DIERENARTS LEEN DE BUSSER

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DIERENARTS LEEN DE BUSSER
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 547.628.247

Publication

14/03/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2150-Borsbeek, Corluylei 76

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting - statuten - benoeming

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Leo VLAEYMANS te Sint-Katelijne-Waver op 2410212014, neergelegd vóór registratie, blijkt dat:

Mevrouw DE BUSSER Leen, veearts, geboren te Zoersel op zevenentwintig januari negentienhonderd vijfentachtig, wonende te 2150 Borsbeek, Corluylei 76, ongehuwd,

een burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam "DIERENARTS LEEN DE BUSSER", met zetel te 2150 Borsbeek, Corluylei 76, en dit als eerste adres. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur vanaf; 24102120'14.

De vennootschap heeft tot doel:

- het beoefenen van de diergeneeskunde volgens de wettelijke voorschriften en volgens de bepalingen van de Code der Plichtenleer van de Orde der Dierenartsen, het uitvoeren van prestaties in de klinische biologie;

- het inrichten van algemene diensten en een secretariaat die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteit;

- het verwerven en/of huren van alle apparatuur en begeleidende accommodaties die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteit;

- het uitbouwen van een eerstelijnspraktijk, diagnose, behandeling en eventuele chirurgie.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap beoogt aan de vennoot de uitoefening van het beroep te vergemakkelijken, de kwaliteit. van de prestaties en de doeltreffendheid van de verleende diensten te verbeteren.

Ten dien einde mag de vennootschap alle financiële activiteiten en alle onroerende en roerende verrichtingen stellen welke rechtstreeks verband houden met de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, doch erover wakend dat het burgerlijk, karakter van de vennootschap behouden blijft.

De vennootschap waakt erover dat de activiteiten uitgeoefend worden in eerbied met de deontologische en administratieve voorschriften, volgens de eisen van de wetenschappelijke discipline.

De vennootschap waakt erover dat de onafhankelijkheid van de vennoot In de uitoefening van zijn beroep gewaarborgd blijft en dat geen aanleiding ontstaat tot commerciële beoefening van de dierengeneeskunde,

De vennootschap laat de vennoot de mogelijkheid zich verder te bekwamen of de ontwikkeling van het door hem beoefende specialisme, op de voet te volgen en stelt in dit kader alle mogelijke middelen ter beschikking.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR). Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde die elk één/honderd zesentachtigste (11186ste) deel van het kapitaal vertegenwoordigen. Op deze honderd zesgin-tachtig (186) aandelen wordt in geld ingeschreven door mevrouw Leen De Busser, voornoemd, en op ieder, aandeel wordt voor twee/derden (213) gestort, doende een totaal bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro: (12.400,00 EUR).

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer BE34 0688: 9927 3990, geopend bij de Belfius Bank, ten name van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs, van deponering, afgegeven door vernoemde instelling op twintig februari tweeduizend veertien, dat aan de notaris werd overhandigd voor bewaring in het dossier.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders te benoemen" door de algemene< vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Ondernemingsnr : 0 5 4 7. 6 2 8. 2 4 7

Benaming

(voluit) : DIERENARTS LEEN DE BUSSER (verkort) :

III

i

1 O6 187*

14r3eiji;%g l fergitt`fit 4ën Cs''û Recl:iben'~ Koop: -1,1741 te Ant!:Felf?ens op

i E1Y1 2011i.

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tot niet-statutaire zaakvoerder werd voor deurduur van de vennootschap benoemd: Mevrouw DE BUSSER Leen, veearts, geboren te Zoersel op zevenentwintig januari negentienhonderd vijfentachtig, wonende te 2150 Borsbeek, Corluylei 76.

Deze aanvaardde haar opdracht, onder de bevestiging dat zij niet werd getroffen door enige maatregel die zich daartegen verzet.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerder is individueel bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Zolang de vennootschap voor het laatst afgesloten boekjaar de drempelbedragen, vermeld in de wet en KB op de jaarrekening niet overschrijdt is de vennootschap niet verplicht één of meer commissarissen te benoemen. Worden deze drempelbedragen wel overschreden, dan worden een of meer commissarissen benoemd, onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede vrijdag van de maand juni om achttien uur (18.00 u.). Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in België, aangewezen in de oproeping.

De voorwaarden tot toelating tot de vergadering en de uitoefening van het stemrecht geschieden als wettelijk voorzien.

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar...

Het aanleggen van reserves en de verdeling van de winst geschieden als wettelijk voorzien.

Het eerste boekjaar loopt van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen en tot éénendertig december tweeduizend vijftien.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend zestien.

Bezoldiging van de (niet-statutaire) zaakvoerder

Over de bezoldiging van de niet-statutair benoemde zaakvoerder werd beslist dat de zaakvoerder een bezoldiging zal ontvangen, tot andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Volmacht

Volmacht werd gegeven aan de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VM Consult", met zetel Zwaanaardestraat 40 B, 9112 Sinaai, ondememings-nummer 0543.592,750, om het nodige te doen voor het bekomen van de inschrijving in de Kruispuntbank voor Ondernemingen, voor het bekomen van het nummer voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde, voor de inschrijving bij een Sociaal Verzekeringsfonds, en dergelijke.

---- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL -----

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie oprichtingsakte.

Leo VLAEYMANS, geassocieerd notaris.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

J- " " b

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DIERENARTS LEEN DE BUSSER

Adresse
CORLUYLEI 76 2150 BORSBEEK(ANTW)

Code postal : 2150
Localité : BORSBEEK
Commune : BORSBEEK
Province : Anvers
Région : Région flamande