DE KEUKENBROUWERS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : DE KEUKENBROUWERS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 567.940.245

Publication

21/11/2014
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Oprichting vennootschap

Uittreksel uit de oprichtingsakte dd 17.11.2014

De ondergetekenden Van den Heuvel Koen, geboren te Borgerhout op 11/01/1971 en wonende te Jan Frans Gellyncklaan 172  2540 Hove en Vandijck Jan, geboren te Mortsel op 14/06/1963, wonende te Vredestraat 147  2540 Hove verklaren tussen hen een vennootschap onder firma te hebben opgericht waarvan de statuten als volgt luiden: verklaren tussen hen een vennootschap onder firma te hebben opgericht waarvan de statuten als volgt luiden:

Artikel 1: De vennootschap is opgericht als vennootschap onder firma onder de naam De Keukenbrouwers. Artikel 2: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Artikel 3: De zetel van de vennootschap is gevestigd te Jan Frans Gellyncklaan 172  2540 Hove

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden naar eender welk adres in België, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering, mits bekendmaking in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, bestuurs- en uitbatingszetels, agentschappen en bijhuizen en bureaus inrichten, waar en wanneer zij het nodig acht, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering. Artikel 5: Het vermogen van de vennootschap bedraagt 10.000 euro en werd volstort voor een bedrag van 10.000 euro. Het wordt volledig gevormd door inbrengen in geld, waartoe de vennoten zich als volgt verbinden: - Koen Van den Heuvel : 5.000 euro

-Jan Vandijck : 5.000 euro

Artikel 10: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten. Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor bepaalde of onbepaalde duur. De opdracht van de zaakvoerders kan vergoed worden.

Artikel 11: Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is. De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door elke zaakvoerder die alleen kan optreden.

Artikel 15: Een algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op de 3de vrijdag van januari om 20:00 uur.

Artikel 17: Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten, en maken de zaakvoerders de inventaris op.

Artikel 19: Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaar. De vereffenaar(s) is (zijn) bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van vennootschappen.

Worden als zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur: dhr Koen Van den Heuvel en dhr Jan Vandijck voornoemd, die verklaren dit mandaat te aanvaarden.

Aldus opgemaakt te Hove op 17 november 2014

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : De Keukenbrouwers

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Jan Frans Gellyncklaan 172

*14311092*

Luik B

2540

België

0567940245

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Hove

Griffie

Neergelegd

19-11-2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

1. De heer Van den Heuvel Koen, zaakvoerder

2. De heer Vandijck Jan, zaakvoerder

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
DE KEUKENBROUWERS

Adresse
JAN FRANS GELLYNCKLAAN 172 2540 HOVE

Code postal : 2540
Localité : HOVE
Commune : HOVE
Province : Anvers
Région : Région flamande