FARO INVESTMENTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FARO INVESTMENTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 883.935.165

Publication

14/01/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Moa Won 111.1

ln de bijlagen bij het Belgi ch Stat blad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie an ItéEffeRGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

In~IWII~I~I~IAN~I~I~N~

" i3ooazsa*

U 'MI 2013

KOOPHANDEL TURNHOUT De griffier,

Griffie

Ondememingsnr : 0883.935.165

Benaming

(voluit) : FARO 1NVESTMENTS

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 2300 Tumhout, Herentalsstraat 20

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusie door overneming

Uittreksel afgeleverd vôôr registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Turnhout.

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Wim Vanberghen te Oud Turnhout op zevenentwintig december tweeduizend en twaalf, dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten der besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FARO 1NVESTMENTS", te 2300 Turnhout, Herentalsstraat 20, BTW-nummer 0883.935.165 RPR Tumhout, met éénparigheid van stemmen heeft besloten:

EERSTE BESLUIT.

De vergadering erkent kennis genomen te hebben van de in de agenda vermelde stukken, te weten:

a)het fusievoorstel, dat in toepassing van artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen ter beschikking gesteld werd van de vennoten en door hen kosteloos verkrijgbaar was.

b)de jaarrekeningen over de laatste drie boekjaren van de overnemende en de overgenomen vennootschap, alsmede de verslagen van de raad van bestuur over de laatste drie boekjaren.

c)het verslag van de zaakvoerder de dato 30 september 2012, naar aanleiding van de fusie, welk verslag; aan deze akte zal gehecht worden om er samen mee te worden geregistreerd.

d)Het revisoraal verslag de dato 30 september 2012, opgemaakt conform artikel 695 van het Wetboek van vennootschappen, welk verslag aan deze akte gehecht zal blijven om er samen mee te worden geregistreerd.

De vergadering erkent bovendien kennis genomen te hebben van alle nodige of nuttige aanvullende informatie nopens de voorgenomen verrichtingen. De eergade-ring erkent tevens sedert minstens één maand voor huidige vergadering in de mogelijkheid gesteld geweest te zijn kennis te nemen van de overige in artikel 697 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen vermelde documenten, en dienaangaande geen verdere informatie te verlangen.

Met eenparigheid van stemmen wordt de voorzitter ontslagen van het voorlezen van het fusievoorstel en de verslagen vermeld in de agenda.

TWEEDE BESLUIT.

De vergadering keurt vervolgens het voormeld fusievoorstel goed en besluit de vennootschap te ontbinden zonder vereffening met ingang van heden, teneinde over te gaan tot fusie met de naamloze vennootschap "HENDRICKX VERZEKERINGEN", met zetel te 2300 Turnhout, Herentalsstraat 20, door de overgang van haar gehele vermogen, zowel de rechten als verplichtingen, in toepassing van artikel 682 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, en overeenkomstig de voorwaarden en volgens de modaliteiten voorzien in voormeld fusievoorstel.

Bijgevolg zal op het ogenblik van de gelijkluidende beslissing van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de naamloze vennootschap "HENDRICKX VERZEKERINGEN", voornoemd, het volledige vermogen van de vennootschap onmiddellijk en van rechtswege, ten algemene titel overgaan op de overnemende vennootschap.

ln het kader van deze fusieverrichting zal het kapitaal van de overnemende vennootschap "HENDRICKX VERZEKERINGEN" verhogen met achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550) en zullen er zestien (16) nieuwe aandelen worden gecreëerd, en uitgekeerd aan de vennoten van de naamloze vennootschap "HEN-DRICKX VERZEKERINGEN".

Ten gevolge hiervan zal het kapitaal van de overnemende naamloze vennootschap "HENDRICKX VERZEKERINGEN" achtenzeventigduizend euro (¬ 78.000) bedragen vertegenwoordigd door in totaliteit vierhonderd zestien (416) aandelen zonder nominale waarden en na incorporatie van de uitgiftepremie ten bedrage van vijftienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 15.550), uiteindelijk drieënnegentigduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 93.550).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerder wordt overeenkomstig artikel 703 van het Wetboek van Vennoot-schappen opgedragen te zorgen voor de ruilverrichting en de vennoten gemachtigd de inschrijving te doen in het aandelenregister.

Verklaringen en algemene voorwaarden van de overneming van het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FARO INVESTMENTS" door de naamloze vennootschap "HENDRICKX VERZEKERINGEN",

a)Het volledig maatschappelijk vermogen van de overgenomen vennootschap "FARO INVESTMENTS", niets uitgezonderd noch voorbehouden, wordt volgens de balanswaarde van dit vermogen zoals weergegeven in de jaarrekening per 30 november 2011, overgenomen door de overnemende vennootschap, met name de naamloze vennootschap "HENDRICKX VERZEKERINGEN".

Alle verrichtingen met betrekking tot de overgenomen activa- en passivabe-standdelen verwezenlijkt sedert 1 december 2011, zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

b)Het kapitaal van de overnemende vennootschap zal uiteindelijk drieënnegentig-duizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 93.550) bedragen, vertegenwoordigd door vierhonderd zestien (416) aandelen, na voltooiing van de fusie en de incorporatie van de uitgiftepremie onmiddellijk na de fusie.

c)Tengevolge van de overdracht van het volledige vermogen van de overgenomen vennootschap aan de overnemende vennootschap, wordt deze laatste uitdrukke-lijk in de plaats gesteld en gesubrogeerd - zonder dat daaruit schuldvernieuwing, verdwijning of uitdoving zou kunnen voortvloeien - in alle rechten en vorderingen van de overgenomen vennootschap tegenover alle derden.

Tevens zal de ovememende vennootschap ingevolge huidige overname er toe verbonden zijn gans het passiva ten overstaan van derden van de overgenomen vennootschap te voldoen. Zij zal borg staan voor aile vorderingen van welke aard, reeds ingesteld of die ingesteld zouden kunnen worden tegen de overge-nomen vennootschap.

De boekhoudkundige verwerking van de overneming zal gebeuren in toepassing van de bepalingen van de toepasselijke boekhoudwetgeving en artikel 704 van het Weiboek van Vennootschappen, bijgevolg zullen aile verrichtingen gesteld sedert 1 januari 2012 met betrekking tot de overgenomen activa en passiva, geacht gebeurd te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

d)Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen, noch effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

e)Aan de zaakvoerders, noch van de overgenomen, noch van de overnemende vennootschap worden in het kader van onderhavige fusieverrichting bijzondere voordelen toegekend.

f)De boeken en bescheiden van de overgenomen de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FARO 1NVESTMENTS" zullen gedurende de wettelijke termijn bewaard worden op de zetel van de overnemende vennootschap, de naamloze vennootschap "HENDRICKX VERZEKERINGEN".

De gehele overdracht van het maatschappelijk vermogen van de overgenomen vennootschap ten gunste van de overnemende vennootschap geschiedt onder toepassing van artikel tweehonderd en elf van het Wetboek op de Inkomstenbe-lastingen, van artikel elf van het Wetboek van de Belastingen op de Toegevoegde Waarde en van de artikelen 117 en 120 van het Wetboek der Registratierechten.

g)Alle kosten, rechten en erelonen met betrekking tot onderhavige fusie, zijn ten laste van de overnemende vennootschap.

Beschrijving van de vermogenstoestand van de wijziging in de vermogens-toestand vast te stellen ingevolge de fusie en dit op basis van de jaarreke-ning afgesloten op 30 november 2011.

De vergadering verzoekt mij, notaris de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap "FARO INVESTMENTS" op de overnemende naamloze vennootschap "HENDRICKX VERZEKERINGEN" vast te stellen. De vergadering baseert zich voor wat betreft de omschrijving van het overgegane vermogen en de impact hiervan op het vermogen van de overnemende vennootschap op de aange-hechte balans per 30 november 2011 voor wat betreft FARO INVESTMENTS en per 31 december 2011, voor wat betreft HENDRICKX VERZEKERINGEN, welke aan deze akte zal worden gehecht om er samen mee te worden geregistreerd.

De overgang van voornoemd vermogen van de overgenomen vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, het recht op de handelsbenaming van de overgenomen vennootschap, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, haar cliënteel, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan haar onderneming verbonden met haar handelszaak.

