BIBOT CONSULTING

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : BIBOT CONSULTING
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 841.147.970

Publication

07/08/2014
ÿþ HLI>"~l~c~+~ Mal Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I IMIUIL1111 111

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 9 JULI 2014

afdeq é ergen



Ondernemingsnr : 0841.147.970

Benaming

(voluit) : Bibot Consulting

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Dascottelei 94-96, 2100 Deurne, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Invereffeningstelling - sluiting vereffening

Het blijkt uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering d.d. 17 juli 2014, dat de

algemene vergadering van de vennoten van de vennootschap onder firma 'Bibot Consulting'', met

maatschappelijke zetel te 2100 Deurne, Dascottelei 94-96, BTW BE 0841.147.970, RPR Antwerpen, met unanimiteit van stemmen onder meer volgende beslissingen heeft genomen:

De algemene vergadering beslist om de V.O.F. Bibot Consulting te ontbinden en dus in vereffening te stellen, gezien geen activiteiten meer zullen worden ontplooid.

De vergadering stelt vast dat alle activa werden geliquideerd en dat er geen schulden aan derden meer zijn.

Gezien er geen schulden of vorderingen zijn ten opzichte van derden kan de vereffening onmiddellijk worden gesloten zonder dat een vereffenaar dient te worden benoemd.

De ontbinding stelt van rechtswege een einde aan het mandaat van de zaakvoerder in functie.

De vergadering beslist dan ook bij unanimiteit om de vereffening van V.O.F. Bibot Consulting onmiddellijk te sluiten, zonder dat een vereffenaar zal worden benoemd.

De vergadering stelt tevens vast dat de zaakvoerder, na de afsluiting van de vereffening, alle formaliteiten dient te vervullen in verband met de fiscale aangiften en de publicatie in het Belgisch Staatsblad, hij wordt uitdrukkelijk gemachtigd om de banktegoeden van de vennootschap in ontvangst te nemen voor rekening van de rechts- en natuurlijke personen-vennoten.

De vergadering verklaart dat de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende zeven jaar bewaard zullen worden op het adres Dascottelei 94-96, 2100 DEURNE.

De algemene vergadering verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid van indeplaatstelling aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Fiducial Tex & Legal Consulting", gevestigd te 2018 Antwerpen, Lamorinièrestraat 274, vertegenwoordigd door de heer Meissner Peter en/of mevrouw Van Meensel Krizia, individueel handelend, om namens en voor rekening van de vennootschap, deze akte te laten registreren bij een bevoegd registratiekantoor en naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten een uittreksel uit deze akte te publiceren in het Belgisch Staatsblad, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde,

Jean Bibot

Lasthebber

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(enj

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bf jiugeii bij lfet B'étgiseii Stgátsbiàe ="07r0g/ZQ14 = Annëxes dü Moniteur berge

30/11/2011
ÿþt Mal 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoude

aan het

BelgiscY Staatsbia









*11160187+

" ` -_-7.7,e :cd ter griffie vors de Rechtbank %ÿ.-.:onde, le Antwerpen, op

Griffie 1 V.F. 2011

Ondernerningsnr :

Benaming

(voluit) : Bibot Consulting C 8 4 á e 1 4 7. 9 7 0

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : Dascottelei 94 - 96, 2100 Deurne

Onderwerp akte : Oprichting

-De heer Bibot Jean, wonende te 2100 Deume, Dascottelei 94-96

en

-Mevrouw Dekoninck Jacqueline, wonende te 2100 Deurne, Dascottelei 94-96

verklaren op 17 november 2011 een vennootschap onder firma te hebben opgericht, waarvan de statuten

luiden als volgt

Artikel 1

Bij deze wordt tussen de ondergetekenden een vennootschap onder firma opgericht onder de benaming

"Bibot Consulting".

Artikel 2

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2100 Deurne, Dascottelei 94-96.

De zaakvoerder is gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België als in het

buitenland op te richten.

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel :

- Het verlenen van adviezen, diensten, bijstand en begeleiding inzake schadebeheer en expertise, evenals adviezen van technische, commerciële of administratieve aard en dit in de meest ruime zin; hieronder wordt onder meer begrepen: het begeleiden van, tussenkomen in en bemiddeling bij onderhandelingen en expertises inzake verzekeringszaken, onder meer naar aanleiding van schadegevallen; het opvolgen van toevertrouwde dossiers en het behartigen van de belangen van de verzekerde in het algemeen; het organiseren van allerlei expertises al dan niet naar aanleiding van een schadegeval; het opmaken van allerlei soorten verslaggeving in verband met schadebeheer en expertise; het coördineren van expertisevergaderingen; het afhandelen van allerlei administratieve formaliteiten in verband met schadebeheer, expertise en verzekeringszaken in het algemeen;

- De terbeschikkingstelling van management know-how, management begeleiding en -organisatie; commerciële begeleiding, publicitaire activiteiten en promotie; advies en uitvoering van projecten van informatievoorziening, gaande van business/informatieplanning in eerste fase over voorstudie en definitiestudie in tussenfase tot bouw en implementatie van managementsystemen; het begeleiden van organisatie ontwikkelingen en -veranderingen als gevolg van de invoering van nieuwe managementsystemen en/of informatievoorziening;

- Voeren van administratie voor derden;

- Het deelnemen aan het management van vennootschappen in de ruimste zin;

De vennootschap mag deze werkzaamheden verrichten voor eigen rekening en als tussenpersoon voor derden en in onderaanneming; zij mag zelf een beroep doen op onderaannemers.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen en verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland alle industriële, handels-, roerende, onroerende

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/11/2011- Annexes du Moniteur belge

1.

f

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/11/2011- Annexes du Moniteur belge

en financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks dienstig zijn om haar activiteiten uit te breiden.

Deze opsomming is niet beperkend.

Zij mag haar doel zowel rechtstreeks als door bemiddeling van derden verwezenlijken. De vennootschap kan door middel van inbreng, inschrijving, fusie of op gelijk welke andere manier belangen verwerven in elke onderneming, vereniging, bestaande of op te richten vennootschap, waarvan het doel gelijkaardig, analoog, aansluitend of gewoon nuttig is tot de verwezenlijking van het geheel of een deel van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag de functies van bestuurder of vereffenaar waarnemen in alle rechtspersonen. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investeringen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap mag zekerheden stellen voor alle rechtspersonen waarbij zij rechtstreeks of onrechtstreeks belangen heeft.

Artikel 4

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur De vennootschap wordt ontbonden na het verstrijken van 6 maanden na de opzegging door één van de vennoten aan de anderen gedaan per aangetekend schrijven.

Artikel 5

Jean Bibot en Dekoninck Jacqueline, beiden voornoemd, brengen elk in de vennootschap een som van

25,00 euro in, die geboekt werd op een maatschappelijke bankrekening (of: die gestort werd in de

maatschappelijke kas).

Bijgevolg wordt het maatschappelijk kapitaal gebracht op 50,00 euro.

Artikel 6

Voor iedere vennoot mag een rekening-courant geopend worden waarin alle sommen die ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn, gebracht worden. Zij zullen in gevolge beslissing van de vennoten recht geven op een intrest berekend tegen Euribor op 30/06 verhoogd met 3 %, betaalbaar om de zes maanden. Wanneer de behoeften van de vennootschap een storting op deze rekening-courant nodig maken, zal deze storting door iedere vennoot bij gelijke delen gedaan worden, tenzij er anders over beslist wordt. De terugtrekking van de gedeponeerde fondsen kan enkel in gemeen overleg gebeuren.

Artikel 7

Buiten de toestemming van alle medevennoten mogen de vennoten hun rechten in de vennootschap niet

overdragen, noch opdracht geven aan een derde om hen in de vennootschap te vertegenwoordigen.

Artikel 8.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een zaakvoerder die in naam van de

vennootschap alle handelingen mag stelten die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Wordt tot zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap: Jean Bibot, voornoemd. Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd. Deze bezoldiging zal jaarlijks door de vergadering der vennoten worden goedgekeurd.

De vennoten komen uitdrukkelijk overeen dat de vennootschap alle kosten zal dragen, zowel inzake gebruik, verbruik, onderhoud en financiering, evenals alle mogelijke andere werkingskosten verbonden aan de Volvo S60, diesel, met nummerplaat 1 BNW200.

Artikel 9

De vennoten zullen tijd en zorgen aan de maatschappelijke zaken besteden. Zolang de vennootschap duurt, zullen zij zich ter goeder trouw ten aanzien van de vennootschap gedragen en zich in die zin onthouden van elke rechtstreekse concurrentiële activiteit, tenzij in gemeen overleg met al de vennoten en mits schriftelijke toelating.

Artikel 10

Het boekjaar loopt van één januari tot éénendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar neemt aanvang op heden en wordt afgesloten op éénendertig december tweeduizend

en twaalf.

leder jaar op éénendertig december zullen een inventaris en een jaarrekening worden opgemaakt. De

stukken dienaangaande zullen voor goedkeuring getekend worden door iedere vennoot.

Artikel 11

De zuivere winst blijkt uit de balans na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen, waarover

de vennoten bij eenvoudige meerderheid kunnen beslissen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Zij wordt verdeeld als volgt:

50% aan Jean Bibot en 50% aan Jacqueline Dekoninck, beiden voornoemd.

De vennoten mogen bij eenvoudige meerderheid van stemmen beslissen een reserve- fonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens, bij eenvoudige meerderheid van stemmen, mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Artikel 12

Bij beslissing van de vennoten met twee/derde meerderheid kan aan iedere vennoot, bovenop zijn aandeel in de winst, een vergoeding worden toegekend die voor elkeen zal bepaald worden volgens de aard van zijn werkzaamheden in de vennootschap. Deze vergoedingen zullen als wedden of vertegenwoordigingskosten bij de algemene onkosten gerekend worden. De eenmaal toegekende vergoeding kan later niet meer gewijzigd worden door de vergadering van vennoten buiten de toestemming van de betrokken vennoot om.

Artikel 13

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden in dezelfde verhouding als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

De vennoot die geen inbreng deed in geld, zal zijn bijdrage in het verlies moeten betalen binnen drie maanden na de vaststelling van dit verlies, en dit op straffe interest te betalen na het verstrijken van deze termijn.

Artikel 14

Iedere vennoot heeft het recht de vergadering van vennoten bijeen te roepen. Daartoe moet hij al zijn

medevennoten uitnodigen per aangetekende brief die hij ten laatste acht dagen voor de vergadering in de

post afgegeven moet hebben.

Deze brief moet de dagorde vermelden.

De vergadering zal worden voorgezeten door de oudste van de aanwezige vennoten. Zij zal gehouden worden op de maatschappelijke zetel.

Iedere vennoot heeft recht op een stem, maar in geval van staking van stemmen, is die van de voorzitter beslissend.

Om geldig te beraadslagen en te besluiten, moet de meerderheid van de vennoten op de vergadering aanwezig zijn of geldig vertegenwoordigd zijn. Behoudens afwijkende bepalingen in huidige statuten, worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van de stemmen.

Wanneer op de eerste vergadering de meerderheid van de vennoten niet aanwezig is zal de tweede vergadering over dezelfde agenda regelmatig mogen beraadslagen en besluiten welk ook het aantal aanwezige vennoten is.

De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot; geen enkele vennoot mag echter drager zijn van meer dan één mandaat.

Artikel 15

De ontbinding van de vennootschap zal door elke vennoot aangevraagd kunnen worden, indien de verliezen 50% van het kapitaal belopen. In dat geval kunnen de andere vennoten de vereffening vermijden door het deel van het uittredende lid over te nemen, zoals bepaald in artikel 16 hierna.

Artikel 16

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot.

Zij blijft voortbestaan onder de overlevende vennoten.

De erfgenamen van de overledene zuilen het deel dat aan de overledene toekomt enkel in speciën kunnen opeisen.

Daarenboven zullen zij deel hebben in de winsten of de verliezen van het lopende jaar, vastgesteld overeenkomstig artikelen 11 en 12 na sluiting van de eerste balans na het overlijden. Hierbij wordt alleen rekening gehouden met de tijd gedurende welke da overledene nog deel uitmaakte van de vennootschap. De rekening zal betaalbaar en eisbaar zijn in vijf jaar per vijf gelijke delen, waarvan de eerste betaling zal plaatsvinden binnen de drie maanden volgend op het opmaken van de eerste balans na het overlijden.

Artikel 17

In geen geval, op geen enkel tijdstip en om geen enkele reden, zullen de erfgenamen van een vennoot de zegels mogen laten leggen, een inventaris laten opmaken of de werkzaamheden van de vennootschap mogen hinderen op welke wijze ook.

Voorbehouden . a'an het Belgisch Staatsblad

Artikel 18

Wanneer een vennoot wettelijk onbekwaam is of om welke redenen ook langdurig verhinderd is, kan de

algemene vergadering beslissen dat hij zal ophouden deel uit te maken van de vennootschap. Zij voorziet in

zijn vervanging voor de bijzondere functies die hem waren toevertrouwd.

De rechten van de aldus uitgesloten vennoot worden bepaald overeenkomstig artikel 16.

Artikel 19

In geval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening toevertrouwd worden aan vereffenaar(s)

aangesteld overeenkomstig artikelen 183 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De bevoegdheid van de vereffenaars wordt door deze voornoemde wetsbepalingen geregeld.

Bovendien zullen zij het maatschappelijk vermogen in andere vennootschappen mogen inbrengen, zonder

dat zij daartoe de instemming van de algemene vergadering hoeven te vragen.

Artikel 20

Bij de ontbinding van de vennootschap zal het maatschappelijk vermogen verdeeld worden onder de

vennoten volgens de verhoudingen bepaald in artikelen 11 en 12.

Het eventueel nettoverlies zal volgens dezelfde verhouding verdeeld worden onder de vennoten.

Artikel 21

Verbintenissen in naam van de vennootschap in oprichting.

De vennoten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan vanaf 1 oktober 2011. Deze overname zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, eventueel aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en dienen, eenmaal de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verworven, te worden bekrachtigd.

Opgemaakt te Antwerpen op 17 november 2011 in zoveel exemplaren als er partijen zijn met een onderscheiden belang.

Jean Bibot

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
BIBOT CONSULTING

Adresse
DASCOTTELEI 94-96 2100 DEURNE

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande