DR. VERREYCKEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. VERREYCKEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.800.311

Publication

01/07/2014
ÿþ4

klod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter grime van de

RECETBAUX VAN KOOPIIANDEL

20 JUN1 2014

ANTWERPEN' afdeling TURN1101.1T De Gigirgie

Ondememingsnr : 0543800311

Benaming

(voie) : DR. VERREYCKEN

(verkort) .

Rechtsvorm Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Vijverstraat 1 te 2230 Herse

(volledig adres)

Onderwerp akte: QUASI-INBRENG

Verslag van het bestuursorgaan en van de bedrijfsrevisor bij het verkrijgen door de vennootschap van belangrijke vermogensbestanddelen toebehorend aan de oprichter

1 II *14126906* II

Getekend,

VERREYCKEN Karen, zaakvoerder

11.

Op de laatste blz. van F3 vermelden ; Recto , Naam en hoedanigheid van de instroinenterendo notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/01/2014
ÿþOndernemingsnr

Benaming

(voluit) : BVBA Dr. Verreycken (verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2230 Herselt, Vijverstraat 1

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting - statuten - benoemingen

Uit een akte verleden voor, meester BART VAN THIELEN, Notaris te Herselt op 13 december 2013,

waarvan een uitgifte werd afgeleverd voor registratie enkel om te dienen voor de neerlegging op de rechtbank

van koophandel;

BLIJKT DAT:

- de hierna vermelde persoon een B.V.B.A. heeft opgericht:

Mevrouw VERREYCKEN Karen, geboren te Leuven op 2 januari 1985, ongehuwd, wonende te 2230

Herselt, Vijverstraat 1.

Nationaalnummer 85.01.02-068.15

- de statuten luiden bij uittreksel als volgt:

ARTIKEL EEN : BENAMING

De vennootschap is opgelicht als een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten',

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "BVBA Dr. Verreycken".

ARTIKEL DRIE : ZETEL

De vennootschap is gevestigd te 2230 Herselt, Vijverstraat 1.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het

tweetalig gebied Brussel hoofdstad bij besluit van de zaakvoerder.

Elke verplaatsing van de zetel van de vennootschap dient voorafgaandelijk aan de Provinciale Raad van de

Orde der Geneesheren waartie de vennoten behoren meegedeeld te worden,

ARTIKEL VIER : DOEL

De vennootschap heeft tot doel

1. De uitoefening van de algemene geneeskunde door haar vennoten, zijnde geneesheren-huisartsen in naam en voor rekening van de vennootschap, en rekening houdend met de medische plichtenleer qua uitoefening van de geneeskunde.

2. Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de geneesheren die tot de vennootschap toegetreden zijn,

3. Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nodig of nuttig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

4. De aankoop, het huren en invoeren van alle medische apparatuur en begeleidende accomodaties voor voornoemde activiteiten.

5. Het aanleggen van reserves ten einde aile nodige apparaten en gebouwen aan te schaffen.

6. De mogelijkheden scheppen om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen ten einde aan de spits van de evolutie te blijven. De geneesheren-vennoten verbinden zich ertoe hun volledige medische: activiteit in gemeenschap te brengen.

De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, beleggen In roerende en onroerende: goederen, deze goederen verwerven en beheren, alsmede alle handelingen stellen die rechtstreeks of; onrechtstreeks hiermee in verband staan of die van aard zijn om de opbrengst van de goederen die haar' toebehoren te bevorderen, onder uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze noch het burgerlijk karakter van de vennootschap noch haar prioritair medisch oogmerk wijzigen en dat deze handelingen geen aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen.

De vennootschap mag alle onroerende en roerende verrichtingen uitvoeren die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen of op om het even welke wijze deelnemen aan

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belg Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie

Bjràgeiïbij hèï BèlgiscfiStaatsbfad -15/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

c7 51-t 3 s20° " 3`~i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

en samenwerken met alle verenigingen, rechtspersonen en vennootschappen, die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die bijdragen tot de algemene of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel. Overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

ARTIKEL VIJF KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600).

Het wordt vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/duizendste (1/1.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op alle kapitaalaandelen wordt in geld ingeschreven door de enige oprichter, mevrouw Verreycken Karen, volstort ten belope van een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400)

De vennoot of vennoten zijn niet aansprakelijk, noch hoofdelijk verantwoordelijk voor de verbintenissen van de vennootschap.

In dit verband beperkt hun financiële aansprakelijkheid zich tot de algehele volstorting van de onderschreven aandelen,

Professioneel blijft de geneesheer-vennoot onbeperkt aansprakelijkheid.

De geneesheer die een patiënt behandelt zal bijgevolg ten opzichte van deze laatste, als geneesheer persoonlijk verantwoordelijk blijven. De geneesheer dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten. De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens verzekerd te zijn,

ARTIKEL ZES :

De aandelen zijn op naam en kunnen enkel verworven worden door geneesheren ingeschreven op de lijst van de Orde der Geneesheren conform de deontologische regels inzake professionele artsenvennootschappen. Hun bezit zal blijken uit de inschrijving in het register der aandelen, dat aile wettelijke aanduidingen bevat, zoals hierna aangegeven.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Effecten zijn ondeelbaar,

ARTIKEL NEGEN : BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, geneesheren-vennoten.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, is het mandaat van de zaakvoerder(s) beperkt tot tien jaar en is hemieuwbaar.

Indien er meerdere vennoten zijn, wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot 6 jaar, eventueel hemieuwbaar.

De zaakvoerders moeten de regels van de behoorlijke beroepsuitoefening naleven.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde niet-medische handelingen zijn geoorloofd,.

Gevolmachtigden verbinden de vennootschap uitsluitend binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht,

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

De werkverdeling, alle vergoedingen voor het gepres-teerde werk, inclusief de bezoldigingen als zaakvoerder, en terugbetalingen van kosten en vacaties moeten worden vastgelegd in een schriftelijke overeenkomst die onderworpen is aan de bepalingen van de Code van Geneeskundige Plichtenleer.

Iedere wijziging aan de statuten dient de voorafgaandelijke goedkeuring van de Orde der Geneesheren. ARTIKEL ELF ; ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste maandag van de maand juni te 20 uur, in de zetel van de vennoot-ischap, of in elke andere plaats in het bericht van oproeping vermeld.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstkomende werkdag.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel vijftien van deze statuten, dan dient de vennootschap het randschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door aile vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

ARTIKEL TWAALF

Elke vennoot heeft het recht een algemene vergadering samen te roepen en haar agenda samen te stellen,

De oproeping voor een algemene vergadering gebeurt bij aangetekende brief, verzonden aan elke ,vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftijen dagen voor de vergadering, met opgave van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld. Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos toegezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel vijftien van deze statuten, dan zal de zaakvoerder/zaakvoerders/college van zaakvoerders, samen met haar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een

afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter

beschikking worden gesteld.

ARTIKEL VEERTIEN ; SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING

Met uitzondering van

- de beslissingen te nemen in kader van de toepassing van artikel 332 Wetboek van Vennootschappen; en

- de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden,

kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene

vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerder/zaakvoerders/college van zaakvoerders, een rondschrijven, hetzij per brief,

fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit

worden verstuurd naar aile vennoten/aandeelhouders en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan

de vennoten/aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na

ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de

vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Es binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met

betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de

voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn.

Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termij, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet

de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten/de aandeelhouders.

ARTIKEL VIJFTIEN:

Eelk aandeel heeft recht op één stem,

Niemand kan echter deelnemen aan de stemming voor meer dan één/vijfde van het aantal stemmen

verbonden aan de aandelen in hun geheel of voor meer dan tweelvijfden van het aantal stemmen verbonden

aan de aandelen die op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

ARTIKEL ZESTIEN : BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

ARTIKEL ZEVENTIEN

Op het einde van elk boekjaar maken de zaakvoerders een inventaris, alsmede de jaarrekening op. Deze

jaarreke-hing wordt door de zaakvoerders opgesteld overeenkomstig de wettelijke voorschriften,

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

De zaakvoerders stellen bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikelen 95 en 96 van het

Wetboek van Vennootschappen. De zaakvoerders zijn evenwel niet gehouden tot het opstellen van een

jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid,1° van

het Wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL ACHTTIEN

Vijftien dagen voor de algemene vergadering wordt de jaarrekening met haar bijlagen op de

vennootschapszetel neergelegd ter inzage van al de vennoten.

ARTIKEL NEGENTIEN

Het batig saldo van de resultatenrekening na aftrek van de maatschappelijke lasten en afschrijvingen vormt

de netto-winst van de vennootschap.

Op deze winst wordt voorafgenomen

a) vijf ten honderd voor de wettelijke reserve zoals bepaald door de wet;

b) de vergoedingen eventueel toegekend aan de zaakvoer- ders, de commissarissen en de vennoten.

Er wordt geen vergoeding toegekend voor de inbrengen of voor de voorschotten door de vennoten gedaan aan de vennootschap, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist,

Over de besteding van het saldo van de netto winst beslist de algemene vergadering soeverein.

Voor het aanleggen van een conventionele reserve is het eenparig akkoord van alle geneesheren-vennoten vereist.

Geen uitkering mag gebeuren als op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde gedeelte van het kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen warden uitgekeerd; verder dient te worden gehandeld conform artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL TWINTIG

Ingeval van verlies van de helft van het vennootschapska-ipitaal moeten de zaakvoerders de ontbinding van de vennootschap voorleggen aan de algemene vergadering. Bereikt het verlies drie vierden van het vennootschapskapitaal, dan mag de antbin-ding worden uitgesproken door de vennoten, die één vierde der aandelen bezitten.

Wanneer het netto-actief gedaald is beneden het wettelijk minimum, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennoot-+schap voor de rechtbank vorderen.

ARTIKEL EENENTWINTIG

Bij ontbinding stelt de algemene vergadering één of meer vereffenaars aan naar keuze die geneesheer dienen te zijn, en bepaalt hun macht en hun bezoldiging. Bij gebreke aan aanstelling van vereffenaars, zal de vereffening gebeuren door de op dat ogenblik in functie zijnde zaakvoerder(s).

ARTIKEL TWEEËNTWINTIG

Bij vereffening wordt het eindsaldo evenredig verdeeld onder de aandeelhouders.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL DRIEËNTWINTIG

Voor al wat in deze statuten niet is voorzien, wordt verwezen naar het wetboek van vennootschappen, in voege op het moment van de toepassing.

ARTIKEL VIEREN1WINTIG:

Elk ontwerp van statuten, huishoudelijk reglement, of oprichtingsakte van een vennootschap of vereniging, elk ontwerp van overeenkomst, evenals elk stuk waarnaar daarin verwezen wordt, dient voorafgaandelijk door elke geneesheer ter goedkeuring voorgelegd te worden aan zijn Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren,

Comparant verklaart er kennis van te hebben dat bij inbreng van zijn volledige medische activiteiten in een professionele artsenvennootschap, hij geen andere professionele artsenvennootschap kan oprichten. BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER.

Onmiddellijk heeft de oprichter beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder voor de duur van tien jaar:

Mevrouw VERREYCKEN Karen, geboren te Leuven op 2 januari 1985, ongehuwd, wonende te 2230 Herselt, Vijverstraat 1,

Nationaalnummer 85.01.02-068.15

COMMISSARIS

De oprichter verklaart dat geen commissaris dient benoemd te worden en dit ingevolge artikel 141 van het Wetboek van Vennootschappen.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op 31 december 2014.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2015.

BEKRACHTIGING HANDELINGEN GESTELD IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van

de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden - in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen - alle handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap en dit voor de periode van 01 juli 2013 tot op 13/12/2013.

ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN - VOLMACHT

Mevrouw Verreycken, hier aanwezig, handelend in haar voormelde hoedanigheid van zaakvoerder (onder voorbehoud van de neerlegging van het uittreksel van deze akte op de griffie van de bevoegde handelsrechtbank en de daaruit voortvloeiende verkrijging van rechtspersoonlijkheid voor de bij deze opgerichte vennootschap) verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling aan SBB Accountants & adviseurs BV-CVBA , Staatsbaan 57 , 3460 Bekkevoort, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de "Kruispuntbank van Ondernemingen" (aanvraag van een ondememingsnummer en eventueel vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde (aangifte van aanvang van activiteit),

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Notaris Bart VAN THIELEN

Te 2230 Herselt, Herentaisesteenweg 33.

Tegelijk hiermee neergelegd:

uitgifte van de oprichtingsakte verleden voor Meester BART VAN THIELEN, Notaris teHerseit op 13 december tweeduizend dertien, afgeleverd voor registratie, enkel om te dienen voor de neerlegging op de rechtbank van koophandel,

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

` 4-" ` ' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

1

28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.06.2016, NGL 27.06.2016 16218-0082-011

Coordonnées
DR. VERREYCKEN

Adresse
VIJVERSTRAAT 1 2230 HERSELT

Code postal : 2230
Localité : HERSELT
Commune : HERSELT
Province : Anvers
Région : Région flamande