Tevens omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang ten algemene titel, alle lopende overeenkomsten die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met eventuele aangestelden en jegens haar eigen organen en venno-ten, gaan onverkort over op de overnemende

vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van onderhavig fusiebe-sluit om deze overgang aan eenieder tegenstelbaar te maken.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennoot-schap aangegane verbintenissen blijven onverkort behouden.

Aan de vennoten een balans werd voorgelegd per 30 november 2011 voor wat betreft de overgenomen vennootschap en per 31 december 2011, voor wat betreft de overnemende vennootschap en dit ter informatieve titel.

De vergadering besluit dat tengevolge van hetgeen voorafgaat de fusie door overneming tussen de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FARO INVESTMENTS" en de naamloze vennootschap "HENDRICKX VERZEKERINGEN" wordt verwezenlijkt evenwel onder de opschortende voorwaarde van

~

Voor behouders aan het Belgisch Staatsblad

goedkeuring van de fusie door de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "HENDR(CKX VERZEKERINGEN".

DERDE BESLUIT

De vergadering besluit dat de goedkeuring door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap van de eerstvolgende jaarrekening die zal worden opgemaakt na de verwezenlijking van de fusie, zal gelden als kwijting voor de in functie zijnde zaakvoerder voor de opdracht uitgeoefend gedurende de periode vanaf 1 Januari 2012, tot op de dag van de verwezenlijking van de fusie.

De vergadering besluit tevens de heer Hendrickx Dries, voornoemd, kwijting te verlenen, voor zijn bestuur. De vergadering stelt vast dat in het kader van de opmaak van deze jaarrekening artikel 704 van het Wetboek van Vennootschappen dient te worden nageleefd.

VIERDE BESLUIT

De vergadering besluit de raad van bestuur van de overnemende vennootschap te machtigen en hem alle bevoegdheden te verlenen met het oog op de verwezenlijking en de uitvoering van voorgaand fusiebesluit. VIJFDE BESLUIT

De vergadering besluit dat alle voorgaande besluiten genomen zijn onder de uitdrukkelijk opschortende voorwaarde van het aanvaarden van het fusievoorstel door de overnemende vennootschap.

Voor ontledend uittreksel, dienstig ter publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, Tegelijk hiermee neergelegd expeditie der akte, verslag van de zaakvoerder, verslag van de bedrijfsrevisor, staat van actief en passief.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.11.2012, GGK 15.12.2012, NGL 17.12.2012 12668-0277-010
08/10/2012
ÿþr

Ondernemingsnr : 0883.935.165

Benaming

(voluit) : FARO INVESTMENTS

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Herentalsstraat 20, 2300 Turnhout

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

Neerlegging van het fusievoorstel tussen de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FARO INVESTMENTS, gevestigd te 2300 TURNHOUT, Herentalsstraat 20, ondememingsnummer 0883.935.165 RPR Turnhout, overgenomen vennootschap, en de Naamloze Vennootschap HENDRICKX VERZEKERINGEN, gevestigd te 2300 TURNHOUT, Herentalsstraat 20, ondernemingsnummer 0431.765.212 RPR Turnhout, overnemende vennootschap,

Hendrickx Dries

bestuurder

Inl

vc behc aar Belt Staal

Mod Wmd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

M.

IM.111111111j1111111111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.11.2011, GGK 07.05.2012, NGL 11.05.2012 12116-0591-011
08/06/2011 : ME. - JAARREKENING 30.11.2010, GGK 23.05.2011, NGL 31.05.2011 11137-0278-010
26/05/2010 : ME. - JAARREKENING 30.11.2009, GGK 03.05.2010, NGL 17.05.2010 10122-0087-011
15/05/2009 : ME. - JAARREKENING 30.11.2008, GGK 04.05.2009, NGL 08.05.2009 09143-0087-011
06/06/2008 : ME. - JAARREKENING 30.11.2007, GGK 05.05.2008, NGL 02.06.2008 08178-0156-011

Coordonnées
FARO INVESTMENTS

Adresse
HERENTALSSTRAAT 20 2300 TURNHOUT

Code postal : 2300
Localité : TURNHOUT
Commune : TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande