CREW PORT SERVICES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CREW PORT SERVICES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.892.548

Publication

11/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 04.06.2014, NGL 28.08.2014 14562-0477-018
22/10/2012
ÿþ Mod Wed 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

I IIUI I IIII IIII IIl

*iai~3ass*

Neergelegd ter var de Rechtbank Van Koophandeº% ,e Ahtwerpenj op

11 CM. 2012

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0846 892 548

Benaming

(voluit) : Crew Port Services

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2900 Schoten - Deuzeldlaan 203

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

Ingevolge de beslissing van de bijzondere aandeelhouders vergadering van 10 september 2012, wordt met eenparigheid van stemmen volgende beslissing genomen:

De vergadering aanvaardt het ontslag van de heer Vankerckhove Michel wonende te 2100 Deurre, Drakenhoflaan 226 ais zaakvoerder met ingang van heden en aanvaardt de benoeming tot zaakvoerder van de BV naar Nederlands recht Sminkbrothers Holding BV (RSIN 851660514), met maatschappelijke zetel te 3251 NG Stellendam, Deltageul 13 met ais vaste vertegenwoordiger dhr Matthias Smink wonende te 3252AH Goedereede, De Tuinen 3 vanaf heden,

Sminkbrothers Holding 13V

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger

Matthias Smink

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/08/2012
ÿþOndernemingsnr : 0846 892 548

Benaming

(voluit) : Crew Port Services

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Brechtsebaan 8 (bus B), 2900 Schoten

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

ingevolge de beslissing van de zaakvoerder dd. 20/07/2012 wordt de maatschappelijke zetel verplaatst naar 2900 Schoten, Deuzeldlaan 203 en dit met ingang vanaf 1 augustus 2012.

Michel Vankerckhove

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mcd Word 11.1

Coj E i.

~r~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

IIN III! hfl111111 Il hfl111111!

*iaiaaasa~

111

;echtbank

Var, ie Antwerpen, op

0 2 pllf;. 2012

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

06/07/2012
ÿþ [E In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Voor-

behoude aan hef Beigiscl

Staatsbh

IIIIGIIII IINIVIIII

" iaiisaae*

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

7 7 ANI 2017

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr :

Benaming

Voluit : Crew Port Services

Verkort

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Brechtsebaan 8 (bus B)

Voorwerp akte : OPRICHTING  STATUTEN  BENOEMINGEN

Uit een akte verleden voor Luc Bracke, notaris met standplaats te Brecht, deelgemeente Sint-Job-in-'t-Goor, op vijfentwintig juni tweeduizend en twaalf, nog te registreren blijkt dat een vennootschap werd opgericht, waarvan de bekend te maken gegevens luiden als volgt: Rechtsvorm -- Naam - besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Crew Port. 'Services

Zetel  2900 Schoten, Brechtsebaan 8 (bus B)

Dui - onbepaald te rekenen vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel

Oprichter - De besloten vennootschap naar Nederlands recht "SMINKBROTHERS HOLDING B,V_" met zetel te 3251 NG Stellendam (Nederland), Deltageul 13, KvK-nummer 55336280 Kamer van Koophandel Rotterdam.

Vennootschap opgericht bij akte verleden voor notaris Neeltje Elisabeth Soeters-Schot met standplaats te Schouwen-Duiveland (Nederland) op 14 mei 2012.

Identiteit der vennoot die zijn inbreng nog niet heeft volstort en het bedrag van de non niet volstorte inbreng - De besloten vennootschap naar Nederlands recht "SMINKBROTHERS HOLDING B.V." voormeld : vijftig euro (50,00 EUR).

Maatschappeliik kapitaal  Samenstelling  Volstort kapitaal  ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD VIJFTIG EURO (18.550,00 EUR) verdeeld in honderd aandelen op naam zonder nominale waarde, waarvan bij de oprichting volstort: ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD EURO (18.500,00 EUR)

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening onder nummer 363-1056541-57 bij de ING Bank, geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CREW PORT SERVICES" in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 11 juni 2012 dat door mij, notaris in ontvangst wordt genomen om bewaard te worden overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Begin en einde boeklaar - van één januari tot eenendertig december. De oprichter beslist het eerste boekjaar te laten lopen vanaf de datum waarop onderhavige vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt om het te laten eindigen op eenendertig december tweeduizend dertien.

Reserves - Het batig overschot van de balans, na aftrek van de algemene en uitbatingskosten, evenals van de noodzakelijke provisies en afschrijvingen, vormt de zuivere winst van de vennootschap, Op deze winst wordt vijf procent voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds en dit zolang dit niet een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Winstverdeling - De algemene vergadering besluit op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het saldo. De algemene vergadering kan beslissen dat voormeld overblijvend saldo geheel of gedeeltelijk, zal toegekend worden als tantièmes aan de zaakvoerder(s), zal aangewend worden voor een buitengewoon reservefonds of een provisiefonds, ais dividend zal uitbetaald worden ofwel op het nieuw boekjaar zal overgedragen worden.

Op de laatste blz. van Luik E vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

0 8 46. 892.548

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

De betaling van dividenden gebeurt op het tijdstip en op de plaats die door de zaakvoerder(s) wordt aangeduid. Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen warden uitgekeerd.

Verdeling vereffeningsaldo  Na aanzuivering van alle vereffeningskosten, schulden en lasten van de vennootschap, zal het netto-actief vooreerst aangewend worden tot terugbetaling van de op de aandelen gestorte bedragen, Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden afbetaald, zullen de vereffenaars het evenwicht herstellen tussen de aandelen, hetzij door bijkomende opvragingen van stortingen, hetzij door gedeeltelijke terugbetalingen. Het overschot van het actief wordt tussen de aandelen verdeeld, bij gelijke delen, voor zover ze allen dezelfde nominale waarde bezitten.

Zaakvoerders  Vertegenwoordigingsmacht : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer al dan niet bezoldigde zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering. Onverminderd bijzondere delegatie verleend door de zaakvoerder, vertegenwoordigt iedere zaakvoerder alleen de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of verweerder. De oprichter stelt ais eerste gewone zaakvoerder(s) aan voor een onbepaalde duur

De heer VanKerckhove Michel Maurice, wonende te 2100 Antwerpen-Deurne, Drakenhoflaan 226.

De zaakvoerder kan de vennootschap niet verbinden voor een bedrag hoger dan vijfduizend euro.(5000,00 E), noch contracten afsluiten voor een duurtijd van meer dan één jaar. Hiervoor heeft de zaakvoerder schriftelijke toelating van de aandeelhouders nodig.

Het mandaat is bezoldigd vanaf een juli tweeduizend en twaalf.

Commissarissen - geen

Doel  De vennootschap heeft tot doel

- de uitbating van een bedrijf in het algemeen en in de ruimste zin van het woord

- elke vorm van bezoldigd vervoer van personen en goederen in binnen- en buitenland en het verhuren van voertuigen met of zonder chauffeur

- het verzorgen, aanbieden, verkopen direct of indirect, van zeemansvliegtickets

- verrichten van koerierswerkzaamheden

- het specifiek vervoeren van bemanningsleden van zeeschepen, het aanvragen van Schengenvisa's en overige consulaire services,

- het oprichten , mede oprichten, deelnemen in, besturen, voor eigen rekening of voor rekening van derden; het toestaan van alle leningen van welke aard ook en voor gelijk welke duur, het verstrekken van om het even welke borgstellingen, garanties, zekerheden van welke aard ook of om het even welke andere vormen van financiële ondersteuning aan de- met de vennootschap verbonden vennootschappen met dewelke een of andere band van deelneming bestaat of aan derden; de vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle verwante of sportgelijke bedrijven. Zij kan met andére vennootschappen fusioneren of zich omvormen tot een nieuwe vennootschap met een identiek, gelijkaardig of aanverwant doel.

- de aankoop, verkoop, ruiling, makelarij, het huren of verhuren, het onderhuren of onderverhuren, het in leasing of erfpacht nemen of geven, het oprichten, het bouwen of verbouwen, het coördineren van bouwwerkzaamheden, het uitbaten, het verdelen, het financieren, het sluiten van onroerende leasingovereenkomsten of overeenkomsten van gelijksoortige aard, het in onroerende leasing geven, het beheren van onroerende goederen zoals industriële gebouwen, logistieke gebouwen, stapelhuizen, kantoorgebouwen of gronden alsmede van alle roerende goederen zoals uitrustingen, machines, materiaal of transportmiddelen en in het algemeen alle werkzaamheden en verrichtingen van industriële, commerciële of financiële, roerende en onroerende aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

- De ontwikkeling, vorming en training van personeel met de hiermee gepaard gaande activiteiten zoals het inrichten van cursussen, het uitgeven van sylabussen, het selecteren van personeel en dergelijke.

~

A

t

,

i*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Dit alles zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden of in samenwerking met derden.

Bovengemelde opsomming is zeker niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Plaats, dag en uur iaarvergaderinq - de eerste woensdag van de maand juni om elf uur op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats die in de oproepingsbrieven wordt bepaald, voor de eerste maal in tweeduizend veertien. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden

Voorwaarden uitoefening stemrecht - Het stemrecht verbonden aan aandelen waarvan de eisbare en opgeëiste volstorting niet werden verricht, wordt geschorst. ledere vennoot mag zich bij schriftelijke volmacht laten vertegenwoordigen door een andere stemgerechtigde vennoot. Rechtspersonen en onbekwamen mogen slechts worden vertegenwoordigd door hun wettelijke of statutaire vertegenwoordigers, onverminderd voorafgaande zin.

Volmacht: Worden aangesteld om alle formaliteiten van inschrijving, wijziging of schrapping van inschrijving bij de kruispuntbank der ondernemingen, het ondernemingsloket, de registratiecommissie aannemersti de directe belastingen, douane en accijnzen en de BTW te vervullen en daartoe alle nodige verklaringen af te leggen, kosten te betalen en alle noodzakelijke dccumenten te ondertekenen: De Bock & C° Accountants en Belastingconsulenten met zetel te 2970 Schilde, Louis Mariënlaan 2A bus 2, BTW BE 0894.977.527, met recht van indeplaatsstelling.

--- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL ---

notaris Luc Bracke

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift

20/08/2015
ÿþf'''I\

Voor-behoude aan het Belgiscl Staatsbig,

Mol Word 17.1

~~',... ) :

Antr'réfDéft

1 1 Nil 2.015

afdeling Areetpatt

Griffie

Ondernemingsnr : 0846 892 548

Benaming

(voluit) : Crew Port Services

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Deuzeldlaan 203, 2900 Schoten

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

ingevolge de beslissing van de zaakvoerder dd. 01/05/2015 wordt de maatschappelijke zetel verplaatst naar 2030 Antwerpen, Vosseschijnstraat 40 en dit met ingang vanaf 1 mei 2015.

Sminkbrothers Holding BV

met als vaste vertegenwoordiger

Matthias Smink

Zaakvoerder

In de billagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

-

uliII,cC, ira knnegfidéf

il

'15120981

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 03.06.2015, NGL 17.08.2015 15443-0328-015
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 01.06.2016, NGL 31.08.2016 16548-0444-015

Coordonnées
CREW PORT SERVICES

Adresse
VOSSESCHIJNSTRAAT 40 2030 ANTWERPEN 3

Code postal : 2030
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande