DICHRIST

Divers


Dénomination : DICHRIST
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 876.937.705

Publication

05/08/2014
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Sta atsb1ad-bekend-t aken-kopie na neerlegging ter griffie van de àRrge1egd ter griffie van de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 4 JULI 2014

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT Do Griffier

Griffie

tiilhil1111.!1,111.1111$1,11,11j111111111415 83

Ondernemingsnr : 0876.937.705

Benaming

(voluit) : DICHRIST

(verkort)

Rechtsvorm - BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : GROTE MARKT 22 - 2200 HERENTALS

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG - BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering dd. 1 juli 2014 blijkt dat mevrouw Christina Allaerts wordt ontslaan als zaakvoerder van de vennootschap.

Onmiddellijk daaropvolgend beslist de vergadering met unanimiteit van stemmen om dhr. Raymond Anthoni, Lavendelweg 31 te 2200 Herentals, te benoemen als zaakvoerder van de vennootschap met ingang vanaf heden.

Raymond Anthoni

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/11/2014
ÿþMod Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

S'3~,a~~ ^~f'n" ~1 -t-`. ~~,s _ 5 >~. , :2 r. ,ri:..

RECtlTTi P, " r`"1 Íf ' r " t " S

2 9 OKT, 2014

l'Cÿr1WW.

" " " " " " " " "«...." " " " " " " " " " " " " " " [.

Ondernemingsnr : 0876.937.705 lBena+rnirrg

(voluit) : D1CHR1ST

Iver kort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2200 Herentals, Grote Markt 22

(volledig adres)

Onderwerp akte : ZETELVERPLAATSING- DOELSUITBREIDING- STATUTENWIJZIGING(EN).

Er blijkt uit een akte, verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals, op 28 oktober 2014, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DICHRIST met maatschappelijke zetel te 2200 Herentals, Grote Markt 22, opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris Walter Vanhencxthoven met standplaats te Herentals op dertien oktober tweeduizend en vijf, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van acht november daarna onder het (referte)nummer 05159884, beslist heeft hetgeen volgt:

EERSTE BESLISSING. VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL,

De vergadering beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen wijzigen naar 2200 Herentals, Lavendelweg 31,

Bijgevolg wordt de tekst van artikel 3 van de statuten vervangen als volgt:

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 2200 Herentals, Lavendelweg 31,

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) mag de zetel naar elke andere plaats in hetzelfde taalgebied overgebracht worden of naar om het even welke plaats in België mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, bij- of werkhuizen, agentschappen, stapelplaatsen en (bij)kantoren oprichten of vestigen in België of in het buitenland.

TWEEDE BESLISSING.

a. De vergadering ontslaat met eenparigheid van stemmen de voorzitter van het voorlezen van het bijzonder verslag van de zaakvoerder(s) inzake de voorgenomen en hierna vernielde wijziging en/of uitbreiding van het maatschappelijk doel.

Aan dit bijzonder verslag van de zaakvoerder(s) is een staat van actief en passief gehecht, afgesloten op eenendertig juli tweeduizend veertien.

Iedere aanwezige (of vertegenwoordigde) vennoot erkent ervan een afschrift te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Voormeld verslag van de zaakvoerder(s) niet bijgevoegde staat van actief en passief zullen tegelijk met de uitgifte van onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

b, De vergadering beslist om het maatschappelijk doel van de vennootschap uit te breiden door toevoeging in artikel 4 van de statuten na de woorden "van kunst- en vrïjetijdsateliers", van volgende tekst:

- het slepen en bergen van alle motorvoertuigen en de hulpverlening bij pech of ongeval, kortom depannage

in de ruimste zin;

- stalling van motorvoertuigen

- Vervaardiging ander schrijn- en timmerwerk

- Vervaardiging van meubilair.

- Vervaardiging van metalen constructies.

- Onderhoud en herstellingswerken van mechanisch aard voor rekening van derden. - Bouwrijp maken van terreinen,

- Aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van thermisch isolatiemateriaal en isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen.

- Algemene bouwinstallatie

Op de laatste blz. van Luik B vermeden . Recto : Naam on hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heiti) van de porso n)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

11,1111

*1920525

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

- Reinigen van nieuwe gebouwen na beëindiging van de bouwwerkzaamheden.

- Overige werkzaamheden in verband met afwerking van gebouwen.

- Plaatsen en verwerken van gyproc.

- Alle welkdanige verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk betrekking hebben op management en consultancy in de meest ruime betekenis van het woord, omvattend- doch geenszins beperkt tot- het uitvoeren van alle studies en onderzoeken alsmede het verlenen van alle adviezen en alle bijstand inzake het geheel of enig deelaspect van het bestuur, directie, de controle en de vereffening van vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen zonder onderscheid.

- Het optreden ais studie-, organisatie-, raadgevend en beherend bureau inzake zowel de in onderhavig artikel vermelde aangelegenheden, ais inzake financiële, handels-, fiscale of sociale aangelegenheden, zowel ten behoeve van vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden, openbare besturen, verenigingen en particulieren.

- Het nemen van participaties in ondernemingen, al dan niet Belgische, in aile sectoren van de industrie, handel of diensten. Dit omvat ondermeer kapitaalverschaffing aan bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen en ook investeringen in toekomstgerichte projecten met hogere risicograad, De vennootschap kan participaties verwerven door aankoop of enige andere rechtsgeldige wijze van verwerving. Zij kan haar participaties beheren, valoriseren en ten gelde maken.

- Het waarnemen van bestuurs- en vereffeningsmandaten in om Belgische of buitenlandse, reeds bestaande of nog op te richten vennootschap. Zij mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle vennootschappen waarmee rechtstreeks of onrechtstreeks een band van deelneming bestaat, of die verwant zijn met haar aandeelhouders of bestuurders. Meer in het bijzonder kan de vennootschap ondernemingen waarin zij participeert of onrechtstreeks belang bij heeft, mee besturen en toezicht uitoefenen op de bedrijfsvoering teneinde de ontwikkeling en de realisatie van het maatschappelijk doel van deze ondernemingen te stimuleren en te coërdineren.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm, het borg stellen of aval verlenen in de meest ruime zin, het dekken van risico's voortspruitend uit schommelingen van de wisselkoersen en intrestvoeten, kortom: het verrichten van alle handels- en financiële operaties behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan de houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen. Meer in het bijzonder kan de vennootschap aile leningen, van gelijke welke vorm (onder andere onder vorm van converteerbare obligatieleningen) en voor gelijk welke duur toestaan de vennootschappen waarmee rechtstreeks of onrechtstreeks een band van deelneming bestaat, of persoonlijk of zakelijke zekerheden voor deze vennootschappen.

- De uitbouw van een roerend patrimonium, het beleggen of wederbeleggen van alle beschikbare middelen onder welke vorm ook, onder andere door het participeren door middel van fusie, inschrijving, deelname of verkrijging van aandelen, in alle bestaande of nog op te richten Belgische of buitenlande vennootschappen, het aankopen van aandelen in alle bestaande of nog op te richten Belgische of buitenlandse vennootschappen, het aankopen van obligaties of kasbons, en dergelijke, en het beheer van deze roerende waarden.

- Het beheer van een onroerend patrimonium zowel in volle eigendom, vruchtgebruik als blote eigendom als onder de vorm van aile andere onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten.

Onder het beheer wordt verstaan: de aankoop, (onder)verhuring, uitrusting, verbouwing, gratis ter beschikking stelling en vervreemding, als ook het verschaffen van voordelen aan haar zaakvoerders of vennoten om de werking van de vennootschap te bevorderen.

- Het verlenen van financiële, administratieve, commerciële, juridische fiscale, technische en consultatieve bijstand aan ondernemingen en natuurlijke personen, en het uitvoeren van alle hiertoe strekkende handelstransacties verrichtingen, inclusief het verlenen van voorschotten, overname van vorderingen, intekenen op obligaties, waarborgverstrekking, verlenen van managementadvies en aanverwante verrichtingen, en dit zelfs zonder enige participatie in het maatschappelijk kapitaal van de bedoelde personen en ondernemingen te hebben.

- Het aankopen, verkopen, het bouwen, doen verbouwen, het huren, het verhuren, de leasing, het beheren, het inrichten en het uitbaten van onroerende goederen;

- Projectontwikkeling en handel in onroerende goederen voor eigen rekening;

- Het uitvoeren van aile studies en onderzoek, onder andere van commerciële, publicatie of

wetenschappelijke aard, en de publicatie van de resultaten ervan.

- Het ontwikkelen en kopen, verkopen, beheer, valoriseren, in licentie nemen of geven van brevetten,

octrooien, know-how en andere intellectuele rechten.

c. De vergadering beslist de statuten aan te passen aan het hiervoor sub b. vermeld en genomen besluit

inhoudende wijziging en/of uitbreiding van het maatschappelijk doel.

Bijgevolg wordt de tekst van artikel 4 van de statuten vervangen als volgt

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van deze:

-

Groot- en kleinhandel, aan- en verkoop, in- en uitvoer van

* confectiekleding, textiel, fantasiejuwelen, lederwaren, schoenen, toiletartikelen, kosmetische producten en

schoonheidsproducten;

* papierwaren, schoolbenodigdheden, geschenkartikelen, boeken en pockets;

* dranken, bieren, waters, limonades, fruitsappen en alle dranken, alcoholische en niet-alcoholische, alsook

allerhande eetwaren.

w

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

- Het uitbaten van ruimten dienstig voor allerlei vormen van artistieke expressie.

- Het inrichten van workshops en van kunst- en vrijetijdsateliers.

- het slepen en bergen van alle motorvoertuigen en de hulpverlening bij pech of ongeval, kortom depannage in de ruimste zin;

- stalling van motorvoertuigen

- Vervaardiging ander schrijn- en timmerwerk

- Vervaardiging van meubilair.

- Vervaardiging van metalen constructies.

- Onderhoud en herstellingswerken van mechanisch aard voor rekening van derden.

- Bouwrijp maken van terreinen.

- Aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van thermisch isolatiemateriaal en isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen.

- Algemene bouwinstallatie

- Reinigen van nieuwe gebouwen na beëindiging van de bouwwerkzaamheden.

- Overige werkzaamheden in verband met afwerking van gebouwen.

- Plaatsen en verwerken van gyproc.

- Alle welkdanige verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk betrekking hebben op management en consultancy in de meest ruime betekenis van het woord, omvattend- doch geenszins beperkt tot- het uitvoeren van alle studies en onderzoeken alsmede het verlenen van alle adviezen en alle bijstand inzake het geheel of enig deelaspect van het bestuur, directie, de controle en de vereffening van vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen zonder onderscheid.

- Het optreden als studie-, organisatie-, raadgevend en beherend bureau inzake zowel de in onderhavig artikel vermelde aangelegenheden, als inzake financiële, handels-, fiscale of sociale aangelegenheden, zowel ten behoeve van vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden, openbare besturen, verenigingen en particulieren.

- Het nemen van participaties in ondernemingen, al dan niet Belgische, in alle sectoren van de industrie, handel of diensten. Dit omvat ondermeer kapitaalverschaffing aan bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen en ook investeringen in toekomstgerichte projecten met hogere risicograad. De vennootschap kan participaties verwerven door aankoop of enige andere rechtsgeldige wijze van verwerving. Zij kan haar participaties beheren, valoriseren en ten gelde maken.

- Het waarnemen van bestuurs- en vereffeningsmandaten in om Belgische of buitenlandse, reeds bestaande of nog op te richten vennootschap. Zij mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle vennootschappen waarmee rechtstreeks of onrechtstreeks een band van deelneming bestaat, of die verwant zijn met haar aandeelhouders of bestuurders. Meer in het bijzonder kan de vennootschap ondernemingen waarin zij participeert of onrechtstreeks belang bij heeft, mee besturen en toezicht uitoefenen op de bedrijfsvoering teneinde de ontwikkeling en de realisatie van het maatschappelijk doel van deze ondernemingen te stimuleren en te coördineren.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm, het borg stellen of aval versenen in de meest ruime zin, het dekken van risico's voortspruitend uit schommelingen van de wisselkoersen en intrestvoeten, kortom: het verrichten van alle handels- en financiële operaties behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan de houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatleondememingen. Meer in het bijzonder kan de vennootschap alle leningen, van gelijke welke vorm (onder andere onder vorm van converteerbare obligatieleningen) en voor gelijk welke duur toestaan de vennootschappen waarmee rechtstreeks of onrechtstreeks een band van deelneming bestaat, of persoonlijk of zakelijke zekerheden voor deze vennootschappen.

- De uitbouw van een roerend patrimonium, het beleggen of wederbeleggen van alle beschikbare middelen onder welke vorm ook, onder andere door het participeren door middel van fusie, inschrijving, deelname of verkrijging van aandelen, in alle bestaande of nog op te richten Belgische of buitenlande vennootschappen, het aankopen van aandelen in alle bestaande of nog op te richten Belgische of buitenlandse vennootschappen, het aankopen van obligaties of kasbons, en dergelijke, en het beheer van deze roerende waarden.

- Het beheer van een onroerend patrimonium zowel in volle eigendom, vruchtgebruik als blote eigendom als onder de vorm van alle andere onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten.

Onder het beheer wordt verstaan: de aankoop, (onder)verhuring, uitrusting, verbouwing, gratis ter beschikking stelling en vervreemding, als ook het verschaffen van voordelen aan haar zaakvoerders of vennoten om de werking van de vennootschap te bevorderen.

- Het verlenen van financiële, administratieve, commerciële, juridische fiscale, technische en consultatieve bijstand aan ondernemingen en natuurlijke personen, en het uitvoeren van alle hiertoe strekkende handelstransacties verrichtingen, inclusief het verlenen van voorschotten, overname van vorderingen, intekenen op obligaties, waarborgverstrekking, verlenen van managementadvies en aanverwante verrichtingen, en dit zelfs zonder enige participatie in het maatschappelijk kapitaal van de bedoelde personen en ondernemingen te hebben.

- Het aankopen, verkopen, het bouwen, doen verbouwen, het huren, het verhuren, de leasing, het beheren, het inrichten en het uitbaten van onroerende goederen;

- Projectontwikkeling en handel in onroerende goederen voor eigen rekening;

- Het uitvoeren van alle studies en onderzoek, onder andere van commerciële, publicatie of wetenschappelijke aard, en de publicatie van de resultaten ervan.

- Het ontwikkelen en kopen, verkopen, beheer, valoriseren, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten.

1 L

Voormelde opsomming is aanwijzend doch niet beperkend.

De vennootschap kan aile verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel. De vennootschap dient daartoe in voorkomend geval de vereiste wettelijke machtiging(en) te bekomen of te verkrijgen.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in of belangen nemen bij middel van inschrijving, inbreng, deelneming of op gelijk welke andere wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, in elke vennootschap of onderneming met een gelijkaardige, verwante of aanvullende bedrijvigheid.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Zij kan ook bestuurdersopdrachten in vennootschappen of functies van bestuur van vennootschappen waarnemen.

Al mag alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar maatschappelijk doel en, in het algemeen, alle handelingen verrichten die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, geheel of ten dele, te vergemakkelijken, te bevorderen of te begunstigen.

,I-n

Voor,

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

DERDE BESLISSING.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om punt a, van de artikelen 6 en 7 van de statuten betreffende de overdracht van aandelen onder de levenden, respectievelijk'betreffende de overgang van aandelen bij overlijden ais volgt te wijzigen:

Artikel zes: OVERDRACHT VAN AANDELEN ONDER DE LEVENDEN,

Behoudens hetgeen bepaald is in artikel 26 van deze statuten voor het geval dat de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hierna volgende regels:

a. Geen aandeel mag worden afgestaan onder levenden ten kosteloze titel of ten bezwarende titel aan een persoon die geen vennoot is dan met unaniem akkoord van alle vennoten op straffe van nietigheid van de afstand.

Dit unaniem akkoord is eveneens vereist wanneer de aandelen overgedragen worden aan een vennoot, aan de echtgenoot van de overdrager of aan bloedverwanten in rechte lijn van de overdrager.

Artikel zeven: OVERGANG VAN AANDELEN BIJ OVERLIJDEN.

Behoudens hetgeen bepaald is in de artikelen 27 en 28 van deze statuten voor het geval dat de

vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hierna volgende regels:

a. Geen aandeel mag overgaan wegens overlijden aan een persoon die geen vennoot is dan met unaniem

akkoord van alle vennoten op straffe van nietigheid van de overgang.

Dit unaniem akkoord is eveneens vereist wanneer de aandelen overgaan aan een vennoot, de echtgenoot

van de erflater of aan bloedverwanten in rechte lijn van de erflater.

LAATSTE BESLISSING. VOLMACHTEN EN MACHTIGING.

1. De algemene vergadering verleent aile machten aan de zaakvoerder(s) voor de uitvoering van de genomen beslissing(en) omtrent de voorgaand(e) agendapunt(en) en aan ondergetekende notaris voor het opmaken van een gecodrdineerde tekst van statuten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

2. Volmacht wordt in het bijzonder gegeven aan de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FACTO ACCOUNTANCY met maatschappelijke zetel te 2200 Herentals, Poederleeseweg 137 en met ondememingsnummer 0525.860.160, evenals aan de bedienden, aangestelden of lasthebbers, met macht om afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, om alle verrichtingen te doen, alle verklaringen af te leggen en alle documenten neer te leggen en te ondertekenen bij een erkend ondememingsloket met het oog op een eventuele controle en/of wijziging van de ingeschreven gegevens van onderhavige vennootschap als handelsonderneming en/of teneinde het nodige te doen bij alle andere (fiscale en/of sociale en/of administratieve) overheidsdiensten tot uitvoering van voorgaande statutenwijziging(en).

Voor ontledend uittreksel, Notaris Walter Vanhencxthoven

Samen hiermee neergelegd: expeditie zetelverplaatsing-doelsuitbreiding, statutenwijziging- verslag van de zaakvoerder aangaande de wijziging van het maatschappelijk doel samen met staat van actief en passief-historiek met coördinatie der statuten.

Op de laatste biz van Luik B vermelden Recto Naani en hoedanigheid van de íizstrurnt" nterende r¬ otaris, hetzij van de perso(o)n(en )

bevoegd lie rechtspersoon ten aanzien van deiden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

25/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.07.2013, GGK 14.11.2013, NGL 20.11.2013 13663-0516-015
12/02/2013 : ME. - JAARREKENING 31.07.2012, GGK 10.01.2013, NGL 07.02.2013 13030-0151-015
22/02/2012 : ME. - JAARREKENING 31.07.2011, GGK 26.01.2012, NGL 17.02.2012 12040-0238-015
03/02/2011 : ME. - JAARREKENING 31.07.2010, GGK 13.01.2011, NGL 31.01.2011 11020-0015-015
07/04/2010 : ME. - JAARREKENING 31.07.2009, GGK 19.02.2010, NGL 29.03.2010 10082-0412-012
02/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.07.2008, GGK 09.05.2009, NGL 25.06.2009 09313-0179-012
09/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.07.2007, GGK 10.01.2008, NGL 02.09.2008 08714-0023-012

Coordonnées
DICHRIST

Adresse
Zetel : 2200 Herentals, Grote Markt 22

Code postal : 2200
Localité : HERENTALS
Commune : HERENTALS
Province : Anvers
Région : Région flamande