BOUWONDERNEMING VLC

NV


Dénomination : BOUWONDERNEMING VLC
Forme juridique : NV
N° entreprise : 419.367.325

Publication

16/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 15.05.2014, NGL 09.06.2014 14164-0070-014
14/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 16.05.2013, NGL 11.06.2013 13168-0288-014
21/05/2013
ÿþMod Word 11.1

Ondernemingsnr : 0419.367.325

Benaming

(voluit) : BOUWONDERNEMING VLC

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Koningin Astridlaan 25, 2800 Mechelen, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : VASTSTELLING OMZETTING AANDELEN - NIEUWE STATUTEN

Er blijkt uit de akte verleden voor Notaris Gauthier Clerens te Mechelen op twee mei tweeduizend dertien dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "BOUWONDERNEMING VLC", met maatschappelijke zetel te 2800 Mechelen, Koningin Astridlaan 25, RPR Mechelen onder nummer 0419.367.325, de volgende belissingen heeft genomen, in bijzijn van aile aandeelhouders en met eenparigheid van stemmen.

BESLISSING EEN

De algemene vergadering stelt vast dat alle aandelen aan toonder reeds werden omgezet in aandelen op

naam en ingeschreven in het aandeelhoudersregister,

Ten gevolge van de afschaffing van de effecten aan toonder en de wettelijke bepalingen daaromtrent,

beslist de algemene vergadering de statuten van de vennootschap aan te passen conform het voorgaande.

BESLISSING TWEE

De algemene vergadering beslist om volgende recht van voorkoop in de statuten op te nemen:

"De afstand onder de levenden van aandelen is aan geen enkele beperking onderworpen indien zij geschiedt aan de achtgenoot van de afstanddoener of aan zijn bloedverwanten in opgaande of neerdalende lijn.

ln alle andere gevallen is de afstand onder de levenden van aandelen onderworpen, ten eerste aan het voorkooprecht van de andere aandeelhouders, en ten tweede, indien het voorkooprecht niet of slechts gedeeltelijk uitgeoefend wordt, aan de aanvaarding van de afstandhouder door de raad van bestuur.

ln de gevallen bedoeld in de voorgaande alinea, Kan een aandeelhouder aldus zijn aandelen in de vennootschap slechts overdragen onder de levenden aan een mede-aandeelhouder of aan een derde, na alle andere aandeelhouders vooral de mogelijkheid te hebben geboden zijn aandelen in de vennootschap over te namen, tegen een prijs te bepalen in onderling akkoord of, bij gebrek aan akkoord, tegen een prijs vast te stellen door een deskundige aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waarin de vennootschap haar zetel heeft.

indien meerdere aandeelhouders de overname wensen, zullen zij het inkooprecht kunnen uitoefenen ieder naar evenredigheid van het aandeel dat zij op dat ogenblik bezitten in de vennootschap,

Wanneer geen van de aandeelhouders gebruik wenst te maken van zijn inkooprecht, kan de aandeelhouder zijn aandeel overdragen aan een derde mits deze derde vooraf aanvaard wordt door de raad van bestuur.

Indien de afstandhouder niet aanvaard wordt door de raad van bestuur, mag de raad van bestuur zelf een afstandhouder in de plaats stellen van degene die door de afstanddoener werd voorgesteld.

De toepassing van voormelde voorkoop-en goedkeuringsclausules moet betrekking hebben op alle aandelen die de afstanddoener wenst over te dragen en mag niet tot gevolg hebben dat de onoverdraagbaarheid van de aandelen verlengd wordt met meer dan zes maanden te rekenen van de datum van uitnodiging om het recht van voorkoop of het verzoek om goedkeuring uit te oefenen.

Wordt aan de vereisten gesteld in voorgaande alinea niet voldaan, dan is de aandeelhouder-afstanddoener vrij, zonder enig voorkooprecht noch verplichting tot goedkeuring, in de loop van het jaar volgend op het verstrijken van gezegde zes maanden, zijn aandelen over te dragen onder dezelfde voorwaarden aan de persoon of personen van zijn keuze.

De overgang van aandelen wegens overlijden is aan geen enkele beperking onderworpen indien zij geschiedt aan de echtgenoot van de overleden aandeelhouder of aan zijn bloedverwanten in de opgaande of neerdalende lijn.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.



LU~~n.~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

' é



~

u ,,I MIU fl11 O III

*13076041*



NEERGELEGD

0 0 -05y 2013

GRIFFIE RBCIàK vanKOOPHANDEL, te 9v1 CHELt~N

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

t r

5

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

In alle andere gevallen is de overgang wegens overlijden van aandelen onderworpen aan het inkooprecht van de andere aandeelhouders of, indien het inkooprecht niet of slechts gedeeltelijk uitgeoefend wordt aan de aanvaarding van ais aandeelhouders van de erfgenamen of legatarissen door de raad van bestuur.

De erfgenamen en/of legatarissen van een overleden aandeelhouder moeten de raad van bestuur in kennis stellen van het overlijden en van het aanbod tot inkoop en het verzoek tot eventuele aanvaarding. Dit moet gedaan worden bij aangetekend schrijven binnen de drie maanden na het overlijden.

De raad van bestuur zal de medeaandeelhouders onverwijld inlichten over het aanbod tot inkoop. De medeaandeelhouders zullen over een termijn van twee maanden beschikken om zich uit te spreken over het aanbod dat hen gedaan wordt. Deze termijn gaat in op de dag waarop zij bij ter post aangetekende brief door de raad van bestuur verwittigd werden.

De inkoop zal geschieden in verhouding tot het aantal aandelen dat elke aandeelhouder bezit. Indien bepaalde aandeelhouders het inkooprecht niet verlangen uit te oefenen, zal dit recht overgaan op de aandeelhouders die het wei verlangen uitte oefenen, waarbij dezelfde verhouding in acht genomen wordt.

De prijs van de inkoop zal bepaald worden in onderling akkoord of, bij gebrek aan akkoord, tegen een prijs vast te stellen door een deskundige aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Wanneer geen van de medeaandeelhouders gebruik wenst te maken van zijn inkooprecht of niet alle aangeboden aandelen ingekocht worden, kan de raad van bestuur een overnemer voorstellen voor de aandelen die nog beschikbaar zijn.

De inkoop moet in ieder geval betrekking hebben op aile aandelen die het voorwerp zijn van de overgang wegens overlijden.

De toepassing van voormelde bedingen mag niet tot gevolg hebben dat de overdraagbaarheid van de betrokken aandelen zou verhinderd worden voor een termijn langer dan zes maanden te rekenen van de datum van de uitnodiging om het recht van inkoop uit te oefenen. Het overschrijden van die termijn heeft voor gevolg dat de erfgenamen en/of de legatarissen van de overleden aandeelhouder geacht worden als aandeelhouder te zijn aanvaard."

BESLISSING DRIE

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de huidige Belgische wetgeving inzake vennootschappen en met de voormelde dagorde beslist de algemene vergadering nieuwe statuten aan te nemen die luiden als volgt:"A. NAAM - DUUR - ZETEL - DOEL

ARTIKEL EEN - NAAM

De vennootschap is als naamloze vennootschap opgericht onder de naam "BOUWONDERNEMING VLC".

De naam van de vennootschap zal gebezigd worden in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven en orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "naamloze vennootschap" of door de afkorting "nv".

ARTIKEL TWEE - DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte tijd te rekenen vanaf heden.

De bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen betreffende de beëindiging van een

vennootschappencontract zijn niet van toepassing.

Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de

buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

ARTIKEL DRIE - ZETEL

De vennootschap is gevestigd te 2800 Mechelen, Koningin Astridlaan 25. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Nederlandstalig gedeelte van het land, mede in Brussel bij Besluit van de raad van Bestuur. Voor verplaatsing naar het Franstalige taalgebied van België is ingevolge de huidige taaldecreten wel een statutenwijziging met vertaling in het Frans nodig.

ARTIKEL VIER - DOEL

De vennootschap heeft tot doel :

Hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden of bij deelneming met derden, aile hoegenaamde bouw- en verbouwingswerken en alle hoegenaamde onroerende verrichtingen te doen in de meest uitgebreide zin, namelijk het kopen, verkopen, verhuren, bouwen, verbouwen, herstellen, uitbaten en in waarde stellen van eigendommen en gronden, alsmede het uitvoeren van alle onderhoudswerken.

De vennootschap mag aile onroerende en roerende, industriele, commerciele en financiele verplichtingen doorvoeren die in verband staan met haar voorwerp.

De vennootschap zal bevoegd zijn zonder uitzondering alle handelingen te verrichten, die daartoe hoofdelijk nuttig of zelfs alleen maar bevorderlijk zijn.

Zij zal zelfs mogen deelnemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, een gelijkaardig of een verwant doel, en dit door inbreng, versmelting, borgstelling of op gelijk welke andere wijze. Het nemen van participaties en bestuursmandaten in andere vennootschappen of verenigingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ingeval één of meer van voorstaande activiteiten onderworpen zijn of zouden worden aan de voorlegging van bepaalde attesten en getuigschriften, zullen de betrokken activiteiten slechts mogen uitgeoefend worden en opgenomen in het handelsregister voor zover aan de gestelde vereisten werd voldaan, evenmin mag zolang geen titel terzake gevoerd worden noch vermelding,

De vennootschap mag aile bewerkingen doen van commerciele, industriele en financiele, roerend of onroerend van aard die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking en de uitbreiding van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland.

Wanneer de vennootschap in de toekomst het bestuur zou waarnemen van een andere vennootschap, dient de eerste hiertoe een vaste vertegenwoordiger te benoemen onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers, zoals bepaald in het Wetboek van Vennootschappen. De besturende vennootschap brengt de bestuursre vennootschap op de hoogte van haar keuze. De bestuurde vennootschap meldt dit middels de gepaste formulieren in het vennootschapsdossier van de Griffie van Rechtbank van Koophandel en publiceert dit in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Deze vaste vertegenwoordiger wordt dan belast met de opdracht in naam en voor rekening te handelen van de vertegenwoordigende rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger is burgerrechtelijk en strafrechtelijk aansprakelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag haar vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

B KAPITAAL - AANDELEN EN ANDERE STUKKEN UITGEGEVEN DOOR DE VENNOOTSCHAP

ARTIKEL ViJF - KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderdduizend euro (100.000,00 EUR). Het is verdeeld in tweehonderd vijftig (250) aandelen zonder nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend een gelijke fractiewaarde van het kapitaal.

ARTIKEL ZES - VERHOGING VAN HET MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

1. ALGEMENE REGELS

Tot verhoging van het kapitaal kan slechts worden besloten door een buitengewone algemene vergadering

ten overstaan van een notaris, en met inachtneming van de hierna volgende bepalingen.

Bij een kapitaalverhoging in twee fasen, dienen overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van

Vennootschappen, twee notariële akten te worden opgesteld.

Bij elke verhoging van kapitaal moet voldaan zijn aan de formaliteiten en voorwaarden die in het Wetboek

van Vennootschappen bepaald zijn.

2. BIJZONDERE REGELS - NAARGELANG SOORT INBRENG

I: Inbreng in geld - voorkeurrecht

Onverminderd de voorschriften die gelden bij publieke uitgifte van aandelen, moeten de aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, converteerbare obligaties en warrants, eerst aangeboden worden aan de oude aandeelhouders, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, dit alles op de wijze, en, in voorkomend geval, met de uitzonderingen bepaald in de het Wetboek van Vennootschappen.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van tenminste vijftien dagen, te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving. Die termijn wordt bepaald door de algemene vergadering of, wanneer tot verhoging wordt besloten overeenkomstig de wettelijke bepalingen, door de raad van bestuur.

Dit recht kan alleen worden beperkt overeenkomstig de modaliteiten voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

2: Kapitaalsverhoging door inbreng in natura:

a) Ook bij kapitaalsverhoging door inbreng in natura moet worden voldaan zijn aan de voorwaarden en formaliteiten die in het Wetboek van Vennootschappen bepaald zijn.

b) Ingeval van inbreng in natura wordt voor de kapitaalsverhoging door de commissaris-revisor of, wanneer die er niet is, een door de raad van bestuur aan te wijzen bedrijfsrevisor vooraf een verslag opgemaakt, inzonderheid over de beschrijving van de inbreng in natura, de toegepaste methode van waardering en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding. Dat verslag wordt gevoegd bij een bijzonder verslag, waarin de raad van bestuur uiteenzet waarom zowel de inbreng als de voorgestelde kapitaalsverhoging van belang zijn voor de vennootschap en eventueel waarom afgeweken wordt van de conclusies van het bijgevoegde verslag. Het verslag van de bedrijfsrevisor en het bijzonder verslag van de raad van bestuur worden neergelegd en aangekondigd overeenkomstig het Wetboek van Vennnootschappen.

c) Bij afwijking van desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen moet iedere inbreng in natura onmiddellijk worden volstort.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik, en worden reserves omgezet in kapitaal, met toekenning van nieuwe aandelen, dan komen die nieuwe aandelen voor de naakte eigendom toe aan de naakte eigenaar en voor het vruchtgebruik aan de vruchtgebruiker, behoudens andere overeenkomst tussen naakte eigenaar en vruchtgebruiker.

Voor aandelen bezwaard met vruchtgebruik komt het voorkeurrecht toe aan de naakte eigenaar, tenzij tussen de naakte eigenaar en vruchtgebruiker anders overeengekomen. De nieuwe aandelen die deze met eigen middelen verkrijgt, behoren hem in volle eigendom toe.

Oefent de naakte eigenaar zijn voorkeurrecht niet uit, dan kan komt het toe aan de vruchtgebruiker.

ARTIKEL ZEVEN - KAPITAALSVERMINDERING

Onverminderd de toepassing van de tweede paragraaf van dit artikel, kan de buitengewone algemene vergadering ten overstaan van een notaris besluiten tot een kapitaalsvermindering, indien de oproeping tot deze vergadering het doel van de kapitaalsvermindering en de wijze waarop ze zal gebeuren, vermeldt.

Bij iedere kapitaalsvermindering moeten de aandeelhouders die zich in gelijke omstandigheden bevinden, gelijk behandeld worden. In voorkomend geval wordt toepassing gemaakt van de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen betreffende het wijzigen van de rechten verbonden aan de aandelen van de vennootschap.

ARTIKEL ACHT - KAPITAALSBESCHERMING

Bij vermindering van het netto-actief tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de buitengewone algemene vergadering desgevallend ten overstaan van een notaris bijeenkomen binnen een termijn van twee maand nadat het verlies is of had moeten vastgesteld zijn, om te beraden en te besluiten over ontbinding of over andere op de agenda aangekondigde maatregelen.

De raad van bestuur moet zijn voorstellen verantwoorden in een bijzonder verslag volgens het Wetboek van Vennootschappen.

Onder "netto-actief' moet in dit artikel worden verstaan: het geheel van het actief zoals het blijkt uit- de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan een/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaats heeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen,

Is de algemene vergadering niet overeenkomstig dit artikel bijeengeroepen, dan wordt de door derden geleden schade, behoudens tegenbewijs, geacht uit het ontbreken vaneen bijeenroeping voort te vloeien.

ARTIKEL NEGEN - VERKRIJGING EN INPANDGEVING VAN EIGEN EFFECTEN

Ingeval van verkrijging door de vennootschap zelf van eigen aandelen, winstbewijzen of van certificaten die erop betrekking hebben, worden desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen toegepast in een buitengewone algemene vergadering ten overstaan van een notaris, De regeling met betrekking tot de inkoop van eigen aandelen is, in de mate dat het Wetboek van Vennootschappen dit voorziet, ook van toepassing op de inpandneming door de vennootschap van haar eigen aandelen.

ARTIKEL TIEN - EFFECTEN - ALGEMEEN

De vennootschap kan aandelen, winstbewijzen, obligaties en warrants uitgegeven. Deze zijn op naam of

gedematerialiseerd.

Alle effecten zijn voorzien van een volgnummer.

Een register wordt bijgehouden voor eventuele aandelen op naam, winstbewijzen, warrants en obligaties.

Van de inschrijvingen in het register worden certificaten afgegeven aan de houders van effecten.

ARTIKEL ELF - AANDELEN

Alle aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd. De aandelen op naam worden ingeschreven in een register van aandelen op naam dat op de vennootschapszetel wordt bijgehouden en waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen.

Het gedematerialiseerd aandeel worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling.

ARTIKEL ELF BIS - NIET VOLGESTORTE AANDELEN - STORTINGSPLICHT

De inschrijvers op aandelen zijn verbonden voor het totale bedrag dat hun aandelen vertegenwoordigen in het kapitaal. De verbintenis tot volstorting van een aandeel is onvoorwaardelijk en ondeelbaar, niettegenstaande elke hiermee strijdige bepaling.

Indien een niet-volgestort aandeel in onverdeeldheid toebehoort aan verscheidene personen, staat ieder van hen solidair in voor de betaling van het gehele bedrag van de opgevraagde opeisbare stortingen.

Indien het kapitaal niet is volgestort, beslist de raad van bestuur zelfstandig over de opvragingen van stortingen, mits gelijke behandeling. De opvraging wordt betekend aan de aandeelhouders bij aangetekende brief, met opgave van een bankrekening waarop de betaling door overschrijving of storting dient te gebeuren bij uitsluiting van elke andere wijze van betaling.

il

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschied, geschorst.

De aandeelhouder die na een opzeg van één maand, betekend bij aangetekend schrijven, achterstaat met zijn stortingen, zal aan de vennootschap een interest moeten betalen, gelijk aan de wettelijke interest verhoogd met twee percent per jaar, te rekenen vanaf de dag van de eisbaarheid van de storting.

Indien ook aan een tweede verwittiging geen gevolg wordt gegeven gedurende een maand, kan de raad van bestuur de ontzetting van de aandeelhouder uitspreken en zijn aandelen dcen verkopen, zonder afbreuk te doen aan het recht van de raad van bestuur om het nog verschuldigd blijvend saldo en schadevergoeding te eisen. Het netto-resultaat van de verkoop wordt aangerekend op wat de in gebreke blijvende aandeelhouder aan de vennootschap verschuldigd is. Hij zal respectievelijk instaan voor of genieten van het verschil.

Vervroegde bijstortingen of volstortingen op aandelen kunnen enkel worden gedaan dan na voorafgaande instemming van de raad van bestuur.

ARTIKEL ELF TER - UITGIFTE VAN OBLIGATIES - CONVERTEERBARE OBLIGATIES - WARRANTS

De raad van bestuur kan overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen gewone obligaties uitgeven, ai dan niet gewaarborgd door zakelijke zekerheden.

Deze obligaties zijn op naam.

Voor de uitgifte van converteerbare obligaties en obligaties met voorkeurrecht is een besluit van de buitengewone algemene vergadering ten overstaan van een notaris vereist, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

Indien volgens het Wetboek van Vennootschappen aan de raad van bestuur de bevoegdheid werd verleend om het kapitaal van de vennootschap te verhogen, is de raad van bestuur binnen de perken door de wet en de statuten gesteld, bevoegd om converteerbare obligaties uitte geven.

Het voorgaande met betrekking tot de uitgifte van converteerbare obligaties, geldt evenzeer voor de uitgifte van warrants, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL ELF QUATER -- OVERDRAAGBAARHEID

De afstand onder de levenden van aandelen is aan geen enkele beperking onderworpen indien zij geschiedt aan de achtgenoot van de afstanddoener of aan zijn bloedverwanten in opgaande of neerdalende lijn.

In alle andere gevallen is de afstand onder de levenden van aandelen onderworpen, ten eerste aan het voorkooprecht van de andere aandeelhouders, en ten tweede, indien het voorkooprecht niet of slechts gedeeltelijk uitgeoefend wordt, aan de aanvaarding van de afstandhouder door de raad van bestuur.

in de gevallen bedoeld in de voorgaande alinea, kan een aandeelhouder aldus zijn aandelen in de vennootschap slechts overdragen onder de levenden aan een mede-aandeelhouder of aan een derde, na alle andere aandeelhouders voerai de mogelijkheid te hebben geboden zijn aandelen in de vennootschap over te namen, tegen een prijs te bepalen in onderling akkoord of, bij gebrek aan akkoord, tegen een prijs vast te stellen door een deskundige aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Indien meerdere aandeelhouders de overname wensen, zullen zij het inkooprecht kunnen uitoefenen ieder naar evenredigheid van het aandeel dat zij op dat ogenblik bezitten in de vennootschap.

Wanneer geen van de aandeelhouders gebruik wenst te maken van zijn inkooprecht, kan de aandeelhouder zijn aandeel overdragen aan een derde mits deze derde vooraf aanvaard wordt door de raad van bestuur.

Indien de afstandhouder niet aanvaard wordt door de raad van bestuur, mag de raad van bestuur zelf een afstandhouder in de plaats stellen van degene die door de afstanddoener werd voorgesteld.

De toepassing van voormelde voorkoop-en goedkeuringsclausules mcet betrekking hebben op alle aandelen die de afstanddcener wenst over te dragen en mag niet tot gevolg hebben dat de onoverdraagbaarheid van de aandelen verlengd wordt met meer dan zes maanden te rekenen van de datum van uitnodiging om het recht van voorkoop of het verzoek om goedkeuring uit te oefenen.

Wordt aan de vereisten gesteld in voorgaande alinea niet voldaan, dan is de aandeelhouder-afstanddoener vrij, zonder enig voorkooprecht noch verplichting tot goedkeuring, in de loop van het jaar volgend op het verstrijken van gezegde zes maanden, zijn aandelen over te dragen onder dezelfde voorwaarden aan de persoon of personen van zijn keuze.

De overgang van aandelen wegens overlijden is aan geen enkele beperking onderworpen indien zij geschiedt aan de echtgenoot van de overleden aandeelhouder of aan zijn bloedverwanten in de opgaande of neerdalende lijn.

In alle andere gevallen is de overgang wegens overlijden van aandelen onderworpen aan het inkooprecht van de andere aandeelhouders of, indien het inkooprecht niet of slechts gedeeltelijk uitgeoefend wordt aan de aanvaarding van als aandeelhouders van de erfgenamen of legatarissen door de raad van bestuur.

De erfgenamen en/of legatarissen van een overleden aandeelhouder moeten de raad van bestuur in kennis stellen van het overlijden en van het aanbod tot inkoop en het verzoek tot eventuele aanvaarding. Dit moet gedaan worden bij aangetekend schrijven binnen de drie maanden na het overlijden,

De raad van bestuur zal de medeaandeelhouders onverwijld inlichten over het aanbod tot inkoop. De medeaandeelhouders zullen over een termijn van twee maanden beschikken om zich uit te spreken over het aanbod dat hen gedaan wordt. Deze termijn gaat in op de dag waarop zij bij ter post aangetekende brief door de raad van bestuur verwittigd werden.

De inkoop zal geschieden in verhouding tot het aantal aandelen dat elke aandeelhouder bezit, Indien bepaalde aandeelhouders het inkooprecht niet verlangen uit te oefenen, zal dit recht overgaan op de aandeelhouders die het wel verlangen uit te oefenen, waarbij dezelfde verhouding in acht genomen wordt.

t" 4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

De prijs van de inkoop zal bepaald worden in onderling akkoord of, bij gebrek aan akkoord, tegen een prijs vast te stellen door een deskundige aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Wanneer geen van de medeaandeelhouders gebruik wenst te maken van zijn inkooprecht of niet alle aangeboden aandelen ingekocht worden, kan de raad van bestuur een overnemer voorstellen voor de aandelen die nog beschikbaar zijn.

De inkoop moet in ieder geval betrekking hebben op alle aandelen die het voorwerp zijn van de overgang wegens overlijden.

De toepassing van voormelde bedingen mag niet tot gevolg hebben dat de overdraagbaarheid van de betrokken aandelen zou verhinderd worden voor een termijn langer dan zes maanden te rekenen van de datum van de uitnodiging om het recht van inkoop uit te oefenen. Het overschrijden van die termijn heeft voor gevolg dat de erfgenamen en/of de legatarissen van de overleden aandeelhouder geacht worden als aandeelhouder te zijn aanvaard.

C. BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

ARTIKEL TWAALF - BENOEMING EN ONTSLAG VAN BESTUURDERS

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste twee bestuurders,

al dan niet aandeelhouders van de vennootschap, buiten het geval waar de wet voorziet dat twee bestuurders

voldoende zijn.

Zij handelen als een college, en beslissen bij meerderheid van stemmen.

Zij worden benoemd door de algemene vergadering.,

Zolang het Wetboek van Vennootschappen niet gewijzigd is, mag de duur van hun opdracht zes jaren niet te

boven gaan.

Hun opdracht eindigt bij de sluiting van de jaarvergadering.

De bestuurders kunnen ten allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

Aftredende bestuurders zijn herbenoembaar.

leder lid van de raad van bestuur kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de raad.

ARTIKEL DERTIEN - VACATURE

Een bestuurder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn

vervanging kan worden voorzien.

Wanneer een plaats van bestuurder openvalt, zijn de overblijvende bestuurders bevoegd om voorlopig in de

vacature te voorzien.

In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de definitieve benoeming

doen. De nieuw benoemde bestuurder doet de tijd uit van zijn voorganger.

ARTIKEL DERTIEN BIS: BENOEMING VAN DE VOORZITTER VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De bestuurders verkiezen bij gewone meerderheid van stemmen onder hun leden, een voorzitter,

Zolang er geen voorzitter is of indien hij afwezig is, wordt het ambt van voorzitter van de raad waargenomen

door het oudste lid in jaren.

ARTIKEL VEERTIEN - VERGADERING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur vergadert na oproeping door de voorzitter zo dikwijls als het belang van de vennootschap het vereist en bovendien binnen veertien dagen na een daartoe strekkend verzoek van twee bestuurders,

De raad wordt voorgezeten door de voorzitter of, bij diens afwezigheid, door de oudste in jaren van de aanwezige bestuurders.

De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in enige andere plaats aangewezen in de oproepingsbrief.

ARTIKEL VIJFTIEN - BESLUITVORMING

De raad van bestuur beraadslaagt en besluit overeenkomstig de regels vastgesteld in het reglement van

inwendige orde.

De bestuurder die belet is, kan bij eenvoudige brief, telefax, telegram, telex, volmacht geven aan een van

zijn collega's van de raad, maar slechts voor één vergadering.

Nochtans kan een bestuurder slechts een medelid van de raad vertegenwoordigen.

Dergelijke volmacht is bovendien niet geoorloofd in de gevallen in de gevallen waarin door de wet eveneens

de schriftelijke besluitvorming verbled.

In uitzonderlijke gevallen, waarin de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks

vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de

bestuurders.

ARTIKEL VIJFTIEN BIS: NOTULEN

Van de besluiten van de raad van bestuur worden notulen gehouden, die worden ingeschreven in een

bijzonder register en ondertekend door de meerderheid van de aanwezige leden van de raad.

" ]

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Afschriften en uittreksels worden ondertekend door de bevoegde organen van vertegenwoordiging.

ARTIKEL ZESTIEN - ONKOSTENVERGOEDING

De algemene vergadering die bij uitsluiting bevoegd is, kan aan de bestuurders een vaste vergoeding voor de door hen gemaakte kosten toekennen die ten laste komen van de algemene kosten van de vennootschap.

Over de al dan niet toekenning van een bezoldiging aan de bestuurders moet door de algemene vergadering in het bijzonder worden beraadslaagd en het besluit heeft voor hen toekomende uitwerking,

ARTIKEL ZEVENTIEN - TEGENSTRIJDIG BELANG

Wanneer een bestuurder bij een verrichting die de goedkeuring van de raad van bestuur behoeft, een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap dat onder de toepassing van het Wetboek van Vennootschappen valt, is hij verplicht te handelen naar de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen daaromtrent.

ARTIKEL ACHTTIEN - INTERN BESTUUR - BEPERKINGEN

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Onverminderd de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

De raad van bestuur kan inzonderheid aan een of meer van zijn leden of aan een of meer directeurs het intern dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen. Zij handelen individueel.

Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen. De raad van bestuur kan tevens lasthebbers met bijzondere volmachten aanduiden. Hiervoor wordt verwezen naar artikel 21 van deze statuten.

ARTIKEL NEGENTIEN - EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden. De raad van bestuur kan een of meer van haar leden tot gedelegeerd bestuurder benoemen die de vennootschap alleen kan vertegenwoordigen voor wat betreft de taken van dagelijks bestuur. Deze functie van gedelegeerd bestuurder is op ieder moment en zonder vergoeding herroepbaar door de andere leden van de raad van bestuur, bij meerderheid van stemmen.

Bij herroeping van het mandaat van gedelegeerd bestuurder, blijft deze zijn functie als gewone bestuurder wel behouden.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders, die gezamenlijk optreden, behalve voor wat het dagelijks bestuur betreft, waarvoor aile beslissingen geldig door de gedelegeerd bestuurder altéén worden ondertekend.

ARTIKEL TWINTIG - BEKENDMAKING VAN BENOEMING OF AMBTSBEEINDIGING VAN BESTUURDERS

De benoeming van de leden van de raad en hun ambtsbeëindiging wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van een uittreksel uit het benoemingsbesluit en van een afschrift daarvan bestemd om in de Bijlagen van het Belgisch staatsblad te worden bekendgemaakt.

ARTIKEL EENENTWINTIG - BIJZONDERE VOLMACHTEN

Het orgaan dat overeenkomstig de voorgaande artikelen de vennootschap vertegenwoordigt, kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de bestuurders in geval van overdreven volmacht.

ARTIKEL TWEEËNTWINTIG - VERANTWOORDELIJKHEID VAN DE BESTUURDERS

De bestuurders zijn niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap. Tegenover de vennootschap en tegenover derden zijn de bestuurders verantwoordelijk voor de vervulling van de hun opgedragen taak en aansprakelijk voor de tekortkomingen die zij in hun bestuur begaan hebben, overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen,

D. TOE-Z1C1T

ARTIKEL DRIEËENTWINTIG - BENOEMING - BEVOEGDHEID EN VERGOEDING VAN DE COMMISSARIS

Het toezicht op de vennootschap wordt opgedragen aan de aandeelhouders, zolang de wettelijke bepalingen de aanstelling van een commissaris-revisor niet vereisen.

ARTIKEL VIERENTWINTIG - TAAK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

De commissarissen of de aandeelhouders oefenen toezicht en controle uit op alle verrichtingen van de vennootschap, volgens de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Daartoe kunnen zij inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van aile geschriften van de vennootschap.

E. ALGEMENE VERGADERING

ARTIKEL VIJFENTWINTIG - GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - BEVOEGDHEID

De jaarlijkse algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, met elk jaar worden bijeengeroepen op de derde donderdag van de maand mei doorgaan om achttien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden worden.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijzigingen van de statuten inhoudt.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten ten overstaan van een notaris.

ARTIKEL ZESENTWINTIG - PLAATS VAN DE VERGADERING

De gewone en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de

vennootschap of in een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

ARTIKEL ZEVENENTWINTIG - BIJEENROEPING - BEVOEGDHEID - VERPLICHTING

De raad van bestuur en iedere commissaris kunnen afzonderlijk zowel een gewone algemene vergadering als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeengeroepen. Zij moeten de gewone vergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag.

De raad van bestuur en de commissarissen zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer een of meer aandeelhouders die alleen of gezamenlijk een/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda en zij worden gedaan door middel van een aankondiging die wordt geplaatst ten minste acht dagen voor de vergadering, in het Belgisch Staatsblad en tweemaal, met een tussentijd van ten minste acht dagen en de tweede maal ten minste acht dagen voor de vergadering, in een nationaal verspreid blad en in een blad uit de streek waar de vennootschap haar zetel heeft.

De eventuele houders van aandelen op naam, alsook de bestuurders en eventuele commissarissen moeten per aangetekende brief, vijftien dagen vóór de vergadering worden uitgenodigd, Dit geldt ook voor de eventuele houders van obligaties of warrants op naam en van certificaten op naam -met medewerking van de vennootschap uitgegeven. Eerstgenoemden bekomen samen met de oproepingsbrief, de bij de wet bepaalde stukken, terwijl de anderen slechts die stukken worden toegezonden krijgen als zij uiterlijk zeven dagen vóór de vergadering de toelatingsformaliteiten hebben vervuld.

AANWEZIGHEIDSCLAUSULE

Om tot de vergadering toegelaten te worden moeten, uiterlijk vijf dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering, de houders van aandelen op naam, de houders van obligaties of warrants op naam, de houders van certificaten op naam (die met de medewerking van de vennootschap werden uitgegeven), de bestuurders en eventuele commissaris, of hun vertegenwoordigers kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij een gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap. De vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist worden, indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

De houders van obligaties, warrants of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven mogen de algemene vergadering bijwonen, doch slechts met raadgevende stem.

De eventuele commissarissen wonen de algemene vergadering bij wanneer deze te beraadslagen heeft op grond van een verslag door hen opgemaakt.

ARTIKEL ACHTENTWINTIG - VERTEGENWOORDIGING VAN AANDEELHOUDERS

Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke aandeelhouder op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet aandeelhouder, mits hijzelf of de gevolmachtigde de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om tot de vergadering te worden toegelaten.

Om geldig te zijn moet de volmacht bij geschrift gegeven zijn voor de gehele duur van een bepaalde vergadering en tevens van een tweede vergadering waarop de aangekondigde agenda zal worden afgehandeld.

ARTIKEL NEGENENTWINTIG - VOORZITTERSCHAP -BUREAU

Elke algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, bij diens

afwezigheid door het oudste lid in jaren van die raad.

De voorzitter wijst een secretaris aan, die geen aandeelhouder hoeft te zijn.

.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Als stemopnemers treden op de twee aandeelhouders die houder zijn van het grootste aantal aandelen, of

hun vertegenwoordigers.

De in dit artikel genoemde personen maken het bureau uit.

ARTIKEL NEGENENTWINTIG BIS - VASTSTELLING VAN DE GELDIGHEID VAN DE BIJEENROEPING VAN DE VERGADERING

De vergadering stelt vast dat zij regelmatig is bijeengeroepen.

Vervulling van deze formaliteiten voor de bijeenroeping van de vergadering en voor de toelating tot de vergadering is evenwel niet vereist, wanneer de houders van alle aandelen aanwezig zijn en met eenparigheid van stemmen de agenda vaststellen waarover zij ter vergadering zullen beraadslagen en besluiten.

Hetzelfde geldt ingeval van vertegenwoordiging, doch alleen indien de volmacht de volledige agenda bevat.

De bestuurders geven antwoord op de vragen die hun door de aandeelhouders worden gesteld met betrekking tot hun verslag of tot de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de aandeelhouders of het personeel van de vennootschap.

ARTIKEL DERTIG - STEMRECHT

Elk aandeel geeft recht op een stem, onverminderd hetgeen in het volgende artikel is bepaald.

ARTIKEL EEN EN DERTIG - SCHORSING VAN HET STEMRECHT

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het

stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

ARTIKEL TWEEËENDERTIG - EFFECTEN IN ONVERDEELDHEID - VRUCHTGEBRUIK OP EFFECTEN

Wanneer een of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden.

Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de effecten verbonden rechten geschorst.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden,

Is het effect met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt de uitoefening van het aan dat aandeel verbonden stemrecht toegekend aan de vruchtgebruiker.

ARTIKEL DRIEËNDERTIG: NOTULEN

Van elke algemene vergadering wordt tijdens de vergadering notulen opgemaakt.

De notulen bevatten een beknopt verslag van het verloop der vergadering en van de aanwezige of

vertegenwoordigde aandeelhouders.

ARTIKEL VIERENDERTIG - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - STATUTENWIJZIGING

De buitengewone algemene vergadering moet worden gehouden ten overstaan van een notaris; zij kan over een voorgestelde statutenwijziging alleen dan op rechtsgeldige wijze beraadslagen en besluiten, wanneer zij die aan de vergadering deelnemen ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Een wijziging van de statuten is alleen dan aangenomen, wanneer het voorstel deelvierde van de stemmen verbonden aan de aanwezige aandelen heeft verkregen.

Wanneer de voorgestelde wijziging het doel of de rechtsvorm van de vennootschap betreft, dan is overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen, een meerderheid van vier! vijfden vereist.

F. INVENTARIS - JAARREKENING - RESERVE - WINSTVERDELING

ARTIKEL VIJFENDERTIG - BOEKJAAR - JAARREKENING

Het boekjaar van de vennootschap loopt van een januari tot eenendertig december van elk jaar,

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de raad van bestuur de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel.

De raad van bestuur stelt bovendien een jaarverslag op waarin hij zijn bestuur verantwoordt, ingeval de wettelijke verplichting daartoe bestaat.

De raad van bestuur heeft het recht tijdens de zitting van de gewone algemene vergadering, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de genomen besluiten, behoudens anders luidende beslissing van de vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Dit jaarverslag behelst een commentaar op de jaarrekening waarbij een getrouw overzicht wordt gegeven van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap en behandelt inzonderheid de informatie over de punten vermeld in het Wetboek van Vennootschappen.

Na goedkeuring van de balans beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de bestuurders en de commissaris-revisor te verlenen kwijting.

ARTIKEL ZESENDERTIG - BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat aile lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet en de statuten niet mogen uitgekeerd worden; verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van het Wetboek van Vennootschappen.

Elke uitkering die in strijd Is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn. Van deze winst wordt ten minste een/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Dit saldo wordt ais dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd. De raad van bestuur kan bovendien, met naleving van de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen interim-dividenden uitkeren op het resultaat van het boekjaar.

G. ONTBINDING - VEREFFENING

ARTIKEL ZEVENENDERTIG - ONTBINDING

De vennootschap blijft na haar ontbinding, ongeacht of deze van rechtswege door een uitspraak van de rechter, of bij besluit van de algemene vergadering plaatsheeft, als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

ARTIKELACHTENDERT1G - BENOEMING VAN VEREFFENAARS

Mochten er geen vereffenaars zijn benoemd, dan zijn de bestuurders die op het tijdstip van de ontbinding in

functie zijn, van rechtswege vereffenaars.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid

van stemmen een of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

ARTIKEL NEGENENDERTIG - BEVOEGDHEDEN VAN VEREFFENAARS

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de

algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

ARTIKEL VEERTIG - WIJZE VAN VEREFFENING

Nadat alle schulden van de vennootschap betaald zijn, wordt het overblljvende vermogen gescheiden en verdeeld onder de aandeelhouders naar verhouding van ieders aandelen, in zover ze volstort zijn. Zijn ze het niet, dan wordt eerst de gelijkheid onder de aandeelhouders hersteld door terugbetalingen of bijstortingen ter keuze van de vereffenaars.

H. KEUZE VAN WOONPLAATS

ARTIKEL EENENVEERTIG

De obligatiehouders, bestuurders, commissarissen en vereffenaars, die hun woonplaats in het buitenland hebben, worden geacht voor de hele duur van hun taak woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap en de verantwoordelijkheid van hun bestuur en hun toezicht."

BESLISSING VIER - VOLMACHT

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de heer Werner Vercauteren en Boekhoudkantoor Vercauteren BVBA, kantoor houdende te Bornem, Kloosterstraat 175, om in naam en voor rekening van de vennootschap, alle formaliteiten te vervullen aangaande de inschrijving, latere wijzigingen en de doorhaling bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en alle andere officiële instanties en administraties, alsmede alle andere formaliteiten te vervullen in verband met fiscale en sociale wetgeving.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Gauthier Clerens

Tegelijk hiermee neergelegd; expeditie van de buitengewone algemene vergadering (houdende de nieuwe

statuten) uittreksel.....formulier-IrA-en -13

Op de laatste b z. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

,, _

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

31/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.05.2012, NGL 25.05.2012 12129-0104-013
07/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.05.2011, NGL 30.05.2011 11132-0529-014
13/09/2010 : LE088444
11/06/2010 : LE088444
04/06/2009 : LE088444
29/05/2008 : LE088444
18/07/2007 : LE088444
28/06/2007 : LE088444
17/06/2005 : LE088444
20/07/2004 : LE088444
25/02/2004 : LE088444
13/08/2003 : LE088444
03/07/2003 : LE088444
21/04/2001 : LE088444
03/12/1993 : ME52498

Coordonnées
BOUWONDERNEMING VLC

Adresse
KONINGIN ASTRIDLAAN 25 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande