FUN D'O

Association sans but lucratif


Dénomination : FUN D'O
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 841.347.514

Publication

02/03/2012
ÿþ Mot) 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Neergelegd ter griffie van de Retlitlinnk van Koophandêl te Antwerpen, op

Griffie 2 0 FEB. fl

Iu12iiiii04946uiu gui7* iu

*

DI

be

a

Br stf

ia

Ondernemingsnr : 0841.347.514

Benaming

(voluit) : Fun d'O

(verkort) :

Rechtsvorm : vzw

zetel: KASTEELGANG 5 2545 NIEL

Onderwerp akte : Zeteloverdracht

Uit de notulen van de Algemene Vergadering op 12 februari 2012:

Met eenparigheid van stemmen wordt de verenigingszetel verplaatst en, in artikel 1 van de statuten, "Kasteelgang 5 te 2845 Niel" vervangen door "Muggenberglei 222 te 2100 Antwerpen-Deurre".

Vertegenwoordigers die tekenen op rugzijde:

voorzitter Sandra Roggeman en secretaris-penningmeester Christiaan Soone

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/12/2011
ÿþ MOb 22

r; r,-a" etqr, c~r:~ <.,,~ ' :',r.,,lKf:

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

(verkort) :

Rechtsvoren : VZW

Zetel : Kasteelgang 5 te 2845 Niel

Onderwerp akte : Oprichting - benoeming bestuurders

OPRICHTINGSAKTE van 11 NOVEMBER 2011

Tussen Christiaan Rudolf Marcel Maria BOONE, wonend aan de Muggenberglei 222 te 2100 Antwerpen-' Deurne, geboren te Lochristi op 9 december 1955 en Xavier PILET, wonend aan de Kasteelgang 5 te 2845 Niel,; geboren te Wilrijk op 29 december 1967 en Sandra Marie-Josée Willem ROGGEMAN, wonend aan de Muggenberglei 222 te 2100 Antwerpen-Deurre, geboren te Antwerpen op 22 januari 1966 en Lesley VERELST,; wanend aan de Amerikalei 78A te 2000 Antwerpen, geboren te Antwerpen op 27 november 1974 wordt een vereniging zonder winstoogmerk met volgende statuten overeengekomen.

Hoofdstuk IALGEMENE BEPALINGEN

Artikel 1. De vereniging draagt de naam "Fun d'O" en vestigt haar zetel aan de Kasteelgang 5 te 2845 Niel in het arrondissement Antwerpen.

Artikel 2. De vereniging heeft tot doel de instructie in, beoefening van en fondsen-werving voor' watersporten, onder meer door het organiseren van (essenreeksen, trainingen, sportkampen, wedstrijden: alsook, in de ruimste zin, alle mogelijke ondersteunende of aanvullende activiteiten. Het motto van de vereniging is: "Mens sana in corpore sano".

Artikel 3. Alle beslissingen, reglementen en akten van verenigingsorganen evenals het ledenregister en de boekhouding worden, op schriftelijk verzoek, ter inzage van leden en belanghebbenden gehouden op de zetel. van de vereniging.

Artikel 4. Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar. De periode van oprichting tot einde 2011 wordt bij: het volgende boekjaar gevoegd.

Artikel 5. In geval van ontbinding worden de activa na aanzuivering van de schulden overgedragen aan; een vereniging of instelling met een gelijkaardig belangeloos doel.

Hoofdstuk II.LEDEN

Artikel 6. De vereniging telt minstens vier leden. De oprichters zijn de eerste leden. De Raad van Bestuur' beslist zonder motiveringsplicht over de aanvaarding van nieuwe leden.

Artikel 7. De Raad van Bestuur bepaalt de jaarlijkse ledenbijdrage, die echter niet hoger dan vijfentwintig; euro mag zijn.

Artikel 8. Leden kunnen te allen tijde, aangetekend of tegen ontvangstbewijs, ontslag indienen bij de; voorzitter van de Raad van Bestuur,

Artikel 9. De Raad van Bestuur roept de leden minstens eens per jaar, op de tweede maandag vans september, in Algemene Vergadering bijeen. Dat gebeurt acht dagen op voorhand, per gewone of elektronische post, met vermelding van agenda, plaats en tijdstip. Op schriftelijk en gemotiveerd verzoek van een lid moet de Raad van Bestuur op dezelfde wijze de Algemene Vergadering binnen de maand bijeenroepen. In beide! gevallen kan elk lid een punt aan de agenda toevoegen. Voor welbepaalde agendapunten kunnen technischer raadgevers worden uitgenodigd.

Artikel 10. De Algemene Vergadering is bevoegd voor: wijziging van de statuten, benoeming en ontslag van leden van de Raad van Bestuur, uitsluiting van effectieve leden, goedkeuring van begrotingen en rekeningen,; vrijwillige ontbinding van de vereniging, benoeming en afzetting van commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval die wordt toegekend, kwijting aan bestuurders en commissarissen, omzetting van de vereniging in een vennootschap met sociaal oogmerk. Alle andere bevoegdheden warden uitgeoefend door de Raad van Bestuur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

St

RECHTBANK KOOPHANDEL

2 5 20î9

A N R P E

0841.347,514

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : Fun d'O

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/12/2011- Annexes du Moniteur belge

r ' Voor. behouden aan het Belgisch Staatsblad

Nf04 2.2

Luik B - Vervolg

Artikel 11, De Algemene Vergadering wordt geleid door de voorzitter van de Raad van Bestuur of, bij diens afwezigheid, door een door de aanwezigen aangeduid lid. Van elke Algemene Vergadering worden notulen genomen door de secretaris of diens vervanger, ondertekend door de dienstdoende voorzitter en binnen tien dagen meegedeeld aan elk lid.

Artikel 12. Elk lid heeft een stem. Met uitzondering van de door de wet voorziene gevallen is geen quorum vereist en wordt beslist bij eenvoudige meerderheid. Bij staking van stemmen geeft die van de dienstdoende voorzitter de doorslag.

Artikel 13. Elk lid kan zich op de Algemene Vergadering laten vertegenwoordigen door een ander Ild met een schriftelijke volmacht. Elk lid kan evenwel slechts een ander lid vertegenwoordigen.

Hoofdstuk III.BESTUUR

Artikel 14, De Raad van Bestuur bestaat uit minstens drie door de Algemene Vergadering onder haar leden aangeduide personen. In die hoedanigheid van bestuurder in de strikte zin worden zij niet bezoldigd. Als', verantwoordelijke voor verenigingsactiviteiten, bijvoorbeeld als instructeur of trainer, mogen zij echter wel betaalde diensten leveren.

Artikel 15. Het bestuursmandaat duurt vijf jaar. Het eindigt vroeger door ontslag, aangetekend of tegen ontvangstbewijs Ingediend bij de voorzitter. In dergelijke gevallen neemt de Raad van Bestuur de verantwoordelijkheden van zijn ontslagnemend lid over en roept hij binnen de maand de Algemene Vergadering ; bijeen, die voorziet in de vervanging voor de rest van de mandaattermijn.

Artikel 16. De Raad van Bestuur duidt onder zijn leden een voorzitter, een secretaris, een penningmeester en een sportverantwoordelijke aan. Het secretaris- en penningmeesterschap mogen gecumuleerd worden. Daarnaast kan de Raad alle functies toewijzen die hij nodig acht.

Artikel 17. De Raad van Bestuur heeft volheid van bevoegdheid en vaardigt alle reglementen uit die hij nodig E acht. Ten aanzien van deelnemers aan de verenigingsactiviteiten gelden deze desgevallend als algemene voorwaarden.

Artikel 18. De Raad van Bestuur vergadert op verzoek van de voorzitter of van twee bestuurders en beslist collegiaal. Voor zover niet anders bepaald in de statuten regelt hij zijn eigen werking.

Artikel 19. Binnen de bevoegdheid van de Raad van Bestuur wordt de vereniging in beginsel verbonden door de handtekening van twee bestuurders.

Artikel 20. De gezamenlijk optredende voorzitter en secretaris vertegenwoordigen de vereniging in rechte. Artikel 21. De alleen optredende penningmeester is bevoegd voor kas- en bank-verrichtingen tot en met tweehonderdvijftig euro.

Artikel 22. Bij alle overeenkomsten met deelnemers aan verenigingsactiviteiten of over gebruik van sportinfrastructuur en  faciliteiten kan de sportverantwoordelijke alleen optreden in naam en voor rekening van de vereniging.

Uittreksel uit het VERSLAG VAN DE ALGEMENE VERGADERING OP 11 NOVEMBER 2011

De Raad van Bestuur wordt met eenparigheid van stemmen samengesteld uit: Christiaan Rudolf Marcel Maria Boone, wonend aan de Muggenberglei 222 te 2100 Antwerpen-Deurne, geboren te Lochristi op 9 december 1955; Xavier Pilet, wonend aan de Kasteelgang 5 te 2845 Niel, geboren te Wilrijk op 29 december 1967:Sandra Marle-Josée Willem Roggeman, wonend aan de Muggenberglei 222 te 2100 Antwerpen-Deume, geboren te Antwerpen op 22 januari 1966.

Uittreksel uit het VERSLAG VAN DE RAAD VAN BESTUUR OP 11 NOVEMBER 2011

Volgende functies worden toegewezen: Voorzitter: Sandra Marie-Josée Willem Roggeman, wonend aan de Muggenberglei 222 te 2100 Antwerpen-Deurne, geboren te Antwerpen op 22 januari 1966; Secretaris en penningmeester: Christiaan Rudolf Marcel Maria Boone, wonend aan de Muggenberglei 222 te 2100 Antwerpen-Deurne, geboren te Lochristi op 9 december 1955; Sportverantwoordelijke: Xavier Pilet, wonend aan de Kasteelgang 5 te 2845 Niel, geboren te Wilrijk op 29 december 1967.

PERSONEN BEVOEGD DE VERENIGING TEN AANZIEN VAN DERDEN TE VERTEGENWOORDIGEN: Voorzitter Sandra Roggeman en Secretaris-Penningmeester Christiaan Boone

: . .._.... .,.- .... .._......__.._.... . .

Op de laatste blz. van Luik l3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
FUN D'O

Adresse
KASTEELGANG 5 2845 NIEL

Code postal : 2845
Localité : NIEL
Commune : NIEL
Province : Anvers
Région : Région flamande