MAXILLOFACIAL CENTER, AFGEKORT : MFC

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MAXILLOFACIAL CENTER, AFGEKORT : MFC
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 501.721.810

Publication

03/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 30.09.2014 14622-0030-011
13/12/2012
ÿþ~ Mod Wald 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



~

lái+,42biî«r`1tx,:Í Te kiv~rj?f°PP

Griffié DEC. 1,012

JJIl1~~~~un~uiu~w*~u~u11111R11,11,1111111111201058

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

0  Col - `)- v. ani

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : Maxillofacial Center

(verkort) : MFC

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Meerlenlaan 52 te 2610 Wilrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

tilt een akte verleden voor notaris Paul DE GROOF te Antwerpen op 29 november 2012, blijkt dat ;

1. De heer DEFRANCQ Joël Willy Daniël, geboren te Kortrijk op dertien november negentienhonderd negenenveertig met rijksregisternummer 49.11.13-259.69, nummer identiteitskaart 590-8700570-84, wonende' x te 2610 Wilrijk, Meerlenlaan 52.

2. Mevrouw DEFRANCQ Ellen Lore Leen, geboren te Bfankenberge op dertien maart negentienhonderd' tachtig met rijksregisternummer 80.03,13-294.47, nummer identiteitskaart 591-0473646-97, wonende te 2650 Edegem, Ten Bogaerdeplein 20, bus 00GV,

een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht onder benaming Maxillofacial Center, verkort MFC met zetel te 2610 Wilrijk, Meerlenlaan 52.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting en treedt in werking op zelfde datum. De vennootschap heeft tot doel;

de uitoefening van de geneeskunde door de heer Joël DEFRANCQ wat betreft de stomatologie en door mevrouw Ellen DEFRANCQ wat betreft de algemene geneeskunde, in naam en voor rekening van de' vennootschap met in acht name van de regels van de geneeskundige plichtenleer, dit wil zeggen dat de geneeskunst uitgeoefend wordt door de artsvennoot onder zijn eigen professionele verantwoordelijkheid, die onbeperkt is en uitsluitend geneesheren bevat die op de lijst van de Orde der Geneesheren zijn ingeschreven. De activiteit omvat impliciet de inning en de uitkering van een vergoeding a rato van de geleverde prestaties door en voor de vennootschap.

' De vennootschap kan alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks

de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De heer Joël Defrancq brengt in de vennootschap de volledige door hem uitgeoefende medische activiteit in. Mevrouw Ellen DEFRANCQ daarentegen brengt in de vennootschap slechts de door haar in samenwerking en overleg met dokter Joël Defrancq uitgeoefende medische activiteit in.

Het ter beschikking stellen van de nodige middelen aan de artsvennoot.

Het inrichten van de algemene diensten en een medisch secretariaat die in het bijzonder nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van de voornoemde activiteiten.

De aankoop, het huren van alle medische apparatuur en begeleidende accommodatie, voor voornoemde: activiteiten, evenals het aanschaffen van de materiële infrastructuur die nodig of nuttig zijn voor de uitoefening= van de geneeskunde.

Het scheppen van alle mogelijkheden om de artsvennoot zich verder te laten bekwamen teneinde in zijn* discipline aan de spits van de evolutie te blijven.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook voor de vennootschap niet mogen afgesloten worden. De vennootschap mag alle roerende en onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, De beroepsaansprakelijkheid van de geneesheervennoten is steeds onbeperkt. De erelonen worden geïnd door en voor de vennootschap: een uitkering van een normale vergoeding voor het gepresteerde werk wordt aanvaard. De vrije artsenkeuze, de diagnostische en therapeutische vrijheid, evenals het beroepsgeheim dienen maximaal gerespecteerd te blijven, Het doel kan gewijzigd worden bij een besluit van de buitengewone algemene vergadering overeenkomstig de bepalingen van artikel 70 bis van de vennootschapswet, mits de voorafgaandelijk' goedkeuring wordt bekomen van de provinciale raad waartoe de vennoten of de geneesherenvennoten behoren,

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : ecto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

t

Voor-

.o'ahouden

aan Def

Belgisch

Staatsblad

De vennootschap mag als bijkomstig doel alle roerende en onroerende verhandelingen doen, mits dit een beheren is van de roerende en onroerende goederen als een goede huisvader, en zo dit niet de vorm van aanvullende commerciële activiteit aanneemt.

Dit bijkomstig doel mag op geen enkel ogenblik het burgerlijk karakter van de vennootschap wijzigen en de beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van stemmen.

De artsvennoten mogen ook de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

In het algemeen mogen zij aile verrichtingen uitvoeren die nodig zijn voor de verwezenlijking van haar doel en dit zowel in België als in het buitenland.

Gezien ook buiten het grondgebied van België medische activiteiten mogelijk zijn, wordt in de onderhavige statuten vermeld dat eventuele geschillen beslecht zullen worden door de ter zake bevoegde rechtbank van Antwerpen.

Het maatschappelijk kapitaal is onvoorwaardelijke geplaatst en bedraagt achttienduizend zeshonderd EURO (18.600,00 EUR), verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen op naam zonder vermelding van waarde, ten belope van een/derde volstort.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, gekozen onder de geneesheren-vennoten.

De zaakvoerder Individueel vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De gewone jaarvergadering wordt gehouden ieder jaar op de derde vrijdag van de maand juni om 19.00 uur en voor het eerst in het jaar tweeduizend veertien.

Het boekjaar gaat telkens in op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar; het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting tot éénendertig december tweeduizend dertien.

' Onmiddellijk na de oprichting werd in buitengewone algemene vergadering besloten met eenparigheid van

stemmen tot niet statutair zaakvoerder te benoemen,

1/ de heer DEFRANCQ Joël, voornoemd en waarvan het mandaat bezoldigd is.

2/ mevrouw DEFRANCQ Ellen, voornoemd en waarvan het mandaat bezoldigd is.

Zaakvoerders verklaren hun opdracht te aanvaarden.

VOLMACHT

Bijzondere volmacht wordt gegeven aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " BMV STEYAERT", met zetel in de Uitspanningstraat 2-4 te ' 2610 Antwerpen (Wilrijk), RPR Antwerpen, ondernemingsnummer 0437.392.301 evenals diens aangestelden, met macht tot indeplaatsstelling, om al het nodige te doen opdat de gegevens van de vennootschap zouden worden ingebracht in de Kruispuntbank der Ondernemingen. De volmacht strekt zich ook uit tot alle andere formaliteiten dewelke verband houden met de oprichting.

Voor ontledend uittreksel.

PAUL DE GROOF

Notaris

Hierbij neergelegd; uitgifte van de akte van oprichting dd. 29/11/2012, ontledend uittreksel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste btz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 31.08.2015 15555-0309-011

Coordonnées
MAXILLOFACIAL CENTER, AFGEKORT : MFC

Adresse
MEERLENLAAN 52 2610 WILRIJK

Code postal : 2610
Localité : Wilrijk
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande