DEMA

Société en commandite simple


Dénomination : DEMA
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 835.507.619

Publication

31/01/2013
ÿþ4 Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

3 19182

Va beha aan Betg Staat

NFFI"3GFLFGD

GRIFFIE  ,j

18 JAN, 2013

Gr+ffle_-.__.-._

t:C)%wHAN1"rr.:1 TI fi-ttvw

iDe °tiriffi-er

Onderr,erningsnr : 0835.507.619

Benaming

(voluit) : DEMA

(verkort)'

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Lorzestraat 15 , 2480 DESSEL

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING - VEREFFENING

Uittreksel uit de notulen van de Buitengewone Algemene Vergadering van 31.12.2012, gehouden op de zetel van de vennootschap.

1. De vennoten nemen kennis van de staat van activa en passiva van de Vennootschap per 31 oktober' 2012, en keuren deze goed. Uit deze staat van activa en passiva blijkt dat er in de Vennootschap geen activa of passiva meer aanwezig zijn, uitgezonderd die bestanddelen die bij wijze van overgang onder bijzondere titel overgaan in het vermogen van de vennoten in verhouding tot hun deelneming.

2. Na kennisname van de staat van activa en passiva van de Vennootschap per 31 oktober 2012, besluit de, vergadering de Vennootschap vroegtijdig te ontbinden met ingang van heden.

3. De zaakvoerder biedt bijgevolg zijn ontslag aan. De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dit ontslag te aanvaarden en verleent aan de zaakvoerder kwijting voor de uitvoering van hun mandaat.

4. De vergadering stelt vast dat, aangezien de Vennootschap geen onroerende goederen bezit en het vermogen van de Vennootschap uitsluitend bestaat uit activa bestanddelen die bij wijze van overgang onder bijzondere titel overgaan in het vermogen van de vennoten in verhouding tot hun deelneming, deze overgang, van rechtswege plaatsvindt door het opheffen van de rechtstpersoonlijkheid van de Vennootschap, zonder dat enige vereffening noodzakelijk is.

Er wordt bijgevolg geen vereffenaar aangesteld.

Ingevolge het voorgaande stelt de vergadering vast dat de Vennootschap met onmiddellijke ingang heeft opgehouden te bestaan.

5. De bceken en bescheiden van de Vennootschap zullen worden neergelegd en ten minste vijf jaar worden bewaard te Lorzestraat 15, 2480 Dessel.

6. De vergadering stelt aan als bijzondere gemachtigde, met recht van substitutie: Geubbelmans Willy BVBA, met maatschappelijke zetel gelegen te 2490 Balen, Kerkstraat 26, via één van haar aangestelden, evenals aan haar bedienden, om alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de publicatie van deze beslissing en de doorhaling van de registratie van de Vennootschap bij de KBO en bij de BTW administratie.

Voor analytisch uittreksel,

(Getekend)

van Deursen Wim Aries Maaike

Vennoot Vennoot

Hierbij neergelegd: Verslag Buitengewone Algemene Vergadering 31.12.2012

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/04/2011
ÿþ" ~y4

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2011- Annexes du Moniteur belge

MO 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie var ©E L

EGD

Ondernemingsnr : p 8 3 5, j 07. 6 ) 9 Benaming

(voluit) : DEMA

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Lorzestraat 15 - 2480 DESSEL

Onderwerp akte : Oprichting

Heden één maart tweeduizend en elf is tussen de ondergetekenden:

De heer van Deursen Wim, Nederlandse nationaliteit, rijksregisternummer 48.08.04-029.31; geboren te.

Rotterdam op 04 augustus 1948, wonende te 2480 Dessel, Lorzestraat 15;

Mevrouw Aries Maaike, Nederlandse nationaliteit, paspoortnummer NYC420177, geboren te Rotterdam op

29 juni 1950, wonende 2480 Dessel, Lorzestraat 15; -

overeengekomen om een gewone commanditaire vennootschap op te richten onder de firmanaam "DEMA" met zetel te 2480 Dessel, Lorzestraat 15; waarvan het maatschappelijk kapitaal werd vastgesteld op DUIZEND EURO (¬ 1000,00) en is verdeeld in HONDERD aandelen met een nominale waarde van TIEN euro per aandeel.

De ondergetekenden verklaren op het maatschappelijk kapitaal in te tekenen als volgt: De heer van Deursen Wim, voornoemd, voor zeshonderd euro. op zestig aandelen;

Mevrouw Aries Maaike, voornoemd, voor vierhonderd euro op veertig aandelen;

Totaal: honderd.aandelen.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat het maatschappelijk kapitaal van DUIZEND EURO waarop zij. hebben ingeschreven, bij oprichting volledig werd volgestort, welk bedrag vanaf heden ter beschikking is van de:

vennootschap. "

Zij verklaren de statuten van de vennootschap vast te stellen als volgt: "

De vennootschap heeft de vorm van een gewone commanditaire vennootschap en draagt de firmanaam "DEMA".

De heer van Deursen Wim is beherende vennoot. Hij is hoofdelijk en onbeperkt verantwoordelijk voor de verbintenissen van de vennootschap. De andere deelgenoot is stille vennoot die slechts aansprakelijk is ten belope van haar inbreng.

De vennootschap is gevestigd te 2480 Dessel, Lorzestraat 15.

Bij beslissing van de beherende vennoot kan de zetel overgebracht worden naar iedere plaats in België, doch met inachtname van de taalwetgeving terzake.

De vennootschap heeft tot doel:

de administratieve dienstverlening aan derden inzake financiële, juridische, handels-, fiscale en/of sociale, aangelegenheden en dit in de meest uitgebreide zin van het woord, met uitzondering van deze activiteiten die door de Wet voorbehouden zijn aan de gereglementeerde beroepen;

adviesverlening inzake management en informatica;

de belangenvertegenwoordiging van haar vennoten, ondernemingen en organisaties op economisch, juridisch, fiscaal, sociaal en cultureel vlak;

studie-, organisatie- en dienstverlenend bureau inzake technische en industriële ontwikkelingen;

alle werkzaamheden die een voorbereidend of hulpverlenend karakter hebben voor haar ondernemingen en: organisaties, onderlinge dienstverlening, studie van de meest doeltreffende en goedkope. communicatiemiddelen tussen haar ondernemingen en organisaties, verstrekken van informatie over binnen- en buitenlandse voorschriften 'en normen, nagaan van de conformiteit van producten aan de binnen- en; buitenlandse wetgeving, organisatie en coördinatie van vormingsactiviteiten;

het beheer van het eigen patrimonium;

het uitoefenen van bestuursmandaten in andere vennootschappen;

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële en commerciële handelingen stellen' die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het voorwerp van de vennootschap verband. ' houden en/of de verwezenlijking ervan vergemakkelijken en/of helpen. Zij mag onder iedere vorm deelnemen in' alle bestaande en/of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen.

GRIFFIE pECHTBANR VAN

1 h

APR. loti

KOOPHANDEL TURNHOUT

GriffiPo griffier

rr {

*i iasaos 11 1111

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

In het algemeen mag zij alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel en dit zowel in België als in het buitenland.

De beherende vennoten treden op als zaakvoerder en hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel. De stille vennoten kunnen geen daden van beheer stellen, zelfs niet krachtens een volmacht.

*Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Op eenendertig december van ieder jaar wordt de boekhouding afgesloten en maakt de beherend vennoot de rekeningen en stukken op die voorgeschreven zijn door de Wet.

De jaarvergadering wordt gehouden op één juni om tien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de daaropvolgende werkdag.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

1.Boekjaar - Jaarvergadering

Het eerste boekjaar gaat in op heden, één maart tweeduizend en elf, en eindigt op eenendertig december tweeduizend en elf.

De eerste algemene vergadering wordt gehouden op één juni van het jaar tweeduizend en twaalf.

2. Volmacht

Bij deze wordt aan de heer Guido HELSEN, wonende te 2370 Arendonk, De Horeman 55, en/of mevrouw Heyns Els Maria Jozef, wonende te 2490 Balen, Tenderlo 34, en/of mevrouw Vlaminckx Maria, wonende te 2360 Oud-Turnhout, Nieuwstraat 27, en/of de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap 'AC'S ACCOUNTANTS EN BELASTINGCONSULENTEN", met zetel te 2380 Ravels, Grote Baan 201, ieder van hen bevoegd afzonderlijk op te treden en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de kruispuntbank voor ondernemingen en het ondernemingsloket, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren, zowel voor het ver-leden, heden als toekomst.

Aldus overeengekomen te Dessel op 1 maart 2011.

Opgemaakt in drie exemplaren, waarvan iedere partij erkent een exemplaar ontvangen te hebben. Hel derde exemplaar is bestemd voor de registratie.

De beherende vennoot

van Deursen Wim

Coordonnées
DEMA

Adresse
LORZESTRAAT 15 2480 DESSEL

Code postal : 2480
Localité : DESSEL
Commune : DESSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande