.513,27 euro.

- liquide middelen met een boekwaarde van 145.379,95 euro.

Er worden geen passiva, met uitzondering van de hierna vermelde eigen vermogensbestanddelen, ingebracht

in de verkrijgende vennootschap.

Toewiizing van activa en passiva

In de mate dat interpretatieproblemen zouden ontstaan in verband met de toewijzing van de activa en passiva

zal geopteerd worden voor toewijzing aan de inbrengende vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

r

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
PAMIXX

Adresse
DORPSTRAAT 110 2070 BURCHT

Code postal : 2070
Localité : Burcht
Commune : ZWIJNDRECHT
Province : Anvers
Région : Région flamande