GROEP CLAES

Société en commandite simple


Dénomination : GROEP CLAES
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 883.752.251

Publication

14/01/2013
ÿþMaf Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van

"

deRMERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

1

1II iI1 1I IIII Ifl1 II iI III

*isooeae~*

0 2 1AN, 2013

KOOPHANDEL TURNHOUT De griffier,

Voor.

behouden aan het Belgisch

Staatsblac

Griffie

Ondernemingsar : 0883.752251

Benaming

(voluit) : VINO TINTO MOL

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Bronstraat 78 - 2400 Mol

(volledig adres)

' Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING - UITTREDING EN ONTSLAG - BENOEMING - MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De Buitengewone Algemene Vergadering, gehouden op 30 september 2012, heeft met éénparigheid van aile vennoten en algeheelheid van stemmen de volgende besluiten genomen:

EERSTE BESLISSING

De heer Roger Claes treedt uit als beherend vennoot, met ingang vanaf heden 30 september 2012, en neemt tevens ontslag als zaakvoerder. De heer Davy Claes wordt benoemd tot enig zaakvoerder en vaste vertegenwoordiger van de vennootschap..

TWEEDE BESLISSING

Er wordt gehele kwijting verleend aan de heer Roger Claes voor zijn mandaat tot 30 september 2012.

De algemene vergadering besluit met éénparlgheid van aile vennoten de uittreding van de heer Roger Claes te aanvaarden en gaat over tot de goedkeuring en bevestigt dat de aansprakelijkheid tot de maatschappelijke, schulden wordt opgeheven in hoofde van de heer Roger Claes. De heer Davy Claes neemt kennis van het feit enig beherend vennoot te zijn en bevestigt uitdrukkelijk kennis te hebben van de hoofdelijke aansprakelijkheid' in deze functie. De heer Davy Claes verklaart zich volledig hoofdelijk aansprakelijk ten aanzien van de, vennootschap voor de eventuele schulden die hun oorsprong vinden váár het uittreden van de heer Roger Claes als beherend vennoot en kunnen geenszins hem ten laste worden gehouden.

DERDE BESLISSING

Statutenwijziging - Gewone Commanditaire Vennootschap

De algemene vergadering besluit met éénparigheid van aile vennoten en gaat over tot de goedkeuring van

wijzigingen van de statuten van de huidige vennootschap zoals hierna vermeld. De gewone commanditaire

vennootschap behoudt het ondernemingsnummer waaronder de vennootschap onder firma thans is ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen, en zij behoudt haar BTW-nummer.

Naamswijziging:

De naam "ViNO TINTO MOL' wordt vervangen door "Groep Claes"

Wijziging van het doel:

Uitbreiding met volgende activiteiten

De vennootschap heeft ais doel, zowel in België ais in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening

van derden, door en met derden, voor zover voldaan aan de wettelijke voorwaarden terzake: - Gespecialiseerde bouwwerkzaamheden ais zijnde: Isolatiewerkzaamheden: het aanbrengen van isolatiemateriaal, de isolatie van verwarming, leidingen alsook van koelkamers en pakhuizen - Dakwerkzaamheden: het bouwen van daken, hete plaatsen van dakbedekking en het plaatsen van dakgoten en regenafvoerbuizen - Overige gespecialiseerde bouwwerkzaamheden: Waterdichtingswerken en het behandelen met vochtwerende en waterafstotende

producten r Industriële reiniging en algemene reiniging van gebouwen - Landschapsverzorging De handelsbemiddeling en groothandel in materiaal en uitrusting voor industrieel gebruik en de bouwnijverheid;., reinigingsproducten voor industrieel gebrui - De bemiddeling op alle mogelijke wijzen tussen het aanbod van: materiële en immateriële goederen, producten en diensten enerzijds en de vraag hiernaar anderzijds, inclusief de functie van onderaannemer, tussenpersoon, makelaar in goederen, vertegenwoordiging, agent en commissionair - Het huren, verhuren en ter beschikking stellen in gelijk welke vorm van roerende goederen,' materiaal, installaties en uitrusting. De vennootschap mag alle industriële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met, of kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van haar maatschappelijk doei met inbegrip van: het deelnemen in aile ondernemingen die een, gelijkwaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat, bij wijze van inbreng, overdracht, .samensmelting, inschrijving, participatie, belegging en financiële tussenkomst. De - vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

mag tevens borg staan voor derden, zaakvoerders en vennoten; zij kan hen leningen, voorschotten, hypotheken-en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake, door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De wijziging van volgende zin

"De vennootschap heeft tot doel: Import export groothandel kleinhandel in wijn en alle produkten daarrorid." en wordt vervangen door "De vennootschap heeft als doei, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, door en met derden, voor zover voldaan aan de wettelijke voorwaarden térzake: - Groothandel en handelsbemiddeling in algemene dranken, wijnen en geestrijke dranken - Detallhandel niet in winkels van deze producten inclusief de thuisbezorging ervan - Alle bijkomende werkzaamheden zoals het bewaren, het verpakken en het versturen inclusief het aanbieden ter consumptie ter gelegenheid van wijndegustaties en fijnproeverij,"

De schrapping van volgende alinea:

" Daartoe ken de vennootschap samenwerken met, deelnemen In, of belangen nemen in andere ondernemingen, rechtstreeks of onrechtstreeks op gelijk welke wijze. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. De vennootschap kan ln het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

Verplaatsing maatschappelijke zetel:

De maatschappelijke zetel, als eveneens de uitbatingszetel wordt verplaatst naar. Sint Willebrordusstraat 43 bus 102 te 2400 Mol.

VIERDE BESLISSING

Statutenwijziging  Bijzondere Clausules: De heer Davy Claes verbindt er zich toe de goederen die eigendom zijn van de vennootschap op 30/09/2012 niet te onttrekken van de vennootschap, noch te Vervreemden, nog te realiseren, noch deze goederen in borg te stellen, in pand geven, nog tenzij unaniem akkoord van aile vennoten. De publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van deze Bijzondere Clausule is als gevolg tegenstelbaar aan derden en kan dan ook niet worden tegengeworpen.

VIJFDE BESLISSING

De gecoördineerde statuten worden vastgesteld. Er wordt met algeheelheid van stemmen beslist om de volgende artikelen van de oprichtingsakte integraal te vervangen als volgt:

Artikel 1 Rechtsvorm  naam  identificatie

De vennootschap is een handelsvennootschap in de vorm van een gewone commanditaire vennootschap. De naam van de vennootschap luidt: "Groep Claes"

Artikel 2  Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Sint Willebrordusstraat 43 bus 102 -- 2400 Mol. De zetel kan slechts overgebracht worden naar een andere plaats in België bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder of biet college van zaakvoerders.

Artikel 3  Doel

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening Van derden, door en met derden, voor zover voldaan aan de wettelijke voorwaarden terzake:

-Groothandel en handelsbemiddeling in algemene dranken, wijnen en geestrijke dranken

-Detailhandel niet in winkels van deze producten inclusief de thuisbezorging ervan

-Alle bijkomende werkzaamheden zoals het bewaren, het verpakken en het versturen Inclusief het aanbieden ter consumptie ter gelegenheid van wijndegustaties en fijnproeverij.

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, door en met derden, voor zover voldaan aan de wettelijke voorwaarden terzake:

-Gespecialiseerde bouwwerkzaamheden als zijnde: lsoiatiewerkzaamheden: het aanbrengen van "isolatiemateriaal, de isolatie van verwarming, leidingen alsook van koelkamers en pakhuizen; Dakwerkzaamheden: het bouwen van daken, het plaatsen van dakbedekking en het plaatsen van dakgoten en regenafvoerbuizen; Overige gespecialiseerde bouwwerkzaamheden: Waterdichtingswerken en het behandelen ,met vochtwerende en waterafstotende producten

-Industriële reiniging en algemene reiniging van gebouwen

-Landschapsverzorging

-De handelsbemiddeling en groothandel in materiaal en uitrusting voor industrieel gebruik en de bouwnijverheid; reinigingsproducten voor industrieel gebruik. De bemiddeling op aile mogelijke wijzen tussen het aanbod van materiële en immateriële goederen, producten en diensten enerzijds en de vraag hiernaar anderzijds, inclusief de functie van onderaannemer, tussenpersoon, makelaar ln goederen, vertegenwoordiging, agent en commissionair Het huren, verhuren en ter beschikking stellen in gelijk welke vorm van roerende goederen, materiaal, installaties en uitrusting.

De vennootschap mag alle industriële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met, of kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van haar maatschappelijk doel met inbegrip van: het deelnemen in aile ondernemingen die een gelijkwaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat, bij wijze van inbreng, overdracht, samensmelting, inschrijving, participatie, belegging erf financiële tussenkomst.

De vennootschap mag tevens borg staan voor derden, zaakvoerders en vennoten, zij kan hen leningen, voorschotten, hypotheken en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake, door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 11 van de gecodrdineerde statuten:

§ 1. Ontbinding

De vennootschap wordt ontbonden:  ten gevolge van een rechterlijke beschikking die kracht van gewijsde heeft verkregen; --ten gevolge van een besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de quorumvereisten, als gezegd in artikel 9, die gelden voor een statutenwijziging.

ZESDE BESLISSING

De heer Victor Gijbels treedt uit als stille vennoot, met ingang vanaf heden 30 september 2012. Hij is niet hoofdelijk aansprakelijk waardoor het uittreden zonder mogelijke nadelige gevolgen kan aanvaard worden. ZEVENDE BESLISSING

De heer Roger Claes wordt aangeduid als stille vennoot, met Ingang vanaf heden 30 september 2012,

Een bijzondere volmacht wordt gegeven aan de heer Roger Claes om de heer Davy Claes te , vertegenwoordigen met recht van indeplaatsstelling van zijn mandaat als zaakvoerder in geval van overmacht en beperkt tot de noodzakelijke handelingen als dan van noodzakelijk, zonder hiermee algemene daden van bestuur te verrichten en deze dan ook hierbij uitdrukkelijk uit te sluiten.

ACHTSTE BESLISSING

De algemene vergadering besluit met ëënparigheid van alle vennoten en gaat over tot de bekrachtiging van de genomen beslissingen en de gestelde handelingen per 30 september 2012.

Getekend

Davy CLAES

Beherend Vennoot

" 3

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/06/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
GROEP CLAES

Adresse
KORALENHOEVE 15 C 2160 WOMMELGEM

Code postal : 2160
Localité : WOMMELGEM
Commune : WOMMELGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande