COOLTALENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : COOLTALENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 599.928.667

Publication

09/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

05-03-2015

Griffie

*15304150*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0599928667

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

Cooltalent

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

ER BLIJKT uit een akte verleden voor Luc VAN PELT, notaris te Antwerpen op 4 maart 2015 dat werd opgericht de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid onder de naam Cooltalent met zetel te 2323 Hoogstraten, Langenberg 29. De vennootschap mag de handelsbenaming  Immo Talent gebruiken.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de datum van de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

1. Het verlenen van advies en bijstand ten aanzien van personeels- en organisatiebeheer voor organisatie van allerlei aard met inbegrip van headhunting en plaatsing van personeel.

2. Onderzoekswerk en advies in het kader van recrutering en het leveren van alle diensten die rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden zijn aan de recrutering.

3. Het verlenen van telecommunicatiediensten en de daarmee gerelateerde diensten

4. Het ontwerpen, aanpassen, testen en ondersteunen van standaard- en maatwerksoftware; het analyseren en ontwerpen van computersystemen waarbij hardware, software en communicatietechnologie wordem geïntegreerd; het systeem- en netwerkbeheer of -management van computersystemen en/of gegevensverwerkende apparatuur bij klanten en overige diensten op het gebied van informatietechnologie en computer. Het geven van advies en bijstand in kader van bovenstaande en in de ruimste zin van het woord.

5. Het ontwikkelen en bieden van ruimte voor websites (webhosting), gegevensverwerking en aanverwante activiteiten, alsook het voorzien van webportalen

6. Het beleggen, intekenen op, vast overnemen , plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen, al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi) publiekrechtelijk statuut.

7. Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties.

8. Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin zij een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

9. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten in de meest ruime zin van het woord, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

10. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten van welke aard ook, zoats de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en valorisatie van alle

Onderwerp akte :

Langenberg 29 2323 Hoogstraten

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

11. Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële of immobiliënvennootschappen of ondernemingen, het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

12. Het registreren, beheren, ontwikkelen, verlenen ter beschikking stellen of verhandelen van merken, octrooien, brevetten, licenties, gebruiks- en exploitatierechten en knowhow in de meest ruime uitgebreide zin met betrekking tot één of meerdere van de hierboven opgesomde activiteiten of onderwerpen

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming of financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van de aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal bedraagt 30.000,00 ¬ en is verdeeld in 100 aandelen zonder aanduiding van waarde, onderschreven door:

- de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid COOLTALENT BV, met maatschappelijke zetel te 1322CK Almere, Transistorstraat 53-C, voor 99 aandelen, volgestort ten belope van 9.900,00 ¬ ;

- de heer VANDEPUTTE Jonas, wonende te 8750 Wingene, Beernemstraat 34, voor 1 aandelen, volgestort ten belope van 100,00 ¬ ;

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Desalniettemin kunnen de statuten bepalen dat de vennootschap vertegenwoordigd wordt door een of meer speciaal aangewezen zaakvoerders of door meerdere zaakvoerders gezamenlijk.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, ook jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van mei om 11 uur, en voor de eerste maal in 2017. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting tot 31 december 2016.

Als eerste zaakvoerder wordt benoemd voor onbepaalde duur de heer VANDEPUTTE Jonas, ingeschreven in het rijksregister onder nummer 92.08.07-105.24, wonende te 8750 Wingene, Beernemstraat 34, met een onbezoldigd mandaat.

De zaakvoerder verklaart te aanvaarden onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet.

--- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL ---

(getekend) Luc VAN PELT, notaris te Antwerpen

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van de akte oprichting.

Coordonnées
COOLTALENT

Adresse
LANGENBERG 29 2323 WORTEL

Code postal : 2323
Localité : Wortel
Commune : HOOGSTRATEN
Province : Anvers
Région : Région flamande