HPG BELGIUM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : HPG BELGIUM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 449.753.663

Publication

26/05/2014
ÿþMod Word 11.1

A , In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



11111LE11110

ecti Innk van koophandel Antwerpen

15 MEI 2014

afdeeçuntwerp mue

Ondernerningsnr : 0449.753.663

Benaming

(voluit) : HPG Belgium

(verkort)

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: Tulpenlaan 5 - 2970 Schilde

(volledig adres)

Onderwerp akte: Voorstel tot met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting

De raad van bestuur van HPG BELGIUM NV, overnemende vennootschap, en de raad van bestuur van HPG AVIATION SERVICES NV, over te nemen vennootschap, verklaren dat ze onderhavig fusievoorstel aan hun respectieve algemene vergaderingen zullen voorleggen, dat dit fusievoorstel strekt tot een fusie tussen voormelde vennootschap bij wijze van vereniging van alle aandelen van de over te nemen vennootschap in handen van de overnemende vennootschap, waarbij op datum van uitwerking van de fusie zowel het gehele vermogen als de in de balans uitgedrukte, alsook de niet-expliciet uitgedrukte, rechten en verplichtingen van de over te nemen vennootschap, i.e. HPG AVIATION SERVICES NV, worden overgenomen door de overnemende vennootschap, Le. HPG BELGIUM NINL

Overeenkomstig artikel 676 van het Wetboek van vennootschappen wordt onderhavige fusie door vereniging van alle aandelen op één hand gelijkgesteld met een "fusie door overneming" die de rechtsgevolgen, vermeld in artikel 682 van het Wetboek van vennootschappen, heeft.

Huidig fusievoorstel zal ter goedkeuring worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergaderingen van HPG BELGIUM NV (overnemende vennootschap) enerzijds en van HPG AVIATION SERVICES NV (over te nemen vennootschap) anderzijds, niet eerder dan zes weken na de neerlegging ervan op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

.RECHTSVORryt NAAM, DOEL EN ZETEL VAN DE AAN DE FUSIE DEELNEMENDE VENNOOTSCHAPPEN

1.tDe overnemende vennootschap: HPG BELGIUM

Maatschappelijke benaming: HPG BELGIUM

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Maatschappelijke zetelt Tulpenlaan 5, 2970 Schilde

Ondernemingsnummer: 0449.753.663 (RPR Antwerpen)

De vennootschap heeft tot doel:

-Aile hulp, raadgevingen en bemiddeling met betrekking tot alle roerende en onroerende verhandelingen,

namelijk het taxeren, aankopen, verkopen, verkavelen,. huren, verhuren, laten bouwen, de studie, het in staat

brengen voor urbanisatie, het uitbaten en beheren van alle onroerende goederen, zowel in België als in het

buitenland, de aan- en verkoop van gebouwen als bemiddelaar, alsmede de aanneming van nieuwbouw en het

verbouwen van bestaande gebouwen, zowel aan particulieren als aan ondernemingen.

-Alle overeenkomsten betreffende het onderhouden van gebouwen, hierbij inbegrepen alle soorten van

werkzaamheden inzake herstellingen, schoonmaak en ontsmetting

-Het verstrekken van technische bijstand en adviezen in verband met de grafische nijverheid, de publiciteit

en aanverwante ondernemingen.

-Het beheer van beleggingen en vermogen.

-Alle opdrachten van verzekeringsmakelaars.

De vennootschap kan overgaan tot aile handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende

verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van

haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of

vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te

verschaffen of de afzet van haar produkten te vergemakkelijken.

Zij kan ook functies van bestuurder, commissaris of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1.2.De over te nemen vennootschap: HPG AVIATION SERVICES

Maatschappelijke benaming: HPG AVIATION SERVICES

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Maatschappelijke zetel: Tulpenlaan 5, 2970 Schilde

Ondernemingsnummer: 0821.831.015 (RPR Antwerpen)

De vennootschap heeft tot doel:

in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

-aankoop, verkoop, exploitatie, beheer, onderhoud en herstellingen van vliegtuig(en), in de eerste plaats voor de professionele verplaatsingen van de vennoten en bestuurders van de vennootschappen deel uitmakend van de groep waartoe de vennootschap behoort;

-onderzoek, ontwikkeling, productie, aankoop, commercialisering van wisselstukken, toebehoren en onderdelen van en voor vlieg-duigen, hun toepassingen, de daaraan verbonden technologieën en hulpmiddelen;

-de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen verband houdend met de realisatie van het maatschappelijk doel;

-het verlenen van adviezen, consulting van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, het organiseren en uitgeven van cursussen en opleidingen. Bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie, en algemeen bestuur; het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel;

-het uitvoeren van studies, het programmeren en opstarten van organisatiesystemen, van publiciteitsverkoop, van marketing, de praktische toepassing van systemen van gegevensverwerking en aile technieken met betrekking tot de technische, administratieve, economische en algemene leiding van bedrijven actief terzake het vliegwezen of anderszins.

-de samenstelling en het beheer van een onroerend en/of roerend vermogen; (on)roerende leasing en de huurfinanciering van (on)roerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, verbeteren, uitrusten, aanpassen, verfraaien, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van (on)roerende goederen, alsmede elfe handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding . en de opbrengst van de (on)roerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van de verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze (on)roerende goederen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen en ondernemingen.

Verder zal de vennootschap aile industriële, handels-, financiële en burgerlijke operaties mogen uitvoeren die zowel rechtstreeks als onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel of van aard zijn het te begunstigen. Het doel van de vennootschap dient bovendien in zijn meest ruime betekenis geïnterpreteerd te worden en bovendien is de raad van bestuur bevoegd om de aard en de reikwijdte van het maatschappelijk doel te interpreteren,

Zij doet deze operaties hetzij voor eigen rekening en In haar naam hetzij voor rekening van derden of in naam van derden, of in deelneming met deze laatste. Zij mag deelnemen in aile vennootschappen, die hetzelfde doel of een aanverwant doel zouden hebben. Zij mag zich borg stellen voor deze vennootschappen, en in hun voordeel bedingen.

Zij mag participaties nemen onder alle vormen in andere vennootschappen en zij mag van bestuursmandaten in andere vennootschappen aanvaarden en waarnemen.

2.111TWERKING OP BOEKHOUDKUNDIG VLAK

De handelingen van HPG AVIATION SERVICES NV zullen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van HPG BELGIUM NV met ingang op datum van 1 januari 2014. Er zal dus boekhoudkundige retroactiviteit zijn tot 1 januari 2014.

3.BIJZONDERE RECHTEN

Er worden in het kader van de voorgenomen fusie geen bijzondere rechten toegekend aan de enige aandeelhouder van HPG AVIATION SERVICES NV, i.e. HPG BELGIUM NV, en evenmin worden er enige maatregelen in dit verband voorgesteld.

4.BIJZONDERE VOORDELEN

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van HPG AVIATION

SERVICES NV, noch aan deze van HPG BELGIUM NV,

Voor

'behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

5.INFORMATIE/CONFIDENTIALITEIT

De raad van bestuur van HPG BELGIUM NV en de raad van bestuur van HPG AVIATION SERVICES NV zullen alle stukken die krachtens artikel 720 van het Wetboek van vennootschappen aan de aandeelhouders meegedeeld dienen te worden, aan deze laatsten meedelen,

De stukken en informatie die tussen de overnemende en over te nemen vennootschap uitgewisseld worden in het kader van onderhavige fusie door vereniging van aile aandelen op één hand, zijn strikt confidentieel. De raad van bestuur van HPG BELGIUM NV en de raad van bestuur van HPG AVIATION SERVICES NV verbinden zich ertoe dit confidentieel karakter te respecteren.

Indien onderhavig fusievoorstel niet goedgekeurd zou worden, worden alle originele documenten die in het kader van deze fusie werden uitgewisseld, aan de betrokken partijen terugbezorgd..

6.VERKLARING PRO FISCO

Deze fusie wordt doorgevoerd in toepassing van de voordelen voorzien in artikel 211 van het Wetboek der

lnkomstenbelastingen 1992.

SLOTBEPALINGEN

(1)NEERLEGGING FUSIEVOORSTEL

De bestuursorganen verklaren dat ze onderhavig fusievoorstel tenminste zes weken v6ár de fusie wordt verwezenlijkt, ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen zullen neerleggen, en dit zowel in hoofde van de over te nemen vennootschap HPG AVIATION SERVICES NV als in hoofde van de overnemende vennootschap HPG BELGIUM NV,

(ii)VERZAKING AAN DE OPROEPINGSFORMALITEITEN

De ondergetekende bestuurder van HPG BELGIUM NV en de ondergetekende bestuurder van HPG AVIATION SERVICES NV verklaren hierbij uitdrukkelijk kennis te hebben van de respectieve, voorgenomen buitengewone algemene vergaderingen van HPG BELGIUM NV en HPG AVIATION SERVICES NV en van de agenda van deze vergaderingen, omvattende de kennisname en goedkeuring van de vennootschapsrechtelijke documenten die in het kader van de fusie tussen HPG BELGIUM NV (als overnemende vennootschap) en HPG AVIATION SERVICES NV (als over te nemen vennootschap) werden opgesteld, de goedkeuring van deze fusie en de bijzondere machtigingen ter uitvoering ervan,

De ondergetekende bestuurder van respectievelijk HPG BELGIUM NV en HPG AVIATION SERVICES NV verklaren verder dat zij kennis hebben van de bijeenroepingsformaliteiten en -termijnen die in het kader van een bijeenroeping van een algemene vergadering van aandeelhouders overeenkomstig het artikel 533 van het Wetboek van vennootschappen nageleefd dienen te worden alsook van de mogelijkheid om de nietigheid te vorderen van beslissingen die door de algemene vergadering worden genomen en die door een vormgebrek zouden zijn aangetast (artikelen 64, 1° en 178 van het Wetboek van vennootschappen). De ondergetekende bestuurder van respectievelijk HPG BELGIUM NV en HPG AVIATION SERVICES NV bevestigen in dit verband uitdrukkelijk dat zij zichzelf als regelmatig opgeroepen beschouwen voor de respectieve, voorgenomen buitengewone algemene vergaderingen van HPG BELGIUM NV en HPG AVIATION SERVICES NV, en dat zij verzaken aan de oproepingsformaliteiten en -termijnen, alsook aan de mogelijkheid om de nietigheidsvordering in te stellen wegens een vormgebrek.

Opgemaakt te Schilde, op 25 april 2014.

Voor de overnemende vennootschap,

J.B.T. Fiugenholtz

Gedelegeerd bestuurder

Tegelijk hierbij neergelegd: - fusievoorstel

*.e

Voor-

ebehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste lob. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 17.05.2014, NGL 23.05.2014 14131-0476-016
05/09/2014
ÿþ -.5 &tod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

belt E-11q11.1MMIM11111(

aa

Be Sta;





Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van itoophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

27 AM 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0449.753.663

Benaming

(voluit) : HPG BELGIUM

(verkort):

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: 2970 Schilde, Tulpenlaan 5

(volledig adres)

0 n derwe rp akte: BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING. FUSIE DOOR OVERNEMING.

Uit een akte verleden voor Notaris Jan Verreth te Lier op 29 juli 2014, blijkt dat een besluit tot fusie werd genomen tussen:

1) De buitengewone algemene vergadering van bovenvermelde NV HPG BELGIUM, opgericht bij akte verleden voor notaris Wellekens te Antwerpen op 1 april 1993, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad ven 21 april 1993 onder nummer 930421-191, waarvan de statuten meermaals werden gewijzigd en voor het laatst ingevolge akte verleden voor notaris Jan Verreth te Lier op 15 december 2011, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 2 januari 2012 onder nummer 12000462.

2) De buitengewone algemene vergadering van de bovenvermelde NV HPG AVIATION SERVICES, opgericht Ingevolge akte verleden voor notaris Jan Verreth te Lier op 24 december 2009, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 8 januari 2010, waarvan de statuten sindsdien niet meer werden gewijzigd. VASTSTELLINGEN

1) De raad van bestuur van beide vennootschappen hebben op 25 april 2014 een fusievoorstel opgemaakt Deze fusievoorstellen werden neergelegd;

- voor de overgenomen NV HPG AVIATION SERVICES, ter griffie van de rechtbank van Koophandel te Antwerpen op 16 mei 2014, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 26 mei 2014, onder nummer 14106449, hetzij meer dan zes (6) weken voor de huidige algemene vergadering.

- voor de overnemende NV HPG BELGIUM, ter griffie van de rechtbank van Koophandel te Antwerpen op 15 mei 2014, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 26 mei 2014, onder nummer 14106447, hetzij zes weken voor de huidige algemene vergadering.

2) Gezien de vereniging van alle aandelen van de NV HPG AVIATION SERVICES in handen van de NV HPG BELGIUM, werden de raden van bestuur van beide vennootschappen ervan vrijgesteld een omstandig verslag op te stellen.

Om dezelfde reden werd de bedrijfsrevisor (of externe accountant) ervan vrijgesteld een schriftelijk verslag op te stellen. (artikel 719 en volgenden Wetboek Vennootschappen).

De aandeelhouders van beide vennootschappen bevestigen uitdrukkelijk dat zij voor het tot stand komen van deze fusie geen omstandige verklaring over het fusievoorstel vereisen, noch een verslag van een bedrijfsrevisor of externe accountant.

3) De fusievoorstellen werden in de agenda van de algemene vergaderingen van de betrokken, vennootschappen vermeld, en de aandeelhouders hebben meer dan één maand voor heden een afschrift ervan' ontvangen.

De fusievoorstellen, alsmede een exemplaar van de jaarrekeningen, de jaarverslagen en de eventuele verslagen van de commissaris over de laatste drie boekjaren, werden in de zetel van de vennootschappen voor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

$.. i e , , .4 , g b kennisneming ter beschikking gesteld van de respectievelijke aandeelhouders, om deze de gelegenheid te bieden uiterlijk één maand voor de algemene vergadering van deze stukken kennis te nemen,

i 1 ." , , 4) De raad van bestuur van beide vennootschappen heeft er zich van vergewist, dat de NV HPG AVIATION SERVICES, die aan de fusie deelneemt, geen aandelen bezit in de NV HPG BELGIUM, noch eigen aandelen in haar bezit heeft.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2014 - Annexes du Moniteur belge 5) De raad van bestuur van beide vennootschappen heeft er zich van vergewist dat de overgenomen vennootschap NV HPG AVIATION SERVICES die aan de fusie deelneemt geen eigendomsrechten bezit op enig onroerend goed, noch op zakelijke rechten.

EERSTE BESLUIT

De voorzitter geeft een korte samenvatting van de fusievoorstellen en aanvullende documenten, waarin voorgesteld wordt dat de NV HPG AVIATION SERVICES door fusie overgenomen wordt door de NV HPG BELGIUM,

De raad van bestuur van de betrokken vennootschappen heeft er zich van vergewist en bevestigt dat sinds de datum van het opstellen van de fusieverslagen en tot de datum van de huidige vergadering, zich in de activa en passiva van de betrokken vennootschappen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

Overeenkomstig artikel 697 Wetboek Vennootschappen dienen geen tussentijdse cijfers te worden opgemaakt, indien aile vennoten en houders van andere effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden en die bij deze fusie betrokken zijn, hebben ingestemd dat er geen tussentijdse cijfers moeten worden opgemaakt,

TWEEDE BESLUIT

Na kennisname van deze verslagen en mededelingen die moeten worden opgesteld en gedaan in uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen, besluit de algemene vergadering van de NV HPG AVIATION SERVICES tot ontbinding van deze vennootschap, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie met de NV HPG BELGIUM.

DERDE BESLUIT

1. Principieel besluit tot fusie

De algemene vergadering van de NV HPG AVIATION SERVICES en de NV HPG BELGIUM besluiten tot de fusie door overneming van gans het vermogen van de NV HPG AVIATION SERVICES over te gaan.

Deze overname wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van de NV HPG BELGIUM en zonder omwisseling of uitreiking van nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap aan de huidige aandeelhouders van de overgenomen vennootschap.

Alle aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen aandelen, die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd. Er bestaan geen andere effecten binnen de over te nemen vennootschap.

Alle aandelen van de overgenomen vennootschap worden na de fusieverrichting vernietigd.

De overname gebeurt op basis van een boekhoudkundige staat per 31 december 2013.

Alle verrichtingen en handelingen gesteld door de NV HPG AVIATION SERVICES sedert 1 januari 2014 tot op vandaag, zijn voor rekening van de NV HPG BELGIUM.

2. Gevolgen

- Bijgevolg gaat gens het vermogen van de NV HPG AVIATION SERVICES, met alle rechten en plichten, over

op de NV HPG BELGIUM.

Het kapitaal, de reserves, de provisie en de schulden gaan over op de overnemende vennootschap.

- De aandelen van de NV HPG AVIATION SERVICES in het bezit van de NV HPG BELGIUM zullen door de raad van bestuur worden vernietigd. De vereiste meldingen zullen in het register van aandelen worden opgenomen.

- Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 1 januari 2014, worden boekhoudkundig geacht te zijn

verricht voor rekening van de NV HPG BELG1UM. r

- Alle rechten, kosten en erelonen voortvloeiend uit deze fusie door overneming zijn ten laste van de

ovememende vennootschap.

VIERDE BESLUIT

Vervolgens stelt de algemene vergadering vast dat

Mt'

Mme*

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

- enerzijds, de fusie door overneming van de NV HPG AVIATION SERVICES door de NV HPG BELGIUM werd

verwezenlijkt

- anderzijds, de NV HPG AVIATION SERVICES definitief opgehouden heeft te bestaan.

De vergadering verleent tevens aan de raad van bestuur van de overgenomen vennootschap kwijting over zijn

beleid.

VIJFDE BES WIT

De vergadering geeft de raad van bestuur de opdracht om over te gaan tot het uitvoeren van de hiervoor

genomen besluiten.

De vergadering geeft aan de notaris de opdracht om over te gaan tot het opstellen van de gecoördineerde tekst

van de statuten.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL.

DE NOTARIS,

Hierbij wordt neergelegd:

1° Afschrift akte van 29 juli 2014.

2° Uittreksel,

30 Gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Ftecto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/06/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie von de Rechtbank van Koophinde! te Antiverpen, op

4 7 JUNI 2413

Griffie

III tI I U I II U III 1

*13091878'

A

II

Ondernemingsnr : 0449.753.663

Benaming

(voluit) : HPG Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Tulpenlaan 5, 2970 Schilde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag - benoeming - herbenoeming bestuurders

Beslissing van de algemene vergadering gehouden op 17 mei 2013.

De vergadering heeft kennis genomen van het overlijden op 12 april 2013 van mevrouw Abriou Laurence. Haar mandaat ais bestuurder neemt hiermee een einde.

De vergadering beslist tot aanstelling van een nieuwe bestuurder:

Cécile Henriëtte Honig-Hugenholtz, wonende J.P. Sandersonhof 5, Loenen aan de Vecht (NL).

Zij wordt benoemd voor een periode van 6 jaar tot aan de algemene vergadering te houden in het jaar 2019,

De vergadering beslist eveneens de heer Hugenholtz Johannes, wonende Tulpenlaan 5, Schilde,

te herbenoemen als bestuurder voor een nieuwe termijn van 6 jaar tot aan de algemene vergadering

te houden in het jaar 2019.

Het mandaat van bestuurder is onbezoldigd.

Onmiddellijk na de algemene vergadering komt de raad van bestuur samen en beslist tot herbenoeming van de heer Johannes Hugenholtz als gedelegeerd bestuurder voor de duur van zijn mandaat.

Hugenholtz J.B.T.,

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

10/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.05.2013, NGL 07.06.2013 13155-0460-014
27/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.05.2012, NGL 26.06.2012 12205-0309-013
02/01/2012
ÿþ Motl wortl 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

meut

_ _ " :eirelegd îar ti'ryn de Rechee ~L 9 Kge,ÿhándalte Aniwepeit ¢p

Griffie DEC. 2011

Ondernemingsnr : 0449.753.663 Benaming

(vo¬ uit) : 4-IPG BELGIUM (verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvoren : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2970 Schilde. Tulpenlaan 5

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING. Omzetting aandelen aan toonder in aandelen op naam  Statutenwijziging.

Uit een akte verleden voor Meester Jan Verreth, Notaris te Lier op 15 december 2011, blijkt dat dei

buitengewone algemene vergadering van de in hoofde genoemde vennootschap volgende besluiten heeft;

genomen:

Eerste Besluit

De vergadering beslist de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam.

Artikel 5 van de statuten wordt aangepast en zal voortaan in zijn geheel luiden als volgt:

"Artikel 5. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt eenenzestigduizend vijfhonderd euro (61.500,00 EUR) verdeeld in

duizend (1.000) aandelen op naam, zonder vermelde waarde, die elk één duizendste (1/1.000) van het kapitaal

vertegenwoordigen.

Deze aandelen zijn stemgerechtigd.

Een register van aandelen wordt gehouden voor aandelen op naam, winstbewijzen, warrants en obligaties.,

Naar aanleiding van de inschrijving in zulk register, wordt aan de aandeelhouder of houder van het effect een,

certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Alle effecten dragen een volgnummer."

Tweede Besluit

Ais gevolg van het eerste besluit beslist de vergadering de eerste alinea van artikel 9 van de statuten te wijzigen

als volgt:

"De aandelen zijn op naam."

Derde Besluit

De vergadering beslist de tekst van artikel 21 van de statuten te schrappen en te vervangen als volgt:

"Artikel 21. OPROEPING

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda en zij worden gedaan overeenkomstig de

bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

De personen die krachtens het Wetboek van Vennootschappen tot een algemene vergadering dienen opgeroepen te worden en die aan een vergadering deelnemen of zich doen vertegenwoordigen, worden als. regelmatig opgeroepen beschouwd.

Dezelfde personen kunnen tevens, voor of na de bijeenkomst van een algemene vergadering, welke zij niet: bijwoonden verzaken zich te beroepen op het ontbreken van een oproeping of enige onregelmatigheid in de' oproeping."

Vierde Besluit

De vergadering besluit in artikel 22 van de statuten de volgende alinea's te schrappen:

- de tweede alinea;

- de derde alinea;

de laatste alinea.

Vijfde Besluit

De vergadering beslist artikel 41 van de statuten integraal te schrappen en te vervangen door volgende tekst:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

"Artikel 41.ONTBINDING EN VEREFFENING

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, zal de vereffening doorgevoerd worden door de zorgen van één of meerdere vereffenaars aan te stellen door de algemene vergadering.

Conform de wet van 02 juni 2006 treden de vereffenaars pas in functie nadat de rechtbank van koophandel hun benoeming door de algemene vergadering heeft bevestigd. Indien er meerdere vereffenaars zijn, vormen zij een college.

Elk jaar zullen de resultaten van de vereffening voorgelegd worden aan de algemene vergadering en de jaarrekening gepubliceerd.

Bovendien is in overeenstemming met de wetgeving, de rapporteringplicht bij de rechtbank van koophandel van toepassing, evenals de opstelling van het plan voor de verdeling van de activa.

De algemene vergadering bepaalt de machten van de vereffenaars en bepaalt, indien nodig, hun emolumenten."

Zesde Besluit

De vergadering geeft de raad van bestuur de opdracht om over te gaan tot het uitvoeren van de hiervoor

genomen beslissingen, en zij geeft de ondergetekende notaris de opdracht om over te gaan tot het opstellen van de gecoordineerde tekst van de statuten.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL.

DE NOTARIS.

Hierbij wordt neergelegd:

1° Afschrift akte van 15 december 2011.

2° Uittreksel.

; 3° Coördinatie der statuten.

Voorbehouden . aan hét 'Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.05.2011, NGL 18.05.2011 11113-0135-013
08/03/2011
ÿþ.j Mm 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

24 FEV. 2011

MME

Griffie

Ondernemingsar : 0449.753.663

Benaming

(voluit) : HPG Belgium

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Kongolaan 9 - 1000 Brussel

Onderwerp akte : Adreswijziging maatschappelijke en exploitatiezetel

De raad van bestuur beslist om met ingang van 1 maart 2011 de maatschappelijke zetel en de exploitatiezetel te verplaatsen naar Tulpenlaan 5 te 2970 Schilde.

Hugenholtz Johannes,

gedelegeerd bestuurder

Alnynexes du Muniterrrûeige

Voor-behoude aan het Belgiscl staatsbh " 11036337' 111





Bíjtagmtitriiet Be-tgfxcir Staats

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

03/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 17.05.2010, NGL 02.06.2010 10141-0152-015
27/05/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 18.05.2009, NGL 25.05.2009 09155-0163-014
16/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 17.05.2008, NGL 10.06.2008 08205-0248-014
18/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 18.05.2007, NGL 14.06.2007 07218-0080-015
29/06/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 14.06.2006, NGL 28.06.2006 06345-4886-015
23/05/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 17.05.2005, NGL 19.05.2005 05156-3547-015
03/03/2004 : BL
08/12/2003 : ME. - JAARREKENING 30.09.2002, GGK 30.09.2002 03813-0067-010
05/12/2003 : BL
28/11/2003 : AN296162
27/02/2003 : AN296162
27/02/2003 : AN296162
27/02/2003 : AN296162
17/03/1999 : AN296162
21/04/1993 : AN296162
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 25.08.2016, NGL 31.08.2016 16511-0439-013

Coordonnées
HPG BELGIUM

Adresse
TULPENLAAN 5 2970 SCHILDE

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande