CONTRAL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CONTRAL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.235.295

Publication

22/10/2012
ÿþMod Word 17,i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR

15 -10B LGISCH ST

r

BELC`~ griffie van de Rech15ank

202Neerge~egd ter op rr Kóaphandef te Antwerpen,

~~º%va n,~;

413 D~S<14a2

AT~ ` Griffie

D 849" 235 " 295

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : CONTRAL

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2020 Antwerpen, Jan de Voslei 29 bus 5

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Frederik Jorissen te Antwerpen op"' oktober 2012, dat :

De heer BENASRI briss; geboren te Beni Bouyahie (Marokko) op vijf december negentienhonderd negen

en zestig, wonende te 2020 Antwerpen, Jan de Voslei 29 bus 5.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam "CONTRAL",

met zetel te 2020 Antwerpen, Jan de Voslei 29 bus 5, hebbende als doel :

De vennootschap heeft tot doel :

De groothandel en kleinhandel in algemene voedingswaren en huishoudelijke artikelen, elektronische en

niet-elektronische artikelen, cd's, schoonheidsartikelen, gedroogde vruchten, tapijten, textiel, Confiserie,

kranten en tijdschriften, boeken,...

De groot- en kleinhandel van brandstoffen, benzine, oliën en smeermiddelen; Carwash;

De handel in alle goederen; De in- en uitvoer van alle goederen;

De handel in nieuwe en tweedehands personen- en bedrijfswagens en accessoires, onderhoud en

herstelling van alle soorten voertuigen en accessoires.

De handelsbemiddeling in alle handel; Uitbating van publieke telefooncellen; Transport bedrijf(nationaal en

internationaal); Koerierdienst; Expeditiebedrijf; Het vervoer van briefmailing en postcolli; Leurhandel;

Restaurateur of traiteur - banketaannemer; Verbruikssalon (pita, pizza); internet café;

De groot- en kleinhandel in producten van de broodbakkerij, banketbakkerij, suikerbakkerij;

Banket-,brood-, suikerbakkerij;

De groot- en kleinhandel in producten van de textiel- en kledingnijverheid,

Herenconfectie, kinderkleding, uitzet voor dames en meisjes, - voor heren en jongens, Damesconfectie; Wassalon; Kapsalon (dames en heren); Pedicure, Manicure;

Uitbating van een zonnecentra, sauna,.., Het huren en verhuren van alle goederen;

Uitbating van een benzinestation;

De groot- en kleinhandel van vlees, vis of wild en gevogelte; Uitbating van slager- groothandelaar, beenhouwerij;

De groot- en kleinhandel in tabaksproducten, in zuivelproducten, alcoholische dranken;

Restauratiehouder: de bereiding en verkoop van bereide schotels, pizza's,

Frituur: de verkoop van vleeswaren, mosselen,... (m.a.w. de gerechten opdienen in een wegwerpverpakking van papier, karton of kunststof);

Bereiding en bedeling van soep ;

Drankgelegenheid : de cafés, herbergen, tavernes en bars en tearooms; Het verhuren en huren van zalen, - alle goederen;... Sportweddenschappen;

Renovatiebedrijf; Schoonmaakbedrijf; De onderneming in voegwerken, chapewerken; Landbouwbedrijf; Tuinbouwbedrijf; De onderneming in schilderwerken; - in industriële schilderwerken; De onderneming in vloeren tegelwerken; De onderneming in plaatsen van ramen, rolluiken, garagepoorten, zonne-energie, windturbines, Algemene bouwwerken; De onderneming in dakwerken,.., Afbraakwerken; Slopingswerken; Metaalconstructies en metalen kunstwerken; De onderneming in elektriciteitswerken; De onderneming in aanleggen van gyproc, valse plafonds; Onderneming in grondwerken (aanleggen van kabels, buizen, elektriciteit en diverse); De onderneming in dakwerken; Schrijnwerkerij in hout; Schrijnwerkerij in metalen constructies,... Het aankopen, verkopen, huren, verhuren van onroerende goederen; Patrimoniumvennootschap; Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden in binnen- en buitenland: Het beheer, de exploitatie, de huur en de verhuring van fitnesscentra, sportzalen, zalen voor lichaamsoefeningen, danscursussen, conditietraining, budosporten; organiseren van sport-, culturele, studie- en ontspanningsbijeenkomsten. Evenals diverse

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

evenementen, beurzen, wedstrijden en dergelijke; Het uittesten van diverse apparatuur in functie van bovenvermelde zaken; Het verhuren of ter beschikking stellen van lokalen en ruimten of toestellen mede met het oog op bovenstaande activiteiten; De groot- en kleinhandel, in- en uitvoer, de huur en verhuur van alle toestellen, apparatuur, installaties, artikelen en kledij in verband met bovenvermelde activiteiten; De groot- en kleinhandel, de In-en uitvoer, de verkoop van textiel, sportkleding en sportvoeding; Het adviseren van klanten met betrekking tot. bovenstaande activiteiten; Het organiseren van lezingen en het uitbrengen van publicaties, studies met betrekking tot bovenstaande activiteiten.

De vennootschap kan, door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst of afspraak, deelnemen in alle andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten opgericht worden. Zij kan ook deelnemen aan het bestuur van deze vennootschap.

Zij kan zich ten gunste van dezelfde vennootschappen borgstellen of aval verlenen, optreden als agent op vertegenwoordiger voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Het geplaatst kapitaal bedraagt 18.600 euro vertegenwoordigd door 100 gelijke aandelen zonder vermelding van waarde, en is voor 213de volstort zodat het bedrag van 12.400 euro ter beschikking van de vennootschap is,

Notaris Frederik Jorissen bevestigt bij toepassing van artikel 226,1° van het Wetboek van vennootschappen dat de wettelijke vereisten aangaande de plaatsing en volstorting van het kapitaal, werden nageleefd.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoot. De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap te handelen en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

leder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

De zaakvoerder mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen aan derden,

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) één of meerdere directeuren aanstellen.

Wordt als zaakvoerder benoemd de heer BENASRI Driss, voornoemd. Het mandaat van zaakvoerder is voor onbepaalde termijn en op elk ogenblik herroepbaar. Het mandaat zal bezoldigd zijn, tot zolang de algemene vergadering hierover niet anders beslist.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De oprichter beslist bij toepassing van artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen geen commissaris te benoemen.

Het boekjaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december. Het eerste boekjaar loopt vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid en zal worden afgesloten op 31 december 2013.

De gewone algemene vergadering heeft plaats de tweede donderdag van de maand mei om achttien uur. Indien die dag een feestdag is, wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Al de gewone algemene vergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris, ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van verslagen. De bij de wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris) alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in 2014.

BIJZONDERE VOLMACHT.

Worden tot bijzondere volmachtdragers aangesteld :

- notaris Frederik Jorissen te Antwerpen, teneinde zorg te dragen voor de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen, en latere wijzigingen ervan,

- de heer Mustafa Gezgen, boekhouder-fiscalist, wonende te Antwerpen, met recht van in de plaatsstelling, teneinde bij alle fiscale besturen alle formaliteiten te vervullen en aile stukken te ondertekenen, voor de inschrijving van de vennootschap en latere wijzigingen ervan, alsmede voor latere wijzigingen van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS Frederik Jorissen

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift en volmacht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
CONTRAL

Adresse
JAN DE VOSLEI 29, BUS 5 2020 ANTWERPEN 2

Code postal : 2020
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande