CONSULTRONIC

Divers


Dénomination : CONSULTRONIC
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 843.774.096

Publication

01/03/2012
ÿþMod Wad 11.1

1101 k ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

hisergelegd fer griffie van de Rechtbank van Koophandd1 te Antwerpen, op

17 FEB, 7. a1

Griffie

I11 i1i ll i11 111 11 i1I IIII

" izo4easa*

~

V

beh

aa

Bel

Sta

Ondernemingsnr : Benaming 843-774-0 96

(voluit) : (verkort) : CONSULTRONIC

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid

590-9878899-57, geboren te Deurne op 16 maart 1929, wonende te 2100 Deurne,

Kerkhofweg 54.

De comparanten verklaren en erkennen de oprichting van de coöperatieve

vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid "CONSULTRONIC", die zij bij deze stichten

voor onbepaalde duur, met zetel te 2150 Borsbeek, Manebruggestraat 328, waarvan het

geplaatste maatschappelijk kapitaal TWEEHONDERD VEERTIG EURO (240) bedraagt en

verdeeld is in honderd twintig (120) aandelen, met een nominale waarde van twee Euro (2 ¬ )

per aandeel.

INBRENG:

De comparanten verklaren en erkennen:

Manebruggestraat 328 - 2150 Borsbeek

Zetel

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

De vennootschap wordt opgericht door:

1) De heer Ronald, Constant Van Echelpoel, ambtenaar, ingeschreven in het

rijksregister onder nummer 52.12.12-421-07 houder van identiteitskaart met nummer 591-4114862-30, geboren te Antwerpen op 12 december 1952, wonende te 2150 Borsbeek, Manebruggestraat 328.

2) Mevrouw Nicole, Josephine Keppens, gepensioneerd, ingeschreven in het rijksregister onder het nummer 50.07.06-334.03, houder van identiteitskaart nummer 591-4114843-11, geboren te Wijnegem op 6 juli 1950, wonende te 2150 Borsbeek, Manebruggestraat 328.

3) Mevrouw José, Philomène,J. Van der Schueren, gepensioneerd, ingeschreven in het rijksregister onder nummer 29.03.16-380.61 houder van identiteitskaart met nummer

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

1) dat het maatschappelijk kapitaal van tweehonderd veertig Euro (240 ¬ ) volledig is geplaatst en verdeeld in honderd twintig (120) aandelen, elk met een nominale waarde van twee Euro (2 ¬ ) per aandeel.

2) dat het maatschappelijk kapitaal werd onderschreven als volgt:

-door de heer Ronald Van Echelpoel, voornoemd onder 1. voor honderd achttien Euro (118 ¬ ), waarvoor hem worden toegekend negenenvijftig (59) aandelen, die hij verklaart te

aanvaarden.

-door mevrouw Nicole Keppens, voornoemd onder 2. voor honderd achttien Euro (118 ¬ ), waarvoor haar worden toegekend negenenvijftig (59) aandelen, die zij verklaart te aanvaarden.

-door mevrouw José Van der Schueren, voornoemd onder 3. voor vier Euro (4 ¬ ), waarvoor haar worden toegekend twee (2) aandelen, die zij verklaart te aanvaarden.

SAMEN: tweehonderd veertig Euro (240 ¬ ), vertegenwoordigd door honderd twintig (120) aandelen, elk met een nominale waarde van twee Euro (2 ¬ ) per aandeel.

De comparanten verklaren en erkennen dat elk aandeel door zijn respectieve inbrenger volledig volgestort werd in geld, zodat het bedrag van tweehonderd veertig Euro (240 ¬ ) vanaf heden ter beschikking van de vennootschap staat.

DE OPRICHTERS VERKLAREN VERVOLGENS DE STATUTEN VAN DE VENNOOTSCHAP ALS VOLGT SAMEN TE STELLEN:

Hoofdstuk 1 RECHTSVORM, NAAM, ZETEL, DOEL, DUUR

Artikel 1

De vennootschap is een coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid, die zal handelen onder de naam "CONSULTRONIC".

Deze naam moet voorkomen in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "CVOA" met nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap en onder toevoeging van het woord `rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door het ondernemingsnummer en de vermelding van de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Artikel 2

r , De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2150 Borsbeek  Manebruggestraat 328.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2012 - Annexes du Moniteur belge Hij kan worden overgebracht naar om het even welke andere plaats in het land op grond van een eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s).

De vennootschap mag eveneens door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), zowel in België als in het buitenland, administratieve- en exploitatiezetels, agentschappen, bij huizen en/of kantoren openen.

Artikel 3

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

Het verwerven, beheren, valoriseren van roerende goederen of rechten.

Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investeringen. De vennootschap kan functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Het uitvoeren en het verlenen van advies, bijstand, onderzoek, uitvoering en raadgeving op het gebied van het bestuur en beheer van ondernemingen omvattende het productiebeheer, het commercieel beheer, het administratief, financieel en het personeelsbeheer, enzovoort; deze opsomming geldend als illustratie en niet limitatief, en dit zowel ten behoeve van vennootschappen, openbare besturen, beroepsverenigingen, verenigingen, vrije beroepen, non-profit organisaties en particulieren, zowel in binnen- als in buitenland.

Het verlenen van advies op gebied van informatica, programmatie, systeemanalyse, software, hardware evenals de verkoop ervan; deze opsomming geldend ais illustratie en niet limitatief en dit zowel in binnen als in buitenland.

Zij kan alle hoegenaamde handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn dit te begunstigen. De vennootschap kan bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins een belang of deelneming verwerven in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen zonder onderscheid in België of in het buitenrand; de vennootschap kan deze participaties beheren, valoriseren en te gelde maken, alsook ondermeer rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft. Zij kan zich ten gunste van dezelfde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen borgstellen of aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in boek 1V van de Wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd éénennegentig."

Artikel 4

De vennootschap wordt opgericht voor een duur vanaf heden tot maximum eenendertig december 2017.

Onafgezien van de wettelijke gronden voor ontbinding, kan de vennootschap steeds ontbonden worden op grond van een beslissing van de algemene vergadering, die in dat geval beraadslaagt en besluit volgens dezelfde formele regels als bij wijziging van de statuten.

HOOFDSTUK Il - KAPITAAL, AANDELEN EN VERANTWOORDELIJKHEID

Artikel 5

Het kapitaal van de vennootschap is deels vast en deels veranderlijk.Het vaste gedeelte van het kapitaal bedraagt tweehonderd veertig Euro (240 ¬ ).Het wordt vertegenwoordigd door honderd twintig (120) aandelen met een nominale waarde per aandeel van twee Euro (2 ¬ ) ieder. Het vaste gedeelte van het kapitaal is volledig geplaatst.

Er wordt op ingeschreven als volgt:

" door de Ronald Van Echelpoel, voornoemd, wordt gekweten de som van honderd achttien Euro (118¬ );

" door mevrouw Nicole Keppens, voornoemd, wordt gekweten de som van honderd achttien Euro (118 ¬ );

" door mevrouw José Van der Schueren, voornoemd, wordt gekweten de som van vier Euro (4E);

In vergelding voor deze inschrijvingen worden volgende aandelen met een nominale waarde van twee Euro (2 ¬ ) per aandeel toegekend:

" aan de heer Ronald Van Echelpoel, voornoemd, negenenvijftig (59) aandelen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

" aan mevrouw Nicole Keppens, voornoemd, negenenvijftig (59) aandelen;

" aan mevrouw José Van der Schueren, voornoemd, twee (2) aandelen;

Totaal. honderd twintig (120) aandelen.

De inschrijvers verklaren dat alle aandelen waarop zij ingeschreven hebben volgestort zijn. De vennootschap beschikt dus vanaf heden over een bedrag in geld van tweehonderd veertig Euro (240 ¬ ).

Naast de bij de oprichting onderschreven aandelen, kunnen tijdens het bestaan van de vennootschap, op grond van een met gewone meerderheid van stemmen genomen beslissing van de algemene vergadering, andere aandelen uitgegeven worden. Die vergadering bepaalt dan ook de uitgifteprijs, het bij de inschrijving nog te storten bedrag en, in voorkomend geval de tijdstippen waarop de nog te storten bedragen eisbaar worden alsook de op die bedragen verschuldigde intrest. Het stemrecht van de aandelen, waarop de verschuldigde eisbare stortingen niet werden verricht, zal van rechtswege geschorst worden tot de vereiste stortingen uitgevoerd zijn.

Artikel 6

Alle vennoten zijn, ook boven hun inbreng, persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk voor de schulden van de vennootschap.

Artikel 7

De aandelen zijn op naam. Zij zijn onverdeelbaar ten overstaan van de vennootschap, die bij onverdeeldheid het recht heeft de aan de onverdeelde aandelen verbonden rechten te schorsen, tot één der mede-eigenaars tegenover haar als eigenaar zal zijn aangewezen. Voor de aandelen die bezwaard zijn met een vruchtgebruik, zal het stemrecht toekomen aan do vruchtgebruiker, tenzij de naakte eigenaar zich hiertegen verzet. in dat laatste geval wordt hot stemrecht geschorst zoals in vorig lid bepaald werd.

Artikel 8

De aandelen kunnen vrij worden afgestaan onder de levenden of bij overlijden overgedragen worden aan een medevennoot op voorwaarde dat het minimumaantal van drie vennoten gehandhaafd blijft. Bij overlijden van een vennoot blijft de vennootschap voortbestaan tussen de overlevende vennoten en de erfgenamen of legatarissen van de overleden vennoot, dit alles met inachtneming van wat hierboven in artikel 7 werd bepaald.

Overdracht onder de levenden aan een niet-vennoot is enkel toegelaten, bij beslissing met

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

gewone meerderheid van stemmen van de algemene vergadering.

HOOFDSTUK III  VENNOTEN

Artikel 9

Vennoten zijn:

" de oprichters;

" de natuurlijke en rechtspersonen die door de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen als vennoot aanvaard worden en die minstens één aandeel onderschreven hebben, waardoor zij impliciet ook de statuten van de vennootschap en al de door haar getroffen beslissingen onderschrijven;

" de erfgenamen en legatarissen van een overleden vennoot mits inachtneming van de bepalingen van artikel 7.

Wordt de toetreding van een vennoot geweigerd, dan is de algemene vergadering niet verplicht haar beslissing te rechtvaardigen.

Artikel 10

De vennoten houden op deel uit te maken van de vennootschap bij: uittreding; uitsluiting; overlijden; onbekwaamverklaring, faillissement of kennelijk onvermogen.

Artikel 11

Een vennoot kan enkel uittreden, of een gedeeltelijke terugbetaling van zijn aandelen vragen, gedurende de eerste zes maanden van het boekjaar. Deze terugbetaling of uittreding is enkel toegelaten indien daardoor het kapitaal van de vennootschap niet verminderd wordt tot beneden het statutair minimumkapitaal of het aantal vennoten daardoor niet herleid wordt tot minder dan drie. De vennoten die uittreden zijn ertoe gehouden het ontslag en de terugbetaling te ondertekenen in het vennotenregister.

Artikel 12

Een vennoot wordt uitgesloten door de algemene vergadering, die beslist bij gewone meerderheid na te zijn gehoord of althans behoorlijk te zijn opgeroepen door middel van een aangetekend schrijven. De algemene vergadering is niet verplicht de motivatie van haar beslissing mede te delen.

Artikel 13

De uittredende zich terugtrekkende of uitgesloten vennoot heeft recht op de waarde van zijn aandeel, zoals die waarde blijkt uit de gegevens van de door de algemene vergadering

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

goedgekeurde balans van het lopende boekjaar.

Hierbij dient rekening gehouden te worden met zijn recht op een evenredig aandeel in de conventionele reserves, na aftrek weliswaar van het bedrag van de bijzondere heffing of roerende voorheffing, waartoe de terugbetaling eventueel aanleiding kan geven.

De regelmatig goedgekeurde balans is verbindend voor de vennoot, zelfs wat de schattingen van de activa betreft, behoudens bedrog. De ontslagnemende of uitgesloten vennoot kan geen enkel ander recht tegenover de vennootschap laten gelden. De betaling zal geschieden in geld binnen de twee maanden na de goedkeuring van de balans.

Artikel 14

De uitgetreden of uitgesloten vennoot blijft gedurende vijf jaar te rekenen van zijn uittreding of uitsluiting, tenzij wanneer de wet een kortere verjaringstermijn bepaalt, hoofdelijk en onbeperkt instaan voor alle verbintenissen die de vennootschap aangaat voor het einde van het jaar waarin zijn uittreding of uitsluiting openbaar gemaakt is.

Artikel 15

De vennoten en de rechthebbenden of rechtverkrijgenden van een vennoot mogen onder geen enkel voorwendsel de vereffening van de vennootschap vorderen, noch de zegels doen leggen op de goederen of bescheiden van de vennootschap, of die goederen en bescheiden laten inventariseren. Zij dienen zich wat de uitoefening van hun rechten betreft te houden aan de maatschappelijke geschriften en de beslissingen van de algemene vergadering.

Artikel 16

De inschrijving van vennoten in het aandelenregister moet geschieden door het bestuursorgaan en op grond van documenten met bewijskracht, gedagtekend en ondertekend door de toetredende vennoot, wiens handtekening moet worden voorafgegaan door de met de hand geschreven vermelding: "goed voor onbeperkte en hoofdelijke verbintenis".

HOOFDSTUK IV BESTUUR EN CONTROLE

Artikel 17

De vennootschap wordt bestuurd door één bestuurder genaamd zaakvoerder, al dan niet vennoot. De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om alle verrichtingen te stellen die nodig of nuttig zijn om het doel van de vennootschap te verwezenlijken, met uitzondering van die verrichtingen die door de wet of deze statuten uitdrukkelijk zijn voorbehouden aan de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

algemene vergadering. De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap ten overstaan van derden, en in rechte, ais eiser of als verweerder.

Artikel 18

Wordt tot zaakvoerder aangesteld voor de duur van de vennootschap: mevrouw Nicole Keppens, wonende te 2150 Borsbeek, Manebruggestraat 328. Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering is haar mandaat onbezoldigd.

Bij ontslag zal de algemene vergadering in haar vervanging voorzien.

Artikel 19

De zaakvoerder mag een deel van zijn machten delegeren aan volmachtdragers of directeuren, en hun vergoedingen bepalen.

Artikel 20

Indien de vennootschap er wettelijk niet toe gehouden is een commissaris te benoemen, heeft elke vennoot individueel de meest uitgebreide onderzoeks- en controlebevoegdheid. De onderzoeks- en controlebevoegdheden van de individuele vennoten kunnen door de algemene vergadering, beslissend met eenvoudige meerderheid, worden overgedragen aan één of meer met de controle belaste vennoten zoals bepaald in artikel 385 van het Wetboek van Vennootschappen.

HOOFDSTUK V - ALGEMENE VERGADERING

Artikel 21

De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten, ook zij die afwezig waren of tegenstemden. Haar bevoegdheden worden bepaald door de wet en de statuten. De algemene vergadering wordt bijeengeroepen door de zaakvoerder door middel van een aangetekende brief, die de agenda bevat, en minstens vijftien dagen voor de vergadering ter post moet zijn aangeboden tenzij de vennoten uitdrukkelijk met een andere manier van bijeenroepen instemmen.

De vennoten worden in buitengewone algemene vergadering bijeengeroepen, telkens wanneer het belang van de vennootschap dit vereist, of nog wanneer de vennoten die ten minste één vijfde van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen, hierom verzoeken. In dit laatste geval dient de vergadering te worden gehouden binnen de maand volgend op het verzoek.

Artikel 22

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats, vermeld in de oproepingen. De vergadering wordt voorgezeten door de zaakvoerder, of bij zijn afwezigheid, door de oudste vennoot. Onafgezien van de wettelijke regels inzake de vertegenwoordiging van onbekwamen, kan elke vennoot zich op de vergadering laten vertegenwoordigen door een andere vennoot, die in het bezit moet zijn van een bijzondere schriftelijke volmacht. Rechtspersonen worden vertegenwoordigd door hun organen, zonder dat die zelf vennoot hoeven te zijn. Behalve in de gevallen waarin de wet of de statuten een bijzonder quorum of een bijzondere meerderheid voorschrijven, beslist de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde vennoten. leder aandeel met stemrecht geeft recht op één stem, zodat elke vennoot zoveel stemmen heeft als hij aandelen met stemrecht bezit. Artikel 23

De algemene vergadering kan slechts geldig beraadslagen en besluiten over de punten die vermeld werden in de agenda.

De vergadering waarop geheel het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigd is, kan echter, met eenparigheid van stemmen beraadslagen en besluiten over aangelegenheden die niet op de agenda werden vermeld.Daarvan wordt uitdrukkelijk melding gemaakt in de notulen van de vergadering. Indien aile vennoten aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn, dient het bewijs van de vervulling van de bijeen roepingformaliteiten niet geleverd te worden. Artikel 24

De jaarvergadering wordt telkens gehouden op de eerste maandag van de maand juni om tien uur in de voormiddag op de maatschappelijke zetel. Is deze dag een wettelijke feestdag, dan zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

Artikel 25

De vennoten kunnen ook eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten warden verleden.

HOOFDSTUK VI - BOEKJAAR, JAARREKENING, WINSTVERDELING

Artikel 26

Het boekjaar van de vennootschap loopt van één januari tot éénendertig december van ieder jaar. Op het einde van ieder boekjaar maakt de zaakvoerder een inventaris en een

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

jaarrekening op. Die jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel. De zaakvoerder stelt bovendien een verslag op waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid. Dat verslag bevat een commentaar op de jaarrekening waarbij een getrouw overzicht wordt gegeven van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap.

Deze stukken worden ten minste vijftien dagen voor de jaarvergadering op de zetel van de vennootschap neergelegd.

Artikel 27

Het batige saldo van de balans, na aftrek van de algemene- en exploitatiekosten alsook van de provisies, afschrijvingen en ristorno's, te verdelen onder de vennoten in functie van de verrichtingen die zij gedurende het afgesloten boekjaar met de vennootschap verricht hebben, vormt de nettowinst van de vennootschap. Van deze winst wordt jaarlijks vijf procent voorafgenomen voor de vorming van een wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht van zodra dit reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft. Er kan eventueel een dividend worden betaald aan het gestorte kapitaal Het overschot aan de reserves

HOOFDSTUK VII - ONTBINDING, VEREFFENING

Artikel 28

Bij de ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, benoemt de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars wier mandaat te allen tijde door haar herroepen kan worden. Gaat de algemene vergadering niet over tot deze benoeming, dan is de zaakvoerder, die op het ogenblik van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar. Behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering, zijn de vereffenaars bevoegd om alle vereffeningsverrichtingen te stellen die de wet opsomt. HOOFDSTUK VIII  DIVERSE BEPALINGEN

Artikel 29

Voor de uitvoering van de statuten en voor alle zaken die de vennootschap aanbelangen, wordt iedere vennoot, zaakvoerder, commissaris, vereffenaar of volmachtdrager die in het buitenland woont en geen woonstkeuze deed in België, geacht woonplaats te hebben gekozen op de zetel van de vennootschap waar hem alle betekeningen kennisgevingen en aanmaningen geldig gedaan kunnen worden.

" , r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 30

Voor alles wat niet in de onderhavige statuten Is bepaald, wordt verwezen naar het Wetboek van Vennootschappen. Bijgevolg worden de bepalingen van die wet waarvan niet rechtmatig is afgeweken, geacht in de onderhavige akte te zijn opgenomen en worden bepalingen die in strijd zijn met de dwingende voorschriften van die wet, geacht niet geschreven te zijn. Artikel 31

Voor alle geschillen tussen de vennootschap, haar vennoten, zaakvoerders en vereffenaars betreffende zaken van de vennootschap en de uitvoering van de onderhavige statuten, wordt uitsluitende bevoegdheid verleend aan de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft, tenzij de vennootschap daarvan uitdrukkelijk afziet.

EERSTE BOEKJAAR - EERSTE JAARVERGADERING

Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van de neerlegging van de stukken op de griffie van de rechtbank van koophandel, tot éénendertig december tweeduizend en twaalf. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend dertien.

TIJDSTIP VAN AANVANG VAN BEDRIJVIG HEID

Het tijdstip waarop de vennootschap begint te werken wordt vastgesteld op de dag van de neerlegging van de stukken op griffie van de rechtbank van koophandel. BENOEMINGSBESLUIT

Mevrouw Nicole Keppens voornoemd, wordt door de oprichters benoemd als zaakvoerder voor de duur van de vennootschap.

Mevrouw Nicole Keppens, voornoemd, verklaart haar mandaat te aanvaarden, met de bevestiging niet getroffen te zijn door het verbod op bestuursfuncties van het Koninklijk Besluit van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig of door enig andere wettelijke bepaling die hem zou verbieden om de functie van zaakvoerder uit te oefenen. De benoeming van mevrouw Nicole Keppens, voornoemd, als zaakvoerder heeft slechts uitwerking vanaf de neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het ressort waarbinnen de vennootschap haar zetel gevestigd heeft.

Krachtens artikel zeventien der statuten is aan de zaakvoerder de volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en

M

{ I,

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

buiten rechte.Het mandaat van de zaakvoerder Is onbezoldigd behoudens latere andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Er wordt GEEN COMMISSARIS benoemd.

BIJZONDERE VOLMACHT

Bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling en met de macht elk afzonderlijk op te treden wordt door de oprichters verleend voor onbepaalde tijd aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Fiduciaire Verhaert, Van Nunen, en C°", met zetel te 2100 Antwerpen (Deurne), Venneborglaan 85, vertegenwoordigd door de Heer Frank Maria Leon Van Nunen, erkend boekhouder-fiscalist, wonende te Borsbeek, Floris Primsiei 22, teneinde:

a) inschrijving of eventuele latere wijziging van deze vennootschap als belastingplichtige bij het bestuur van de Belastingen op de Toegevoegde Waarde en van de Douane en Accijnzen.

b) deze vennootschap als belastingplichtige te vertegenwoordigen bij de "Administratie van de Ondernemings- en inkomensfiscaliteit".

c) deze vennootschap te vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank, het ondernemingsloket, de Kamer van Ambachten en Neringen en de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.









"Rijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2012 - Annexes du Moniteur belge





Opgemaakt te Borsbeek, 6 februari 2012



Nicole Keppens

zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd afschrift





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Coordonnées
CONSULTRONIC

Adresse
MANEBRUGGESTRAAT 328 2150 BORSBEEK(ANTW)

Code postal : 2150
Localité : BORSBEEK
Commune : BORSBEEK
Province : Anvers
Région : Région flamande