BILJARTEXPRESS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BILJARTEXPRESS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.092.090

Publication

12/02/2013
ÿþ Mad ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



i uii IIIIIIIIIGIII II

" 13026098*

RECHTBANK VAN KOle van e

OPHANDEL

3 1 JAN. 2013

TURNHOUT

Drá~ffier,

Ondernemingsnr : 0847092090

Benaming

(voluit) : BILJARTEXPRESS

(verkort) .

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 2300 Turnhout, Prinsenstraat 48

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 02/01/2013 blijkt dat bijkomend werd benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder met ingang van 02/01/2013 :

De heer Guy VAN LITSENBORG, Prinsenstraat 48 te 2300 Turnhout (RR 66.02.04-041.75)

Overeenkomstig de bepalingen van artikel 11 der statuten is iedere zaakvoerder bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Voor beknopt uittreksel,

Guy Van Litsenborg

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste btz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

20/07/2012
ÿþMOd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de

Ondernemingsnr : 0847 092 090

Benaming

(voluit) : BILJARTEXPRESS

(verkort)

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Prinsenstraat 48, 2300 Turnhout

(volledig adres)

Onderwerp akte : neerlegging verslag quasi inbreng

Neerlegging verslag bedrijfsrevisor en verslag zaakvoerder (quasi inbreng)

Pascal Van Breda

zaakvoerder

ANK VAN KOOPHANDEL

t 1 XII 2012

TURNHOUT

riffier,

nrki ..

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

1I11 II L11 EI 11111 I1I IIIE EI Eil II

*12138665*

1

v

ber

aa

Be

Staff

Neergefe " d

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/07/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12303657*

Neergelegd

03-07-2012

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0847092090

Benaming (voluit): BILJARTEXPRESS

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2300 Turnhout, Prinsenstraat 48

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting  Benoeming

Uit een akte verleden voor Meester Christine Van Haeren, notaris te Turnhout, op twee juli tweeduizend twaalf, eerstdaags te registreren, blijkt dat werd opgericht:

I. VENNOOT

door:

De heer VAN LITSENBORG, Guido Josephus Elisa, geboren te Turnhout op 04 februari 1966, echtgenoot van mevrouw HAEST, Ivonne Joanna, geboren te Turnhout op 09 januari 1959, wonende te 2300 Turnhout, Prinsenstraat 48, die verklaard heeft gehuwd te zijn voor de burgerlijke stand van de stad Turnhout op 21 mei 2010 onder het stelsel der scheiding van goederen ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Christine Van Haeren te Turnhout op 24 maart 2010, daarna niet meer gewijzigd volgens zijn verklaring.

II. RECHTSVORM EN NAAM

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als naam: "BILJARTEXPRESS ;

III. MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

met maatschappelijke zetel te 2300 Turnhout, Prinsenstraat 48;

IV. DUUR

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur. Zij verkrijgt de rechtspersoonlijkheid vanaf de

dag van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte.

V. DOEL

De vennootschap heeft tot doel

Voor eigen rekening en voor rekening van derden, en dit in zoverre de hierna gemelde activiteiten niet onderworpen zijn aan wettelijke bepalingen of reglementeringen terzake : alle verrichtingen te doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de uitbating van een café, discotheek-dancing, de verkoop van kleine snacks, uitbaten van een feestzaal, uitbaten van een biljartzaal, te weten alle activiteiten behorende tot de horecasector, zoals onder meer (niet-limitatieve opsomming) de aan- en verkoop van gegiste dranken, bieren, limonades, waters en alle soorten dranken, serveren van kleine eetwaren, het uitbaten in de drankgelegenheid van amusementsspelen.

De vennootschap is eveneens gerechtigd alle commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen te doen die rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar doel aansluiten of die verwezenlijking ervan kunnen bevorderen of vergemakkelijken, dit alles mag zowel in binnen- als in het buitenland verricht worden voor eigen rekening of voor rekening van derden.

Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van die aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

Zij kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst of afspraak, deelnemen in alle andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten opgericht worden, wier maatschappelijk voorwerp gelijk is, verwant of analoog aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot verwezenlijking van haar doel.

Zij kan zich ten gunste van derden borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

VI. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op twintigduizend euro (20.000 EUR),

vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen zonder vermelding van waarde, die ieder

één/tweehonderdste (1/200ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig geplaatst.

Het kapitaal wordt gevormd door inbreng in natura en werd als volgt onderschreven:

Op voormelde aandelen is volledig ingetekend door de heer Van Litsenborg Guido Josephus Elisa door

inbreng in natura, zoals hierna wordt gemeld.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Inbreng in natura

De oprichter heeft verklaard in de vennootschap inbreng te doen van de roerende goederen, deel uitmakende van nabeschreven eenmanszaak, welke inbreng in totaal door de nagemelde bedrijfsrevisor bepaald werd op honderdduizend euro (100.000 EUR), met welke waardering de oprichter zich akkoord heeft verklaard.

Deze inbreng wordt verder tevens uitvoerig beschreven in nagemeld verslag van de bedrijfsrevisor.

Beschrijving van de ingebrachte goederen

De oprichter heeft verklaard volgende roerende goederen in de vennootschap in te brengen, waarvan hij verklaart eigenaar te zijn, te weten de handelszaak met ondernemingsnummer 0703.704.712, met als hoofdactiviteit het uitbaten van een café met biljartzaal, begrijpende de activa en passiva alle nader beschreven in nagemeld revisoraal verslag en die tevens voorkomen op de lijst dewelke aan de oprichtingsakte is gehecht gebleven.

Algemene voorwaarden van de inbreng

1. De vennootschap heeft de volle eigendom van de ingebrachte vermogensbestanddelen verworven met ingang vanaf datum oprichtingsakte.

2. De inbrenger heeft verklaard dat de ingebrachte vermogensbestanddelen niet bezwaard zijn met enig pandrecht of beslag. Bovendien heeft hij verklaard vrij tot de overdracht van deze vermogensbestanddelen te kunnen overgaan en dat er geen belemmeringen zijn voortspruitend uit eventuele voorkooprechten, goedkeuringen of andere overdrachtsbeperkingen.

3. De goederen werden ingebracht en overgedragen onder de gewone waarborgen als naar recht.

4. De vennootschap heeft de goederen verkregen in de toestand en gesteldheid waarin ze zich op datum oprichtingsakte bevinden.

Vergoeding voor de inbreng in natura

De inbrenger heeft verklaard dat deze inbreng ten belope van twintigduizend euro (20.000 EUR) aangewend wordt voor de vorming van het maatschappelijk kapitaal, in ruil waarvoor hem tweehonderd (200) aandelen werden toegekend.

Het restant, hetzij tachtigduizend euro (80.000 EUR), zal geboekt worden op het credit van de rekening-courant van de inbrenger.

Voormelde aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura zijn volledig volgestort en zijn zonder aanduiding van nominale waarde.

Verslagen bij de inbreng in natura

Verslag van de bedrijfsrevisor

De burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Mertens, Dewaele, Achten & C° Bedrijfsrevisoren , met zetel te 2240 Zandhoven, B.T.W. BE 0872.997.327 RPR Turnhout, vertegenwoordigd door de heer Dirk Achten, bedrijfsrevisor, daartoe aangewezen door de oprichter, heeft op 25 juni 2012 het verslag opgesteld voorgeschreven door artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen.

De besluiten van dat verslag luiden als volgt:

"5 BESLUIT

De inbreng in natura ad 20.000,00 EUR bij oprichting van de B.V.B.A.  BILJARTEXPRESS bestaat uit de inbreng van vermogensbestanddelen bestaande uit immateriële en materiële vaste activa.

De quasi-inbreng van 80.000,00 EUR bestaat uit de overdracht van een algemeenheid van immateriële en materiële vaste activa die deel uitmaken van de beroepsgoederen van Dhr. Guido Van Litsenborg, wonende te Turnhout, Prinsenstraat 48. Deze activa worden overgedragen aan BVBA  BILJARTEXPRESS en worden vergoed door het ontstaan van een handelsschuld ten opzichte van de heer G. Van Litsenborg.

Als besluit van onze controlewerkzaamheden over de inbreng, zijn wij van oordeel dat :

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura;

b) dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

c) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

d) dat de voor de inbreng in natura door de inbrenger weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en leiden tot een inbrengwaarde van 20.000,00 EUR. Deze waardebepaling komt tenminste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen;

e) dat de vergoeding van de inbreng bestaat uit 200 aandelen van de op te richten vennootschap 'BILJARTEXPRESS', zonder vermelding van nominale waarde. De fractiewaarde bij oprichting bedraagt 100,00 EUR per aandeel;

f) dat aan de inbrenger geen andere voordelen worden toegekend;

g) Wij werden tot op heden niet in het bezit gesteld van de certificaten m.b.t. de directe en de indirecte belastingen (BTW) en de RSZ in het kader van de overdracht van een handelsfonds.

Deze certificaten werden door de oprichter door middel van aangetekende brieven aangevraagd bij de bevoegde instanties.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Zandhoven, 25 juni 2012

Mertens, Dewaele, Achten & C° Bedrijfsrevisoren

BV ovve BVBA

vertegenwoordigd door

(getekend)

Dirk Achten

Bedrijfsrevisor

Verslag van de oprichter

De oprichter heeft een bijzonder verslag opgesteld zoals voorschreven door artikel 219 van het Wetboek

van Vennootschappen, waarin hij het belang dat de inbreng in natura heeft voor de vennootschap heeft

verwoord.

VII. BESTUUR

ARTIKEL ELF  BESTUUR

1. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer personen (natuurlijke of rechtspersonen), al dan niet

vennoten.

De duur van hun opdracht is onbeperkt.

De zaakvoerders worden door de vennoten benoemd.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, stelt deze de zaakvoerder(s) aan.

De functie van statutaire zaakvoerder geldt steeds voor de duur van de vennootschap. De aanstelling tot

die functie moet blijken uit de tekst van de statuten. Zijn opdracht kan slechts om gewichtige redenen

geheel of gedeeltelijk worden herroepen.

2. Beslissingsbevoegdheid:

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De statuten kunnen de bevoegdheid van de zaakvoerders beperken. Zodanige beperking kan aan derden niet worden tegengeworpen, ook niet al is ze openbaar gemaakt.

3. Vertegenwoordigingsmacht:

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, zonder echter afbreuk te doen aan hetgeen hierboven werd gezegd en tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

Indien de vennootschap benoemd wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het Directiecomité van een andere vennootschap, dan zal zij onder haar vennoten of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van deze opdrachten. In voorkomend geval zal in afwijking van de algemene regel inzake externe vertegenwoordiging opgenomen in vorige alinea, de vennootschap enkel geldig kunnen vertegenwoordigd worden door de aldus benoemde vaste vertegenwoordiger. ARTIKEL DERTIEN  BIJZONDERE VOLMACHTEN

De zaakvoerders kunnen bijzondere gevolmachtigden aanstellen. Alleen bijzondere of beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De bijzondere gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

Werd tot niet-statutaire zaakvoerder benoemd:

de heer VAN BREDA Pascal Annie Franciscus, wonende te 2300 Turnhout, Prinsenstraat 48 b002.

De aldus benoemde zaakvoerder heeft verklaard zijn opdracht te aanvaarden en heeft bevestigd niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen deze aanvaarding verzet.

Behoudens uitdrukkelijk andersluidende beslissing van de algemene vergadering is het mandaat van de zaakvoerder onbezoldigd.

VIII. PLAATS  DAG  UUR JAARVERGADERING

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar gehouden in de gemeente waar de zetel van de vennootschap is gevestigd op de derde vrijdag van de maand juni om 20 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar tweeduizend veertien.

IX. BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Het eerste

boekjaar loopt vanaf datum van de oprichtingsakte tot eenendertig december tweeduizend dertien.

X. VERDELING WINST - RESERVES

Het batig saldo aangegeven door de jaarlijkse resultatenrekening na aftrek der algemene onkosten, maatschappelijke lasten en noodzakelijke afschrijvingen, vormt de zuivere winst.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd voorbehouden tot de vorming van een wettelijk reservefonds. Deze afhouding zal niet meer worden vereist zo het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, doch moet steeds tot dit bedrag hernomen worden, indien om één of andere reden de reserves worden aangetast.

Het saldo van de winst zal verdeeld worden volgens de beslissing van de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s).

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van

Luik B - Vervolg

het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

XI. VERDELING VEREFFENINGSSALDO

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt het netto-actief verdeeld onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Indien aandelen zonder stemrecht werden uitgegeven, geven zij, in de mate dat hun aandeel in het kapitaal het wettelijk maximum niet overschrijdt, een voorrecht op uitkering van het na vereffening overblijvend saldo, waarvan het bedrag niet lager mag zijn dan dat uitgekeerd aan de houders van aandelen met stemrecht.

Indien op alle aandelen niet op gelijke verhoudingen is gestort, moeten de vereffenaars alvorens over te gaan tot in vorig lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten ten bate van de in hogere verhouding volgestorte effecten.

XII. COMMISSARIS

De oprichters hebben beslist geen commissaris te benoemen.

XIII. OVERNAME VERBINTENISSEN

De vennootschap heeft alle verbintenissen overgenomen aangegaan voor rekening en ten name van de

vennootschap in oprichting vanaf 01 juli 2012, onder de opschortende voorwaarde dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid bekomt zoals bepaald in artikel 2 van het Wetboek der Vennootschappen.

Voor zover handelingen werden gesteld na de ondertekening van de oprichtingsakte doch vóór de neerlegging van de oprichtingsakte, werden deze handelingen bekrachtigd onder de opschortende voorwaarde van het stellen van de betrokken handelingen en onder de opschortende voorwaarde dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid bekomt zoals bepaald in artikel 2 van het Wetboek van Vennootschappen.

XIV. VOLMACHT

De oprichter heeft als bijzondere gevolmachtigde aangesteld, met recht van indeplaatsstelling, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Accountantskantoor Peter Theys , met zetel te 2300 Turnhout, Oude Dijk 31, B.T.W. BE 0842.400.458 RPR Turnhout, aan wie de macht wordt verleend om alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen, met het oog op de inschrijving en latere wijzigingen van het ondernemingsnummer en B.T.W. en om alle nodige formaliteiten te vervullen bij de overige administraties. VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Christine Van Haeren, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de oprichtingsakte (vóór registratie) de dato twee juli tweeduizend twaalf.

- afzonderlijk en op papier neergelegd ter griffie : - verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in natura

- verslag van de oprichter met betrekking tot de

inbreng in natura

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

18/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 13.08.2015 15421-0348-012

Coordonnées
BILJARTEXPRESS

Adresse
PRINSENSTRAAT 48 2300 TURNHOUT

Code postal : 2300
Localité : TURNHOUT
Commune : TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande