KODOMA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KODOMA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 474.842.912

Publication

16/06/2014
ÿþmod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

0 4 JUNI 2014

aïdeGgiffie,erpen

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr : BE0474.842.912

Benaming (voluit) : Kodoma

(verkort) :

kr

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Lijsterbeslaan 14

2920 Kalmthout

Onderwerp akte : BVBA: kapitaalswijziging

!! Uit een akte op 23 december 2013 verleden voor Luc Dejongh, geassocieerd notaris te Kalmthout,! geregistreerd zes bladen geen verzendingen te Brasschaat; Registratie Il de 27 december 2013; Boek 202, blad 62 vak 20; Ontvangen vijftig euro (¬ 50); De wn eerstaanwezend Inspecteur, J. Rombouts, BLIJKT DAT:

De vergadering besloot de vennootschap om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte! aansprakelijkheid. De resolutie van de omzetting luidde letterlijk:

Verslagen:

!i De vergadering ontslaat met eenparigheid de voorzitter van het voorlezen van het rapport van de raad van bestuur dat het voorstel tot omzetting toelicht en van het verslag van BVBA Luc De Puysseleyr en C°, vertegenwoordigd door de heer Luc DE PUYSSELEYR, bedrijfsrevisor,: li betreffende de vermogenstoestand van de vennootschap afgesloten op 30 september 2013, vermits! elke aandeelhouder erkent er een afschrift van te hebben ontvangen en er kennis van te hebben;

genomen. I

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

Ondergetekende, BVBA Luc De Puysseleyr en C°, bedrijfsrevisor te ZWIJNDRECHT, verklaart! inzake de hogervermelde verrichting van omzetting van de NV KODOMA in BVBA overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen dat:

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het; netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 september 2013, die het; bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij; ii de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto actief heeft plaatsgehad.

i Het netto-actief volgens deze staat van 1.362.538,65 EUR, bekomen na boeking van het dividend: dat op 4 december 2013 door de vergadering werd goedgekeurd, is niet kleiner dan het; maatschappelijke kapitaal van 493.600,00 EUR.

Wij dienen een voorbehoud te formuleren voor de mogelijke inschrijvingen op de onroerende! goederen aangezien hiervan niet tijdig informatie kon bekomen worden.

!! Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter informatie van de aandeelhouders en derden onontbeerlijk! acht.

Voorwaarden van de omzetting:

De vergadering besluit de vennootschap om te zetten van een naamloze vennootschap in een; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met behoud van de rechtspersoonlijkheid,; zonder dat activiteit en doel van de vennootschap gewijzigd worden. Zo ook blijven kapitaal en! reserves dezelfde evenals aile activa en passiva, afschrijvingen, meerwaarden en waardeverminderingen aangezien de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid de! boekhouding die door de Naamloze vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd gehoudeni zal voortzetten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 14.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het inschrijvingsnummer bij het' rechtspersonenregister en dit van de Btw.

Vermits de omzetting geschiedt op basis van een staat van activa en passiva afgesloten op 30 september 2013 worden alle verrichtingen sedertdien door de naamloze vennootschap gesteld, geacht te zijn gedaan namens de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, die ze voor zoveel als nodig bekrachtigt en ze voor haar rekening neemt.

De algemene vergadering aanvaardde het ontslag van de vorige bestuurders, en verleent kwijting over het bestuur:

1/ De heer Marcel Louis VOCHTEN, geboren te Kapellen op 09 oktober 1952, wonende te 2920 Kalmthout, Lijsterbeslaan 14

2/ Mevrouw Dora Germaine Caroline JANSSENS, geboren te Kalmthout op 03 mei 1955, wonende te 2920 Kalmthout, Lijsterbestaan 14

3/ De heer David VOCHTEN, geboren te Antwerpen-Ekeren op 08 september 1980, wonende te 2910 Essen, Kalmthoutsesteenweg 305

De vergadering besluit zelfde 1/ Voornoemde heer Marcel VOCHTEN, 2/ Voornoemde mevrouw Dora JANSSENS en 3/ Voornoemde heer David VOCHTEN als nieuwe statutaire zaakvoerders aan te stellen, die, hier aanwezig, deze aanstelling aanvaarden.

De functie van statutaire zaakvoerder geldt steeds voor de duur van de vennootschap, De aanstelling moet blijken uit de tekst van de statuten De opdracht is niet bezoldigd tenzij de algemene vergadering ander bepaalt.

Krachtens artikel 9 van de statuten is aan hen volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

De vergadering besloot dat op zicht van te goeder trouw opgemaakte schattingen de vennootschap geen commissaris moet benoemen,

De vergadering verwees verder naar het eerder op 4 december 2013 laatst genomen besluit van de algemene vergadering waarbij werd beslist om dividenden uit te keren in toepassing van artikel 537, le lid WIB92,

De vergadering besloot het kapitaal te verhogen met ¬ 3.750.000,- door inbreng in natura van een schuldvordering om het te brengen van ¬ 493.600,- naar ¬ 4.243.600,- zonder uitgifte van nieuwe aandelen met verhoging van de fractiewaarde.

Omtrent de hierboven omschreven inbreng in natura heeft BVBA Luc De Puysseleyr en C°, vertegenwoordigd door de heer Luc DE PUYSSELEYR, bedrijfsrevisor een verslag opgesteld bij toepassing van artikel 602 Wetboek vennootschappen. De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

Ondergetekende, BVBA Luc De Puysseleyr en C°, bedrijfsrevisor te ZWIJNDRECHT, verklaart inzake de inbreng in natura van een schuldvordering overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen in de NV KODOMA dat:

de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake de controle van inbreng in natura en quasi-inbreng en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de in te brengen bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

de inbrengers de heer MARCEL VOCHTEN en mevrouw DORA JANSSENS zijn; de in te brengen bestanddelen schuldvorderingen op de inbrengontvangende vennootschap NV KODOMA betreffen;

de beschrijving van elke inbreng in natura beantwcordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, ten minste overeenkomen met de verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Het kapitaal van de NV KODOMA zou worden verhoogd met 3.750.000,00 EUR om het te brengen van 493.600,00 EUR naar 4.243.600,00 EUR door een inbreng in natura van een schuldvordering voor een bedrag van 3.750.000,00 EUR zonder uitgifte van nieuwe aandelen. De fractiewaarde van de aandelen voer de kapitaalverhoging bedraagt 2.653,76 EUR, De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit de toename van de fractiewaarde van de bestaande aandelen van de NV KODOMA met 20.161,29 EUR per aandeel, hetzij voor alle 186 aandelen van de inbrengers een totaal van 3.750.000,00 EUR.

Wij hebben geen kennis van bijzondere voordelen waarvan de inbrengers genieten en die zouden bijdragen tot de werkelijke vergoeding van de inbreng,

In een bijzonder verslag, krachtens zelfde artikel, heeft de raad van bestuur uiteen gezet waarom de inbreng in natura van belang is vocr de vennootschap.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-1.ehouden aan het Belgisch Staatsblad



De vergadering keurde verolgens artikelsgewijs de tekst goed van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, waarvan de voornaamste punten luiden als volgt: De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en haar naam luidt: "KODOMA",

De vennootschap is opgericht op 9 mei 2001, en bestaat voor onbepaalde duur.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt ¬ 4.243.600,-. Het is volledig geplaatst en verdeeld in 186 aandelen zonder nominale waarde.

De vennootschap heeft als doel: de handel in, daaronder begrepen de commissie - handel, de makelaardij, de tussenhandel in het algemeen en de zelfstandige vertegenwoordiging, het voeren van agenturen, het in huurkoop geven en op afbetaling verkopen, de import en export van, het vervaardigen of doen vervaardigen van iedere soort verhandelbare roerende goederen,

-het deelnemen in, het financieren van, het voeren van directie over of de administratie en het waarnemen van bestuursmandaten van andere ondernemingen, het verlenen van diensten en het verstrekken van adviezen aan andere ondernemingen, het beheren en begeleiden van ondernemingen, mede in franchiseverband, waarin begrepen het uitoefenen van mandaten van zaakvoerder, bestuurder en vereffenaar,

-het beheer van- en deelnemen in projecten in roerende en onroerende goederen,

- alle onroerende verrichtingen, namelijk: huren, verhuren, aan- en verkopen van alle onroerende goederen, zowel in binnen- als in buitenland, het uitvoeren van alle verkavelingen en bouwwerken, alle beheer van onroerende goederen.

- het uitbaten van een adviesbureel met ondermeer marktstudie en aanverwanten,

- alle syndicus - activiteiten,

- het verlenen van adviezen zowel op financieel, economische, commerciële administratief gebied, de organisatie van bedrijven, alsmede het beheer en de vertegenwoordiging van bedrijven.

Dit alles in de meest uitgebreide zin genomen. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zo in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten. De vennootschap mag alle hoegenaamde industriële, commerciële, roerende of onroerende en financiëte verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. Zij mag belangen nemen bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving, participatie, financiële tussenkomst of op elke andere mandier in alle ondernemingen of vennootschappen, die een samenhangend of gelijkaardig doel hebben aan het hare of die van aard zijn, zelfs op onrechtstreekse wijze, de realisatie van haar onderneming te bevorderen, Zij kan zelfs alle medewerkings- associatie- of rationalisatiecontracten of andere tekenen met dergelijke ondernemingen of vennootschappen. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Deze opsomming is niet beperkend noch bepalend en dient in de breedste zin uitgelegd te worden. De vennootschap mag, zowel voor zichzelf als voor rekening van derden, alle financiële, commerciële of industriële, zo wel roerende als onroerende, verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks met voornoemd doel verband houden of die kunnen bijdragen tot het uitbreiden of verwezenlijken van haar activiteiten in het kader van haar maatschappelijk doel, met name, maar niet uitsluitend, door : leningen, ontleningen, hypotheken, het verwerven of afstaan van brevetten, patenten, octrooien, licenties en merken; door middel van inbreng, overdracht, inschrijving, participatie, fusie, aankoop van aandelen of andere waarden cf op elke andere mogelijke manier kan zij belangstelling betonen voor elke bestaande of nog op te richten vennootschap, onderneming of vereniging die een doel nastreeft dat geheel of gedeeltelijk gelijkaardig, analoog, soortgelijk of aanverwant is met het doel van deze vennootschap; voor andere vennootschappen als zaakvoerder optreden.

De vennootschap kan binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, alle commerciële, industriële, financiële en roerende of onroerende verrichtingen doen. De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders.

De heer Marcel Louis Vochten, mevrouw Dora Germaine Caroline Janssens en Ronny Bruynseels werden aangesteld als statutair zaakvoerders. De functie van statutaire zaakvoerder geldt steeds voor de duur van de vennootschap, De opdracht is niet bezoldigd tenzij de algemene vergadering ander bepaalt.

Krachtens artikel 9 van de statuten is aan hen volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar;

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de plaats aangeduid in de oproeping, op de derde vrijdag van de maand juni om 18.00 uur.

De statuten bevatten geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergadering. Elk aandeel heeft recht op één stem. Zijn er meerdere eigenaars van een aandeel dan wordt het eraan verbonden stemrecht geschorst evenals voor de niet volgestorte aandelen zolang de behoorlijk opgevraagde en eisbare stortingen niet gedaan zijn. Behoort de bloot eigendom en het vruchtgebruik





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik 6_ vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

van een aandeel toe aan verschillende personen dan wordt het stemrecht uitgeoefend door de' vruchtgebruiker.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. Deze wordt na afhouding ten bate van de wettelijke reserve, als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen, tenware de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten dele te reserveren of er een andere bestemming aan te geven. Bij vereffening van de vennootschap zal het vennootschapsvermogen eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken. Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten, naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen.

De vergadering machtigde TBW ACCOUNTANTS en hun aangestelden en gevolmachtigden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, en die elk afzonderlijk kunnen handelen, om zowel naar aanleiding van deze als vroegere of toekomstige akten, alle formaliteiten te vervullen bij de kruispuntbank voor ondernemingen, de ondernemingsloketten, de Btw-administratie en alle andere overheidsinstanties en belastingdiensten.

Voor beknopt uittreksel,

Samen hiermee neergelegd: uitgifte met volmacht, verslagen en historiek.

De notaris, Luc Dejongh (Ds. SKM)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Van.-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/11/2014
ÿþ mari 11,1





L In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopte na neerlegging ter griffie van de akte







Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 4 OKT. 2014

afdeling A>Ïr r

bt Ji1.1111112g11

E St

IIN N











Ondernemingsnr :13E0474.842.912

Benaming (voluit) : Kodoma

(verkort) :

Rechtsvorm : Gesloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lijsterbeslaan 14 2920 Kalmthout

Onderwerp akte :BVBA: wijzigende publicatie kapitaalswijziging

Na een akte op 23 december 2013 verleden voor Luc Dejongh, geassocieerd notaris te Kalmthout, ;; geregistreerd zes bladen geen verzendingen te Brasschaat; Registratie II de 27 december 2013; Boek 202, blad 62 vak 20; Ontvangen vijftig euro (¬ 50); De wn eerstaanwezend Inspecteur, J. Rombouts, werd in het uittreksel onder meer correct gepubliceerd:

De algemene vergadering aanvaardde het ontslag van de vorige bestuurders, en verleent kwijting over het bestuur:

;i 1/ De heer Marcel Louis VOCHTEN, geboren te Kapellen op 09 oktober 1952, wonende te 2920;; ii Kalmthout, Lijsterbeslaan 14

2/ Mevrouw Dora Germaine Carolina JANSSENS, geboren te Kalmthout op 03 mei 1955, wonende;;

te 2920 Kalmthout, Lijsterbeslaan 14 ;

Il 3/ De heer David VOCHTEN, geboren te Antwerpen-Ekeren op 08 september 1980, wonende te ?; 2910 Essen, Kalmthoutsesteenweg 305

De vergadering besluit zelfde 1/ Voornoemde heer Marcel VOCHTEN, 2/ .Voornoemde mevrouwi; ;i Dora JANSSENS en 3/ Voornoemde heer David VOCHTEN als nieuwe statutaire zaakvoerders aan te stellen, die, hier aanwezig, deze aanstelling aanvaarden.

Daar waar later in zelfde uittreksel foutief het volgende werd aangehaald:

De heer Marcel Louis Vochten, mevrouw Dora Germaine Caroline Janssens en Ronny Bruynseels werden aangesteld als statutair zaakvoerders.

Derhalve alhier ter correctie de schrapping van deze laatste clausule.

Als (her)bevestiging wordt gestipuleerd dat de huidige statutaire zaakvoerders zijn:

'

1/ De heer Marcel Louis VOCHTEN, geboren te Kapellen op 09 oktober 1952, wonende te 2920;;

Kalmthout, Lijsterbeslaan 14 l;

ii 2/ Mevrouw Dora Germaine Carolina JANSSENS, geboren te Kalmthout op 03 mei 1955, wonende i. te 2920 Kalmthout, Lijsterbeslaan 14

3/ De heer David VOCHTEN, geboren te Antwerpen-Ekeren op 08 september 1980, wonende tee 2910 Essen, Kalmthoutsesteenweg 305

1; Voor correctie, ~

1. Samen hiermee neergelegd met uitgifte

De notaris, Luc Dejongh (Ds. SKM)

IA

1

1.

11

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

"

24/07/2013 : AN345191
05/07/2012 : AN345191
28/02/2012 : AN345191
19/07/2011 : AN345191
21/09/2010 : AN345191
23/07/2010 : AN345191
20/07/2009 : AN345191
24/07/2008 : AN345191
13/07/2007 : AN345191
29/06/2005 : AN345191
24/09/2004 : AN345191
08/07/2004 : AN345191
23/07/2003 : AN345191
02/06/2001 : ANA067868
22/07/2016 : AN345191
31/05/2018 : AN345191

Coordonnées
KODOMA

Adresse
LIJSTERBESLAAN 14 2920 KALMTHOUT

Code postal : 2920
Localité : KALMTHOUT
Commune : KALMTHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande