DR. JAN MOONEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. JAN MOONEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 885.214.179

Publication

19/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 05.09.2014, NGL 17.09.2014 14586-0554-011
18/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 06.09.2013, NGL 16.10.2013 13630-0565-010
27/01/2015
ÿþmod 11.1

ri -13:-] ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

2143832 na neerlegging ter griffie van de akte

ItUOUR

bE

8 st

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

15 JAN. 2015

afrgliq~Antwerpen rr ie

Ondernemingsar : 0885.214.179

Benaming (voluit) : DR. JAN MOONEN (verkort)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Van Bavellaan 21

(volledig adres) 2960 Brecht

Onderwerpen) akte ; WIJZIGING DOEL - HERBENOEMING ZAAKVOERDER - AANPASSING STATUTEN AAN VIGERENDE WETGEVING - VASTSTELLING NIEUWE TEKST DER STATUTEN

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te Ieggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel; te Antwerpen, afdeling Antwerpen.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van vennoten verleden voor Frank Liesse,i notaris te Antwerpen, op 24 december 2014, blijkt het volgende:

1. Na voorafgaandelijke kennisname van het desbetreffende verslag van de zaakvoerder met staat van; ,; activa en passiva per datum van 30 november 2014, wordt het doel van de vennootschap gewijzigd.

Artikel 3 van de statuten werd gewijzigd en luidt voortaan als volgt:

"Artikel 3: Doel

De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van de geneeskunde, met specialisatie anesthesie, door de; j arts-vennoot, die in het kader van de vennootschap hun beroep uitoefenen of zullen uitoefenen, allen; ;; ingeschreven op de lijst van de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren, met dien verstande dat alle; medische activiteiten in gemeenschap worden gebracht en alle daaruit voortvloeiende honoraria geïnd worden; door en voor de vennootschap.

De vennootschap waakt erover dat de activiteiten uitgeoefend worden in eerbied met de deontologische en; ;? administratieve voorschriften, met inachtname van de regels van de Medische Plichtenleer en volgens de ;; principes van de medische ethiek en de eisen van de wetenschappelijke discipline. Meer precies waakt zij; erover dat de vrije artsenkeuze in hoofde van de patiënt, de diagnostische en therapeutische vrijheid alsook het; respect voor het medisch beroepsgeheim behouden blijven.

De vennootschap waakt erover dat de onafhankelijkheid van de arts-vennoot in de uitoefening van zijn; beroep gewaarborgd blijft en dat geen aanleiding ontstaat tot commerciële beoefening van de geneeskunde, tot directe of indirecte collusie, dichotomie of overconsumptie.

De vennootschap kan alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks; de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

Ten dien einde is de vennootschap bevoegd om alle handelingen te verrichten die daartoe noodzakelijk of nuttig zijn. Dit omvat:

- het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de arts-vennoot, teneinde hem toe te laten zich`

verder te bekwamen of de ontwikkeling van het door hem beoefende specialisme op de voet te volgen; .

- het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn;

:Ivoor de uitoefening van voornoemde activiteiten;

- het aankopen, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties voor;

voornoemde activiteiten; ;

- het occasioneel verstrekken van onderwijs en het geven van lezingen over voormelde medische; onderwerpen, het schrijven en laten publiceren van medische artikels en boeken, het optreden als; stagebegeleider..

De vennootschap mag samenwerken met alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of derden, zullen ook door de vennootschap; niet mogen worden afgesloten.

Op de laatste bfz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van artsen en kan ild zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van artsen.

Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer ter zake en na voorafgaande goedkeuring door de bevoegde Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

De vennootschap kan roerende en onroerende goederen en rechten verwerven en beheren en rechtshandelingen dienaangaande stellen voor zover dat ondergeschikt blijft aan het maatschappelijk doel en kadert in het beheer als een goede huisvader, en voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen."

2. De regeling inzake overdracht en overgang van aandelen (met inbegrip regeling voorkooprecht) (met inbegrip regeling inzake prijsbepaling) werd gewijzigd.

3. De regeling inzake intern bestuur werd gewijzigd zodat artikel 13 van de statuten voortaan luidt als volgt: "Artikel 13: Intern Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders natuurlijke personen, vennoten-artsen,

Het mandaat van zaakvoerder-vennoot is beperkt in de tijd en wordt, zo de enige vennoot enige zaakvoerder is, uitgeoefend voor de duur van zijn activiteit in de vennootschap.

Zo er meerdere vennoten of zaakvoerders zijn, is de duur van het mandaat als zaakvoerder beperkt tot een herkiesbare termijn van zes jaar.

Het bestuursorgaan heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is,

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegd heidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

De werkverdeling, alle vergoedingen voor het gepresteerde werk - inclusief de eventuele bezoldigingen als zaakvoerder - en terugbetalingen van kosten en vacaties worden vastgelegd in een schriftelijke overeenkomst die is onderworpen aan de bepalingen van de Code van Geneeskundige Plichtenleer.

Indien het mandaat van zaakvoerder bezoldigd is in een meerpersoonsvennootschap, dient de bezoldigingsovereenkomst voorafgaandelijk te worden voorgelegd aan de bevoegde Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren,"

4. De regeling inzake externe vertegenwoordiging werd gewijzigd zodat artikel 14 van de statuten luidt voortaan als volgt:

"Artikel 14: Vertegenwoordiginosmacht

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen.

De zaakvoerders mogen hun machten voor bepaalde handelingen overdragen aan derden voor niet medische zaken, mits dat geschiedt bij herroepbare en specifieke volmacht."

5. De regeling inzake de toelatingsvoorwaarden tot de algemene vergaderingen werd gewijzigd en luidt voortaan als volgt: "Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht"

6. De regeling inzake winstverdeling werd gewijzigd zodat artikel 23 van de statuten luidt voortaan ais volgt:

"Artikel 21: Winst

Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor

de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een

tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits in achtneming van

volgende regels:

- voor het aanleggen van een conventionele reserve is een éénparige beslissing van alle vennoten vereist;

- een gelijk recht voor elk aandeel."

7. De regeling inzake liquidatiesaldo werd gewijzigd en luidt voortaan als volgt: "Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend met hun volstorting."

8. Een nieuwe tekst der statuten werd opgesteld welke voortaan als enige vigerende tekst van de statuten zal gelden.

9. Tot niet-statutaire zaakvoerder voor de duur van zijn activiteit in de vennootschap, werd herbenoemd: de heer MOOIVEN Jan Jan Bertha Hendrik, geneesheer-specialist anesthesie, geboren te Antwerpen (Merksem) op 24 augustus 1971, wonende te 2960 Brecht, Van Bavellaan 21.

10. Er werd aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IMAS FIDUCIAIRE", rechtspersonenregister Antwerpen afdeling Antwerpen 0461.673.181, met zetel te Antwerpen-Wilrijk, Terbekehofdreef 24, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers, elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als onderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR UITTREKSEL-(Ondertekend).

Op de laatste blz. van Luimm vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

(Voor`-

-

behouden

e aan hét Belgisch Staatsblad

4, VOOr- - behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Notaris Frank Liesse

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift akte

- staat van activa en passiva

- verslag zaakvoerder

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

19/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 07.09.2012, NGL 15.11.2012 12637-0315-010
31/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 02.09.2011, NGL 27.10.2011 11587-0108-011
22/10/2010 : ME. - JAARREKENING 30.03.2010, GGK 03.09.2010, NGL 21.10.2010 10583-0560-011
17/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 04.09.2009, NGL 14.09.2009 09756-0011-011
14/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 19.09.2008, NGL 13.10.2008 08781-0063-011
01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 04.09.2015, NGL 29.09.2015 15605-0031-011

Coordonnées
DR. JAN MOONEN

Adresse
VAN BAVELLAAN 21 2960 BRECHT

Code postal : 2960
Localité : BRECHT
Commune : BRECHT
Province : Anvers
Région : Région flamande