MEBUCO

Société en commandite simple


Dénomination : MEBUCO
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 843.114.694

Publication

08/02/2012
ÿþ~

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*i~miao1um~u~ s3ss~*iWMn

1.lcerehie fie van de Rechtbank van Koopflande! Antwetlaenf op

2 JT+M.1fIV

Griffie

Ondernemingsnr

Benaming

(voluit) : "MEBUCO"

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Oudestraat 122, 2610 Wilrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uittreksel uit een akte verleden voor notaris Tom Bogaert te Wilrijk-Antwerpen op 24/12/2011, dragende de: melding "Geregistreerd op het zevende kantoor der Registratie te Antwerpen op 03/01/2012, boek 162 blad 13` vak 12, ontvangen : vijfentwintig euro (25 ¬ ), de ontvanger ai (getekend) J. Martens", houdende de oprichting', van een vennootschap met volgende kenmerken :

-VENNOTEN

1. De heer BULKMANS Dirk Martha Emiel, geboren te Wilrijk op twintig januari negentienhonderdzevenenzestig, [Identiteitskaart nummer : 590-8668674-04 - Rijksregister nummer : 67.01.20425.011 echtgenoot van Mevrouw MEYVIS Brigitte Jean Odilia Irma, wonend te 2610 Antwerpen (Wilrijk), Oudestraat 122.

2. De heer BULKMANS Luc Jan Maria, ongehuwd, geboren te Wilrijk op zeventien december

negentienhonderdvierenzestig, [Identiteitskaart nummer : 590-7769411-28 - Rijksregister nummer : 64.12.17-

361.721 wonende te 2650 Edegem, Boniverlei 154 bus 5.

-RECHTSVORM

Gewone commanditaire vennootschap

-NAAM

"MEBUCO"

-ZETEL

De zetel is gevestigd te Wilrijk, Oudestraat 122, en de vennootschap is ingeschreven in het

rechtspersonenregister (RPR) ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen.

-DOEL

De vennootschap heeft tot doel :

1) het deelnemen in of de directie voeren over andere vennootschappen en onder-nemingen; het management en het bestuur van om het even welke ondernemingen en vennootschappen, het optreden als vereffenaar;

2) het verlenen van technische, administratieve of commerciële bijstand aan alle Belgische en buitenlandse ondernemingen; het verlenen van financiële bijstand;

3) zowel in België als in het buitenland, onder eender welke vorm, participaties te verwerven en aan te houden;

4) haar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen of rechten, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden; het aankopen, verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren, onderverhuren of in huur nemen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld;

5) de aankoop, verhuur, onderhoud en verkoop van alle roerende goederen - desgevallend ten behoeve van eigen handelsverrichtingen of voor handelsverrichtingen van derden - zoals alle soorten materieel,; gereedschappen, machines, installaties en computers, soft- en hardware;

6) het aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van licenties, octrooien, merken en dergelijke;

7) het administratief opvolgen en beheer van bestanden en archieven;

8) het begeleiden van kleine, middelgrote en grote ondernemingen in de meest ruime zin.

De vennootschap mag aile industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken of het vergemakkelijken van het maatschappelijke doel, met inbegrip van : het deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen, door haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

Pp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

0843" 114 694

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

-DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur met ingang van 24/12/2011.

-KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op twee miljoen zevenhonderd twintigduizend vierhonderd euro (¬ 2.720.400,00).

Het maatschappelijk kapitaal is verdeeld in dertienduizend zeshonderd en twee (13.602) aandelen met een fractiewaarde van één/dertienduizend zeshonderdentweede elk (1/13.602de).

De aandelen zijn onderschreven als volgt

1 Q' de heer Dirk Bulkmans voornoemd schrijft in op dertienduizend zeshonderd en één (13.601,00) aandelen voor een bedrag van twee miljoen zevenhonderd twintig-duizend tweehonderd tweeëndertig euro vijftien cent (2.720.232,15). Dit ingevolge inbreng in volle eigendom van vijfhonderd negenennegentig (599) aandelen van de naamloze vennootschap "ALLCOMFORT" NV, opgericht blijkens akte verleden voor notaris de Strycker te Lier op negentien december negentienhonderd zevenenzestig, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van twaalf januari negentien-honderd achtenzestig onder nummer 55-2. Vennootschap met maatschappelijke zetel te 8300 Knokke-Heist, Lentelaan 2 A, RPR Brugge 0403.990.350, met een waarde van één miljoen honderd zevenentwintigduizend driehonderd achtentachtig euro zesenzestig cent (¬ 1.127.388,66) en honderd vierentwintig (124) aandelen "D & D BULKHANS" NV, opgericht blijkens akte verleden voor notaris Marc Bogaert te Geel op zeven november negentienhonderd vierennegentig, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zesentwintig november daarna onder nummer 941126-21. Vennootschap met maatschappelijke zetel te 2610 Antwerpen (Wilrijk), Oudestraat 118, BTW BE 0453.709.580, RPR Antwerpen 0453.709.580, met een waarde van één miljoen vijfhonderd tweeënnegentigduizend achthonderd drieënveertig euro negenenveertig cent (¬ 1.592.843,49).

Voormelde waarderingen zijn omschreven in de verslagen opgesteld door bedrijfsrevisor Johan De Mol op vierentwintig november tweeduizend elf. Hiervoor worden de heer Dirk Bulkmans bijgevolg dertienduizend zeshonderd en één volgestorte aandelen toegekend.

20 de heer Luc Bulkman, voornoemd, schrijft in op één (1) aandeel voor een bedrag van tweehonderd euro (¬ 200,00). Dit ingevolge inbreng in geld, waarvoor de heer Luc Bulkmans één (1) volgestort aandeel wordt toegekend. De inbrengen in geld worden slechts ten belope van een bedrag van honderd zevenenzestig euro vijf-entachtig cent (¬ 167,85) geboekt op de rekening kapitaal. Het saldo, tweeëndertig euro vijftien cent ( ¬ 32,15 ) , wordt geboekt op een rekening uitgiftepremie.

Alle aandeelhouders volstorten onmiddellijk hun deel in het kapitaal, zodat het volstort kapitaal van de vennootschap vanaf heden twee miljoen zevenhonderd twintigduizend vierhonderd euro (¬ 2.720.400,00) bedraagt.

-BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerder(s), die benoemd worden door de algemene vergadering van de vennoten voor de duur door haar te bepalen. De zaakvoeders dienen beherend vennoot te zijn.

Zij kunnen ten allen tijde door de algemene vergadering worden afgezet,

Wordt aangesteld tot statutair zaakvoerder voor de duur van de vennootschap, de heer Dirk Bulkmans voornoemd.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is niet bezoldigd, tenzij de algemene vergadering van de vennoten er anders over beslist.

De zaakvoerder(s) is met de meest uitgebreide macht bekleed voor alle handelingen zowel van bestuur als van beschikking in alle maatschappelijke aangelegenheden, behalve voor die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten enkel de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder(s) mag bepaalde bevoegdheden bij volmacht delegeren aan derden.

Benoeming zaakvoerder :

De algemene vergadering beslist momenteel geen andere zaakvoerder te benoemen dan de Heer Dirk Bulkmans die in de statuten als dusdanig is benoemd.

Bekrachtiging van verbintenissen, aangegaan namens de vennootschap in oprichting (artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen) :

De vennoten verklaren door ondergetekende notaris op de hoogte te zijn gebracht van de bepaling in artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen dat zij die verbintenissen hebben aangegaan voor de vennootschap in oprichting.

De vennoten verklaren bij toepassing van zelfde bepaling dat de vennootschap aile verbintenissen overneemt door hen of één van hen aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting, te rekenen vanaf één oktober laatst, onder opschortende voorwaarde van voormelde neerlegging van de oprichtingsakte.

Voormelde verbintenissen zullen worden geacht van het begin af door de vennootschap te zijn aangegaan, van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven.

Dit geldt eveneens voor de verbintenissen die door hen of één van hen worden aangegaan vanaf heden en vôôr de neerlegging van de oprichtingsakte, welke verbintenissen evenwel dienen te worden bekrachtigd eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven.

-JAARVERGADERING

komt jaarlijks bijeen op de derde vrijdag van de maand juni om negentien uur of op de eerstvolgende

werkdag, op hetzelfde uur, indien gemelde dag een wettelijke feestdag zou zijn. ,

De eerste algemene vergadering vindt plaats op de derde vrijdag van de maand juni om negentien uur

tweeduizend dertien,

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

-BOEKJAAR

Het maatschappelijk dienstjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot éénendertig december tweeduizend en twaalf.

-VERDELING VAN DE WINST

Over het batig saldo van het dienstjaar wordt beslist door de algemene vergadering van de vennoten welke

beslist met gewone meerderheid van stemmen.

-ONTBINDING-VEREFFENING

Benevens de wettelijke oorzaken van ontbinding, kan de vennootschap vervroegd ontbonden worden bij

beslissing van de algemene vergadering genomen volgens de voorwaarden voorzien voor de statutenwijziging.

in al de gevallen duidt de algemene vergadering één of meer vereffenaars aan. Zij bepaalt hun

bevoegdheden, de wijze van vereffening en de vergoeding die hun toekomt.

Zolang er geen vereffenaars aangesteld zijn, is de zaakvoerder(s) van rechtswege met de vereffening

belast.

-VOLMACHT

Als bijzondere mandataris, met recht van substitutie, wordt aangesteld: De heer MATTHEESSENS Pieter,

wonende te 2600 Berchem (Antwerpen), Fruithoflaan 37 bus A2, teneinde:

- alle formaliteiten te vervullen met het oog op de inschrijving, wijziging of schrap-ping van de inschrijving

van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de Ondernemingsloketten en van haar

registratie ais BTW- belastingplichtige;

- op te treden tegenover de FOD Financiën, het Sociaal Verzekeringsfonds en eventuele andere fiscale

instanties.

Voor ontledend uittreksel De notaris

Tom bogaert

- afschrift akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
MEBUCO

Adresse
OUDESTRAAT 122 2610 WILRIJK

Code postal : 2610
Localité : Wilrijk
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande