ELPHIDOR

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ELPHIDOR
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 423.652.844

Publication

18/01/2013
ÿþS

Ondernemingsar : 0423.652.844

Benaming

(voluit) ; ELPHIDOR

(verkort)

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 2930 BRASSCHAAT, BREDABAAN 409

(volledig adres)

Onderwerp akte : GOEDKEURING FUSIEVOORSTEL  FUSIE  ONTSLAGEN  MACHTIGING BESTUURSORGAAN

Het blijkt uit een verslagschrift, opgemaakt door notaris Yves De Vil te Antwerpen-Borgerhout op zesentwintig december tweeduizend twaalf, dat volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen genomen worden.

in De vergadering keurt het fusievoorstel goed zoals het werd neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen'op negen november tweeduizend twaalf, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van tweeëntwintig november laatst onder nummer 12189069, en waarvan de aandeelhouders kosteloos ter beschikking werden gesteld overeenkomstig artikel 697 van het Wetboek van Vennootschappen, en betuigen hun instemming met de verrichting waarbij de naamloze vennootschap "ROMATEXI" met zetel te 2930 Brasschaat, Bredabaan 409, ondememingsnummer BTW (BE) 0442.531.915 rechtspersonenregister Antwerpen, de naamloze vennootschap "ELPHIDOR", met zetel te 2930 Brasschaat, Bredabaan 409, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondememingsnummer (BE) 423.652.844, gekend op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen, bij wijze van fusie overneemt. Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de ovememende vennootschap. Vermits de overnemende vennootschap enig aandeelhouder is van de overgenomen vennootschap, worden de aandelen van de overgenomen vennootschap vernietigd, en vindt er geen omwisseling en uitreiking van aandelen plaats. Vanaf één november tweeduizend twaalf worden de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de ovememende vennootschap. Er zijn in de overgenomen vennootschap geen niet- stemgerechtigde effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend. Aan de bestuurders van de overnemende vennootschap en de overgenomen vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend.

Het vermogen van de overgenomen vennootschap omvat de activa en passivabestanddelen, zoals deze blijken uit de staat van actief en passief opgemaakt op vijftien oktober tweeduizend twaalf. De overgang van geheel het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht haar handelsnaam of naam te gebruiken, haar clientèle, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan haar onderneming en verbonden met haar handelszaak. Het archief van de overgenomen vennootschap omvat aile boeken en documenten die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren wordt vanaf zesentwintig december tweeduizend twaalf door de overnemende vennootschap in haar zetel bewaard. Tenslotte omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan. Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het fusiebesluit om deze overgang aan éénieder tegenwerpelijk te maken, uitgenomen de eventueel bijzondere voorschriften opgelegd in verband met de tegenwerpelijkheid van de eigendomsovergang met betrekking tot vastgoed/schepen en de daarop gevestigde zakelijke rechten. Met betrekking tot de overeenkomsten gesloten met de werknemers van de overgenomen vennootschap is door het bestuur van de vennootschap een lijst opgesteld waarin wordt opgegeven: de identiteit van de werknemer, zijn bezoldiging, zijn anciënniteit, de omschrijving van zijn taak. Deze lijst zal samen met deze notulen in het archief van de overnemende vennootschap bewaard worden. De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen blijven onverkort behouden. De overnemende vennootschap treedt in de rechten en de plichten van de overgenomen vennootschap verbonden aan haar handelszaak. Het bestuursorgaan van de overgenomen vennootschap bevestigt dat de handelszaak

Op de laatste biz, van j,jj B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Mod Wort! 11.1

-t

Luïk B`::

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111 1111111111

*13011078*

II

Neergelegd ter griffie van deRer,ltbank van i(oephande! to Antwerpen, op

88 Yel, 2e1

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

~.- w

onbezwaard is met enige in- of overschrijving. De overgenomen vennootschap houdt op te bestaan per zesentwintig december tweeduizend twaalf. Tevens eindigen de mandaten van de in functie zijnde bestuurders van de overgenomen vennootschap en wordt hen kwijting verleend voor het door hen gevoerde bestuur. Daar het maatschappelijk doel van de ovememende vennootschap reeds in overeenstemming is met dat van de overgenomen vennootschap, neemt de vergadering er nota van dat in de ovememende vennootschap geen statutenwijzigingen dienen te worden doorgevoerd.

2~° De vergadering beslist met betrekking tot de statuten van de overnemen de vennootschap:

o ingevolge huidige fusie artikel vijf der statuten te coördineren als volgt: 1-let maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op één miljoen tweeëntwintigduizend vijfhonderd zestig euro achtenzeventig cent (¬ 1.022.560,78-). Het is verdeeld in twintigduizend tweehonderd vijftig (20.250) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.";

o ingevolge de omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam blijkens verslagschrift

opgemaakt door notaris Yves De Vil te Antwerpen-Borgerhout op zevenentwintig december tweeduizend

elf, de artikelen zes en drieëntwintig der statuten te coördineren als volgt:

Artikel 6

"De aandelen zijn en blijven op naam. De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in

het register van aandelen op naam. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam. Elke aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de ovememer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen. Alle aandelen dragen een volgnummer.".

Artikel 23

"Om op de algemene vergadering, zowel de jaarlijkse als de bijzondere en buitengewone, te worden toegelaten, moet elke aandeelhouder een certificaat van inschrijving uiterlijk zeven dagen voor de datum vastgesteld voor de algemene vergadering neerleggen ten zetel van de vennootschap of in de instellingen aangeduid in de berichten van bijeenroeping.".

LI De vergadering aanvaardt met ingang van zesentwintig december tweeduizend twaalf het ontslag van de bestuurders van de overgenomen vennootschap, te weten:

a mevrouw Joosen Joséphine, wonende te 2970 Schilde, Kleinveldweg 9, ais bestuurder,

o mevrouw Dingemans Joïlita Hélène, wonende te 2930 Brasschaat, Bredabaan 409, als bestuurder,

o de naamloze vennootschap `Romatexi", met zetel te 2930 Brasschaat, Bredabaan 409, als bestuurder, en

o de heer Dingemans Rony Gustaaf, wonende te 2930 Brasschaat, Bredabaan 409, als bestuurder én

gedelegeerd bestuurder én vaste vertegenwoordiger van voornoemde naamloze vennootschap

"Romatexi"

Hen wordt kwijting gegeven over hun opdracht.

41 De raad van bestuur van de ovememende vennootschap wordt gemachtigd om de formaliteiten van de

openbaarmaking van de verrichting met betrekking tot de over te nemen vennootschap te verrichten en om haar

aandelenregister te vernietigen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, voorafgaandelijk registratie van de minuut, uitsluitend dienstig voor

de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Notaris Yves De Vil,

Tegelijk neergelegd: uitgifte der akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden,

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

22/11/2012
ÿþ~

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voc

behor. aan I Seig's

Staats

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

;elogplegd te einit von da jlateb+e Koopia+edd to Arrteerpeu, M

Griffie 0 9 Nov, 2012

Ondernerningsnr : 0423652844

Benaming

(voluit) : Eiphidor

(verkort) :

Rechtsvorm ; naamloze vennootschap

Zetel : Bredabaan 409 - 2930 Brasschaat

(volledig adres)

Onderwerp akte : fusievoorstel van met fusie door overneming gelijkgestelde handeling

Op heden, 2.11.2012, kwamen de bestuurders van de NV Elphidor bij elkaar en zij hebben het fusievoorstel; opgemaakt betreffende de voorgenomen "met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting",; overeenkomstig artikel 676, 1° W. Venn. waarbij het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen; als gevolg van de ontbinding zonder invereffeningstelling van de vennootschap Elphidor NV overgaat op', Romatexi NV, gevestigd te 2930 Brasschaat, Bredabaan 409, BTW BE 0442.531.915. De NV ROMATEXI is; eigenaar van alle aandelen die het maatschappelijk kapitaal van de vennootschp vertegenwoordigen.

De NV Elphidor werd opgericht bij akte verleden voor notaris Erik DECKERS te Antwerpen op 24 november` 1982.

De statuten werden nadien enkele keren gewijzigd doch tevens ook gecoördineerd.

Het doel van de vennootschap Romatexi is overeenkomstig art. 3 van de statuten het kopen, verkopen, huren, verhuren en beheren van onroerende goederen en roerende goederen ervan voortkomend, alsmede ' opbouw en afbreken, zowel in eigen regie als in onderaanneming, alsook het optreden als bemiddelaar bij voorgaande verrichtingen; De huur en de verhuring, de aankoop en verkoop van alle roerende goederen, die dienstig of noodzakelijk zijn voor de uitoefening van de activiteit van de cliënten en deze goederen ter beschikking van cliënten te stellen.

Zij kan alle hoegenaamde handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of van die aard zijn, dit te begunstigen. Zo kan zij onder meer, een belang nemen in iedere onderneming waarvan het doel gelijkaardig overeenkomst of verwant is met het hare.

Zij kan zich ten gunste van deze zelfde vennootschap borg stellen of haar aval verlenen, optreden als agent, of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Huidig voorstel betreft de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting overeenkomstig artikel 676, 1° met de vennootschap NV Elphidor, naamloze vennootschap die tevens gevestigd is te 2930 Brasschaat, Bredabaan 409.

De vennootschap Eiphidor NV heeft als maatschappelijk doel: alle om het even welke roerende of onroerende, commerciële of financiële verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele betrekking hebben op de verwerving of vervreemding, de huur of verhuring, de financiering, de oprichting, de verkaveling, het beheer, de uitbating of de valorisatie onder welke vorm dan ook van bepaalde en onroerende, goederen,

Zij kan onder om het even welk krediet of financieringsvorm gelden voorschieten aan derden m.b.i, om het even welke onderneming, Zij kan emissieverrichtingen doen of er aan deelnemen en voor dergelijke voorschotten of verrichtingen, personen of zaken zekerheden verstrekken.

Zij kan bij wijze van inbreng, opslorping, financiële tussenkomst of participatie, overeenkomst, vertegenwoordiging borgstelling of anderzijds tussenkomen in aile zaken, ondernemingen en vennootschappen, zowel Belgische als buitenlandse, bestaande of nog op te richten, die een voorwerp hebben dat geheel of gedeeltelijk gelijk, analoog of verwant is, of van aard is bij te dragen tot de ontwikkeling van één of andere tak van bedrijvigheid.

Er wordt vastgesteld dat het maatschappelijk doel van beide vennootschappen hetzelfde is zodoende dat zij zich met dezelfde activiteiten bezighouden waarbij het niet nuttig is beide vennootschappen apart te laten bestaan,

Bovendien zijn de aandelen die het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap NV Eiphidor NV vertegenwoordigen voor 100 % eigendom van de NV Romatexi zodoende dat met een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting kan overgegaan worden tot fusie van beide vennootschappen.

1

1

*12189069*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ü ~

De verrichtingen van -de defacto reeds ten laste van de NV RomatexC ingevolge de

éénhoofdigheid van de NV Eiphidor.

In ieder geval zal, indien de fusie wordt goedgekeurd, vanaf 1 november 2012 1 boekhouding worden gevoerd, en worden alle verrichtingen van de NV Elphidor geacht te zijn gesteld voor rekening van NV Romatexi.

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de bestuurders van de vennootschap en er wordt ter gelegenheid van de fusie en opslorping geen nieuwe aandelen uitgegeven.

De opslorping gebeurt conform art. 719 Wetboek Vennootschappen en is derhalve een rechtsopvolger ten algemene titel, waarbij alle rechten en verplichtingen ingevolge ontbinding zonder vereffening overgaan op de overnemende vennootschap.

De Raad van Bestuur heeft dit fusievoorstel goedgekeurd.

yoor-

ebëhouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Rony DiNGEMANS

-(~3PI~u.vvc3.?n~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

11/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.05.2012, NGL 02.07.2012 12262-0326-010
05/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.05.2011, NGL 28.07.2011 11369-0526-014
07/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.05.2010, NGL 31.08.2010 10520-0042-014
17/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.05.2009, NGL 10.07.2009 09405-0400-013
04/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 06.05.2008, NGL 28.08.2008 08679-0023-013
14/12/2007 : AN233016
31/08/2007 : AN233016
13/12/2006 : AN233016
04/08/2006 : AN233016
31/05/2005 : AN233016
22/10/2004 : AN233016
11/10/2004 : AN233016
30/08/2004 : AN233016
28/04/2004 : AN233016
12/05/2003 : AN233016
30/04/2002 : AN233016
24/07/2001 : AN233016
26/08/2000 : AN233016
01/01/1989 : AN233016
20/06/1986 : AN233016
01/01/1986 : AN233016
26/09/2016 : AMBTSHALVE DOORHALING KBO NR.

Coordonnées
ELPHIDOR

Adresse
BREDABAAN 409 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande