BYFLEET

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BYFLEET
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.367.156

Publication

14/01/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13300289*

Neergelegd

10-01-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0502367156

Benaming (voluit): Byfleet

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2820 Bonheiden, Ravennestlaan 5

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Volgens een akte verleden voor Luc Van Campenhout, geassocieerde notaris te Keerbergen, op tien januari tweeduizend dertien heeft de heer POST Marius Cornelis, geboren te 's Gravenhage op 8 oktober 1967, wonende te 2820 Bonheiden, Ravennestlaan 5 een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met benaming Byfleet en met zetel te 2820 Bonheiden, Ravennestlaan 5 opgericht.

De duur van deze vennootschap is niet beperkt.

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro, vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen. Het bestaat geheel uit inbrengen in geld en is volledig geplaatst door de oprichter. Hij plaatst achttienduizend zeshonderd euro, volgestort voor twaalfduizend vierhonderd euro. Het door hem nog te volstorten kapitaal bedraagt zesduizend tweehonderd euro. Ondergetekende notaris bevestigt dat de som van 12.400,00 euro werd gedeponeerd op een rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de vennootschap Belfius Bank.

De vennootschap heeft tot doel:

a) - dienstverlening en consultancy met betrekking tot studie-opdrachten, managementopdrachten, analyse- en expertiseopdrachten; het verlenen van organisatorische, bedrijfseconomische, administratieve, financiële en handelstechnische bijstand, het verlenen van diensten op gebied van personeelsbeleid en rekrutering.

b) Alle financiele, industriële of commerciële verrichtingen betreffende roerend en onroerende goederen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met het bovenstaande verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

c) De vennootschap mag deelnemen in of samenwerken met vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig of complementair doel hebben en meer algemeen telkens wanneer deze deelname of samenwerking het verwezenlijken van het doel kan bevorderen of veilig stellen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders. Zijn er meerdere zaakvoerders benoemd, dan besturen zij gezamenlijk.

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd als volgt:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

a. door de enige zaakvoerder, indien er slechts één zaakvoerder benoemd is.

b. door de zaakvoerders gezamenlijk, indien er meer zaakvoerders benoemd zijn.

c. door de houder van een volmacht die beperkt is in de tijd en/of bepaald wat betreft het voorwerp.

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd op de wijze bepaald door de algemene vergadering.

Tot niet-statutair zaakvoerder van deze vennootschap werd benoemd de heer Marius Cornelis Post, voornoemd. Hij is individueel bevoegd de vennootschap te vertegenwoordigen.

Jaarlijks wordt een algemene vergadering gehouden in de zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping op de laatste vrijdag van de maand juni om 19.00 uur.

Het boekjaar loopt van één januari tot en met eenendertig december van elk kalenderjaar.

Over de bestemming van het resultaat beslist de algemene vergadering, rekening houdend met de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Overgangs- en slotbepalingen

Het eerste boekjaar eindigt op eenendertig december tweeduizend veertien. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2015.

Volmacht.

De zaakvoerder verleent volmacht aan bvba Gogne & C° Accountants-Belastingsconsulenten met zetel te 2820 Bonheiden, Putsesteenwg 331, teneinde alle administratieve formaliteiten te vervullen inzake KBO, BTW.

Voor ontledend uittreksel.

Luc Van Campenhout, geassocieerde notaris te Keerbergen.

Eveneens neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 31.08.2016 16534-0009-008

Coordonnées
BYFLEET

Adresse
RAVENNESTLAAN 5 2820 BONHEIDEN

Code postal : 2820
Localité : BONHEIDEN
Commune : BONHEIDEN
Province : Anvers
Région : Région flamande