JAN CLAES VLOER- EN TEGELWERKEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JAN CLAES VLOER- EN TEGELWERKEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 893.942.003

Publication

28/03/2014
ÿþMod Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgi h àif eken kopie

KOOPHANGEL ®URNwOuT

Griffie

V

bah

as

Be

Stas

na neerlegging ter griffie v

N-wou-2o1h

i

-

Oridernemingsnr : 0893.942.003

Benaming

(voluit) : JAN CLAES VLOER- EN TEGELWERKEN

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lange Blok 1 te 2431 Laakdal

(volledig adres)

Onderwerp akte statutenwijziging - kapitaalverhoging

Uit een proces-verbaal, opgesteld door ondergetekende Philip Vertessen, notaris te Tessenderlo, Markt 12, op 17 februari 2014, nog te onderwerpen aan de formaliteit van registratie, zijnde een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JAN CLAES VLOER- en TEGELWERKEN" met maatschappelijke zetel te 2431 Laakdal, Lange Blok 1 en met ondernemingsnummer 0893.942.003, RPR Turnhout en op welke buitengewone algemene vergadering alle aandelen aanwezig of vertegenwoordigd waren.

BLIJKT dat volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT:

De algemene vergadering besliste de naam van de vennootschap te wijzigen in "JCS PROJECTS". Artikel één der statuten luidt voortaan als volgt :

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam 'JCS PROJECTS'.

Deze naam moet voorkomen in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid" of door de afkorting "B.V.B.A." met nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap en onder toevoeging van het ondernemingsnummer, gevolgd door de woorden "rechtspersonenregister" of afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel van de Rechtbank in welk ambtsgebied de vennootschap haar zetel heeft.

Indien de vennootschap BTW-plichtige is moet het ondememingsnummer voorafgegaan worden door de vermelding 'BTW BE'.

TWEEDE BESLUIT:

A) de voorzitter ontsloeg de instrumenterende notaris voorlezing te geven van het bijzonder verslag opgesteld door de zaakvoerder met het oog op de hierna vermelde doeiswijziging. Aan dit bijzonder verslag van de zaakvoerder is een staat van actief en passief opgesteld op 31 december 2013;

Het verslag van de zaakvoerder en de bijgevoegde staat van actief en passief zullen tegelijk met de uitgifte van onderhavige akte worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

De algemene vergadering verklaarde kennis genomen te hebben van bedoelde stukken.

B) de vergadering besliste het doel van de vennootschap uit te breiden, zodat artikel vier der statuten

voortaan luidt als volgt

a) De vennootschap heeft tot doel:

- het plaatsen van vloer- en wandtegels, het aanbrengen van chape;

- het plaatsen van tussenwanden en gipsplaten;

- de verkoop van viner- en wandtegels, bouwmaterialen en bilhorende hulpstoffen;

- het bouwen van autowegen, straten en andere wegen en paden voor voertuigen en voetgangers inclusief

plaatsen van vangrails;

- het renoveren en oprichten van onroerende goederen;

- de aan- en verkoop van onroerende goederen;

- Het beheer van onroerende en roerende vermogens en de huurfinanciering van roerende en onroerende

goederen aan derden, het aankopen, ruilen, bouwen en doen bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren,

huren, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het verstrekken van zakelijke rechten zoals

vruchtgebruik, opstalrecht, erfpacht met betrekking tot haar patrimonium aan derden alsmede alle handelingen

die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de

onroerende goederen te bevorderen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

ti

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

- Beleggingen en beheer van vermogens, gaande van onroerende goederen en rechten tot roerende goederen en kapitalen, dit alles hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden of In deelname met derden. Deze opsomming en aanduiding zijn niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard en te begrijpen in de ruimste zin. De verrichtingen die door de wet van 6 april 1965 zijn voorbehouden aan de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs zijn de vennootschap niet toegestaan;

- de vennootschap mag zowel in België als in het buitenland alle industriële, handels-, roerende, onroerende en financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks dienstig zijn om haar aktiviteiten uit te breiden. Deze opsomming is niet beperkend;

- De vennootschap kan door middel van inbreng, inschrijving, fusie of gelijk welke andere manier, belangen verwerven in elke onderneming, vereniging, bestaande of op te richten vennootschap, waarvan het doel gelijkaardig, analoog aansluitend of gewoon nuttig is tot de verwezenlijking van het geheel of een deel van haar maatschappelijk doel;

- de vennootschap met de functies van bestuurder of vereffenaar waarnemen in alle rechtspersonen waarvan zij aandeelhouder, vennoot of lid is. Ze mag alle roerende en onroerende goederen ais investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap;

- de vennootschap mag zekerheden stellen voor aUe rechtspersonen waarbij zij rechtstreeks of onrechtstreeks belangen heeft;

Om haar doel te realiseren mag de vennootschap, onder gelijk welke vorm, samenwerken met andere vennootschappen, onderzoeksinstellingen, universitaire innovatiecentra, enzovoort.

De vennootschap is eveneens gerechtigd alle commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen te doen die rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar doel aansluiten of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen of vergemakkelijken, dit alles, zowel in het binnen- als in het buitenland, voor eigen rekening als voor rekening van derden, als tussenpersoon of bij deelneming in andere vennootschappen.

Algemene bepaling : In de mate dat voor de voormelde activiteiten bijzondere erkenningen, machtigingen en/of vergunningen vereist zijn of opgelegd werden door de bevoegde overheid, kunnen deze door de vennootschap slechts uitgeoefend worden van zodra deze erkenningen, machtigingen en/of vergunningen werden bekomen.

Deze opsomming is niet beperkend noch bepalend en dient in de breedste zin uitgelegd te worden, b) het doel kan worden gewijzigd bij statutenwijziging, volgens artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen."

DERDE BESLUIT:

A.De voorzitter overhandigde ondergetekende notaris een afschrift van het besluit van de bijzondere algemene vergadering de data 27 december 2013 houdende het besluit tot uitkeer van dividenden uit de belaste reserves van de vennootschap, ten bedrage van tachtig duizend euro (¬ 80.000,00) met de bedoeling om het bedrag van de uitkering, na inhouding van de roerende voorheffing, bij wijze van kapitaalverhoging op te nemen in het kapitaal van de vennootschap, overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelasting 1992.

B.a) De vergadering besliste om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van tweeënzeventig duizend euro (¬ 72.000,00), om het te brengen van vijfentwintig duizend euro (¬ 25.000,00) op zevenennegentig duizend euro (¬ 97.000,00), zonder creatie van nieuwe aandelen, waardoor de fractiewaarde der aandelen verhoogd wordt.

b) Daar er een gelijke behandeling is voor alle aandelen stelde de vergadering vast dat het voorkeurrecht zoals voorzien in artikel 309 en 310 van het Wetboek van Vennootschappen niet speelt.

De enige vennoot verklaarde in te tekenen op de kapitaalverhoging, door inbreng van geldspeciën ten bedrage van in totaal tweeënzeventig duizend euro (¬ 72.000,00).

Deze inbreng in geld werd overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer BE14 1325 4311 6983, geopend bij Delta Lloyd Bank op naam van de vennootschap "JAN CLAES VLOER- EN TEGELWERKEN", met het oog op deze kapitaalverhoging.

Het bewijs van deponering werd door voornoemde bank afgeleverd op 10 januari 2014,

C.De vergadering stelde vervolgens vast en verzocht mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van tweeënzeventig duizend euro (E 72.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op zevenennegentig duizend euro (¬ 97.000,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van waarde. Artikel vijf der statuten luidt voortaan als volgt

a)Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt zevenennegentig duizend euro (e 97.000,00). Het is verdeeld in honderd gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één/honderdste (11100) van het kapitaal vertegenwoordigen.

b)Zolang het kapitaal niet volgestort is, is de (elke) inschrijver op aandelen verbonden voor het totale bedrag van zijn aandelen.

VIERDE BESLUIT

De vergadering machtigde de zaakvoerder om de genomen beslissingen uit te voeren, en machtigde de instrumenterende notaris om de statuten te coördineren.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Philip Vertessen

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van het proces-verbaal, gecoördineerde statuten en verslag van de zaakvoerder met staat van aktief en passief omtrent de doelsuitbreiding

Voor-,behol. den

aan het

Bejgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van LuiK B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.06.2013, NGL 15.07.2013 13298-0221-012
30/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 19.06.2012, NGL 26.07.2012 12336-0353-013
20/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 21.06.2011, NGL 13.07.2011 11305-0252-010
26/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 22.06.2010, NGL 23.07.2010 10327-0140-009
30/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 23.06.2009, NGL 28.07.2009 09476-0320-009

Coordonnées
JAN CLAES VLOER- EN TEGELWERKEN

Adresse
LANGE BLOK 1 2431 LAAKDAL

Code postal : 2431
Localité : Varendonk
Commune : LAAKDAL
Province : Anvers
Région : Région flamande