DR. MARK VAN OORT KINDERARTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. MARK VAN OORT KINDERARTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 829.586.461

Publication

07/08/2014
ÿþv

beh aa

Be

Stae

Mad MM 11.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

l~oliti~~wv~~l ol~p~ti~r~~ . Antworplan

2 9 MU 2014

nfdelirentrkerpen

Ondernemingsnr : 0829.586.461

Benaming

(voluit) : Dr. Mark van Oort Kinderarts

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2550 Kontich, Kauwlei 26

(volledig adres)

Onderwer. akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING -- ONTBINDING - ONTSLAG ZAAKVOERDERS - INVEREFFENINGSTELLING

gr blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Annemie Coussement te Duffel op 1 april 2014, dat de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr, Mark van Oort Kinderarts", met zetel te 2550 Kontich, Kauwlei 26 met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen heeft genomen:

> erste beslissing: Bijzonder verslag van de zaakvoerders  staat actief en passief

De comparanten verklaren dat zij kennis hebben genomen van het bijzonder verslag van de zaakvoerder van de vennootschap, de dato 18 februari 2014, waarin het voorstel tot ontbinding wordt voorgelicht. Bij het verslag van de zaakvoerder werd een staat van actief en passief per 28 februari 2014 gevoegd. De vergadering beslist de enige aandeelhouder te ontslaan van de voorlezing van dit verslag. De comparanten verklaren kennis te hebben genomen van het gezegde verslag en keuren dit verslag goed.

¶weede beslissing: Controleverslag van de bedrijfsrevisor -- staat actief en passief

De comparanten verklaren, dat er naar aanleiding van de voorgenomen ontbinding, een controleverslag

werd opgemaakt door de heer Desire Hellemans, accountant, kantoorhoudende te 2660 Hoboken, Distelvincklaan 37, op 19 maart 2014, met vermelding of de toestand van de vennootschap in de staat van

actief en passief per 28 februari 2014, welke eraan werd gehecht, op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven. De vergadering beslist de enige aandeelhouder te ontslaan van de voorlezing van dit verslag. Het lesluit van gemeld controleverslag luidt letterlijk als volgt:

"De staat van activa en passiva va de BV BVBA `Dr. Mark van Oort Kinderarts', waarvan de; maatschappelijke zetel gelegen is te 2550 Kontich, Kauwlei 26 dewelke werd opgesteld in het kader van de: procedure van ontbinding en vereffening van de vennootschap zoals voorzien in het vennootschapsrecht en; afgesloten per 28/02/2014, zijnde minder dan drie maanden voordien en op basis waarvan de ontbinding wordt. voorgesteld, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap en de nog: aanwezige activa en passiva, geeft een balanstotaal van 141.597,38 EUR. Een belangrijk onderdeel van het: actief is een vordering van de vennootschap op haar zaakvoerder van 107131,66 EUR onder de vorm van een; rekening courant. Het bestaande actief in de vorm van liquiditeiten is echter voldoende om de uitstaande; schulden en voorzieningen t.o.v. derden te voldoen en de vereffeningskosten te betalen

Uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele, normen en onder voorbehoud van mogelijke navorderingen van de Vennootschapsbelasting, blijkt dat de staat van activa en passiva de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en conform de huidige: boekhoudwetgeving weergeeft.

gr zijn geen verdere inlichtingen dan deze hiervoor vermeld, die ik ter voorlichting van de aandeelhouders; noodzakelijk acht.

Hoboken- Antwerpen, 19 maart 2014

Desiré Hellemans

extern Accountant

Lid van het I.A.B. met nummer 7529"

De comparanten verklaren kennis te hebben genomen van het gezegde verslag en gemelde staat van actief: en passief en verklaren deze goed te keuren.

Derde beslissing: Ontbindingsbesluit.

De vergadering besluit om de vennootschap voortijdig te ontbinden en in vereffening te stellen vanaf heden. Vierde beslissing: Ontslag en décharge aan de zaakvoerders.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering neemt kennis van het feit dat de zaakvoerder, te weten de heer VAN OORT Mark, voornoemd ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat, van rechtswege ontslagnemend is en verleent hem kwijting voor het door hem uitgeoefende mandaat, zonder enig voorbehoud.

Vijfde beslissing: Voorstel tot benoeming van een vereffenaar vergoeding

Met algemeenheid van stemmen wordt voorgesteld om aan te stellen tot vereffenaar met individuele, alleen handelende bevoegdheid:

De heer VAN OORT Mark, voornoemd, hier aanwezig die verklaart de opdracht te aanvaarden.

De vergadering beslist dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

Overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen treedt het mandaat van de vereffenaar evenwel pas in functie nadat de Voorzitter van de territoriaal bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot bevestiging van zijn benoeming. De vergadering verleent alle machten aan de hiervoor benoemde vereffenaar, de heer VAN OORT Mark, om het verzoekschrift met het oog op het verkrijgen van de bevestiging of de homologatie van de benoeming van de vereffenaar of van de hierna benoemde plaatsvervanger in te dienen bij de Voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel tesamen met een boekhoudkundige staat van activa en passiva. Een afschrift van de beslissing van de Voorzitter van de rechtbank wordt samen met een uitgifte van dit proces-verbaal neergelegd in het vereffeningsdossier van de vennootschap bij de griffie van de rechtbank van koophandel.

Zo de bevoegde Voorzitter van de rechtbank van koophandel weigert over te gaan tot bevestiging van de vereffenaar, wijst de Voorzitter van de bevoegde rechtbank van Koophandel zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering. Hij beschikt over alle machten genoemd in de artikelen 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Zesde beslissing: Vaststelling van bevoegdheden en verplichtingen van de vereffenaar.

De vergadering verleent aan de vereffenaar de meest uitgebreide bevoegdheden tot vereffening, zoals bepaald in artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, Hij mag alle handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaande beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Deze staat dient bij het vennootschapsdossier te worden gevoegd. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie verzonden worden en te worden gevoegd aan het vennootschapsdossier.

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 Wetboek van vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen,

Alle stukken uitgaande van een ontbonden vennootschap vermelden dat zij in vereffening is, Iedere wijziging van de naam van de vennootschap in vereffening is verboden.

Een beslissing tot verplaatsing van de zetel van zulk een vennootschap kan niet worden uitgevoerd dan na homologatie door de bevoegde rechtbank van koophandel.

Ondergetekende notaris deelt mede dat, zo de vereffening niet in één boekjaar kan beëindigd worden, de vereffenaar aan de algemene vergadering de jaarrekening voorlegt met vermelding van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid. Tevens dient hij volgens artikel 193 Wetboek Vennootschappen aan de algemene vergadering van de vennoten de uitkomsten van de vereffening voor te leggen met vermelding van redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid.

De vereffenaar draagt zorg voor een gelijke behandeling van de schuldeisers. Hij verdeelt onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden. Hij overhandigt hun de goederen die zij voor nadere verdeling heeft overgehouden.

Bij eventuele verkoop van de handelszaak, zal de vereffenaar de overdracht ter kennis brengen van de bevoegde ontvanger en het bekomen van een fiscaal certificaat betrachten (artikel 442 bis Wetboek Inkomstenbelasting). Na afloop van de vereffening brengt de vereffenaar aan de algemene vergadering verslag uit over het gebruik van de waarden van de vennootschap en legt haar de rekeningen met de stukken tot staving voor.

De sluiting van de vereffening wordt bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad volgens artikel 195 Wetboek Vennootschap, samen met de ambtsbeëindiging van de vereffenaar.

De vereffenaar is aansprakelijk voor de fouten in het kader van zijn opdracht volgens artikel 192 Wetboek

Vennootschap. Hij kan hiervoor een aansprakelijkheidsverzekering aangaan.

Tenslotte delen de comparanten mee dat de boeken en bescheiden van de vennootschap met ingang van

heden ten minste tien jaar bewaard zullen blijven te 2550 Kontich, Kauwlei 26.

Voor analytisch uittreksel

De Notaris

Hiermede gelijk neergelegd:

- afschrift van de akte.

M_e tr

Voer-

behouden

aan het

..Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van do perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

31/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 22.11.2013, NGL 23.12.2013 13698-0220-009
27/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 20.11.2012, NGL 19.12.2012 12672-0037-009
16/02/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIMBI101 III

i

UI

11

l~~~fittle v;r3 idóephetl(iel

Antweree

Q 3 FEB. 2015

afdelfârgi{rkkeYmii

Ondernemingsnr : 0829586461

Benaming

(voluit) : Dr. Mark van Oort Kinderarts

(verkort)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kauwlei 26 te 2550 Konttch

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

Bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel op 30 december 2014 blijkt dat de vereffening van de vennootschap wordt gesloten en dit vanaf 30 december 2014. Het mandaat van de vereffenaar, Mark van Oort, eindigt eveneens op 30 december 2014. De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende de door de wet bepaalde termijn worden bewaard bij de heer Mark van Oort, Kauwlei 26 te 2550 Kontich

Te 2550 Kontich, de 30 december 2014

Mark van Oort, vereffenaar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ° Naam en handtekening.

Coordonnées
DR. MARK VAN OORT KINDERARTS

Adresse
KAUWLEI 26 2550 KONTICH

Code postal : 2550
Localité : KONTICH
Commune : KONTICH
Province : Anvers
Région : Région flamande