MELIFRA

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MELIFRA
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 474.372.857

Publication

06/06/2013
ÿþ Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor behoud

aan hE Belgisr Staatsb

308 278* i Ai

Ondernemingsnr :0474.372.857

Benaming (voluit) :MELIFRA

(verkort): *

Rechtsvorm ; Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel :2610 Wilrijk, Gaston Fabrelaan 52

(volledig adres)

Onderwerp(eh) akte : ontbinding-vereffening overeenkomstig artikel 184 §5 Wetboek vennootschappen

Uit een proces-verbaal verleden voor Paul Wellens, notaris, met zetel te Mortsel, op 22/5/2013, blijkt dat werd gehouden een buitengewone algemene vergadering van "MELIFRA" Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, gevestigd te 2610 Wilrijk, Gaston Fabrelaan 52, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het nummer BE 0474.372.857, en dat onder meer volgende besluiten werden genomen: EERSTE BESLUIT.

Kennis wordt genomen het verslag van de zaakvoerder de dato zestien mei tweeduizend dertien, waaraan toegevoegd een staat van activa en passiva, de dato één maart tweeduizend dertien, niet ouder dan drie maanden, en het verslag van de bedrijfsrevisor AUDITAS bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Erik Van Der Jeught, kantoorhoudende te 2000 Antwerpen, Schildersstraat 1 bus 3, over voormelde staat.

Het verslag opgemaakt door voornoemde heer Van Der Jeught, de dato zestien mei tweeduizend dertien, besluit met betrekking tot de vereffening als volgt:

"8. BESLUIT

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft het bestuursorgaan van de vennootschap BVBA MELIFRA, met zetel te 2610 Wilrijk, Gaston Fabrelaan 52, een boekhoudkundige staat opgesteld, afgesloten op 1 maart 2013.

Rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, geeft deze staat een balanstotaal op van 1.800,33 EUR en een netto-actief van 1.800,33 EUR.

In toepassing van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen werd de boekhoudkundige staat opgesteld in discontinuïteit.

Op grond van de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele nonnen, kan ik bevestigen dat de boekhoudkundige staat afgesloten op 1 maart 2013 de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden.

Antwerpen, 16 mei 2013.

CVBA AUDITAS BEDRIJFSREVISOREN

vertegenwoordigd door

Erik VAN DER JEUGET

Bedrijfsrevisor"

Bij toepassing van artikel I81 § 4 lid 1 van het wetboek van vennootschappen bevestigt de ondergetekende Notaris na onderzoek het bestaan van de externe wettigheid van de rechtshandelingen en de formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is in verband met deze ontbinding.

De vergadering verklaart dat zij zich hierbij aansluit en dat zij geen onregelmatigheden of moeilijkheden heeft vastgesteld.

De aandeelhouders, tegenwoordig of vertegenwoordigd als gezegd, verklaren dat er zich in onderhavige vennootschap geen onroerende goederen bevinden.

TWEEDE BESLUIT.

a) De vergadering stelt vast dat het mandaat van de zaakvoerder met ingang vanaf heden eindigt, te weten: Mevrouw Chan Pek Lin, voornoemd

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank vin Koophandel te Antwerp en, op

2 8 M EI 2013

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/0

Luik B - vervolg

b) Na beraadslaging en lezing van voornoemde verslagen en staat van activa en passiva, verleent de vergadering,

per afzonderlijke stemming, volledige kwijting, zonder voorbehoud noch beperking, aan de zaakvoerder, voor de

uitoefening van zijn mandaat tot op heden.

DERDE BESLUIT

De vergadering stelt vast dat overeenkomstig artikel 184 § 5 van het Wetboek Vennootschappen :

1/ er geen vereffe+aar wordt aangeduid;

2/ er geen passiva zijn overeenkomstig voormelde staat van activa en passiva;

3/ de enige aandeelhouder aanwezig is dewelke houder is van alle aandelen van onderhavige vennootschap;

Na kennisname van de voormelde verslagen besluit de vergadering de vennootschap te ontbinden en te vereffenen in één akte overeenkomstig artikel 184 § 5 Wetboek vennootschappen en dit op heden.

De enige aandeelhouder neemt ingevolge deze beslissing de rechten en plichten over, zonder enig voorbehoud, van het resterend actief van onderhavige vennootschap.

VIERDE BESLUIT

De algemene vergadering verklaart de ontbinding en vereffening als definitief beëindigd en stelt vast dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

Zij besluit dat de boeken en documenten van de ontbonden en vereffende vennootschap gedurende de door de wet vereiste termijn zullen bewaard worden bij de enige aandeelhouder,

VIJFDE EN LAATSTE BESLUIT

Aan AT & C, kantoorhoudende te 2640 Mortsel, Armand Segerslei 151, vertegenwoordigd door de heer Benny Van den Bempt, met recht van indeplaatsstelling, wordt door de zaakvoerder een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingad n inistraties, alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen (inclusief de formulieren I (publicatie) en II (wijziging inschrijving) en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en de ondertekening en publicatie van een uittreksel van deze beslissing in de bijlagen tot het Belgisch Staatblad, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL (get.) notaris Paul Wellens

Tegelijk hiermee neergelegd:

Afschrift van het proces-verbaal

Verslag van de bedrijfsrevisor

06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 30.08.2012 12521-0432-011
08/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 31.08.2011 11530-0541-011
01/07/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondemerningsnr : 0474;372.857

Benaming "

(voluit) : D.C. ADMINISTRATION

U c.) . G .

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gaston Fabrélaan 52 te 2610 Antwerpen (Wilrijk)

Onderwerp akte : WIJZIGING STATUTEN

ER BLIJKT UIT een akte verleden voor René Van den Kieboom te Antwerpen op 3110312011, dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid D.C. ADMINISTRATION, met zetel te 2610 Antwerpen, Gaston Fabrélaan 52, BTW-en ondernemingsnummer 0474.372.857.

Volgende besluiten werden genomen:

Na beraadslaging neemt de vergadering, met eenparigheid van stemmen, volgende besluiten:

- Wijziging van de aard van de vennootschap, te weten het einde van het burgerlijke karakter van de vennootschap vanaf heden en het aannemen van een handelskarakter.

- de vergadering stelt het einde vast van het z10/09/2010aakvoerderschap van de heer DE CLIPPEL Frank Arthur Gilberte ingevolge diens overlijden te weten 10109/2010;

- de vergadering beslist aan te stellen als nieuwe zaakvoerder mevrouw CHAN Pek Lin, voormeld, hier aanwezig en verklarende te aanvaarden. Zij verklaart dat de uitoefening van het mandaat van zaakvoerder haar niet verboden is. Vanaf het overlijden van de heer De Clippel tot op heden werd de functie van zaakvoerder de facto waargenomen door Mevrouw Chan Pek Lin.

- de vergadering beslist dat het mandaat van de zaakvoerder onbezoldigd is;

- de vergadering beslist de maatschappelijke naam vanaf heden te wijzigen in Melifra;

- wijziging van het doel van de vennootschap:

-- verantwoord verslag van de zaakvoerder met betrekking tot de voorgestelde wijziging van het maatschappelijk doel en bijgevoegde samenvattende staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per eenendertig december tweeduizend en elf;

- wijziging van het maatschappelijk doel door het schrappen van het bestaande doel en door het vervangen ervan door volgend doel:

"- het beheer van onroerend of roerend vermogen, het aankopen, verhuren, uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen;

- het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, software-ontwikkeling en algemeen bestuur.

De verrichtingen die door de wet voorbehouden zijn aan vermogensbeheerders en beleggingsadviseurs zijn de vennootschap verboden.

- het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

- het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering;

- het toestaan van leningen aan vennootschappen, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen; in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie-ondernemingen;

- het waarnemen van alle bestuurs- en controle-opdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

Zij kan deelnemen in of zich op een andere wijze interesseren aan andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties. Zij mag zich hiervoor borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken. Zij mag ook de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

In het algemeen mag zij alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel en dit zowel in België als in het buitenland.

-,.'F ;t }~CctiJ .. ..." -- Y.~~ai. " " " . .^, \ r. .:~..11.T~ . .-n^1 c s r:.::~il von

. ;~rr t,.*.>":" . . .

;Nr í,s.l." .C" a '... OL'f"EI- !r L'+:~iî'í~P,(14~iaVr3~7C!'.

'vi:iSi; I`ic.^,. " : ~~>:;1~C'.C" ~

-ere. ter griffie van de Rechtbank

Ittoechde! fie Antwerpen. cp

Griffie 21 J0N12011

ilm

*11098944*

Voor zover en in de mate dat bovenvermelde doelomschrijving, geheel of gedeeltelijk, wettelijk gereglementeerd werd wijst ondergetekende notaris komparanten erop dat de vennootschapsaktiviteit slechts kan aangevat worden na het bekomen van de vereiste attesten of andere formaliteiten."

- aanpassing van de statuten aan de genomen besluiten, te weten:

vervanging van artikel 1 door nagemelde tekst:

Artikel 1.- De vennootschap is opgericht als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam Lifra op zestien maart tweeduizend en een.

Bij akte verleden voor Notaris Van den Kieboom René te Antwerpen op tweeëntwintig december tweeduizend en zes werd ondermeer de vennootschapsnaam gewijzigd in D.C. Administration.

Bij akte verleden voor Notaris Rene Van den Kieboom op eenendertig maart tweeduizend en elf werd de naam van de vennootschap gewijzigd in Melifra.

vervanging van artikel 4 door nagemelde tekst:

Artikel 4: de vennootschap heeft tot doel;

het beheer van onroerend of roerend vermogen, het aankopen, verhuren, uitbaten van onroerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen;

- het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, software-ontwikkeling en algemeen bestuur.

De verrichtingen die door de wet voorbehouden zijn aan vermogensbeheerders en beleggingsadviseurs zijn de vennootschap verboden.

- het verwerven door inschrijving of aankoop,en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering;

- het toestaan van leningen aan vennootschappen, onder om het even welke vorm; in dit kader.kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen; in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie-ondernemingen;

- het waarnemen van alle bestuurs- en controle-opdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

Zij kan deelnemen in of zich op een andere wijze interesseren aan andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties. Zij mag zich hiervoor borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken. Zij mag ook de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

In het algemeen mag zij alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel en dit zowel in België als in het buitenland.

Voor zover en in de mate dat bovenvermelde doelomschrijving, geheel of gedeeltelijk, wettelijk gereglementeerd werd wijst ondergetekende notaris komparanten erop dat de vennootschapsaktiviteit slechts kan aangevat worden na het bekomen van de vereiste attesten of andere formaliteiten."

--- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL ---

René Van den Kieboom, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte statutenwijziging, gecoordineerde tekst der statuten,

publikatielijst.

~;;alF ' ' 'r v ReGiO ~ .: m ~ r~ ~ . ~ r.: ~ _ _ rs r" '~" c,-, ~ ...- - r,~;? r' .. ~ - , . .

. C v bF" ' _ Jri " î ..~:~i"- I GC ~^~í'j. ~ L'IC~ Vé c ~í ~J} i -,an'~ r"

celBí;¬ ;SriE"5~3: ^ :~~, c:... ~. -.~ van .:e1JE' _ ,£. Vè rt.o

Voor-,behoulen aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2011- Annexes du Moniteur belge

28/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 17.09.2010 10546-0588-010
01/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.05.2008, NGL 26.08.2008 08646-0042-010
06/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 25.05.2007, NGL 30.07.2007 07518-0215-009
15/01/2007 : AN345621
06/09/2006 : AN345621
11/07/2006 : AN345621
07/10/2005 : AN345621
27/12/2004 : AN345621
30/09/2003 : AN345621
10/10/2002 : AN345621
23/05/2001 : ANA067230
30/03/2001 : ANA067230

Coordonnées
MELIFRA

Adresse
GASTON FABRELAAN 52 2610 WILRIJK

Code postal : 2610
Localité : Wilrijk
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande