DAKWERKEN BERNAERTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DAKWERKEN BERNAERTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.052.579

Publication

09/05/2014
ÿþV44 b-eFevu aan li ~eigís Stagne

Mod Wo4d 11 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerleaaing ter griffie van de akte

Ondemerningsnr : 0849.052.579

Benaming

(vol:¬ ¬ t) - Dakwerken Bernaerts

(verkort)

Rechtsvorm - Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel Barelstraat 136 GVL - 2880 Bornem

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag

De bijzondere algemene vergadering dd. 231412014, gehouden ten maatschappelijke zetel, heeft beslist vanaf 2314/2014 dier De Bruyn Kristof, geboren te Bornem met nationaal nummer 81.01.13-217.34, te ontslagen als zaakvoerder.

De Cock Tommy

gevolmachtigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

REÙi-i', WANK van i:UOt'HA1iDEL

AhtTW ERG3EN"º%,eafd. MECHELEN

Op de laatste blz. van Luik P_, vermelden : Recto Nam en feoedani;trield van cb mairumenterer.de notaris. het/ij van de peri,o(o)r¬ (.:¬ 'r)

bqvrke3d dc: reciitspersoore ten aca¬ tzien van deden vertt.;trvt3utraardtgors

Verso . Naari: en ha¬ adtetseeni¬ u#.

14/05/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

INI

*1307 12*

SI

11

ber

Be Stat

ERGELEGD

- 2 .0S, 2013

GRIFFIE RECHTBANK va KOCPHAt`jº% te MECHELEN

Ondernemingsnr - 0849.052.579

Benaming

(voluit) : Dakwerken Bernaerts

(veekorf) .

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap niet Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Barelstraat 136 GVL - 2880 Bornem

(volledig adres)

Onderwerp akte : benoeming

De bijzondere algemene vergadering dd. 51412013, gehouden ten maatschappelijke zetel, heeft beslist vanaf 5/4/2013 dhr De Bruyn Kristof, geboren te Bornem met nationaal nummer 81.01.13-217.34, te benoemen tot zaakvoerder.

De Cock Tommy gevolmachtigde

Op de laatste bla van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

08/02/2013
ÿþAloawcttl t11

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van

Cndernw mingsnr : 0849052579

Benaming

;sluit} - DAKWERKEN BERNAERTS

Rernt,s-erw Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Kapelstraat 60 te 2880 Bornem

(vo!lw iy adres)

Onderier akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel en vestigingseenheid

2 8 -01- 2013

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHAN a MECHELEN el ték'

Istomp

V cp.

aan

Belg'

Staat":

In de bijzondere algemene vergadering dd. 20/12/2012 werd beslist om de maatschappelijke zetel en vestigingseenheid te verplaatsen naar Barelstraat 136 GVL te 2880 Bornem en dit met ingang vanaf 20/12/2012.

BERNAERTS Bart

Zaakvoerder

Op í1k' 1a.:,1,IE'i ílt , van :.Likti_ Vt:rillTl l^n ' Recto Naartî L'19 1Yoeitiànit,jhoid v9i1 I[1StiU111Epte',{ei5rjE- fpytah3. 114tL1J val] de llcS1So(o}nÇciri

C,evùe?;jij de fectltaper64Un ten i1anZieit van derde' te vclrlCaenw7oiiligeri

Vorwa . Naam en I4and%t?ilG'311nFr.

08/10/2012
ÿþse" stik

Mod 2.0

~I ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



 NEERGELEGD

.. .... _,. _.. _. ~. e{~.......

7 7 -09-2~t~2

GR Ri*CI Ti~,~1i~ëC varl ~~tlitrieL. te MECHELEN

INY1IIWWN~I1 í~I~~VNMI

*1216587"

Ondernemingsnr : eb i J 06 / 51 CJ

Benaming

(voluit) : Dakwerken Bernaerts

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kapelstraat 60 te 2880 Bornem

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Olivier Maeyens, notaris te Bornem op 25 september 2012 en aangeboden ter registratie blijkt dat :

1) a) De heer BERNAERTS Bart, geboren te Boom op drieëntwintig november negentienhonderd tweeëntachtig, wonende te Bornem, Kapelstraat 60 en b) Mevrouw VAN dER DOODT Tahnee, geboren te Bornem op twee februari negentienhonderd vijfentachtig, wonende te Bornem, Kapelstraat 60, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht voor onbeperkte duur onder de benaming "Dakwerken Bemaerts", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Bornem, Kapelstraat 60 .

2) de vennootschap tot doel heeft voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid;

- Het uitvoeren van dakwerkzaamheden waaronder begrepen het plaatsen van dakbedekking en de bouw van dakconstructies; de aanneming van zinkwerk en metalen en niet-metalen dakbedekkingen van gebouwen; het plaatsen van dakgoten en regenafvoerbuizen; het waterdicht maken van daken en dakterrassen; behandelen van muren met vochtwerende en waterafstotende producten.

- Het slopen van dakconstructies en optrekken en afbreken van steigers en werkplatformen.

- Het uitvoeren van voegwerken en overige gespecialiseerde bouwwerkzaamheden zoals onder andere sanitaire installatie, installatie van gyproc en uitvoeren van schrijn- en timmerwerken,

- Alle fabricage, onderhoud, herstelling, aan- en verkoop, in- en uitvoer, groot- en kleinhandel, vervoer, huur, verhuur en leasing van alle machines, werktuigen en producten verband houdend met bovenvermelde activiteiten,

- Dit alles in de ruimste betekenis en zowel in het binnen- als het buitenland.

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling, de onroerende leasing en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

- het verwerven en aanhouden van participaties in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

- zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

- het waarnemen van alle bestuursopdrachten in andere rechtspersonen, het

uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden, de functie van vereffenaar van vennootschappen.

- het verlenen van adviezen en dienstprestaties van financiële, technische, commerciële, juridische of administratieve aard, onder meer met betrekking tot analyse en onderzoek, adviesverstrekking, initiatief en organisatie, beheer, controle en toezicht; audit-, consulting- en managementprestaties, dit alles in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen; het verlenen van bijstand, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, marketing, productie, personeelszaken en algemeen bestuur; het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak.

Op de laatste blz. van Luik B. vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even' welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen, hypotheek of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

ae vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

17e vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

Oe vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

3) Het maatschappelijk kapitaal achttien duizend zeshonderd Euro bedraagt, verdeeld In honderd gelijke aandelen, zonder nominale waarde, Op het kapitaal werd ingeschreven ten belope van negentig aandelen door de heer Bart Bemaerts en ten belope tien aandelen door mevrouw Tahnee Van der Doodt. Het kapitaal is volstort ten belope van één derde of zesduizend tweehonderd Euro.

4) De vennootschap bestuurd wordt door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor bepaalde tijd of zonder beperking van duur. Dat benoemd werd als statutair zaakvoerder, de Heer Bart Bernaerts, wonende te Bornern, Kapelstraat 60.

5) Iedere zaakvoerder bevoegd is om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering evenwel van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

6) De vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden wordt door ieder zaakvoerder afzonderlijk De zaakvoerders kunnen bijzondere lasthebbers aanstellen om de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht te verbinden.

7) Er jaarlijks een gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de tweede woensdag van de maand juni om twintig uur, in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid door de zaakvoerders en voor de eerste maal in het jaar tweeduizend en veertien.

8) Het boekjaar van de vennootschap ingaat op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder

Jaar.

g) Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting tot eenendertig december tweeduizend dertien.

10) Werd aangesteld als bijzondere volmachtdrager de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Boekhoudkantoor De Cock & Partner met zetel te

Bornem, Koning Astridlaan 16, of diens aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot

indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

Tegelijk hiermede neergelegd:

expeditie der akte 'Oprichting ;

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL

[)e notaris

Olivier Maeyens

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden:

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

02/02/2015
ÿþ Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bemaerls Bart

zaakvoerder

Op de lactate biz. van Luik B vetmelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te verteaenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

INITEUR BELGE

2s -01- . NEERGELEGD

1SCH STAATSBLAG 31/rie

RECHTBANK van KOOPHANDEL

Ondernemingsnr : 0849.052.579 ANTWERPEN, afd. MECHELEN

Benaming

(voluit) : Dakwerken Bernaerts

(verkort}:

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Barelstraat 136 GVL - 2880 Bornem

(volledig adres)

Onderwerp akte ; benoeming zaakvoerder

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering dd, 28/11/2014 gehouden ten maatschappelijke

zetel blijkt dat met eenparigheid van stemmen werd beslist te benoemen tot zaakvoerder:

Mevr. Van der Doodt Tahnee, wonend te 2880 Bornem - Barelstraat 136 GVL

M

BEL

07/08/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr ; 0849052579

Benaming

(voluit) : Dakwerken Bernaerts

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Barelstraat 136 GVL 2880 Bornem

(volledig adres)

Onderwerp akte ; verplaatsing maatschappelijke zetel

De bijzondere algemene vergadering dd. 10/07/2015, gehouden ten maatschappelijke zetel, heeft beslist de, maatschappelijke zetel met ingang vanaf 13 juli 2015 te verplaatsen naar L, Segersstraat 127 te 2880 Hingene-Bornem en Boekhoudkantoor De Cock & Partner bv ovv bvba, gevestigd te 2880 Bornem, Koningin Astridlaan, 16, vertegenwoordigd door Tommy De Cock in zijn hoedanigheid van zaakvoerder, als bijzonder' gevolmachtigde aan te duiden om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of, verklaringen op de Kruispuntbank van Ondernemingen, en/of op de griffie, en/of bij alle administraties en/of juridische autoriteiten. Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen: worden.

Tommy De Cock

Gevolmachtigde

MGd Word 11.1

In de bijlagen bij het Bel ch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie

IIII~YIIINIINII4AI~~~Ynl

~15ll

"

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

29/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 08.06.2016, NGL 26.08.2016 16470-0192-013

Coordonnées
DAKWERKEN BERNAERTS

Adresse
L. SEGERSSTRAAT 127 2880 BORNEM

Code postal : 2880
Localité : BORNEM
Commune : BORNEM
Province : Anvers
Région : Région flamande