BREVALA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BREVALA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.427.607

Publication

08/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 05.07.2013 13265-0578-010
30/09/2011
ÿþ Mo d 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ne erete ge" ?.fEe ez Rechtbank van f(n.:11ae,:-" -,f

bp 2 SEP. ZOu

Dectet r,

II 1111 II





*11147664*

Vc

behc aan Bel£

Staat

Onclernemingsnr : Benaming g,31i-f#27-.6 09'

ivo/uit) : BREVALA

Rechtsvorm ; bvba

Zetel: 2070 ZWIJNDRECHT (Burcht), Dorpstraat 119-121

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Meester Freddy GLORIE, geassocieerd notaris te Zwijndrecht, provincie

Antwerpen op 16 september 2011, ter registratie aangeboden, blijkt:

Dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

1. De Heer VAN LANDEGHEM Gunther Albert Gaby (NN 691022-251.26; Identiteitskaartnummer 5912566426-05), wonende te 2070 Burcht, Herbaan 123.

2. Mevrouw BRESSINCK Ann René Marie-José (NN 790215-032.27; Identiteitskaartnummer 591-256640884), wonende te 2070 Burcht, Heirbaan 123.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en haar naam luidt: "BREVALA". De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2070 Zwijndrecht, Dorpstraat 119-

121

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening en voor rekening van derden, en dit in zoverre de hierna gemelde activiteiten niet onderworpen zijn aan wettelijke bepalingen of reglementeringen:

De uitbating, het beheer en de inrichtingen van drankgelegenheden, verbruikssalons, cafés, tavernes, restaurant, bars, tearooms, broodjeszaken, frituren, traiteurdiensten, alsook het inrichten van banketten, feestelijkheden en de verhuring van feestzalen, de bereiding en de handel, import en export van alle mogelijke koude en warme gerechten, dranken, gebak en confiserie, vlees- en viswaren, ijs en rookwaren en alle aanverwante artikelen.

Gemelde opsomming is enkel exemplatief en niet limitatief.

Import en export van, groot-en kleinhandel van en handelsbemiddeling in menigvuldige roerende goederen.

Verhuring van divers materieel.

Het verlenen van diensten en adviezen in de meest ruime zin van het woord aan vrije beroepen, bedrijven'

en ondernemingen van aile aard, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie, management, bedrijfsorganisatie, informatica, promotie, marketing, personeelsbeleid en informatie.

Het organiseren en inrichten van seminaries, studiedagen en congressen en het geven van opleidingen.

Het waarnemen van de functie van bestuurder, vereffenaar, manager of gemandateerde in ondernemingen en vennootschappen.

Het nemen en beheren van belangen en participaties in ondernemingen en vennootschappen.

Het beheer van het eigen roerend en onroerend patrimonium voor eigen rekening met uitsluiting van het vermogensbeheer en beleggingsadvies voor derden.

Het voor eigen rekening kopen, verkopen, ruilen, huren, verhuren, onderverhuren, valoriseren, nemen en afstaan van optierechten voor het kopen van onroerende goederen, het beheren, exploiteren en onderhouden van onroerende goederen

Het verwerven van zakelijke rechten in eigendom, vruchtgebruik, opstal of erfpacht.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings belangen nemen in ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken. Zij kan ook de functies van bestuurder, commissaris of vereffenaar van zulke vennootschappen uitoefenen. De vennootschap mag zakelijke rechten vestigen op onroerende goederen, in het kader van de uitoefening van haar werk. De vennootschap zat in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerend of onroerende handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België, als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf de datum van oprichting. Het tijdstip waarop de vennootschap begint te werken, wordt bepaald op 16 september 2011.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennoot-,schap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO en is verdeeld in honderd gelijke aande-len, zonder ver-melding van waarde. leder der Op de laatste blz van Luik B vermelden : Rector Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzq van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

aandelen is volstort ten belope van 1 /3, zodat het maatscehappelijk kapitaal in totaal voor zesduizend tweehonderdeuro volstort is.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet bezoldigd, al dan niet vennoten. De zaakvoerder is bevoegd om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen binnen de perken van haar doel. Indien meerdere zaakvoerders aangesteld worden, handelen zij elk afzonderlijk en zijn zij elk individueel bevoegd om namens de venenootschap op te treden in en buiten rechte. Alle handelingen, die door de wet of door deze statuten niet uitdrukkelijk verboden of aan een machtiging van de algemene vergadering onderworpen zijn, vallen binnen de bevoegdheid van de zaakvoerder. Aan de zaakvoerders wordt geen vaste wedde toegekend. Hun vergoeding wordt jaarlijks vastgesteld door de algemene vergadering beslissend met eenvoudige meerderheid van stemmen. De zaakvoerder mag volmacht verlenen. Oe lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun vereleende volmacht. Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen. De handtekening van de zaakvoerder verbindt de venenootschap tegenover derden. Behoudens andersluidende beschikking van de algemene vergadering geldt een aanstelling voor onbepaalde duur.

Ingeval van tegenstrijdigheid van belangen tussen (het college van) zaakvoerder(s) enerzijds en de vennootschap anderzijds dienen de voorschriften van het Wetboek van vennootschappen te worden nageleefd.

Ieder vennoot heeft individueel de onderzoeks- en conetrolebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. Zodra de vennootschap beantwoordt aan de wettelijke criteria waarbij de aansteleling van een commissaris verplicht wordt, zullen één of meerdere commissarissen worden aangesteld aan wie de .contro-le wordt opgedragen op de financiële toestand van de ven-nootschap, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening.

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van juni om 17.00 uur. Is deze dag een wettelijke feestdag, dan wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden op hetzelfde uur. De eerste gewone vergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand juni 2013, om 17.00 uur.

Vennoten die verhinderd zijn, kunnen zich slechts laten vertegenwoordigen door een medevennoot, aan wie zij een schriftelijke volmacht dienen te verlenen. Sterkmaking voor een afwezige vennoot is niet geoorloofd, evenmin als het handelen bil wijze van zaakwaarneming of naamlening.

Behoudens uitgifte van aandelen zonder stemrecht, geeft elk aandeel recht op één stem in de algemene vergadering. De houders van aandelen zonder stemrecht hebben toch stemrecht in de bij de wet bepaalde gevallen. De algemene vergadering beraadslaagt en treft besluiten zoals voorgeschreven door de wet. Het is de vennoten binnen de bij het Wetboek van ven-nootschappen bepaalde grenzen toegelaten hun stem scherifetelijk uit te brengen. Opdat met de schriftelijk uitge-brachte stem reke-ning gehouden kan worden, moet de vennoot op de oproeepingsbrief of een door het zaakvoerderschap opge-stelde stembrief eigenhandig de geschreven vermelding aanbrengen naast elk agenda-punt dat ter stemming zal worden voorgelegd of naast de naam van de persoon of personen die kandidaat zijn voor een bepaalde benoeming: "voor, tegen, onthouding" en dit clocuement moet door hem gedateerd en ondertekend overgemaakt worden aan de vennootschap voor twaalf uur (middag) van de laatste werkdag, voorafgaand aan de dag waarop de vergader-ing gehou-den wordt.

Het boekjaar loopt van één januari van het ene jaar tot en met eenendertig december van het daaropvolgende jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf 16 september 2011 tot en met 31 december 2012.

Met eenparigheid van stemmen wordt als niet-statutair zaakvoerder benoemd: voornoemde Heer VAN LANDEGHEM Gunther, die deze aansteleling aanvaardt onder bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige maatregel die zich hiertegen verzet. Deze opdracht geldt voor onbepaalde duur en gaat in vanaf 16 september 2011 met dien verstande dat de zaakvoerder vanaf 16 september 2011 tot op de datum van de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel zal optreden als volmachtdrager van alle vennoten en vanaf genoemde neerlegging als orgaan van de vennoot-'schap. Krachtens artikel 9 van de statuten is hem volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de ven-nootschap op te treden in en buiten rechte. De comparanten verklaren mij, notaris, dat uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van één of meerdere commissarissen verplicht wordt en dat de vergadering geen commissaris wenst te benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan van controle wordt ingesteld. De opdracht van de zaakvoerder is niet bezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

VOLMACHT

De comparanten stellen aan als bijzonder gevolmachtigde, de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid A & A, met zetel te 9100 Sint-Niklaas, Kwakkelhoekstraat 9, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de Heer Olivier Martens, wonende te 9100 Sint-Niklaas, Kwakkelhoekstraat 9, alsook de aangestelden of lasthebbers van voormelde vennootschap, aan wie de macht verleend wordt, met recht van indeplaatsstelling en met macht voor ieder van hen om afzonderlijk te handelen, om elle verrichtingen te doen teneinde:

- de vennootschap te vertegenwoordigen bij de ondernemingsloketten, de kruispuntbank van ondernemingen, alle andere administratieve overheden, en alle belastingadministraties en aldaar aile formaliteiten te vervullen inzake inschrijvingen, wijzigingen (huidige, voorgaande, toekomstige) en schrappingen;

- aile formaliteiten te vervullen bij de rechtbank van koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van alle documenten en formulieren;

Voor-

beleuden

aan het

Belgisch

Staatsblad

- de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTVV, met name de aanvraag van het BTW-nummer, de

aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid.

De lastgever verklaart uitdrukkelijk op de hoogte te zijn van de kostprijs van deze dienstverlening.

VOOR UITTTEKSEL

De Notaris FREDDY GLORIE

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte.

Op de laatste blz. van LuikB vermeiden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van Pe perso(o)ngen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en hancitekening

Coordonnées
BREVALA

Adresse
DORPSTRAAT 119-121 2070 BURCHT

Code postal : 2070
Localité : Burcht
Commune : ZWIJNDRECHT
Province : Anvers
Région : Région flamande