DE PRETER-VAN EGDOM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DE PRETER-VAN EGDOM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 439.327.054

Publication

10/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 04.06.2014 14148-0144-014
02/01/2014
ÿþ~. . r soa Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



-,

NEERGELEGD

17 -12- 2013

Gi-lI'r=r I itiip-ITBANK van

KC7C3Pi-#ANuEL te MEC'r-IEL.EN

Î

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0439.327.054

Benaming

(voluit) : De Preter-Van Egdom

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetei : Molenstraat 132 te 2220 Heist-op-den-Berg

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging dd. 29/11/2013

Uit een akte ontvangen door Meester Laurence CUYPERS, geassocieerd notaris te Heist-op-den-Berg, ondergetekend, op 29 november 2013,

Blijkt er dat de buitengewone algemene vergadering gehouden werd van de aan-ideelhouders van de naamloze vennootschap De Pretei Van Egdom, met zetel te 2220 Heist-op-den-Berg (Hallaar), Molenstraat 132, met ondernemingsnummer 0439.327.05, RPR Mechelen, BTW-BE 0439.327.054, opgericht bij akte verleden voor notaris Luc Weyts te Mechelen op 7 december 1989, bekendgemaakt in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad van 6 januari 1990 onder nummer 277, waarvan de statuten meerdere keren werden gewijzigd en voor de laatste maal bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering van 19 mei 2011, blijkens proces-verbaal ervan opgemaakt door notaris Laurence Cuypers op zelfde datum, bekend gemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 8 juni 2011 onder nummer 11085404, waarin volgende beslissingen genomen werden:

EERSTE BESLUIT

De vergadering beslist unaniem en met ingang van heden de vorm van de vennootschap om te zetten van een naamloze vennootschap naar een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Met algemene stemmen ontslaat de vergadering de Voorzitter van het voorlezen van het verslag van de: zaakvoerder dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht en van het verslag door de bedrijfsrevisor de heer Wemer Borré, 2800 Mechelen, Brusselsesteenweg 564A aangewezen door de; zaakvoerder, afgesloten per 31 augustus 2013; iedere aanwezige vennoot erkent kennis te hebben genomen' van deze beide verslagen.

Het besluit van het verslag van de heer Werner Borré voornoemd luidt als volgt:

"In het kader van de procedure tot omzetting van de rechtsvorm voorzien door het Wetboek van

" Vennootschappen heeft de Raad van Bestuur van de naamloze vennootschap DE PRETER -- VAN EGDOM met maatschappelijke zetel te 2220 Haller, Molenstraat 132, een boekhoudkundige staat, afgesloten op 31 augustus 2013, opgesteld, die een balanstotaal opgeeft van 844.836,64 EUR en een netto-actief van 324.988,39 EUR.

De onderneming wordt gekenmerkt door een relatief beperkte omvang, structuur en organisatie. Gezien de beperktheid van de interne controles hebben wij onze werkzaamheden dan ook toegespitst op een diepgaande substantiële controle van de balans.

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 augustus 2013 die het bestuursorgaan van de: vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

in het kader van onze auditwerkzaamheden zijn geen confirmaties verzonden naar klanten, leveranciers,

financiële instellingen, raadsheren en andere derde partijen met uitzondering van het hypotheekkantoor, "

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, en onder voorbehoud van onze opmerkingen geformuleerd in de vorige paragraaf, is niet gebleken dat er enige overwaarding van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief" volgens deze staat bedraagt 324.988,39 EUR en is niet lager dan het maatschappelijk kapitaal.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk

" achten.

" Dit verslag werd opgemaakt overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen in het raam; van de omzetting van een naamloze vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte] aansprakelijkheid en mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Opgemaakt te Mechelen op 12 november 2013.'"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen.

De bestaande overeenkomsten blijven behouden en worden overgenomen door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,

Alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en vermeerderingen blijven dezelfde, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de comptabiliteit die door de naamloze vennootschap werd gehouden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer 0453.024.642 waaronder de naamloze vennootschap ingeschreven is in het Rechtspersonenregister te Mechelen.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap afgesloten per 31 augustus 2013.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de naamloze vennootschap worden ondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de jaarrekening.

Deze beslissingen worden genomen met algemene stemmen.

TWEEDE BESLUIT

De algemene vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder en de staat van activa en passiva met het oog op de uitbreiding van het doel van de vennootschap. De vergadering erkent kennis te hebben van deze documenten en keurt deze unaniem goed.

DERDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist het doel van de vennootschap uit te breiden,

De algemene vergadering beslist unaniem artikel 3 van de statuten te schrappen en te vervangen als volgt; Artikel 3: doel

Het bewerken , kopen en verkopen, in- en uitvoeren, verdelen, groot- en kleinhandel van alle producten die betrekking hebben tot het bakkerijbedrijf en in het algemeen van alle meel-, suiker- en deegwaren, alsook alle confiserie-artikelen zonder dat deze opsomming beperkend weze.

Het uitbaten van snackbar, tea-room of ijssalon, kortom alle horecazaken in het algemeen,

De groot- en kleinhandel, aan- en verkoop, in- en uitvoer, voor eigen rekening als voor rekening van derden, van speelgoed, regenschermen,schoonheidsproducten, toiletartikelen, producten van textiel- en kledingnijverheid, lederwaren, schoeisel, juwelen, sieraden en geschenkartikelen, artikelen van meubilering, onderhoud en huishoudelijke uitrusting.

Vervoer van goederen over de weg, over het water en via de lucht.

Collivervoer en koeriersdiensten; tussenpersoon in het goederenverkeer, vervoercommissionair, vervoermakelaar, scheepsagent en commissionairexpediteur,

Begeleiding van uitzonderlijk vervoer over de weg; alle nevenactiviteiten in verband met vervoer van goederen, inzonderheid het vervullen van formaliteiten, werkzaamheden van laden en lossen,. goederenbehandeling en opslag, verzekering en andere diensten.

Het verlenen en vragen van management consulting services.

Het beheer van een onroerend vermogen; zij mag in dit verband alle verrichtingen van aankoop, bouw, verandering, inrichting, verhuring, onderhuur, ruil en verkoop van alle onroerende goederen uitvoeren, en dit zowel van het vruchtgebruik, blote eigendom als de volle eigendom.

Het beheer van deelnemingen onder gelijk welke vorm, in alle Belgische of vreemde vennootschappen of ondernemingen; zij mag in dit verband alle deelnemingen verwerven of valoriseren, evenals bestuursmandaten uitoefenen.

Het beleggen in roerende waarden en het aankopen van financiële instrumenten van welke aard ook,

De aankoop, de oprichting, de verbouwing, de verkoop, de huur en onderhuur, de erfpacht, de concessie en uitbating, onder gelijk welke vorm, van alle handelszaken, en alle roerende en onroerende goederen en rechten. Verhuring, onderhoud van alle soorten materieel, gereedschap, machines en installaties.

Alle licenties, brevetten en merken nemen en uitbaten,alle zelfs niet gebrevetteerde kennis en technieken valoriseren.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap zal alle industriële,commerciële,financiële(inbegrepen de financiering),onroerende en roerende verrichtingen,kunnen uitvoeren,die van dien aard zijn om haar maatschappelijk doel te bereiken, uit te breiden of te vergemakkelijken,

Ze zal rechtstreeks of onrechtstreeks haar belangstelling kunnen tonen voor elke ondememing,die een gelijkaardig of samenhangend doel nastreeft. De vennootschap kan haar doel bereiken volgens de voorwaarden die haar het meest geschikt lijken, op welke manier dan ook en dit zowel in België als in het buitenland.

Het bouwen, laten bouwen, verkopen en/of verhuren van onroerend goed.

Het kopen en verkopen van onroerende goederen.

Dienstverlening en consultancy in verband met het beheer en verkoop van on-

roerende goederen.

Het huren en verhuren van onroerende goederen

Het beheer van onroerend goed voor rekening van derden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Handel in nieuwe en tweedehandsvoertuigen en machines in de meest brede zin, daaronder verstaan personenwagens en vrachtwagens.

Bemiddeling bij verkoop van nieuwe en tweedehandsvoertuigen en machines.

Patrimoniumbeheer

-het beheren van het patrimonium van de vennootschap in de ruimste zin van het woord;

-het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren vaneen onroerend vermogen in België en in het buitenland; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de verwerving, de vervreemding, de bouw, de verbouwing, de renovatie, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de ordening, het in leasing geven of nemen, het verlenen en ontvangen van opstalrecht en erfpacht, de procuratie en het makelen in onroerende goederen, evenals alle andere onroerende (verhandelingen in de meest ruime betekenis; en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

-het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, het beheren van een roerend vermogen, het ondernemen van alle roerende verrichtingen, zoals het kopen en verkopen, ruilen, huren en verhuren, leasen, beheren, en valoriseren van roerende goederen en rechten, van welke aard ook, daarin inbegrepen geld en geldverbeeldende waarden, welke de vennootschap in kas of portefeuille zou hebben en van welke roerende goederen ook, die de vennootschap zou bezitten. Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, niet-commerciële, financiële, landbouw-of Immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen, zo Belgische als buitenlandse.

VIERDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist decharge te verlenen aan de afgevaardigde bestuurder van de naamloze vennootschap De Preter-Van Egdom, te weten de heer De Preter Tom Frank voor wat betreft het maatschappelijk boekjaar afgesloten per 31 augustus 2013.

VIJFDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist om de heer De Preter Tom te benoemen als zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid..

ZESDE BESLUIT

Het wijzigen en aanpassen van de statuten aan de genomen beslissingen en het vaststellen van de statuten naar aanleiding van de wijziging en omzetting van de vorm van de vennootschap van een naamloze vennootschap naar een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De vergadering stelt de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid als volgt vast;

STATUTEN

De comparant bepaalt de statuten als volgt;

Artikel I. Benaming

Er wordt een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de benaming De Preter-Van Egdom.

De benaming of de afgekorte benaming zullen afzonderlijk kunnen gebruikt worden,

Artikel 2. Zetel

De maatschappelijke zetel wordt gevestigd te 2222 Heist-op-den-Berg, Molenstraat 132.

Hij zal overal elders in België kunnen overgebracht worden bij eenvoudige beslissing van het bestuur, die zal gepubliceerd worden in de bijlag en van het Belgisch Staatsblad.

Artikel 3. Doel

De vennootschap heeft als doel :

Het bewerken , kopen en verkopen, in- en uitvoeren, verdelen, groot- en kleinhandel van alle producten die betrekking hebben tot het bakkerijbedrijf en in het algemeen van alle meel-, suiker- en deegwaren, alsook alle confiserie-artikelen zonder dat deze opsomming beperkend weze.

Het uitbaten van snackbar, tea-room of ijssalon, kortom alle horecazaken in het algemeen.

De groot- en kleinhandel, aan- en verkoop, in- en uitvoer, voor eigen rekening als voor rekening van derden, van speelgoed, regenschermen,schoonheidsproducten, toiletartikelen, producten van textiel- en kledingnijverheid, lederwaren, schoeisel, juwelen, sieraden en geschenkartikelen, artikelen van meubilering, onderhoud en huishoudelijke uitrusting.

Vervoer van goederen over de weg, over het water en via de lucht.

Collivervoer en koeriersdiensten; tussenpersoon in het goederenverkeer, vervoercommissionair, vervoermakelaar, scheepsagent en commissionairexpediteur.

Begeleiding van uitzonderlijk vervoer over de weg; alle nevenactiviteiten in verband met vervoer van goederen, inzonderheid het vervullen van formaliteiten, werkzaamheden van laden en lossen, goederenbehandeling en opslag, verzekering en andere diensten.

Het verlenen en vragen van management consulting services.

Het beheer van een onroerend vermogen; zij mag in dit verband alle verrichtingen van aankoop, bouw, verandering, inrichting, verhuring, onderhuur, ruil en verkoop van alle onroerende goederen uitvoeren, en dit zowel van het vruchtgebruik, blote eigendom als de volle eigendom.

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het beheer van deelnemingen onder gelijk welke vorm, in alle Belgische of vreemde vennootschappen of ondernemingen; zij mag in dit verband alle deelnemingen verwerven of valoriseren, evenals bestuursmandaten uitoefenen.

Het beleggen in roerende waarden en het aankopen van financiële instrumenten van welke aard ook.

De aankoop, de oprichting, de verbouwing, de verkoop, de huur en onderhuur, de erfpacht, de concessie en uitbating, onder gelijk welke vorm, van alle handelszaken, en alle roerende en onroerende goederen en rechten. Verhuring, onderhoud van alle soorten materieel, gereedschap, machines en installaties.

Alle licenties, brevetten en merken nemen en uitbaten,alle zelfs niet gebrevetteerde kennis en technieken valoriseren.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap zal alle industriële,commerciële,financiële(inbegrepen de financiering),onroerende en roerende verrichtingen,kunnen uitvoeren,die van dien aard zijn om haar maatschappelijk doel te bereiken, uit te breiden of te vergemakkelijken.

Ze zal rechtstreeks of onrechtstreeks haar belangstelling kunnen tonen voor elke ondernerning,die een gelijkaardig of samenhangend doel nastreeft.De vennootschap kan haar doel bereiken volgens de voorwaarden die haar het meest geschikt lijken, op welke manier dan ook en dit zowel in België als in het buitenland.

Het bouwen, laten bouwen, verkopen en/of verhuren van onroerend goed.

Het kopen en verkopen van onroerende goederen.

Dienstverlening en consultancy in verband met het beheer en verkoop van on-

roerende goederen,

Het huren en verhuren van onroerende goederen.

Het beheer van onroerend goed voor rekening van derden.

Handel in nieuwe en tweedehandsvoertuigen en machines in de meest brede zin, daaronder verstaan personenwagens en vrachtwagens.

Bemiddeling bij verkoop van nieuwe en tweedehandsvoertuigen en machines.

Patrimonium beheer

-het beheren van het patrimonium van de vennootschap in de ruimste zin van het woord;

-het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren vaneen onroerend vermogen in België en in het buitenland; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de verwerving, de vervreemding, de bouw, de verbouwing, de renovatie, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de ordening, het in leasing geven of nemen, het verlenen en ontvangen van opstalrecht en erfpacht, de procuratie en het makelen in onroerende goederen, evenals alle andere onroerende (verhandelingen in de meest ruime betekenis; en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

-het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, het beheren van een roerend vermogen, het ondernemen van alle roerende verrichtingen, zoals het kopen en verkopen, ruilen, huren en verhuren, leasen, beheren, en valoriseren van roerende goederen en rechten, van welke aard ook, daarin inbegrepen geld en geldverbeeldende waarden, welke de vennootschap in kas of portefeuille zou hebben en van welke roerende goederen ook, die de vennootschap zou bezitten. Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, niet-commerciële, financiële, landbouw-of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coërdinatfe van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen, zo Belgische als buitenlandse.

Artikel 4. Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Artikel 5. Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op tweehonderd tweeëntachtig duizend euro (¬ 282.000,00) Het wordt vertegenwoordigd door vijfduizend zeshonderd vierentachtig (5.684) maatschappelijke aandelen met een nominale waarde van een/vijfduizend zeshonderd vierentachtigste elk.

Volstort ten belope van tweehonderd tweeëntachtig duizend euro (¬ 282,000,00)

Artikel 6. Overdracht van aandelen

Indien aile aandelen zijn ingeschreven op naam van één vennoot, kan deze ze vrij overdragen onder levenden.

Bij overlijden van de enige vennoot, gaan de rechten verbonden aan zijn aandelen tot aan de verdeling of de legaatailevering over op zijn(haar) echtgeno(o)t(e), en bij gebreke daaraan op de overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen aangeduide personen.

Artikel 7, Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder die alle daden kan stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor het vervullen van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering, Hij vertegenwoordigt de vennootschap ten opzichte van derden en in rechtszaken zowel als eiser als in de hoedanigheid van verweerder.

De heer De Preter Tom wordt aangewezen in de hoedanigheid van statutair zaakvoerder voor een onbeperkte termijn.

Het mandaat van de zaakvoerder is gratis, behoudens door de algemene vergadering te nemen beslissing;

Bij tegenstrijdig belang of in geval een zaakvoerder een rechtstreeks of zijdelings belang heeft bij een

beslissing of een verrichting van de vennootschap zal het Wetboek van Vennootschappen gevolgd worden.

Artikel 8, Controle

De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoot of de vennoten zolang de benoeming

van een commissaris bedrijfsrevisor niet verplicht is.

Artikel 9, Algemene vergadering

Elk jaar zal een algemene vergadering worden gehouden, de zogenaamde 'jaarlijkse' algemene

vergadering, op de laatste vrijdag van de maand mei om zeventien uur.

Indien dit een feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de volgende werkdag, op hetzelfde uur.

Het bestuur kan, bovendien, een algemene vergadering bijeenroepen telkens het belang van de

vennootschap dit vereist,

Elke algemene vergadering wordt gehouden ten maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in België

die in de bijeenroepingen wordt aangegeven; deze bijeenroepingen gebeuren door eenvoudige ter post

aangetekende brief; ze bevatten de agenda en worden acht dagen véór de datum van de vergadering

verstuurd.

Zolang de vennootschap slechts één enkele vennoot telt, zal deze de bevoegdheden uitoefenen die door de

wet worden toegekend aan de algemene vergadering. Hij zal ze niet kunnen delegeren.

De beslissingen van de enige vennoot,die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden

opgetekend in een register dat wordt bijgehouden ten maatschappelijke zetel.

Artikel 10. Maatschappelijk boekjaar

Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Op 30 december worden de boeken afgesloten en het bestuur stelt een inventaris op evenals de

jaarrekeningen.

Artikel 11, Winstdeling

Van het winstsaldo wordt tenminste vijf procent (5 %) opgenomen voor de oprichting van het wettelijke

reservefonds; deze opname houdt op verplicht te zijn zodra dit fonds één/tiende van het maatschappelijk

kapitaal bereikt.

Het overschot zal de toewijzing krijgen die gegeven wordt door de algemene vergadering.

Na goedkeuring van de jaarrekeningen spreekt de algemene vergadering zich bij afzonderlijke stemming uit

over de kwijting die gegeven wordt aan de zaakvoerder(s) en eventuele commissaris(sen).

Artikel 12, Ontbinding Vereffening

In geval van ontbinding om welke reden en op welk ogenblik ook, zal de algemene vergadering der

vennoten de vereffenaar(s) aanduiden en hun bevoegdheden bepalen, evenals hun gebeurlijke emolumenten

en de vereffeningswijze.

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, de ontzetting, het bankroet of de kennelijke

insolventie van een vennoot.

Artikel 13, Verdeling

Na verwezenlijking van het actief en aanzuivering van het passief, zal het winstsaldo toegekend worden aan

de terugbetaling der aandelen ten belope van hun volstorting en het saldo zal verdeeld worden tussen de

vennoten proportioneel met het aantal aandelen dat ze bezitten.

Artikel 14

Voor elle beschikkingen welke in onderhavige statuten niet geregeld zijn, verklaart de comparant zich te

zullen gedragen naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

"e,

ª% ., * Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge



VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermede neergelegd

1) expeditie van de statutenwijziging dd. 29/11/2013

2) gecoördineerde statuten

3) verslag van de bedrijfsrevisor

4) verslag van de zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/06/2013
ÿþI I I id I I" " Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vc bek aar Belç Staal I i

I I.











NEERGELEGD

1 8 = JUNI 2013 "

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHAt0.iete MECHELEN

Ondernemingsnr : 0439.327.054

Benaming

(voluit) : De Preter - Van Egdom

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Molenstraat 193 b 1, 2220 Heist-op-den-Berg

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

De bestuurder beslist conform art, 3 van de statuten om met ingang van 1 juni 2013 de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar Molenstraat 132, 2220 Heist-op-den-Berg,

Eveneens wordt er kennis genomen van het overlijden van mevrouw Christiane Van Egdom, gedelegeerd bestuurder, op 27 januari 2013,

(getekend)

Tom De Preter, bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 17.06.2013 13177-0205-012
22/10/2012
ÿþMod word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

~ 0 IIU. 2012

Lete-teCf-iEtEN` -

*12174196*

Ondememingsnr : 0439.327.054

Benaming

(voluit) : De Preter - Van Egdom

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Langendijk 2 A, 2220 Heist-op-den-Berg

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel.

De raad van bestuur beslist conform art. 3 van de statuten om de zetel van de vennootschap te verplaatsen haar Molenstraat 193 bus 1, 2220 Heist-op-den-Berg, en dit met onmiddellijke ingang.

Christiane Van Egdom,

Gedelegeerd Bestuurder

" !11

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 18.06.2012 12175-0234-014
14/07/2011
ÿþi nbd 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





NEERGELEGD

- 1 -07- 2011

1t11.1,1117h7 1 3NI+I 11I



GRIFFIE Reelfid-BANK van

lels'.sl I









Ondernemingsnr : 0439.327.054

Benaming

(voluit) : De Preter - Van Egdom

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap Zetel : Langendijk 2 A, 2220 Hallaar

Onderwerp akte : Benoeming bestuurders.

De algemene vergadering der aandeelhouders verlengde op 27 mei 2011 het mandaat van de bestuurders met zes jaar, tot aan de statutaire jaarvergadering van 2017.

De raad wordt samengesteld als volgt :

- Christiane Van Egdom, bedrijfsleider, Langendijk 2 A, 2220 Hallaar : gedelegeerd bestuurder

- Tom De Preter, secretaris, Molenstraat 132, 2220 Hallaar : bestuurder

get. Christiane Van Egdom, voorzitter raad van bestuur





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 20.06.2011 11174-0121-015
08/06/2011
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

21 " 05" 2011

GRiFF:t. RECHTBANK van KOOPHMDELatiffIECHELEN

~ .



RIUIIIIIIIIVInIIIA

" 11~85.~4"

Vo

behc aan Bek Staat

Ondernemingsnr : 0439,327.054

Benaming

(voluit) : DE PRETER- VAN EG DOM

Rechtsvorm : NV

Zetel : 2220 Helst op den Berg(Hallaar), Langendijk 2/A

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING en STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Laurence Cuypers te Heist op den Berg op negentien mei tweeduizend en elf en geregistreerd te Helst op den Berg op 24 mei 2011 Boek 291 blad 44 vak 4 twee bladen geen verzending. Ontvangen vijf en twintig euro(¬ 25). De ontvanger(getekend)E.Wouters( e.a. inspecteur) blijkt dat de buitengewone algemene vergadering de volgende beslissingen heeft genomen:

1. De algemene vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van tweehonderd twintig duizend euro (¬ 220.000,00) om het te brengen van twee en zestig duizend euro' (¬ 62.000,00) op tweehonderd twee en tachtig duizend euro (¬ 282.000,00), door inbreng in geld, met uitgifte van vierduizend vierhonderd vierendertig (4.434) nieuwe aandelen zonder vermelding van waarde met de-zelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen.

De nieuwe aandelen zullen delen in de winsten vanaf heden, in verhouding tot het bedrag dat erop zal zijn afbetaald.

De vergadering beslist dat deze aandelen tegen pari zullen worden ingeschreven hetzij ongeveer negenenveertig euro en eenenzestig cent (49,61) per aandeel. Zij zullen bij voorkeur worden aangeboden aan de huidige aandeelhouders in de niet-verminderbare verhouding van één nieuw aandeel voor één oud aandeel.

Inschrijving - voorkeurrecht

Mevrouw VAN EGDOM Christiane, wonende te Heist op den Berg-Hallaar, Langendijk 2/A verklaart in tel schrijven op alle aandelen in vruchtgebruik en de heer DE PRETER Tom wonende te Heist op den Berg Hallaar, Molenstraat 132 verklaart in te schrijven op alle aandelen in naakte eigendom, waardoor de bestaande aandeelhouders hun voorkeurrecht hebben uitgeoefend en op alle aandelen ingeschreven werd. Ieder van de: vierduizend vierhonderd vierendertig (4.434) aandelen werd volstort ten belope van ongeveer negenenveertig: euro en eenenzestig cent (¬ 49,61) per aandeel hetzij tweehonderd twintig duizend euro (¬ 220.000,00)

Mevrouw Van Egdom Christiane heeft deze aandelen in vruchtgebruik volstort, zijnde een totale waarde in: vruchtgebruik van zesennegentig duizend achthonderd euro (¬ 96.800,00)

De heer De Preter Tom heeft deze aandelen in naakte eigendom volstort, zijnde een totale waarde in naakte. eigendom van honderd drie en twintig duizend tweehonderd euro (¬ 123.200,00)

Het bedrag van tweehonderd twintig duizend euro (¬ 220.000,00) werd gestort op de rekening nummer 8E57'' 7332 1825 0535 bij KBC, welk attest door ondergetekende notaris zal bewaard blijven. Bijgevolg beschikt de' vennootschap werkelijk over de som van tweehonderd twintig duizend euro (¬ 220.000,00)

Het kapitaal van de vennootschap is bijgevolg verhoogd tot tweehonderd twee en tachtig duizend euro (¬ 282.000,00), vertegenwoordigd door vijfduizend zeshonderd vierentachtig (5.684) aandelen zonder vermeldig van waarde, vertegenwoordigend het volledige kapitaal en bezit van de vennootschap.

2. De algemene vergadering beslist de statuten aan te passen en te wijzigen teneinde deze in. overeenstemming te brengen met de genomen beslissing.

De algemene vergadeirng beslist artikel 5 van de statuten te wijzigen als volgt:

Artikel 5. Het kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op tweehonderd twee en tachtig duizend euro (¬ 282.000,00),: vertegenwoordigd door vijfduizend zeshonderd vierentachtig (5.684) aandelen zonder aanduiding van nominale. waarde, elk vertegenwoordigend één/vijfduizend zeshonderd vierentachtigste (1/5.684ste) van het-maatschappelijk kapitaal en bezit van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B. vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor_

,' I betuden `

aan at

Belgisch = VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Staatsblad

LAURENCE CUYPERS

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:1) expeditie van de akte2) gecoördineerde statuten..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 23.06.2009 09270-0180-016
30/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.05.2008, NGL 27.06.2008 08292-0380-016
27/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 25.05.2007, NGL 25.06.2007 07265-0197-017
08/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.05.2015, NGL 04.06.2015 15145-0322-012
29/09/2005 : ME067577
30/06/2005 : ME067577
30/07/2004 : ME067577
09/07/2003 : ME067577
17/07/2002 : ME067577

Coordonnées
DE PRETER-VAN EGDOM

Adresse
MOLENSTRAAT 132 2220 HEIST-OP-DEN-BERG

Code postal : 2220
Localité : HEIST-OP-DEN-BERG
Commune : HEIST-OP-DEN-BERG
Province : Anvers
Région : Région flamande