DR. BRAM BALDUYCK, THORAX- EN VAATCHIRURGIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. BRAM BALDUYCK, THORAX- EN VAATCHIRURGIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 634.957.050

Publication

20/08/2015
ÿþ ~ Mod Word 'Mi

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iii

i

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

EERGELEGD

~ A ms. effie

RECHTB,4A.Kvsá#d MÉC~,G-LG: ~ ANTWERPEN,

Dr. Bram Balduyck, thorax- en vaatchirurgie

Ondernemingsnr : 6' qfbk 5 7" " " oSO Benaming

(voluit) . (verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een BVBA

Zetel : 2801 Mechelen (Heffen), Hooiendonkstraat

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

sL

Er blijkt uit een akte verleden voor Katrien Maes, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE HERDT & MAES , geassocieerde notarissen, met zetel te Hove, Leliestraat 41, op 7 augustus 2015, eerstdaags te registreren, dat een Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht door de heer BALDUYCK Bram Michaël Jozef Augustijn, geboren te Mortsel op 25 december 1980, echtgenoot van mevrouw MASSCHELIN Annelles Hendrika Raymonde Linda, geboren te Turnhout op 3 augustus 1979, wonende te 2801 Mechelen (Heffen), Hooiendonkstraat 4.

.~ De statuten luiden als volgt,

Naam: Dr. Bram Balduyck, thorax- en vaatchirurgie

Rechtsvorm: burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid

Zetel: 2801 Mechelen (Heffen), Hooiendonkstraat 4.

Doel:

un a)De vennootschap heeft tot doel:

o De uitoefening door de geneesheer-venno(o)t(en) van hun volledige medische activiteit als thorax- en

eq

vaatchirurg, in naam en voor rekening van de vennootschap en het verstrekken van de middelen voor de

o uitoefening en de bevordering van de geneeskunde met inachtname van de normale vergoeding voor het door;

e ; de geneesheren-vennoten gepresteerde werk, ongeacht de verdeling van de aandelen.

N b) De geneesheer-vennoten, die allen lid dienen te zijn van de Orde der Geneesheren, en die voldoen aan

de voorwaarden gesteld door de regels van de medische deontologie inzake professionele

et

artsenvennootschappen om vennoot te kunnen worden, verbinden zich ertoe hun volledige medische activiteit

gemeenschap te brengen en de daaruit volgende honoraria zuilen geind worden door en voor de

et vennootschap.

et

De vennootschap kan op gelijk welke wijze samenwerken met andere vennootschappen en personen met;

een gelijkaardig doel of beroepsactiviteit, evenwel onder de voorwaarde van voorafgaandelijke goedkeuring van; de Provinciale Raad van de Orde der geneesheren, waaronder de vennootschap ressorteert.

c) De geneeskunde wordt uitgeoefend onder de specifieke beroepsaansprakelijkheid van de geneesheer-: vennoten en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap. De professionele aansprakelijkheid van iedere geneesheer vennoot is onbeperkt, De geneesheer-vennoot blijft onbeperkt aansprakelijk voor eventuele beroepsfouten. De geneesheer die een patiënt behandelt zal bijgevolg ten overstaan van deze laatste, als. geneesheer, persoonlijk aansprakelijk blijven. De geneesheer dient verzekerd te zijn voor medische fouten, De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens verzekerd te zijn.

d) Om dit doel te bereiken kunnen volgende middelen aangewend worden.

1)De inrichting van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig, of nodig zijn:

et ; voor de realisatie van het maatschappelijk doel.

2)Het verstrekken van medische adviezen en raadplegingen, die nuttig of nodig zijn voor de realisatie van

het maatschappelijk doel.

3)Het verlenen van alle medische assistentie aan de patiënten door de geneesheer-vennoten.

4)Het scheppen van mogelijkheden om de geneesheer-vennoten toe te laten zich bij te scholen en verder te,

ontwikkelen, alsook aan wetenschappelijk onderzoek te doen,

5)Met het oog op de verwezenlijking van deze doelstellingen kan de vennootschap aankopen, huren van

alle medische en paramedische apparatuur en bijhorende accommodaties erº% daartoe alle nodige'

personeelsleden of medewerkers aannemen en ontslaan, het ter beschikking stellen van alle nodige middelen

aan de geneesheer.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

6)Het aanleggen van reserves teneinde alle nodige apparatuur en gebouwen, die noodzakelijk zijn om bovenvermelde medische disciplines uit te voeren, aan te schaffen.

7)De werkzaamheden van geneesheer-expert, geneesheer adviseur, het optreden als gerechtelijk expert en het verrichten van medische expertises.

8) het geven van opleidingen, seminaries en spreekbeurten.

9) De vennootschap mag verder, doch uitsluitend als bijkomstig doel, aile roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks verwezenlijking van haar doel te bevorderen, doch onder de uitdrukkelijke voorwaarde dat ze het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigen en hierdoor geenszins aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. De vennootschap mag op om het even welke wijze samenwerken met alle verenigingen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijke doel. Doch overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden. Evenmin kan worden overgegaan tot enige commerciële exploitatie of handeling die aanleiding kan geven tot overconsumptie van medische verzorging.

10)Elke geneesheer-vennoot oefent op medisch vlak werkelijk gezag uit over het personeel dat hem bijstaat. 11)Elke geneesheer-vennoot dient de vrije artsenkeuze, de diagnostische en therapeutische vrijheid, evenals het respecteren van het beroepsgeheim, te waarborgen.

12) Het doel kan gewijzigd worden bij een besluit van de buitengewone algemene vergadering gehouden ten overstaan van een notaris volgens de regels van het wetboek van vennootschappen en mits het ter goedkeuring neerleggen van het ontwerp van wijziging aan de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

13)Bovenvermelde doelstellingen zijn te interpreteren in de ruimste zin van het woord met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer. De in voorschreven doel opgenomen bepalingen welke in tegenspraak zijn met de regelen van de medische deontologie dienen daarom als niet gelezen te worden

Duur; onbepaalde duur

Maatschappelijk kapitaal en samenstelling: 18.600,00 EUR vertegenwoordigd door 186 aandelen die elk 1/186ste van het kapitaal vertegenwoordigen. Op het ganse kapitaal werd ingeschreven in geld door de oprichter en het kapitaal werd volledig volstort.

Een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (18.600E) werd gestort of overge-schreven door de inschrijvers op naam van de vennootschap in oprichting bij Bank J. Van Breda kantoor te Antwerpen zoals blijkt uit het bewijsstuk met rekening nummer BE15 6451 0519 6030 afgeleverd op 27 juli 2015.

Deze deponering werd bevestigd door de notaris, zoals blijkt uit het bewijs van die deponering dat aan de Instrumente-rende notaris overhan-digd werd.

Boekjaar van 1 juli tot en met 30juni van daaropvolgend jaar

Reserves:

Het batig saldo van de resultatenrekening nadat alle lasten, provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, vormt de nettowinst van de vennootschap.

Van die winst wordt ieder jaar ten minste één twintigste afgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Die voorafneming is niet meer verplicht wanneer de wettelijke reserve één tiende van het geplaatste kapitaal bereikt heeft. Wanneer ze later onder dat tiende van het geplaatste kapitaal zou dalen, moeten de voorafnemingen kiemomen warden.

Winstverdeling: Over de aanwending van het overblijvende saldo beslist de algemene verga-,de-lring unaniem, eventueel onder de beperkingen die gesteld worden in het wetboek van vennootschappen

Verdeling overblijvende saldo na vereffening:

Het batig saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun aandelenbezit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, gekozen onder de geneesheren-vennoten. Het mandaat van zaakvoerder-vennoot is beperkt in de tijd en wordt, indien de enige vennoot enige zaakvoerder is, uitgeoefend voor de duur van zijn activiteit in de vennootschap. Zo er meerdere vennoten of zaakvoerders zijn is de duur van het mandaat als zaakvoerder beperkt tot een herkiesbare termijn van zes (6) jaar.

Tot statutaire zaakvoerder wordt benoemd voor de duur van zijn medische activiteiten: voornoemde heer BALDUYCK Bram, geboren te Mansel op 25 december 1980, wonende te 2801 Mechelen (Heffen), Hooiendonkstraat 4.

De zaakvoerders zijn bevoegd voor alle verrichtin-'gen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap en hebben daartoe alle machten, met uitzondering van de machten die door de wet of door de statuten enkel aan de algemene vergadering worden toegekend, en die niet strijdig zijn met de regels van de medische deontologie.

De opdracht van de zaakvoerder is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering, Indien er meerdere vennoten zijn, worden de werkverdeling, aile vergoedingen voor het gepresteerde werk - inclusief de eventuele bezoldigingen als zaakvoerder - en terugbetalingen van kosten en vacaties vastgelegd in een schriftelijke overeenkomst, die onderworpen is aan de voorafgaande goedkeuring van de Provinciale Raad van de Orde.

Iedere zaakvoerder vertegenwcordigt individueel de vennootschap jegens derden en ook in rechte, als eiser en als verweerder. Hij mag alle akten tekenen, ook die waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerders kunnen binnen de wettelijke en deontologische perken gevolmachtigden aanstellen.

' Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen zijn geoorloofd.

Het mandaat kan geen betrekking hebben op het verstrekken van medische dienstenprestaties die uitsluitend

zijn voorbehouden aan de geneesheren-vennoten.

Gevolmachtigden verbinden de vennootschap uitsluitend binnen de perken van hun volmacht, hen

verleend overeenkomstig artikel 15 van de statuten, en onverminderd de verantwoordelijkheid van de

zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

Jaarvergadering:

Ieder jaar wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de laatste vrijdag van de maand december

om éénentwintig uur.

De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennoobschap of op een andere

plaats die in de oproepingen wordt aangeduid.

Elk aandeel geeft recht op één stem,

Onverminderd de regels van de wettelijke verte-'genwoordi-tging voor onbekwa-tmen, mag een vennoot zich

op een algemene vergadering enkel laten vertegen-'woordi-'gen door een persoon die zelf geneesheer-vennoot

moet zijn en die in het bezit is van een bijzondere schriftelijke volmacht die de agenda van de vergadering

bevat. Iedere vennoot kan slechts één volmacht uitoefenen.

OVERGANGSBEPALINGEN -- BESLISSINGEN

A)Met eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie van

de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen tot en met 30 juni 2016.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

B) Aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `Fiduciaire Rosseart', gevestigd te 2650 Edegem, Sint-Goriksplein 3 bus 8, vertegenwoordigd door de heer Daniel Rossaert, extern accountant, wordt, met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht verleend teneinde via een ondememingsloket het nodige te doen voor het vervullen van alle mogelijke formaliteiten bij de Kruispuntbank van Ondernemingen dewelke formaliteiten naar aanleiding van de oprichting van deze besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid dienen te worden vervuld, alsmede voor het aanbrengen later van eventuele wijzigingen van de gegevens aangaande de vennootschap, bij gezegde instanties.

C) De vergadering verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het

wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sinds 1 augustus laatstleden. Deze overneming zal slechts effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het-wetboek van vennootschappen en dienen, ; eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

(gel.) Katrien MAES, geassocieerd notaris te Hove.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte váór registratie overeenkomstig artikel 173,1' bis W. Reg.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/04/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 30.12.2016, NGL 30.03.2017 17080-0029-011

Coordonnées
DR. BRAM BALDUYCK, THORAX- EN VAATCHIRURGIE

Adresse
HOOIENDOKSTRAAT4 2801 HEFFEN

Code postal : 2801
Localité : Heffen
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande