DE WERKTITEL

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE WERKTITEL
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.795.989

Publication

27/02/2014
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

II~~~YI~II~NG~II~~IM

*1A052070*

reeleCal.r . __ ~" _ i .~.~eVi.SebMri>

vol K4Qophanddl Pit'tiwbipon. op

"

Griffie

Ondernemingsnr : 0841.795.989

Benaming

(voluit) : DE WERKTITEL

(verkort)

Rechtsvorm ; coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2000 Antwerpen, Amerikalei 13512 (volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging nominale waarde én aantal aandelen  wijziging der statuten  machten aan de raad van bestuur

Uit een proces-verbaal opgemaakt op 12 februari 2014 door Meester Francis Lemey, notaris met standplaats te Gent, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'DE WERKTITEL', met zetel te 2000 Antwerpen, Amerikalei 1351 2, volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT

De vergadering besluit om de nominale waarde van de categorie A-aandelen én B-aandelen te wijzigen door deze te brengen van tweehonderdvijftig euro (¬ 250,00) op vijftig euro (E 50,00) per aandeel.

Dientengevolge besluit de vergadering:

.voor elk bestaand A-aandeel vijf (5) nieuwe A-aandelen met elk een nominale waarde van vijftig euro (¬ 50,00) toe te kennen, waardoor het totaal aantal A-aandelen wordt gebracht van vijfenzeventig (75) op driehonderdvijfenzeventig (375), en

.voor elk bestaand B-aandeel vijf (5) nieuwe B-aandelen met elk een nominale waarde van vijftig euro (¬ 50,00) toe te kennen.

TWEEDE BESLUIT

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met voormelde beslissing, beslist de vergadering artikel 6.1 van de statuten te vervangen door volgende bepaling:

"Artikel 6 -- Aandelen

6.1. Aantal  Waarde  Voorwaarden van uitgifte

Het kapitaal bestaat uit een categorie A-aandelen die het vast kapitaal vertegenwoordigen en een categorie B-aandelen die het veranderlijk gedeelte van het kapitaal vertegenwoordigen, elk hebbende een nominale waarde van vijftig euro (E 50,00). Alle aandelen zijn ondeelbaar, op naam en dragen een volgnummer. Een vennoot kan aandelen bezitten uit twee categorieën.

Het aantal categorie A-aandelen ligt, behoudens andersluidende beslissing van de Algemene Vergadering, vast op driehonderdvijfenzeventig (375) aandelen van vijftig euro (¬ 50,00) elk. De aandeelhouders met categorie A-aandelen hebben stemrecht in de algemene vergadering, kunnen de statuten wijzigen, stellen kandidaten voor de Raad van Bestuur voor en hebben wrakingsrecht bij de voorstelling van de kandidaat-bestuurders door categorie B-aandeelhouders.

Het aantal categorie B-aandelen van vijftig euro (t 50,00) elk is onbeperkt, De aandeelhouders met categorie B-aandelen hebben stemrecht in de algemene vergadering, met uitzondering van de wijziging van de statuten, Ze mogen tevens de kandidaten voor de Raad van Bestuur mee voorstellen. De Raad van Bestuur kan op elk ogenblik beslissen nieuwe B-aandelen uit geven.

Buiten de aandelen die een inbreng vertegenwoordigen, mag geen enkele andere soort effecten, ongeacht hun naam, worden uitgegeven die maatschappelijke rechten vertegenwoordigen of recht geven op een deel van de winst."

PERDE BESLUIT

De vergadering beslist om, in overeenstemming met de genomen beslissing op de bijzondere algemene vergadering van 5 maart 2013, artikel 2 van de statuten af te schaffen en te vervangen door volgende bepaling: "Artikel 2  Zetel

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België bij eenvoudig besluit van de Raad van Bestuur die zorgt voor de bekendmaking hiervan In de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad."

VIERDE BESLUIT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

.F

Voorbehouden De vergadering verleent alle machten aan de raad van bestuur om de voorafgaande besluiten uit te voeren, en aan de ondergetekende notaris om over te gaan tot coördinatie van de statuten.

aan het Belgisch Staatsblad VOLMACHT

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Accountancy Service" te 9000 Gent, Coupure Rechts 712, haar zaakvoerders, bedienden of aangestelden, elk met bevoegdheid om afzonderlijk op te treden en met recht van indeplaatsstelling, om alle nodige formaliteiten te verrichten voor de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het Ondernemingsloket en de administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en om daartoe alle verklaringen af te leggen, alle documenten en stukken te ondertekenen en verder al het nodige te doen op vertoon van een gewone kopij van onderhavige akte.

Voor ontledend uittreksel,

Notaris Francis Lemey.

Samen hiermee neergelegd: 1) afschrift van het proces-verbaal, 2) volmacht, en 3) gecoördineerde statuten.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2014 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/05/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

i,~~Ï~t = In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

rteig.s" legrJ for regie ven PcztdcA il0eÿdhanjJ5 w il iatYceni

2 4 APR, 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0841.795.989

Benaming

(voluit) : DE WERKTITEL

(verkort) :

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER VORM VAN CV MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : NOTTEBOHMSTRAAT 4 - 2018 ANTWERPEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING VAN 05 MAART 2013 GEHOUDEN OP DE ZETEL

De raad van bestuur beslist met éénparigheid van stemmen om de maatschappelijke zetel vanaf heden te verplaatsen naar:

Amerikalei 135/2

2000 ANTWERPEN

Bram Souffreau

lbe51 cnv ie(

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/12/2011
ÿþ'

}r ~~

ri -fb--

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11

*11199063"

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

1 4 CEC. 2011

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernerningsnr : 0 8 4 1 . 7 g 5. 9 8 9

Benaming

(voluit) : De Werktitel

(verkort) :

Rechtsvoren : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2018 Antwerpen, Nottebohmstraat 4

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Andrée VERELST, Notaris te Grimbergen, op acht december tweeduizend en elf, blijkt dat een COOPERATIEVE VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID werd opgericht, als volgt:

OPRICHTERS:

1. De heer SOUFFREAU Bram, geboren te Aalst op zevenentwintig oktober negentienhonderd negenenzeventig, nationaal nummer 79.10.27 153-87, wonende te 1190 Vorst, Albertlaan 61.

2. De heer VANGRINSVEN Jan, geboren te Hamont op vierentwintig augustus negentienhonderd vierenzestig, nationaal nummer 64.08.24 263-29, wonende te 3000 Leuven, Vaartstraat 77/1.

3. De heer COCHEZ Tom Jan Irma, geboren te Dendermonde op achttien april negentienhonderd zeventig, nationaal nummer 70.04.18 481-89, wonende te 2018 Antwerpen, Wolfstraat 16.

NAAM:

De vennootschap is opgericht als Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid onder de naam "DE WERKTITEL"

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Antwerpen (2018), Nottebohmstraat 4.

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België bij eenvoudig besluit van de Raad van; Bestuur die zorgt voor de bekendmaking hiervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

DOEL:

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor' rekening van derden of samen met derden:

Inzicht te verschaffen met waarheidsgetrouwe berichtgeving, achtergrond, analyse, onderzoeksjournalistiek; en debat. De Werktitel CVBA is een kenniscentrum en zwengelt het maatschappelijk debat aan.

De vennootschap mag aile roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, met: inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of, commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van, de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk. welke duur, aan deze laatste toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een. andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de. uitoefening van haar doel te bevorderen.

Deze lijst van activiteiten en doeleinden is exemplatief en niet beperkend.

DUUR:

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL:

5.1. Geplaatst kapitaal

Het kapitaal vertegenwoordigt de door vennoten werkelijk verrichte inbrengen. Het omvat een vast gedeelte en een veranderlijk gedeelte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2011- Annexes du Moniteur belge

5.2. Het veranderlijk gedeelte

Het veranderlijk gedeelte wordt vertegenwoordigd door B-aandelen en verhoogd, respectievelijk verminderd,

telkens nieuwe vennoten toetreden en intekenen op één of meer B-aandelen of telkens vennoten uittreden of

uitgesloten worden zonder dat een nieuwe of andere vennoot in de plaats treedt, of wanneer de vennoten

nieuwe inbrengen verrichten of terugnemingen verrichten op de door hen gestorte inbrengen; dit alles mits

inachtneming van de statutaire bepalingen terzake.

Voor de verhoging of vermindering van het veranderlijk kapitaal is geen statutenwijziging vereist.

5.3. Het vast gedeelte

Het vast gedeelte van het kapitaal wordt vertegenwoordigd door A-aandelen en bedraagt achttienduizend

zevenhonderdvijftig euro (¬ 18.750,00)

Het kan slechts worden verhoogd of verlaagd bij besluit van de algemene vergadering genomen met

inachtneming van de regels vastgelegd voor een statutenwijziging.

Het mag nimmer verminderd worden beneden het in het Wetboek van vennootschappen vastgestelde

minimum tenzij het meteen opnieuw verhoogd wordt tot dit minimum of tot een hoger bedrag.

De oprichters verklaren en erkennen:

a) dat het bedrag van het vaste maatschappelijk kapitaal, hetzij de som van achttienduizend zevenhonderdvijftig euro (¬ 18.750,00) volledig geplaatst is en verdeeld is in vijfenzeventig (75) A-aandelen met elk een nominale waarde van tweehonderdvijftig euro (¬ 250,00).

b) dat het bedrag van het vaste maatschappelijk kapitaal volgestort is ten belope van één/derde op ieder

aandeel, hetzij in totaal de som van zesduizend tweehonderdvijftig euro (¬ 6.250,00).

D. INBRENG IN GELD:

1. De sub 1 voornoemde comparant verklaart inbreng in geld te doen van zesduizend tweehonderdvijftig euro (¬ 6.250,00), volgestort ten belope van één/derde op elk aandeel, hetzij tweeduizend drieëntachtig komma vierendertig euro (¬ 2083,34) in totaal, en waarvoor hem vijfentwintig (25) aandelen van categorie A worden toegekend.

2. De sub 2 voornoemde comparant verklaart inbreng in geld te doen van zesduizend tweehonderdvijftig euro (¬ 6.250,00), volgestort ten belope van één/derde op elk aandeel, hetzij tweeduizend drieëntachtig komma vierendertig euro (¬ 2083,34) in totaal, en waarvoor hem vijfentwintig (25) aandelen van categorie A worden toegekend.

3. De sub 3 voornoemde comparant verklaart inbreng in geld te doen van zesduizend tweehonderdvijftig euro (¬ 6.250,00), volgestort ten belope van één/derde op elk aandeel, hetzij tweeduizend drieëntachtig komma vierendertig euro (¬ 2083,34) in totaal, en waarvoor hem vijfentwintig (25) aandelen van categorie A worden toegekend.

Totaal: inbrengen ten bedrage van achttienduizend zevenhonderdvijftig euro (¬ 18.750,00), volgestort ten belope van zesduizend tweehonderdvijftig euro (¬ 6.250,00).

BESTUUR:

De vennootschap wordt bestuurd door een Raad van Bestuur bestaande uit minstens 3 bestuurders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd door de algemene vergadering.

Wanneer een rechtspersoon als bestuurder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De leden van de Raad van Bestuur worden gekozen uit een lijst voorgedragen door de Algemene Vergadering.

De meerderheid van de categorie A-aandeelhouders in de Algemene Vergadering heeft het recht een kandidaat voorgedragen door een of meerdere categorie B-aandeelhouders te wraken. De wraking gebeurt na de voordracht, maar voor de stemming over de leden van de Raad van Bestuur en hoeft niet gemotiveerd te warden.

Het mandaat van bestuurder wordt niet bezoldigd. Als de bestuurders een opdracht vervullen met bijzondere of vaste prestaties, mag hiervoor een beloning worden toegekend. Deze beloning mag in geen geval een participatie in de vennootschapswinst zijn.

De termijn van het mandaat van de bestuurder bedraagt zes jaar. Ze is herkiesbaar.

Ze kunnen te allen tijde door de Algemene Vergadering worden ontslagen, zonder motivatie noch opzegging.

In geval van vacature van een plaats van bestuurder, mag door de Raad van Bestuur voorlopig in de vervanging worden voorzien, in afwachting dat de volgende Algemene Vergadering er definitief over beslist.

De bestuurder die een andere vervangt, voleindigt het mandaat van zijn voorganger.

De Raad van Bestuur kiest bij meerderheid onder zijn leden een voorzitter.

Bij afwezigheid of verhindering van de voorzitter wordt de raad voorgezeten door de oudste in jaren van de aanwezige leden.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT:

Voor alle akten en handelingen met betrekking tot het dagelijks bestuur, zal de vennootschap geldig vertegenwoordigd worden door zijn algemeen directeur. ln geval er geen algemeen directeur benoemd is, zal de vennootschap vertegenwoordigd worden door twee bestuurders, die niet van een beslissing of volmacht van de Raad van Bestuur moeten doen blijken.

Voor alle akten en handelingen, die het dagelijks bestuur overschrijden, al dan niet voor de rechtbank, zal de vennootschap geldig vertegenwoordigd zijn, naargelang het geval, door twee bestuurders, die niet van een beslissing of volmacht van de Raad van Bestuur moeten doen blijken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2011- Annexes du Moniteur belge

De (iedere) zaakvoerder individueel vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGEWONE VERGADERING:

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op twintig mei om veertien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. VERTEGENWOORDIGING VAN VENNOTEN:

ledere vennoot, natuurlijk persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber, die geen vennoot moet zijn en die de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering, onverminderd de wettelijk voorziene vertegenwoordigingsregelingen inzake rechtspersonen en onbekwamen. De Raad van Bestuur mag de vorm van de volmachten  die schriftelijk dienen te worden gegeven  bepalen en eisen dat deze worden neergelegd op de wijze en binnen de termijn die het bepaalt. Iedere vennoot mag slechts één andere vennoot uit dezelfde categorie aandelen vervangen.

BOEKJAAR:

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder kalenderjaar.

Op het einde van elk boekjaar wordt door toedoen van de Raad van Bestuur de inventaris van het vermogen van de vennootschap opgesteld, wordt de jaarrekening opgemaakt over het voorbije boekjaar en worden de boeken afgesloten.

De jaarrekening omvat de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Zij vormt één geheel.

De Raad van Bestuur stelt ter gelegenheid van de afsluiting van het boekjaar het jaarverslag op en maakt dit samen met de jaarrekening bekend, conform de wettelijke voorschriften.

De resultatenrekening geeft aan welke winst of verlies de vennootschap gemaakt heeft gedurende het afgesloten boekjaar.

Op voorstel van de Raad van Bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming die hieraan zal worden gegeven, met inachtneming van de wettelijke en statutaire voorschriften.

Het batig saldo van het boekjaar kan slechts worden besteed als volgt:

- 5 % aan de wettelijke reserve, zoals de wet het voorschrijft (deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt).

- Er kan eventueel een interest worden toegestaan op het deel van het gestorte kapitaal. Het maximumpercentage mag in geen geval meer bedragen dan dit vastgesteld conform het koninklijk besluit van 8 januari 1962 tot vaststelling van de voorwaarden tot erkenning van de nationale groeperingen van coöperatieve vennootschappen en van de coöperatieve vennootschappen voor de Nationale Raad voor de Coöperatie.

- Het overschot reserveren of overdragen.

De eventuele toe te kennen ristorno mag aan de vennoten alleen worden uitgekeerd naar rato van de verrichtingen die zij met de vennootschap hebben gedaan.

ONTBINDING: Benoeming en bevoegdheid vereffenaars.

De vennootschap blijft na haar ontbinding, ongeacht of deze van rechtswege, door uitspraak van de rechter of bij besluit van de algemene vergadering plaatsvond, met het oog op haar vereffening en tot aan de sluiting ervan als rechtspersoon voortbestaan.

Met het oog op de vereffeningsactiviteiten benoemt de algemene vergadering een of meer vereffenaars, bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen, stelt vast op welke wijze zij de vennootschap kunnen verbinden en vertegenwoordigen en geeft aan hoe zij de vereffening tot een goed einde moeten brengen, dit alles met inachtneming van de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen. Zolang er geen vereffenaars zijn aangesteld, is de Raad van Bestuur van rechtswege met de vereffening belast.

Hetgeen netto overblijft na de vereffening, na aanzuivering van alle schulden van de vennootschap of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt door de vereffenaar(s) onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij houden, nadat, indien nodig, de aandelen op gelijke voet worden gesteld, ofwel door aanrekening van de nog openstaande bedragen op de aandelen waarop in mindere mate is afbetaald, ofwel door vooruitbetaling ten bate van de aandelen waarop in hogere mate is betaald, tot beloop van het verschil.

EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING - EERSTE BOEKJAAR.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op 21 mei 2013 om 14 uur.

Het eerste boekjaar loopt tot 31 december 2012.

OVERNEMING VAN VERBINTENISSEN

De oprichters verklaren te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel zal gedeponeerd zijn.

De oprichters verklaren dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan vanaf 15 augustus 2011. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

BENOEMINGEN

De oprichters hebben besloten:

a. het aantal bestuurders vast te stellen op drie;

b. te benoemen tot deze functie:

1) De heer SOUFFREAU Bram, voornoemd;

2) De heer VANGRINSVEN Jan, voornoemd;

3) De heer COCHEZ Tom, voornoemd.

Allen voornoemd, die ieder afzonderlijk verklaren te aanvaarden en bevestigen dat zij niet getroffen zijn door

een besluit dat of een maatregel die zich daartegen verzet;

c. het mandaat van deze bestuurders vast te stellen op zes jaar;

d. geen commissaris te benoemen.

VOLMACHT

De oprichters stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigde, met macht van indeplaatsstelling, aan wie

de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij

; het rechtspersonenregister en de kruispuntbank van ondernemingen, via een ondememingsioket, en bij de

B.T.W.-administratie: Accountancy Service bvba, 9040 Gent, Coupure Rechts 712.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd: een uitgifte van de oprichtingsakte.

Dit uittreksel werd afgeleverd voor registratie en kan enkel aangewend worden tot neerlegging op de griffie

van de rechtbank van koophandel met het oog op de verkrijging van rechtspersoonlijkheid.

Notaris Andrée VERELST

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

 behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

27/04/2015
ÿþMod Word 11.1

~~4 " 3 I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ibil

50 0616

Ondernemingsnr : 0841.795.989

Benaming

(voluit) : DE WERKTITEL

(verkort) :

Rechtsvorm :.i trgelijke-vesee8 coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : AMERIKALEI 135 BUS 2 - 2000 ANTWERPEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : AANSTELLEN BESTUURDER DAGELIJKS BEHEER

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 09 maart 2015 gehouden op de zetel

De Raad van Bestuur heeft met éénparigheid van stemmen beslist:

Om de heer Souffreau Bram te belasten met het dagelijks beheer en de bevoegdheid te geven de vennootschap te vertegenwoordigen bij het openen, beheren en afsluiten van de financiële rekeningen.

Bram Souffreau

Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Kecnludrik van koophandel

Antwerpen

15 APR. 2015

afdeling Antwerpen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 14.05.2016, NGL 29.08.2016 16511-0270-016

Coordonnées
DE WERKTITEL

Adresse
WOLFSTRAAT 16 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande