GLOBAL MARKETING PROJECTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GLOBAL MARKETING PROJECTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.185.258

Publication

31/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 02.12.2013, NGL 30.12.2013 13699-0565-010
20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 22.12.2014, NGL 16.01.2015 15014-0470-010
28/11/2012
ÿþ Mod Wad i i.t

eine In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



lII1IUhI I IIII1111I I IIIIVI

*12192731*

f9Qe1" gelegd rot fiek, von de Rechtbank van Koophnode; Antwerpen, op

Griffie i 9 NOV 2012

Ondernemingsnr : 0844.185.258

Benaming

(voluit) : GLOBAL MARKETING PROJECTS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Pastoor Soeteweystraat 8, 2640 Mortsel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing

Bij beslissing van het college van zaakvoerders werd de maatschappelijke en enige exploitatiezetel van de vennootschap met ingang van 15 september 2012 verplaatst naar; Vlierstraat 4, 2812 Muizen

Dirk Ottermans

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/03/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III

u I 1111111 I III II III

*12057926*

Tlesrgketor ~~,~~~~a yi~9 Rechtbank van Koophandel te Anircrpen, op

Griffie a fi RARI 20'd

Voor- behoudt

aan hé

Belgiso Staatsbli

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

(verkort)

0 844" _ 1_ 8_ 5 " 2 5 8 "GLOBAL MARKETING PROJECTS"

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Te 2640 Mortsel, Pastoor Soeteweystraat 3

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Tekst : Uit een akte verleden voor notaris Wim De Sniedt te Wommelgem op 1 maart 2012, te registreren, blijkt dat werd opgericht, onder de opschortende voorwaarde van het vervullen van de openbaarmakingsvereiste, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GLOBAL MARKETING PROJECTS" te Mortsel, waarvan de gegevens luiden als volgt :

1. Oprichters

De Heer OTTERMANS Dirk Frans Germaine, geboren te Antwerpen-Deurne op 14 juli 1966, en zijn echtgenote Mevrouw SLUIS Ingrid Joanna Gerard, geboren te Schoten op 20 september 1967, wonende te 2640 Mortsel, Pastoor Soeteweystraat 3.

2. Haar naam luidt : "GLOBAL MARKETING PROJECTS".

3. Zetel : De zetel van de vennootschap is bij oprichting gevestigd te 2640 Mortsel, Pastoor Soeteweystraat 3..

4. Duur : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur en krijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel van het uittreksel van de oprichtingsakte.

5. Doel : De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland

* Het uitoefenen van een studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake fi-nanciële, handels-, juridische, fiscale en sociale aangelegenheden. Het geven van diverse opleidingen die het management van bedrijven aanbelangt in het alge-meen.

* Het doorlichten en organiseren van bedrijfsstructuren, het uitvoeren van markt- en bedrijfsstudies, budgettering, planning en uitvoering van kantooradministratie en  organisatie.

* Het verlenen van diensten -zowel consultancy als implementatie- aan derden, op het vlak van bedrijfsbeleid, sales, marketing, financiën, bedrijfsherstructureringen, logistieke en organisatiestructuren, houdende onder meer

a) Professioneel advies aan bedrijven in binnen- en buitenland op strategisch en operationeel vlak;

b) Begeleiden van bedrijven in de opmaak van het bedrijfsplan, het marketing-plan, het financieel plan en dies meer;

c) Adviesverlening rond product- en dienstenbeheer, prijsbepaling, keuze van distributiekanalen, logistiek in de meest ruime zin.

* Verlenen van diensten aan gebruikers over computers en hun configuratie en de toepassing van

bijbehorende programmatuur.

* Het ontwikkelen en exploiteren van industriële en intellectuele eigendomsrechten.

* Organisatie van congressen, seminaries en bedrijfspresentaties voor klanten en voor financiële en

commerciële partners.

* De functie van tussenpersoon in de handel.

* De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen.

* Het op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uit verscheidene economische sectoren  het verwerven en vervreemden van deelnemingen of andere belangen in rechtspersonen, vennootschappen en ondernemingen, het samenwerken daarmee en het besturen daarvan,

* Managementactiviteiten van holdings: het tussenkomen in het dagelijks be-stuur, het vertegenwoordigen van bedrijven, het uitoefenen van "managements-, consultancy- en beheersactiviteiten, waaronder begrepen: het uitoefenen van managementsfuncties in diverse ondernemingen, het sluiten van consultancyovereenkomsten en het uitoefenen van consultancyfuneties op onafhankelijke wijze,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ifïjlagenbij hëf $èTgiséb Siaatsbl d - I6/0P2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

* Verwerven en beheren van onroerende goederen of zakelijke rechten daarop, in België of in het buitenland.

* Vormen en beheren van een roerend patrimonium bestaande uit lichamelijke of onlichamelijke roerende goederen.

* Het huren, verhuren, In erfpacht of gebruik nemen van onroerende en/of roe-rende goederen.

* Het voor eigen rekening beheren van allerhande patrimonia in het algemeen, financiële activa en beleggingsgoederen in het bijzonder. Verwerven, beheren, vervreemden, valoriseren en cederen van roerende en onroerende goederen en/of rechten onder gelijk welke vorm ook. De projectontwikkeling en handel in onroerend goed voor woningbouw, nieuwbouw van individuele woningen of voor renova-tiewerken, voor de bouw van appartementsgebouwen, voor kantoorbouw, enzoverder.

* Het verstrekken van raad en advies in de meest ruime zin der maatschappelijke behoeften, uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadviezen.

De vennootschap mag zich ook toeleggen op alle administratieve, industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen die van aard zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen In op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor der-den borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak of het eigen vermogen.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Zij kan ook functies van bestuurder van vennootschappen waarnemen.

6. Maatschappelijk kapitaal ; Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk vertegenwoordigend één I honderdste van het maatschappelijk kapitaal.

De oprichters verklaren dat de aandelen werden volgestort ten belope van één/derde, zodat een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) ter beschikking is van de vennootschap.

7, Bestuur en vertegenwoordiging ; Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een of meer zaakvoerders, vennoten of niet, te benoemen door de algemene vergadering die de duur van het mandaat bepaalt. Wanneer een rechtspersoon tot bestuurderizaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder 1 zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan, Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering, Elke zaakvoerder afzonderlijk zal de vennootschap kunnen vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

8. Algemene vergadering : De jaarlijkse vergadering wordt gehouden op de eerste maandag van de maand december van elk jaar, om achttien uur.

9. Boekjaar ; Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende jaar.

10. Winstverdeling : De neftowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. Omtrent de bestemming van de winst beslist de jaarvergadering, op voorstel van de zaakvoerder.

11. Verdeling bij vereffening : Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen ter vereffening van de schulden en lasten van de vennootschap en ter betaling van de kosten van de vereffening. Het saldo zal evenredig verdeeld worden onder de aandelen, rekening houdende met de daarop verrichte stortingen. Het eventuele verlies zal in dezelfde verhouding verdeeld worden tussen de vennoten, zonder dat nochtans een vennoot verplicht kan worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht.

12. Overgangsbepalingen

1. EERSTE SOEKJAAR : Het eerste boekjaar gaat in op de datum van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank, en eindigt op dertig juni tweeduizend dertien,

2. JAARVERGADERING : De eerste jaarvergadering wordt gehouden in december tweeduizend dertien.

13. Slotbepalingen 1, ZAAKVOERDERS

A. Het aantal zaakvoerders is vastgesteld op twee.

B. Werden benoemd tot niet statutaire zaakvoerders :

1)Mevrouw SLUIS Ingrid, voornoemd;

2)de Heer OITERMANS Dirk, voornoemd.

Zij hebben elk verklaard hun mandaat te aanvaarden en hebben bevestigd niet getroffen te zijn door een

maatregel of beslissing die zich daartegen verzet.

De opdracht van de zaakvoerders is vastgesteld voor onbepaalde duur en is onbezoldigd.

2. COMMISSARIS-REVISOR:

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Uit te goeder trouw verrichte schattingen, vastgelegd in het financieel plan blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar zal voldoen aan de criteria vermeld in artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen. Bijgevolg werd geen commissaris benoemd.

3. VOLMACHT

Bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, werd verleend aan bvba Accounting Team, kantoorhoudende te 2550 Kontich, Veldkant 13, teneinde het nodige te doen voor de inschrijving van de vennootschap en alle latere wijzigingen en schrapping in het ondememingsloket, de kruispuntbank voor ondernemingen, en de eventuele inschrijving als belastingplichtige bij het Bestuur van de Belastingen over de Toegevoegde Waarde.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL UITSLUITEND BESTEMD VOOR HET VERWERVEN VAN DE RECHTSPERSOONLIJKHEID

WIM DE SMEDT

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon (en aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
GLOBAL MARKETING PROJECTS

Adresse
VLIERSTRAAT 4 2812 MUIZEN(MECHELEN)

Code postal : 2812
Localité : Muizen
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande