NETCONNECT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NETCONNECT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 464.786.386

Publication

25/11/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 21.09.2013, NGL 21.11.2013 13663-0308-014
06/11/2013
ÿþmod 11.1

rite e In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Benaming (voluit) : NETCONNECT

IIIIII111111111111

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsblac

Mergelegd ter Orlfr7e vcin deef,&bikeea veueePtegaael r@"~1eeteir

2~OKT, 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0464186.386

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Pulsebaan 52 bus 5

2242 Zandhoven (Pulderbos)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING - KAPITAALVERHOGING

Tekst :

Uit het proces verbaal van de buitengewone algemene vergadering gehouden op het kantoor van; geassocieerd notaris Catherine Goossens te Grobbendonk op 22 oktober 2013, blijkt dat dei vennootschap volgende beslissingen genomen heeft:

t Splitsing van de aandelen.

De vergadering beslist éénparig de bestaande aandelen te splitsen in 3, zodat de bestaande! 750 aandelen vervangen worden door 2.250 nieuwe aandelen.

2. Beslissing tot afwijking van de beschikkingen voorzien in de artikelen 760 tot 762 en 764 tot 767 van het Wetboek van vennootschappen.

Met eenparigheid van stemmen beslist de vergadering af te zien van de beschikkingen! voorzien in artikel 760 tot 762 en 764 tot 767 van het Wetboek van Vennootschappen.

Ondergetekende notaris wijst partijen erop dat dit tot gevolg heeft dat de inbreng van de bedrijfstak niet van rechtswege tot gevolg heeft dat de daaraan verbonden activa en passiva worden; overgedragen aan de verkrijgende vennootschap.

3. Kapitaalverhoging door inbreng van bedrijfstak..

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen het kapitaal te verhogen met! achtenveertigduizend zeshonderd drieënvijftig euro drieëndertig cent (¬ 48.653,33) om het te: brengen van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01) tot; zevenenzestigduizend tweehonderd vijfenveertig euro vierendertig cent (¬ 67.245,34) door inbreng in natura, zoals hierna uiteengezet, voor de tegenwaarde van 250 nieuwe aandelen van dezelfde! aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winst; zullen delen vanaf heden.

Op deze 250 aandelen wordt onmiddellijk in natura ingeschreven als volgt:

INBRENG IN NATURA

Is hier tussengekomen:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NCE", met maatschappelijke!

zetel te 2290 Vorselaar, Putakkerstraat 34F, BTW BE0810.679.181, RPR Turnhout.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Tom Coppens te Vosselaar op 17 maart 2009,! gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 2 april nadien, onder nummer 0048451.

Alhier vertegenwoordigd, overeenkomstig de statuten, door haar zaakvoerder, te weten: de heer OP DE WEERDT Tom Antoine Jacqueline, geboren te Lier op 11 juli 1980, rijksregisternummer 80.07.11-241,91, ongehuwd, wonende te 2290 Vorselaar, Putakkerstraat 34F, hiertoe benoemd in! voormelde oprichtingsakte.

Welke verklaart nagemelde bedrijfstak in te brengen.

De inbrengende vennootschap NCE, vertegenwoordigd door haar bestuursorgaan zoals hoger vermeld, verklaart dat zij onderhavige inbreng niet onderwerpt aan de regeling omschreven in de artikelen 760 tot 762 en 764 tot 767 van het Wetboek van Vennootschappen en de gevolgen! bedoeld in artikel 763 van hetzelfde wetboek dan ook niet van toepassing zullen zijn.

Alle immateriële vaste activa, al dan niet uitgedrukt in de balans, namelijk de ontworpen logo's, websites, e-mailadressen, domeinnamen, bedrijfsnaam, handelsbenamingen, en zo verder,;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

A Audit cvba, aansprakelijke vertegenwoordiger Frank Graré, bedrijfsrevisor."

VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDER

Tevens wordt aan deze het bijzonder verslag van de zaakvoerder gehecht, waarin hij uiteenzet waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap,

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het maatschappelijk kapitaal thans zevenenzestigduizend tweehonderd vijfenveertig euro vierendertig cent (¬ 67.245,34) bedraagt.

4. Opdelen van aandelen in categoriën.

De vergadering beslist éénparig de aandelen op te delen in categorieën A, B, C en D. Er zullen 1.000 aandelen categorie A, 1.000 aandelen categorie B, 250 aandelen categorie C en 250 aandelen categorie D zijn.

De aandelen worden toegekend als volgt

- aan de naamloze vennootschap `K&K INVEST', voornoemd: 1.000 aandelen van

categorie A en 125 aandelen van categorie D;

aan de naamloze vennootschap 'LAN INVEST', voornoemd: 1.000 aandelen van

categorie B en 125 aandelen van categorie D;

aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'NCE', voornoemd: 250

aandelen van categorie C.

5. Wijziging regels voor overdracht van aandelen.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat de overdracht van de aandelen

aan volgende procedure onderworpen wordt:

`Behoudens andersluidende overeenkomst, geldt in geval van overdracht van aandelen

volgende regeling:

§ 1, Telt de vennootschap slechts één vennoot, dan kan deze vrij de afstand beslissen van

alle af een deel van de aandelen,

§ 2. Indien de vennootschap twee leden telt, en zo hieromtrent geen andere schikking genomen wordt onder de vennoten, moet de vennoot die een of meerdere aandelen wil overdragen, zijn voorriemen tot overdracht laten kennen bij aangetekende brief áan zijn medevennoot, met aanduiding van naam, voornamen, beroep en woonplaats van de voorgestelde overnémer, van het aantal ,aandelen dat hij zinnens is over te dragen, alsmede van de voor ieder aandeel geboden prijs. De andere vennoot heeft de mogelijkheid, krachtens het voorkooprecht, aile of een deel van de aangeboden aandelen persoonlijk aan te kopen of te laten kopen door elke door hem gekozen derde met wie hij solidair borg staat. Deze derde moet evenwel aanvaard worden dodr de overdragende vennoot indien deze laatste, wanneer hij niet al zijn aandelen overdraagt, nog vennoot blijft.

Binnen vijftien dagen na ontvangst van de brief van de eventuele overdrager, moet de . andere vennoot hem een aangetekende brief sturen waarin hij zijn beslissing laat kennen, te weten: ofwel dat hij zijn voorkooprecht uitoefent, ofwel dat hij bij niet-uitoefening van dit voorkooprecht, met de overdracht instemt. Zijn beslissing moet niet worden gemotiveerd. Bij gebreken van zijn antwoord te versturen in de vormen en termijnen zoals voormeld, wordt de medevennoot geacht in te stemmen met de overdracht.

§ 3. Indien de vennootschap meer dan twee vennoten telt, en zo hieromtrent geen andere schikking genomen wordt onder alle vennoten, zullen de hierna volgende regelen worden toegepast.

De vennoot die een of meerdere aandelen wil overdragen, moet zijn voornemen tot overdracht aan de zaakvoerder of het college van zaakvoerders laten kennen bij aangetekende brief waarin omtrent de voorgenomen overdracht alle inlichtingen waarvan spraken in § 2 van dit artikel worden verstrekt.

Binnen acht dagen na ontvangst van dit bericht moet de zaakvoerder of het college van zaakvoerders de verschillende vennoten bij aangetekende brief inlichten omtrent het voornemen tot overdracht, met aanduiding van naam, voornamen, beroep en woonplaats van de voorgestelde overnemer(s), van het aantal aandelen waarvan de overdracht is voorzien, alsmede van de voor ieder aandeel geboden prijs. Aan iedere vennoot moet hij vragen of hij bereid is alle of een deel van de aangeboden aandelen over te nemen en of hij, bij gebreke zulks te doen, de overdracht toestaat aan de voorgestelde overnemer.

Binnen vijftien dagen na ontvangst van de brief van de eventuele overdrager, moet elke vennoot aan de zaakvoerder of het college van zaakvoerders een aangetekende brief sturen waarin hij zijn beslissing laat kennen, te weten: ofwel dat hij zijn voorkooprecht uitoefent, ofwel dat hij bij niet-uitoefening van dit voorkooprecht, met de overdracht instemt, Zijn beslissing moet niet worden gemotiveerd. Bij gebreken van zijn antwoord te versturen in de vormen en termijnen zoals voormeld, wordt de medevennoot geacht in te stemmen met de overdracht.

De zaakvoerder of het college van zaakvoerders moet de uitslag van de raadpleging van de vennoten betekenen aan de eventuele overdrager alsmede aan iedere vennoot die verklaard heeft zijn voorkooprecht te willen uitoefenen, en zulks bij aangetekende brief binnen de acht dagen nadat de termijn waarin de vennoten hun beslissing moesten laten kennen, verstreken is.

Op de laatste biz. Van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voer-behouden aan het Belgisch Staatsblad

De uitoefening van het recht van voorkoop door de vennoten wordt slechts definitief' wanneer:

de totaliteit van de aangeboden aandelen het voorwerp heeft uitgemaakt van de uitoefening van het voorkooprecht, derwijze dat de overdrager zeker is dat alle aangeboden aandelen overgenomen worden;

ofwel de overdrager zich ermee akkoord verklaart enkel die aandelen over te dragen die het voorwerp uitmaken van de uitoefning van het voorkooprecht.

Indien meerdere vennoten hun voorkooprecht gelijktijdig uitoefenen, zullen de hierna volgende regels worden toegepast.

De aandelen zijn verdeeld in groepen A, B, C en D. Het voorkooprecht zal bij voorrang uitgeoefend warden door de vennoten die eigenaar zijn van aandelen behorend tot dezelfde groep ais de aandelen waarvan de afstand is voorgesteld,

Indien van deze voorrang noch geheel, noch gedeeltelijk gebruik wordt gemaakt, of indien de voorgestelde overdracht de geheelheid betreft van de tot eenzelfde groep behorende aandelen, dan zullen de vennoten die het voorkooprecht uitoefenen, voor zover zij geen andere schikking treffen, (het saldo van) de aan te kopen aandelen verdelen onder hen, naar verhouding van het aantal aandelen die zij elkeen reeds bezitten, Indien na deze proportionele verdeling een aantal van de over te dragen aandelen niet kon worden toegekend, dan zullen deze door de zorgen van de zaakvoerder of het college van zaakvoerders opnieuw worden aangeboden,

Bovenstaande bepalingen zijn toepasselijk op alle overdrachten van aandelen onder levenden ten bezwarende titel,

6. Wijziging regels voor benoeming van zaakvoerders.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat de zaakvoerders als volgt zullen worden benoemd:

'Het aantal zaakvoerders wordt vastgesteld uit minimum drie, waarbij er verplicht één wordt gekozen uit een lijst van kandidaten voorgedragen door de vennoten van categorie A één uit een lijst van kandidaten voorgedragen uit categorie B en één uit een lijst van kandidaten voorgedragen uit categorie C.

De bekendmaking van de benoeming van de zaakvoerders moet verwijzen naar de lijst waarin zij respectievelijk waren opgenomen.'

Er zullen geen statutaire zaakvoerders meer zijn.

7. Wiiziginq datum algemene vergadering.

Met eenparigheid van stemmen beslist de vergadering dat de jaarlijkse algemene vergadering voortaan gehouden zal worden op de eerste zaterdag van december om 16.00 uur_

8. Aanpassing van de statuten aan de beslissingen.

De vergadering beslist éénparig de volgende wijzigingen aan de statuten te brengen:

Artikel 5 : wordt vervangen door volgende tekst :

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt 67.245,34 euro.

Het is vertegenwoordigd door 2.500 ondeelbare aandelen zonder vermelding van waarde, i

met een fractiewaarde van 112.500ste van het kapitaal, zijnde 1.000 aandelen categorie A, 1.000 aandelen categorie B, 250 aandelen categorie C en 250 aandelen categorie D.

De vennootschap heeft 3 soorten aandelen; aandelen A, B en C. - De houders van aandelen type A worden genoemd "Groep A". - De houders van aandelen type B worden genoemd"Groep B". - De houders van aandelen type C worden genoemd "Groep C". - De houders van aandelen type D worden genoemd "Groep D". Artikel 10: wordt vervangen door volgende tekst:

'Behoudens andersluidende overeenkomst, geldt in geval van overdracht van aandelen volgende regeling:

§ 1. Telt de vennootschap slechts één vennoot, dan kan deze vrij de afstand beslissen van alle of een deel van de aandelen.

§ 2. Indien de vennootschap twee leden telt, en zo hieromtrent geen andere schikking genomen wordt onder de vennoten, moet de vennoot die een of meerdere aandelen wil overdragen, zijn voornemen tot overdracht laten kennen bij aangetekende brief aan zijn medevennoot, met aanduiding van naam, voornamen, beroep en woonplaats van de voorgestelde overnemer, van het aantal aandelen dat hij zinnens is over te dragen, alsmede van de voor ieder aandeel geboden prijs. De andere vennoot heeft de mogelijkheid, krachtens het voorkooprecht, alle of een deel van de aangeboden aandelen persoonlijk aan te kopen of te laten kopen door elke door hem gekozen derde met wie hij solidair borg staat. Deze derde moet evenwel aanvaard worden door de overdragende vennoot indien deze laatste, wanneer hij niet al zijn aandelen overdraagt, nog vennoot blijft.

Binnen vijftien dagen na ontvangst van de brief van de eventuele overdrager, moet de andere vennoot hem een aangetekende brief sturen waarin hij zijn beslissing laat kennen, te weten: ofwel dat hij zijn voorkooprecht uitoefent, ofwel dat hij bij niet-uitoefening van dit voorkooprecht, met





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2013 - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

de overdracht instemt. Zijn beslissing moet niet worden gemotiveerd. Bij gebreken van zijn antwoord te versturen In de vormen en termijnen zoals voormeld, wordt de medevennoot geacht in te stemmen met de overdracht.

§ 3. Indien de vennootschap meer dan twee vennoten telt, en zo hieromtrent geen andere schikking genomen wordt onder alle vennoten, zullen de hierna volgende regelen worden toegepast.

De vennoot die een of meerdere aandelen wil overdragen, moet zijn voornemen tot overdracht aan de zaakvoerder of het college van zaakvoerders laten kennen bij aangetekende brief waarin omtrent de voorgenomen overdracht alle inlichtingen waarvan spraken in § 2 van dit artikel worden verstrekt.

Binnen acht dagen na ontvangst van dit bericht moet de zaakvoerder of het college van zaakvoerders de verschillende vennoten bij aangetekende brief inlichten omtrent het voornemen tot overdracht, met aanduiding van naam, voornamen, beroep en woonplaats van de voorgestelde overnemer(s), van het aantal aandelen waarvan de overdracht is voorzien, alsmede van de voor ieder aandeel geboden prijs, Aan iedere vennoot moet hij vragen of hij bereid is alle of een deel van de aangeboden aandelen over te nemen en of hij, bij gebreke zulks te doen, de overdracht toestaat aan de voorgestelde overnemer.

Binnen vijftien dagen na ontvangst van de brief van de eventuele overdrager, moet elke vennoot aan de zaakvoerder of het college van zaakvoerders een aangetekende brief sturen waarin hij zijn beslissing laat kennen, te weten: ofwel dat hij zijn voorkooprecht uitoefent, ofwel dat hij bij niet-uitoefening van dit voorkooprecht, met de overdracht instemt. Zijn beslissing moet niet worden gemotiveerd. Bij gebreken van zijn antwoord te versturen in de vormen en termijnen zoals voormeld, wordt de medevennoot geacht in te stemmen met de overdracht.

De zaakvoerder of het college van zaakvoerders moet de uitslag van de raadpleging van de vennoten betekenen aan de eventuele overdrager alsmede aan iedere vennoot die verklaard heeft zijn voorkooprecht te willen uitoefenen, en zulks bij aangetekende brief binnen de acht dagen nadat de termijn waarin de vennoten hun beslissing moesten laten kennen, verstreken is.

De uitoefening van het recht van voorkoop door de vennoten wordt slechts definitief wanneer:

- de totaliteit van de aangeboden aandelen het voorwerp heeft uitgemaakt van de

uitoefening van het voorkooprecht, derwijze dat de overdrager zeker is dat alle aangeboden aandelen overgenomen worden;

ofwel de overdrager zich ermee akkoord verklaart enkel die aandelen over te dragen die het voorwerp uitmaken van de uitoefning van het voorkooprecht,

Indien meerdere vennoten hun voorkooprecht gelijktijdig uitoefenen, zullen de hierna volgende regels worden toegepast

De aandelen zijn verdeeld in groepen A, B, C en D. Het voorkooprecht zal bij voorrang uitgeoefend worden door de vennoten die eigenaar zijn van aandelen behorend tot dezelfde groep als de aandelen waarvan de afstand is voorgesteld.

Indien van deze voorrang noch geheel, noch gedeeltelijk gebruik wordt gemaakt, of indien de voorgestelde overdracht de geheelheid betreft van de tot eenzelfde groep behorende aandelen, dan zullen de vennoten die het voorkooprecht uitoefenen, voor zover zij geen andere schikking treffen, (het saldo van) de aan te kopen aandelen verdelen onder hen, naar verhouding van het aantal aandelen die zij elkeen reeds bezitten. Indien na deze proportionele verdeling een aantal van de over te dragen aandelen niet kon worden toegekend, dan zullen deze door de zorgen van de zaakvoerder of het college van zaakvoerders opnieuw worden aangeboden.

Bovenstaande bepalingen zijn toepasselijk op alle overdrachten van aandelen onder levenden ten bezwarende titel.

Artikel 12: wordt vervangen door volgende tekst

Voor de duur van haar bestaan zal de Vennootschap bestuurd worden door een college van zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Het aantal zaakvoerders wordt vastgesteld uit minimum drie, waarbij er verplicht één wordt gekozen uit een lijst van kandidaten voorgedragen door de vennoten van categorie A éénuit een lijst van kandidaten voorgedragen uit categorie B en één uit een lijst van kandidaten voorgedragen uit categorie C.

De bekendmaking van de benoeming van de zaakvoerders moet verwijzen naar de lijst waarin zij respectievelijk waren opgenomen.

Artikel 19: wordt vervangen door volgende tekst:

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste zaterdag van december om 16.00 uur.

Wanneer deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden,

9. Coördinatie van de statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Vo9r-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 9 9.9

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



alle goodwill  cliënteel -- handelsfonds, meer bepaald het volledige klantenbestand, de omzet, de lopende en toekomstige contracten, en zo verder, en aile materiële vaste activa, met uitzondering van de onroerende goederen, die betrekking hebben op de activiteit van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'NCE' zullen overgaan op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Netconnect'_

Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 1 juli 2013 worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Netconnect'.

e) Beschriivinq en waardering

De ingebrachte bedrijfstak omvat bij wijze van samenvattende beschrijving overeenkomstig de balanstoestand vastgelegd op 31 december 2012 de volgende activa- en passivabestanddelen die als volgt worden gewaardeerd:

ACTIVA

- Ontwerp logo's: vierhonderd zevenendertig euro vijftig cent (¬ 437,50)

Goodwill  cliënteel  handelsfonds: zevenenveertigduizend tweeënzestig euro (¬

47.062, 00)

- Machines: vierhonderd achtendertig euro zeventig cent (¬ 438,70)

- Kantoormateriaal en meubilair: zevenhonderd vijftien euro dertien cent (¬ 715,13)

TOTAAL ACTIVA: achtenveertigduizend zeshonderd drieënvijftig euro drieëndertig cent (¬

48.653,33)

PASSIVA

TOTAAL PASSIVA : nihil

SAMENVATTING

- Activa achtenveertigduizend zeshonderd drieënvijftig euro drieëndertig cent (¬

48.653,33)

- Passiva: nul euro (¬ 0,00)

NETTO INBRENGWAARDE : ACHTENVEERTIGDUIZEND ZESHONDERD

DRiEËNVIJFrTIG EURO DRIEËNDERTIG CENT (¬ 48.653,33)

VERGOEDING VAN DE INBRENG.

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan alle comparanten verklaren kennis te hebben worden 250 volgestorte aandelen toegekend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid NCE, voornoemd .

VERSLAG VAN DE BEDRIJFSREVISOR.

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coëperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid A Audit, vertegenwoordigd door de heer Frank Graré, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 2600 Antwerpen-Berchem, Elisabethlaan 2 heeft het verslag de dato 21 oktober 2013, opgesteld voorgeschreven door artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen.

De bedrijfsrevisor besluit als volgt

De inbreng in natura naar aanleiding van de kapitaalverhoging van NETCONNECT BVBA, met maatschappelijke zetel te 2242 Pulderbos, Pulsebaan 52 bus 5, bestaat uit een bedrijfstak van NCE BVBA.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

- de verrichting werd nagezien in overeenstemming met de controlenormen uitgevaardigd

door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen; voor de bepaling van de inbrengwaarde, gebruik werd gemaakt van de balans per 31 december 2012 van NCE BVBA;

de beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

de voor de inbreng in natura door de partijen toegepaste waarderingsmethode bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waarde waartoe deze methode leidt, n!. een bedrijfstak van NCE BVBA ten bedrage van 48.653,33 ¬ , tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen; alle aandeelhouders verklaren zich akkoord met de waarderingswijze van de inbreng en met de uitgevoerde transactie;

De vergoeding van de inbreng bestaat uit 250 aandelen van de vennootschap NETCONNECT BVBA, met een fractiewaarde van elk één/tweeduizend vijfhonderdste deel van het kapitaal,

Dit alles onder voorbehoud van de geplande voorafgaande statutenwijziging,

Wij willen er tenslotte op wijzen dat onze opdracht er niet in bestaat om een uitspraak te doen over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Wij verklaren onze opdracht oprecht in eer en geweten te hebben vervuld.

Antwerpen (Berchem), 21 oktober 2013.











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2013 - Annexes du Moniteur belge





















Op de [natste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 1 i.1



De vergadering gelast ondergetekende notaris over te gaan tot de coördinatie van de'

statuten overeenkomstig de vigerende wetgeving.

10. Ontslag en benoeming nieuwe zaakvoerder.

Met eenparigheid van stemmen ontslaat de vergadering de heer Filip Van Oeckel en de heer

Kurt Cavens, beiden voornoemd, als statutaire zaakvoerders van de vennootschap, dankt hem voor

het gevoerde beleid en verleent hem algehele ontlasting nopens de uitvoering van hun mandaat

Tot nieuwe niet-statutaire zaakvoerders van de vennootschap worden benoemd:

- voor de categorie A: de naamloze vennootschap K & K Invest, voornoemd, met als vaste

vertegenwoordiger, de heer Kurt Cavens, voornoemd;

voor de categorie S: de naamloze vennootschap Lan Invest, voornoemd, met als vaste

vertegenwoordiger, de heer Filip Van Oeckel, voornoemd;

voor de categorie C: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `I\ICE',

voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de heer Tom Op De Weerdt, voornoemd,

die allen verklaren te aanvaarden.

Voor ontledend uittreksel ter publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Catherine Goossens.

Geassocieerd notaris.

in bijlage eensluidend afschrift

Tegelijk neergelegd : gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrurnenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

' bdhc oden

aan het Belgisch Staatsblad

29/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 06.12.2014, NGL 23.12.2014 14700-0371-015
24/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 15.09.2012, NGL 22.01.2013 13011-0368-015
06/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 17.09.2011, NGL 03.02.2012 12024-0289-015
17/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 18.09.2010, NGL 16.02.2011 11033-0041-014
27/11/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 19.09.2009, NGL 24.11.2009 09857-0353-015
01/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 20.09.2008, NGL 27.11.2008 08824-0280-017
16/10/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 15.09.2007, NGL 15.10.2007 07773-0193-017
31/05/2005 : ME. - JAARREKENING 30.11.2004, GGK 07.05.2005, NGL 30.05.2005 05181-3333-015
29/06/2004 : TU086225
18/06/2004 : TU086225
28/10/2002 : TU086225
08/06/2001 : TU086225
31/12/1998 : TUA14507

Coordonnées
NETCONNECT

Adresse
PULSEBAAN 52 BUS 5 2242 PULDERBOS

Code postal : 2242
Localité : Pulderbos
Commune : ZANDHOVEN
Province : Anvers
Région : Région flamande