CREACTIV

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CREACTIV
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 568.893.815

Publication

30/01/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*15016896

NEERGELEGD

20 M U. 2015

Griffie Rechtbank van Koophandel

G fli¬ fitbn.

Ondernemingsnr e93,

Benaming CREACTIV

(voluit)

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : INDUSTRIEWEG, 3 - 3001 LEUVEN (HEVERLEE)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Yves WILLEKENS, te Beersel (Lot) op 13 JANUARI 2015, neergelegd ter registratie BLIJKT DE OPRICHTING van hierna vermelde vennootschap OPRICHTERS : 1) Mevrouw DEFRAEIJE Ellen Linda Dirk, geboren te Kortrijk op 1 augustus 1989, wonende te 3001 Leuven (Heverlee), Naamsesteenweg 290 bus 401.

2) De heer DE MARTELAERE Pieter Robert Maria, geboren te Leuven op 11 januari 1989, wonende te 3001 Leuven (Heverlee), Naamsesteenweg 290 bus 401.

RECHTSVORM - BENAMING - ZETEL. De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en met de naam "CREACTIV".

De vennootschap zal tevens de handelsnaam "CRE@CTIV", gebruiken om deel te nemen aan het handelsverkeer.

De maatschappelijke zetel is voor het eerst gevestigd te 3001 Leuven (Heverlee), Industrieweg 3. MAATSCHAPPELIJK DOEL. De vennootschap heeft tot doel, en dit zowel in België als in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle verrichtingen van gelijk welke aard die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op volgende activiteiten

1. Webdesign en marketing

- het adviseren, het assisteren en bemiddelen bij het concipiëren, implementeren, uitvoeren en

beheren van opdrachten en projecten met betrekking tot webpublishing, webenabled business, e-

marketing, communicatie, public-relations, reclameadvies, media in en aankoop, alsmede creatif

design, software-ontwikkeling;

- de ontwikkeling en ontwerp van mobiele, computerbased en webbased applicaties de grafische

implementatie, de structurele en functionele analyse en de ontwikkeling en programmatie;

- het uitvoeren van online communicatie-advies en aanverwante activiteiten;

- het aanmaken, opmaken en onderhouden van profielpagina's voor bedrijven op relevante sociale

netwerken;

- de Import van blogposts op socale media en conversatie hieromtrent op sociale media met als doel

versturen van trafiek naar websites van het cliënteel;

- het online reputation management in de breedste zin van het woord;

- het schrijven, publiceren, opmaken en verspreiden van teksten, nieuwsberichten en nieuwsbrieven

via mail, sociale media, op sites, blogs, blogposts;

- de opvolging en rapportering en verdere behandeling van de berichtgeving op sociale media

omtrent bedrijven en cliënteel;

- het opzetten en onderhouden van diverse tracking systemen;

- de aankoop en verkoop van allerhande applicaties, software en hardware voor technologische

apparaten;

2. Fotografie en video

- fotografie in al zijn vormen, de begeleiding en randdiensten zoals make-up, styling, retouching,

enzovoort;

Video-opnames in al zijn vormen, de nodige begeleiding en randdiensten zoals make-up, styling,

retouching en monteren;

- publicatie en implementatie van foto- en videomateriaal in elk mogelijk medium zoals tv, internet,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

J x billboards en affiches, drukwerk en allerhande digitale dragers;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2015 - Annexes du Moniteur belge - aan- en verkoop van fotografie en video via onderaannemers;

- aan- en verkoop van foto- en videomateriaal en randapparatuur,

3. Coaching en trainingen

- seminaries, coaching en trainingssessies omtrent webdesign, internetmarketing, sociale media, marketing en communicatie en aanverwanten zoals zoekmachinemarketing, fotografie en video, publiciteit, adverteren;

- sessies en opleidingen in soft- en hardware.

4. De organisatie van evenementen, beurzen en andere activiteiten geheel of gedeeltelijk, dit kan inhouden catering, organisatie, communicatie, standenbouw, verkoop van standplaatsen.

De vennootschap mag belangen nemen door middel van deelneming, inbreng, fusie, onderschrijving, financiële tussenkomst, of gelijk welke andere wijze in andere Belgische of buitenlandse maatschappijen of ondernemingen bestaande of nog op te richten en die een gelijkwaardig of aanverwant doel hebben, die rechtstreeks of onrechtstreeks, zelfs gedeeltelijk het doel van de vennootschap kan bevorderen.

De vennootschap kan deze participaties beheren, valoriseren en te gelde maken, alsook onder meer rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft. Zij kan zich ten gunste van dezelfde vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen borg stellen of aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Het roerend en onroerend patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord, deze oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als onroerende goederen, en binnen dit kader:

Het aankopen en verkopen, huren en verhuren, bouwen, renoveren, opschikken, uitrusten en ombouwen van onroerende goederen, inclusief verwerven en verlenen van vruchtgebruik, opstalrecht, erfpacht, en alle zakelijke of persoonlijke rechten met betrekking tot onroerende goederen,

Het vervreemden van onroerende goederen met het oog op wederbelegging en opbrengst.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van de eigen roerende en onroerende goederen.

De vennootschap zal in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan, rechtsreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken,

Het doel kan gewijzigd worden bij een besluit van de buitengewone algemene vergadering gehouden ten overstaan van een notaris volgens de regels die in het Wetboek van Vennootschappen gesteld zijn,

Dit alles is niet limitatief en in de meest ruime zin te beschouwen, voor zoveel de eventueel benodigde vergunningen en toelatingen bekomen zijn.

DUUR. De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur en bekomt rechtspersoonlijkheid met ingang vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Zij kan slechts door de wil van de vennoten ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld. KAPITAAL - AANDELEN.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, die elk één/ honderdste (11100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen,

Op de kapitaalaandelen is in geld ingeschreven :

- door mevrouw DEFRAEIJE Elien : ten belope van tachtig (80) aandelen;

- door de Heer DE MARTELAERE Pieter : ten belope van twintig (20) aandelen.

Bankattest. De inbreng in geld werd voorafgaandelijk de oprichting, gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij KBC BANK NV, te 1080 Brussel, Havenlaan 2, zoals blijkt uit het door voormelde financiële instelling afgeleverd bankattest op 30 december 2014.

Ieder aandeel waarop door de inschrijvers is ingeschreven is volstort ten belope van één/derde. De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 ¬ ). Het kapitaal is volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 ¬ ).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

ALGEMENE VERGADERING - Jaarvergadering - Buitengewone algemene vergadering.

De jaarvergadering zal telkens gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand juni van ieder jaar.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

BESTUUR - CONTROLE. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering warden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

BOEKJAAR - JAARREKENINGEN - WINSTVERDELING.

Het boekjaar begint telkens op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1° van het Wetboek van vennootschappen.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen

~

`'oor- beneden het bedrag van het gestorte, of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal,

behouden vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en

aan het Belgisch Staatsblad verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN.

Benoeming van niet-statutaire zaakvoerder(s).

Vervolgens is beslist :

- het aantal niet-statutaire zaakvoerders vast te stellen op EEN.

- te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder : mevrouw DEFRAEIJE Ellen, wonend te 3001 Leuven

(Heverlee), Naamsesteenweg, 290-bus 401.

- De opdracht van de zaakvoerder is vastgesteld voor onbepaalde duur.

- De opdracht van de zaakvoerder is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar. Het eerste boekjaar begint op 13 JANUARI 2015 en zal worden afgesloten op 31 december 2015.

Eerste jaarvergadering. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2016, op de eerste vrijdag van de maand juni.

Volmacht.

De oprichters geven volmacht aan de Heer SALAETS Francis, wonende te 3201 Langdorp, Hombergstraat 12B, om met de mogelijkheid van indeplaatsstelling alle nuttige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister, voor de aanvraag van een ondernemingsnummer, alsook alle formaliteiten bij de Kruispuntbank en de Rechtbank van Koophandel.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2015 - Annexes du Moniteur belge







Gelijktijdig neergelegd : gelijkvormig afschrift oprichtingsakte, alsook gelijkvormige kopij, eensluidend kopij van het ontledend uittreksel.









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 29.08.2016 16505-0577-011

Coordonnées
CREACTIV

Adresse
BOERENKRIJGSTRAAT 46 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande