DE BIE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE BIE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 503.894.808

Publication

19/02/2013
ÿþ Mod word 11.1

fj; c' ' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

limelijm119J1111111



NEERGELEGD

0l -02- 2013

GRIFFIE R `~~IeT~tir~i~il~ vanKOOPHAl~I~te MECHELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr: 50 ((k

Benaming

(voluit) ; De Bie

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel ; Bergstraat 11, 2220 Heist-op-den-Berg

(volledig adres)

Onderwerp akte : 06/02/2013

Uit een akte ontvangen door Meester Laurence CUYPERS, geassocieerd notaris te Heist-op-den-Berg, ondergetekend, op 6 februari 2013.

Blijkt er dat

I. de heer DE BIE Carl Florent Denise [Rijksregistemummer 64.12,07-035.19], geboren te Heist-op-den-Berg op zeven december negentienhonderd vierenzestig, wonende te 2220 Heist-op-den-Berg (Hallaar), Donatusstraat 2/B, echtgenoot van mevrouw FRANS Nancy [Rijksregisternummer 67.11.21-452.14], geboren te Lier op eenentwintig november negentienhonderd zevenenzestig.

Gehuwd onder het stelsel der zuivere scheiding van goederen ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Marc Cuypers te Heist-op-den-Berg op zestien juli negentienhonderd negentig, zonder wijziging aangebracht te hebben.

onder hen een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid heeft opgericht. Il. De vennootschap als naam heeft ; De Bie.

III. De zetel gevestigd is te 2220 Heist-op-den-Berg, Bergstraat 11, De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België bij besluit van de zaakvoerder.

IV. De vennootschap als doel heeft ;

-koop, verkoop, lease, huur, verhuur, ruil, overdracht en terbeschikkingstelling  onder welke vorm ook - van onroerende goederen, zowel als tussenpersoon, als voor eigen rekening, alsmede aile verrichtingen die daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden;

-bemiddeling bij transacties in onroerende goederen en onroerende rechten, zoals en zonder dat deze opsomming limitatief is: bij de verkoop, aankoop, ruil, huur, lease, verhuur, overdracht en ' terbeschikkingstelling van onroerende goederen en van zakelijke rechten m.b.t. onroerende goederen;

-beheer van onroerende goederen, ondermeer ais syndicus;

-koop, verkoop, huur, lease, verhuur, ruil, overdracht en terbeschikkingstelling  onder welke vorm ook - van roerende goederen, zowel ais tussenpersoon ais voor eigen rekening, zoals textielwaren en aanverwante producten, zonder dat deze opsomming limitatief is, alsmede alle verrichtingen die hiermede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden;

-het verrichten van alle spaar- ,beleggings-, krediet- en andere financiële verrichtingen in de ruimste zin van het woord, voor financiële instellingen en anderen en alle dienstverleningen die daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

-het bemiddelen en aanbieden van diensten aan derden met het oog op het sluiten van verzekeringscontracten en aanverwante verzekeringsproducten voor alle risico's en gevaren en vervolgens de te waarborgen risico's verzekeren bij om het even welke verzekeringsmaatschappij alsmede aile activiteiten die hiermede rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan;

-het verlenen van bijstand, de vertegenwoordiging en het verstrekken van advies, consultancy e.d. i.v.m. één of meerdere van de activiteiten die tot haar maatschappelijk doel behoren.

V, Het kapitaal wordt vastgesteld op de som van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en wordt vertegenwoordigd door achttienduizend zeshonderd (18.600) aandelen zonder vermelding van waarde.

De aandelen werden volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00), zodat de vennootschap uit dien hoofde beschikt vanaf heden over een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00)

VIL De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

VIII. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten. Zij worden benoemd door de algemene vergadering.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

IX. Ieder boekjaar begint op 1 januari van elk jaar en eindigt op 31 december, met dien verstande dat het eerste boekjaar begint te lopen op heden en zal eindigen op 31 december 2013

X. De jaarvergadering komt rechtens bijeen op de voorlaatste zaterdag van de maand juni om 10.00 uur van ieder jaar, en voor de eerste maal in het jaar 2014,

XI, Benoeming zaakvoerder,

Bij eenparigheid beslist de buitengewone algemene vergadering als statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur aan te stellen en te benoemen.

Tot statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd de heer Cari De Bie hiervoor vernoemd, die verklaart functie te aanvaarden onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige verbodsbepaling die zich daartegen verzet.

Het mandaat van statutaire zaakvoerder is onbezoldigd.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermede neergelegd

1) expeditie van de oprichtingsakte dd. 06!02!2013.

Op de laatste blz. van Luik B. vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DE BIE

Adresse
BERGSTRAAT 11 2220 HEIST-OP-DEN-BERG

Code postal : 2220
Localité : HEIST-OP-DEN-BERG
Commune : HEIST-OP-DEN-BERG
Province : Anvers
Région : Région flamande