BSI MANAGEMENT

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : BSI MANAGEMENT
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 632.634.493

Publication

01/07/2015
ÿþMai Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel Antwerpen

2 2 JUNI 205

afdeling Antwerpen

C rific--

uo

Ondernemingsnr : CCCDrebea -b S-1

Benaming

(voluit) : BSI Management

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Linden lei 17 - 2640 Mortsel (volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting - benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit de onderhandse oprichtingsakte van 12 juni 2015

"1.De vennootschap is een Vennootschap onder Firma.

Haar naam luidt : BSI MANAGEMENT

2.De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 2640 Mortsel, Lindenlei 17 en wordt verplaatst naar;

enige andere plaats binnen het Vlaams Gewest, bij besluit van de zaakvoerder(s).

3.De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

4.De vennootschap werd opgericht door :

-De heer Bernard Sironval, wonende te 2640 Mortsel, Lindenlei 17. Hij tekent in op 80 aandelen en doet"

hiervoor een inbreng van tweeduizendvijfhonderd (4.000) euro.

-Mevrouw Katrien Van Dijck, wonende te 2640 Mortsel, Lindenlei 17. Zij tekent in op 20 aandelen en doet

hiervoor een inbreng van tweeduizendvijfhonderd (1,000) euro.

Zij zijn de beherende vennoten, Zij zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de

vennootschap en nemen de verantwoordelijkheid op zich verbonden aan de oprichting van de vennootschap.

5.Het kapitaal bij oprichting van de vennootschap bedraagt vijfduizend (5.000) euro. Het is volledig geplaatst

en volgestort in geld.

6.De vennootschap heeft tot doel:

-Uitbating van een restaurant, spijshuis, taverne in de meest ruime zin van het woord en in het algemeen

alle handelsactiviteiten die verband houden met de horecasector;

" Banketaannemer, het inrichten en aannemen van banketten, feestmaaltijden, recepties, enzovoort;

" Aannemingen en organisatie van feesten, banketten, vergaderingen, seminaries en allerhande manifestaties;

" Ontwikkelen van gerechten, uitwerking en de nodige opleidingen geven.

" Diverse bedrijfsadviezen waaronder het verlenen van diensten- zowel consultancy als implementatie- aan, derden, op het vlak van bedrijfsbeleid, sales en marketing:

a)professioneel advies aan bedrijven in binnen- en buitenland op strategisch en operationeel vlak;

b)begeleiden van bedrijven in de opmaak van het bedrijfsplan, het marketingplan, het financieel plan en dies meer;

c)adviesverlening rond product- en dienstenbeheer, prijsbepaling en keuze van distributiekanalen;

d)adviesverlening rond marketing communicatie: merkenadvies, opmaak persberichten, persconferenties, supporteren van nationale en internationale beurzen, website communicatie, direct mailing activiteiten, telemarketing activiteiten, interne communicatie, copywriting en layouting van brochures en ander documentatiemateriaal, begeleiden en creëren van reclamecampagnes, speciale evenementen, sponsoring;

e)adviesverlening rond recrutering en selectie van sales en marketing profielen;

f)opzetten en commercialiseren van commerciële adresbestanden;

g)het geven van sales en marketing opleidingen

h)Het uitoefenen van bestuursmandaten in ondernemingen.

i)Functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

" Het beheer van deelnemingen onder welke vorm dan ook, in alle Belgische of buitenlandse ondernemingen.

" Het deelnemen in vennootschappen, bedrijven of associaties door inbreng, participaties, voorschotten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

g.9

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

e '!

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

-Het waarnemen, bekleden en uitoefenen van mandaten en functies van bestuur en/of controle in en over vennootschappen of bedrijven, behorende tot de groep van en/of aanverwante bedrijven en/of sectoren.

" Het verlenen en vragen van managementdiensten onder welke vorm ook. Consultancy aan en management voor vennootschappen, verenigingen en ondernemingen in het algemeen.

.Het bemiddelen tussen ondernemingen met het oog op het afsluiten van contracten of het verhandelen van deelnemingen.

" Het op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uit verscheidene economische sectoren-het verwerven en vervreemden van deelnemingen of andere belangen in rechtspersonen, vennootschappen en ondernemingen, het samenwerken daarmee en het besturen daarvan. -Verwerven en beheren (ondermeer verhuren, leasen,...) van onroerende goederen of zakelijke rechten daarop, in België of in het buitenland, handelsbemiddeling algemeen assortiment; het vormen en beheren (ondermeer verhuren, leasen....) van een roerend patrimonium bestaande uit lichamelijke of onlichamelijke roerende goederen, bijvoorbeeld, zonder dat deze voorbeelden limitatief zijn, de verhuur van voertuigen, waaronder personenwagens, terreinwagens, mobilhomes,... , het voor eigen rekening beheren van allerhande patrimonia in het algemeen, financiële activa en beleggingsgoederen In het bijzonder.

Daartoe kan de vennootschap alle verrichtingen van roerende en onroerende, industriële, commerciële en financiële aard doen in België en in het buitenland, die de verwezenlijking van haar maatschappelijke doel bevorderen.

Zij kan namelijk alle onroerende goederen aankopen, verkopen, ruilen, exploiteren, verkavelen en urbaniseren, huren en verhuren, in opstal geven of nemen, in leasing geven of nemen, in optie geven of nemen,

Zij kan beleggen of herbeleggen in roerende waarden, zoals aandelen en participaties in vennootschappen, obligaties, koop- en verkoopopties, schuldvorderingen en andere onlichamelijke rechten.

Zij mag zich borg stellen of haar goederen verpanden tot zekerheid van financiële verbintenissen, aangegaan door haar aandeelhouders of derden.

Deze opsomming is aanwijzend doch niet beperkend. Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doe! in nauw verband met het huidige staat.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtsreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een vorm van afzetten te vormen.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

De algemene vergadering der vennoten heeft alleen de bevoegdheid om dit doel te wijzigen en te verklaren.

7.Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december. De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste maandag van de maand juni om 20.00 uur.

8.Het batig saldo van de resultatenrekening waarnaar de balans verwijst vormt de netto winst van de vennootschap. De algemene vergadering kan bij besluit genomen bij meerderheid de netto winst geheel of ten dele reserveren of beslissen om uit te keren aan de vennoten. Het nadelig saldo van de resultatenrekening vormt het verlies van de vennootschap. Dit wordt gedragen door de beherende venno(o)t(en).

9.1-let netto provenu van de vereffening en de aanzuivering van alle schulden van de vennootschap of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen wordt door de vereffenaar(s) verdeeld onder de beherende vennoten, overeenkomstig hun aandelenbezit, nadat de inbrengen van de stille vennoten aan hen terug werden vergoed.

10.De volgende zaakvoerder wordt benoemd, voor onbepaalde duur, bevoegd om de vennootschap individueel te vertegenwoordigen

Bernard Sironval, voornoemd

Zijn mandaat Is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

11.De zaakvoerder is individueel bevoegd om te besluiten over alle aangelegenheden die de vennoot-schap betreffen, mits ze binnen haar doel vallen en niet behoren tot de specifieke bevoegdheid van de algemene vergadering, Handelingen of besluiten gesteld buiten het doel van de vennootschap of strijdig met de statuten, zijn ongeldig en niet tegenwerpelijk aan derden, en evenmin kunnen zij door derden worden tegengeworpen aan de vennootschap.

Het eerste boekjaar begint op datum van neerlegging van de oprichtingsakte en eindigt op 31.12.2016, De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in juni 2017. De comparanten hebben verklaard dat de vennootschap de verbintenissen overneemt die voor rekening en op naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 mei 2015

Volmacht

De oprichters gaven bijzondere volmacht aan de naamloze vennootschap Accountingteam, met zetel te 2550 Kontich, Veldkant 13, rechtspersonenregister nummer 0430.953.479, BTW 6E0430.953.479; en alle door haar aangestelde personen, met macht om ieder afzonderlijk te handelen;

v Vtiohg behouden aan het t3pigésch Staatsblad Om volgende taken uit te voeren: M

" de vennootschap op papier of elektronisch te vertegenwoordigen bij de diensten van de ondememingsloketten, de kruispuntbank, de sociale secretariaten en sociale verzekeringsfondsen, de griffie van de rechtbank van koophandel, de directe en indirecte belastingen, provinciale en gemeentelijke overheden;

" inzage nemen in het dossier en documenten en brief- of mailwisseling te ondertekenen welke noodzakelijk zijn voor de opvolging en afhandeling van het dossier bij voormelde diensten;

" het elektronisch verwerken van de boekhouding: aankoopfacturen, verkoopfacturen en bankuittreksels;

" inzage hebben over de elektronische bankbestanden en rekeninguittreksels die onder vorm van CODA aangeboden worden;

" neerlegging van de jaarrekening, indienen van de aangifte BTW, personenbelasting en vennootschapsbelasting, op papier of elektronisch via internet of anderszins; formuleren van antwoorden op vragen van de voormelde overheden en indienen van bezwaarschriften. Het sluiten en ondertekenen van akkoorden naar aanleiding van belasting en/of BTW-controles.

De volmachtdrager handelt steeds in opdracht van de volmachtgever. Deze volmacht of lastgeving behelst alle verrichtingen die de lasthebber nodig of nuttig zal achten voor het hierboven omschreven doel."

Samen neergelegd: origineel getekende oprichtingsakte dd, 12 juni 2015

Bernard Sironval

Zaakvoerder

R



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2015 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BSI MANAGEMENT

Adresse
LINDENLEI 17 2640 MORTSEL

Code postal : 2640
Localité : MORTSEL
Commune : MORTSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande