CACAO

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CACAO
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 890.160.684

Publication

27/01/2015
ÿþ, r Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel

E

Antwerpen

15 JAN. 2015

Griffie

afdeling Antwerpen

Ondernemingsnr : 0890.160.684

Benaming (voluit) : Cacao

(verkort) :

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Van Baurscheitlaan 16-18 - 2100 Deurne (Antwerpen)

Onderwerp(en) akte : kennisname invereffeningstelling--sluting vereffening  goedkeuring verrichtingen van het lopende boekjaar  ontslag en deécharge bestuursorgaan  volmacht.

Het blijkt uit een akte verleden op 29 december 2014 dat voor mij, Dirk STOOP. notaris te Antwerpen (Lin keroever), optredende voor de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte aansprakelijkheid Notaris Dirk Stoop, met zetel te 2050 Antwerpen (Linkeroever), ingeschreven in de Kruispuntbank te Antwerpen onder nummer 0899.286.109, BTW-nummer BE 0899.286.109, in mijn kantoor te Antwerpen (Linkeroever), Blancefloerlaan 101, is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CACAO, met zetel te 2100 Antwerpen (Deurre), Van Baurscheitlaan 16-18.ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0890.160.684 en onderworpen aan de B.T.W. onder nummer BE 0890,160.684, opgericht bij akte verleden voor Dirk Stoop, notaris te Antwerpen, op twaalf juni tweeduizend en zeven, bekendgemaakt in de bijlage van het Belgisch Staatsblad onder nummer 2007-06-28 / 0092769.

Bureau

Toelichting door de voorzitter

De voorzitter zet uiteen en verzoekt de ondergetekende notaris bij akte vast te stellen

A. Dat deze vergadering werd bijeengeroepen met de volgende agenda :

-Kennisname van het verslag en toelichting bedoeld in artikel 181 van het wetboek van vennootschappen, kennisname van de bijkomende informatie van het bestuursorgaan aan de buitengewone vergadering, wegens niet van toepassing zijn van artikel 190 W. Venn. verklaringen omtrent de eventuele schulden; invereffeningstelling

-sluiting vereffening

-de rekeningen en de verrichtingen van het lopende boekjaar tot de datum van de huidige algemene vergadering worden

goedgekeurd.

-ontslag en décharge bestuursorgaan

-Volmacht om de formaliteiten ten gevolge van de ontbinding en vereffening te vervullen en om de genomen besluiten uit

te voeren

-volmacht rechtspersonenregister, kruispuntbank ondernemingen, belastingen, sociale zekerheid

" B. Dat de honderd aandelen, hetzij geheel het maatschappelijk kapitaal, op deze vergadering vertegenwoordigd zijn en dat

er derhalve geen rechtvaardiging omtrent de bijeenroeping vereist is.

C. dat aan de vennoten en het bestuursorgaan tijdig conform artikel 381 en volgende Wetboek van Vennootschappen de

te bezorgen stukken werden verzonden of afgeleverd.

De uiteenzetting door de voorzitter wordt door de vergadering als juist erkend. De vergadering stelt vast dat zij geldig is

samengesteld en bevoegd is om over de agenda te beraadslagen.

Beraadslaging en besluiten :

De vergadering neemt na beraadslaging de volgende beslissingen :

EERSTE BESLISSING

Het bestuursorgaan stelt voor de vennootschap in vereffening te stellen, gelet op volgende redenen: de stopzetting van de

activiteiten

Het bestuursorgaan legt aan de vergadering een staat van actief en passief voor welke de toestand van de vennootschap

op dertig september tweeduizend veertien weergeeft. Het bestuursorgaan brengt hierover verslag uit en beantwoordt de

vragen welke de aandeelhouders hierover stellen.

De vergadering neemt kennis van de bijkomende informatie van het bestuursorgaan aan de buitengewone vergadering,

' wegens niet van toepassing zijn van artikel 190 W., Venn.

Het bestuursorgaan verklaart verder dat er geen andere schulden aan derden zijn dan deze die blijken uit de bijkomende informatie van het bestuursorgaan aan de buitengewone vergadering, en inzonderheid dat er zich geen wijzigingen hebben voorgedaan tussen de datum waarop de staat van actief en passief werd vastgesteld en de datum van de algemene vergadering waaruit een niet-aangezuiverde schuld zouden laten verschijnen.

" Het bestuursorgaan verklaart dat alle schulden werden betaald of geconsigneerd,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

V

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge N -verder verklaart het bestuursorgaan te weten dat, bij gebreke aan benoeming van vereffenaars het bestuursorgaan ten aanzien van derden als vereffenaars worden beschouwd, bij toepassing van artikel 185 W. Venn. De bedrijfsrevisor, bracht verslag uit over de staat van actief en passief. Een exemplaar van de gezegde staat, van het verslag van het bestuursorgaan en van de heer bedrijfsrevisor werden aan de ondergetekende notaris voorgelegd. Hij zal van elk van deze stukken een exemplaar bewaren.

De conclusies van het verslag van de bedriifrevisor luiden letteriiik als volgt:" CONCLUSIES

Ondergetekende, Moore Stephens Audit BV CVBA, kantoorhoudend te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 3 (RPR 0453.925.059), vertegenwoordigd door de heer Bruno Van Bosstraeten, bedrijfsrevisor, aangesteld op 19 november 2014 door de bestuurders van de CVBA CACAO, met maatschappelijke zetel te 2100 Deurne, Van Baurscheitiaan 16-18, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0890,160.684, gekend op de Rechtbank te Antwerpen, verklaart dat in het kader van de procedure van ontbinding voorzien in artikel 181 §1 W. Venn., de bestuurders van de CVBA CACAO, onder hun verantwoordelijkheid, een boekhoudkundige staat per 30 september 2014 opgesteld hebben, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van ¬ 23.970,04 en een netto-actief van ¬ 13.727,88.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, blijkt dat deze boekhoudkundige staat rechtstreeks voortvloeit uit de boekhouding, en de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, onder voorbehoud van:

(i) eventuele navorderingen inzake vennootschapsbelasting, BTW, sociale zekerheid en eventuele andere die op heden nog niet werden gevestigd of aan de vennootschap betekend;

(ii) de provisie vereffeningskosten geraamd door het bestuursorgaan op ¬ 5.500,00 (excl. BTW).

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het IBR hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

Bovendien willen wij erop wijzen dat er geen roerende voorheffing op de liquidatieboni verschuldigd is, zodat er ook niets geconsigneerd werd. Er werd door ondergetekende geen controle uitgevoerd op dit bedrag.

Dit verslag werd opgemaakt ingevolge artikel 181, §1 W. Venn. Het doel van de opdracht Is na te gaan of de boekhoudkundige staat de aandeelhouders en de toekomstige vereffenaar een inzicht verschaft in de werkelijkheid van het nettoactief en dit in principe in het perspectief van realisatie, rekening houdend met de aletoire aard van de vooruitzichten van de activa in het kader van de vereffening. Dit verslag mag niet voor andere doeleinden worden aangewend. Antwerpen, 29 december 2014. Moore Stephens Audit BV CVBA vertegenwoordigd door Bruno Van Bosstraeten". Op vraag van ondergetekende notaris verklaren de aandeelhouders de gezegde stukken allen tevoren te hebben ontvangen.

Na onderzoek, bevestigt ondergetekende notaris, conform artikel 181 § 4 van het wetboek van vennootschappen, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is uit hoofde van artikel 181 § 1 van het wetboek van vennootschappen.

De vergadering beslist de vennootschap te ontbinden op vervroegde wijze vanaf heden, zodat de vennootschap in vereffening treedt.

TWEEDE BESLISSING

Vervolgens verklaarde het bestuursorgaan dat de vennootschap heden geen onroerende goederen of belangrijke kapitaalgoederen bezit. Naar haar mening is er geen nood meer om de vennootschap te laten voorbestaan voor de noden van de vereffening.

De vergadering stelt vast dat de voorwaarden van artikel 184, § 5, eerste lid, W. Venn, vervuld zijn om te kunnen overgaan tot de ontbinding en vereffening in één akte.

Het verdelingsplan met berekening van de in te houden RV en van het netto aandeel van iedere vennoot in de vereffening wordt goed gekeurd en voor zoveel.als nodig worden de mandaten voor de betaling, voor zoveel als toepasselijk van de RV en voor de verdeling van het netto aandeel van iedere vennoot in de vereffening goedgekeurd

-De vennoten verklaren dat, het resterend actief door henzelf wordt teruggenomen, bij toepassing van artikel 184, § 5, derde lid, W. Venn. en dat zij in voorkomend geval, alle toekomstige activa en passiva, alle rechten en verplichtingen van de vennootschap overnemen.

De vergadering besluit dat de vereffening van de vennootschap afgesloten is. De nog aanwezige actief en passief-bestanddelen komen toe of vallen ten laste van de aandeelhouders, in verhouding tot hun aandeel in het kapitaal. De vergadering stelt vast dat de vereffening is afgelopen en wordt afgesloten.

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende ten minste vijf jaar worden bewaard te Deurne Van Baurscheitiaan 16-18

DERDE BESLISSING

- de rekeningen en de verrichtingen van het lopende boekjaar tot de datum van de huidige algemene vergadering worden goedgekeurd.

VIERDE BESLISSING

Door de in vereffeningstelling wordt het mandaat van het bestuursorgaan, te weten de heer Kristiaan DIELTIENS, de heer Steven PAUWELS en de heer Krist PAUWELS beëindigd. Hen wordt kwijting en décharge verleend over het door hen gevoerde bestuur.

VIJFDE BESLISSING



~Voor-

behoudén aan het Belgisch Staatsblad

Luik B -- Verunla

Volmacht om de formaliteiten ten gevolge van de ontbinding en vereffening te vervullen en om de genomen besluiten uit te voeren wordt gegeven aan mevrouw Tanja De Naeyer, medewerkster bij Moore Stephens, Tax & Legal BV CVBA (RPR 0543.297.988), Esplanade 1 bus 95,1020 Brussel, waarbij zij de mogelijkheid heeft:

(i) alle formaliteiten te vervullen inzake:de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen van handels- en ambachtenondememingen, bij de kruispuntenbank voor ondernemingen, de ondememingsloketten of andere administratieve diensten;

(ii) alle formaliteiten te vervullen bij de griffies van de Rechtbank van Koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van de nodige formulieren;

(iii) de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW; met name de aanvraag van het BTW-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid;

(1v) alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijving, wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en

doorhaling bij een sociaal verzekeringsfonds voor de vennootschap en haar bestuursorgaan.

Al de voormelde beslissingen werden ieder afzonderlijk genomen met eenparigheid van stemmen.

Vermits de agenda afgehandeld is, wordt de vergadering opgeheven om achttien uur vijfenveertig

Voor ontledend uittreksel, (get) notaris Dirk Stoop

-mede neergelegd afschrift + verslag bedrijfsrevisor

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/03/2012
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

5taatsbiac

Mod Word 11.1

~~ `I~º%` ~--~ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III 1...111.1A1(1Jtt.,11

ui

NEERGELEGD

2 1 -02- 202

GRIFFL. RECHTBANK

KOOPHHíNDEE.Cf1fi"iáCMEt.EN

Ondernemingsnr : 0890.160.684

Benaming

(voluit) : Cacao

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Florent Van Cauwenberghstraat 5 - 2500 Lier

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur van 24 januari 2012;

De raad van bestuur beslist unaniem om met ingang van 27 januari 2012 de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen van de Florent Van Cauwenberghstraat 5 te 2500 Lier naar de Van Baurscheitlaan 16-18 te 2100 Antwerpen.

Kristiaan Dieltiens

Voorzitter raad van bestuur

Steven Pauwels

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 26.04.2011, NGL 10.05.2011 11109-0310-012
16/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 03.06.2009, NGL 10.06.2009 09221-0326-010

Coordonnées
CACAO

Adresse
VAN BAURSCHEITLAAN 16-18 2100 DEURNE(ANTW)

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande