BENTIMMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BENTIMMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 538.622.489

Publication

25/09/2013
ÿþ&"`

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rerhdbank van Koophandel le Antwerpen, op

Griffie 16 SEP, 2D13

1111

13 45889

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : OS1% " ~,-~ ' ~~~

Benaming (voluit) : Bentimmo

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Beigiëlei 148

2018 Antwerpen

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Carlos De Baecker te Antwerpen op 10 september 20I3 dat een vennootschap werd opgericht door a) De heer BENEDIKT Yoel, geboren te Tel-Aviv - Yafo (Israël) op 1; augustus 1980, van Israëlische nationaliteit, wonende te 2018 Antwerpen, Belgiëlei 148 en b) Mevrouw; GOTTESFELD Bella, van Engelse nationaliteit, geboren te Antwerpen op 5 januari 1979, wonende te 2018` Antwerpen, Belgiëlei 148, met de volgende standregelen:

a) Naam

;; De naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid luidt: Bentimmo.

:1 b) Zetel

PI De zetel is gevestigd te 2018 Antwerpen, Belgiëlei 148,

c) Doel

Adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar niet uitsluitend het; verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, hete verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van bijvoorbeeld planning,; ;= organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en de baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het; verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen.

Managementactiviteiten in het algemeen waaronder onder meer het tussenkomen in het dagelijks bestuur en? het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder en ,3 beheerder met inbegrip van deze van vereffenaar.

Studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake financiële, handels-, bedrijfseconomische of sociale, aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en; publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen.

Het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van; .; secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van; management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven; van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande; ;; bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating; g en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

;, De uitbouw van een roerend patrimonium, het beleggen of weder beleggen van alle beschikbare middelen; onder welke vorm ook, onder andere door het participeren door middel van fusie, inschrijving, deelname of verkrijging van aandelen in alle bestaande of nog op te richten Belgische of buitenlandse vennootschappen, het? aankopen van obligaties of kasbons, en dergelijke, en het beheer van deze roerende waarden.

k Het beheer van een onroerend patrimonium zowel in volle eigendom, vruchtgebruik als blote eigendom als; ?, onder de vorm van alle andere onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten.; ;i Onder beheer wordt verstaan: de aankoop, (onder)verhuring, uitrusting, verbouwing, gratis ter beschikking; stelling en vervreemding, als ook het verschaffen van voordelen aan haar zaakvoerders of vennoten om de: werking van de vennootschap te bevorderen.

Bemiddelaar met het oog op de verkoop , aankoop, ruil, verhuring of afstand van onroerende goederen,, onroerende rechten of handelsfondsen. Dit met uitzondering van de activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn; aan erkende immobiliënmakelaars.

Het verkrijgen van onroerende goederen onder meer door aankoop of ruil met het oog op de wederverkoop.

;; Het uitbaten van een algemeen bedrijf in immobiliën en onder meer het verwerven, vervreemden, beheren,: uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, het doen bouwen of doen verbouwen, promotie,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



van en makelen in onroerende goederen evenals alle welkdanige onroerende transacties en verrichtingen in de

meest brede zin, met inbegrip van onroerende leasing.

De vennootschap mag als algemene onderneming de bedrijvigheden coördineren die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van bouwvoltoolingswerken door onderaannemers.

Projectontwikkeling voor de bouw in de meest uitgebreide betekenis van het woord.

De deelname onder welke vorm ook aan de oprichting, uitbreiding en omvorming van ondernemingen en vennootschappen allerhande, alsmede het verwerven in allerhande ondernemingen van aandelen of rechten in de meest ruime zin onder meer bij wijze van inbreng, onderschrijving, aankoop of op welke wijze ook, kortom het nemen van participaties onder eender welke vorm in aile bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen.

Managementactiviteiten in het algemeen waaronder onder meer het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten als bestuurder en beheerder, met inbegrip van deze van vereffenaar.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stelten en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft. Dit alles in de meest ruime zin,

De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag overgaan tot het verstrekken van waarborgen of aval, hypotheek of pand, met inbegrip van de handelszaak, voor eigen rekening of voor rekening van derden.

De vennootschap kan tot verwezenlijking van dit doel alle noodzakelijke en nuttige verrichtingen of maatregelen nemen, gelijkaardige of aanverwante ondernemingen, alsmede niet aanverwante ondernemingen verwerven, in dergelijke ondernemingen deelnemen, aan tijdelijke of niet in de tijd begrensde verenigingen, licenties en andere gelijkaardige rechten in binnen- en buitenland toestaan.

De vennootschap kan alle financiële, industriële, handels-, roerende en onroerende verrichtingen stellen, die rechtstreeks en onrechtstreeks met haar doel verband houden.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen en verenigingen uitoefenen.

d) Kapitaal

Het kapitaal bedraagt: honderdduizend euro (100.000,00 ¬ ) gesplitst in duizend achthonderd zestig (1.860)

aandelen, zonder vermelding van nominale waarde_

Voornoemde comparanten hebben als volgt ingetekend op het maatschappelijk kapitaal:

De heer Yoel Benedikt, voornoemd, voor negenhonderd dertig (930) aandelen.

Mevrouw Beila Gottesfeld, voornoemd, voor negenhonderd dertig (930) aandelen.

De comparanten hebben op elk ingetekend aandeel de som gestort van drieënvijftig euro zesenzeventig cent (¬

53,76).

Het totaal bedrag van de stortingen in speciën, hetzij honderdduizend euro (¬ 100.000,00) bedraagt minimum

een derde van het kapitaal en staat geboekt op een speciale rekening nummer 645-1052810-07 ten name van

de vennootschap ira oprichting, bij de naamloze vennootschap BANK J. VAN BREDA & C°.

e) Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerders worden door de algemene vergadering benoemd. De uittredende zaakvoerders zijn herkiesbaar.

De zaakvoerders (indien er meerdere zijn) vergaderen op bijeenroeping van de voorzitter zo vaak het belang van de vennootschap dit vergt. Deze vergadering moet samengeroepen worden op aanvraag van twee zaakvoerders. De vergadering wordt gehouden op de vennootschappelijke zetel of op de plaats die in de bijeenroepingen wordt aangeduid.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Tot niet-statutaire zaakvoerder werd benoemd: de heer Voel Benedikt, voornoemd.

De zaakvoerder mag een of meer directeurs aanstellen, Hij mag het dagelijks bestuur en de vertegenwoordiging, wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan een of meer personen die individueel, gezamenlijk, dan wel als college moeten optreden. De zaakvoerder kan nog bijzondere machten toekennen aan lasthebbers, Hij bepaalt de wedde of vergoedingen van die lasthebbers.

De vennootschap wordt bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of als verweerder, verbonden door één enkele zaakvoerder alleenhandelend bevoegd, zelfs indien er meerdere zijn, tenzij de algemene vergadering hen dienaangaande beperkingen heeft opgelegd.

In de gevallen waarin de wet dit voorschrijft zullen één of meerdere commissarissen worden benoemd, Zolang dit niet noodzakelijk is, wordt het toezicht van de vennootschap toevertrouwd aan de vennoten. Indien er één of meerdere commissarissen worden aangesteld zullen zij worden benoemd voor ten hoogste drie jaar. De uittredende commissarissen zullen herkiesbaar zijn.

f) Algemene Vergaderinq

Elk jaar wordt er een algemene vergadering gehouden, op de vennootschappelijke zetel of op een andere in de

bijeenroepingen aangeduide plaats. Deze jaarvergadering vindt plaats op de laatste maandag van de maand

juni van elk jaar te veertien uur.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

g) Boeklaar

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december. Elk jaar, op 31 december worden de inventaris en

de jaarrekening opgesteld overeenkomstig de wet.

Op de laatste hiz, van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte ter griffie van' de bevoegde rechtbank van koophandel tot 31 december 2014.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in juni 2015.

h) Reserve

Op de nettowinst wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds het tiende van het vennootschappelijk kapitaal bereikt heeft. Het saldo wordt aangewend in overeenstemming met de besluiten van de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s) en in de mate dat de wet het toelaat.

1) Vereffening

De vennootschap kan op elk ogenblik ontbonden worden, door beslissing van de algemene vergadering in de vorm zoals voorzien voor wijzigingen aan de statuten.

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering een of meer vereffenaars aanstellen, hun bevoegdheid en hun vergoeding vaststellen. Na gelijkstelling van de aflossingen op deelbewijzen wordt het batig saldo van de vereffening onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun bezit aan aandelen.

j) Volmacht

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `Konsilanto' met zetel te 2640 Mortsel, Mechelsesteenweg 131135 bus 1, met bevoegdheid te delegeren, teneinde de formaliteiten te vervullen tot de inschrijving van de vennootschap in het ondernemingsloket ter griffie van de rechtbank van koophandel en de inschrijving van de vennootschap als belastingplichtige bij de administratie van de belasting over de toegevoegde waarde, daartoe alle verklaringen af te leggen, alle documenten en stukken te ondertekenen en verder al het nodige te doen op vertoon van een gewone kopij van onderhavige akte.

DE NOTARIS, Carlos De Baecker

Tegelijkertijd neergelegd

Uitgifte van akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aas Iet

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persofo)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/01/2015
ÿþ mod 11.1



Mal In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



IVa :.271 ~t~ Çnaná~dë~

20 MI MO

ifl i

<15016 6



afdeling ret}Nd



Ondernemingsnr: 0538.622.489

Benaming (voluit) : Bentimmo

(verkort) :

Rechtsvoren : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Belgiëlei 148

2018 Antwerpen

Onderwerp akte :BVBA: zetelwijziging

Het blijkt uit de buitengewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap de dato 12` januari 2015 van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BENTIMMO, met zetel te 2018, Antwerpen, Belgiëlei 148, dat de volgende beslissing werd genomen:

1.Verpiaatsing van de maatschappelijke zetel van 2018 Antwerpen, Belgiëlei 148 naar 2018 Antwerpen, lsabellalei 62-64 bus 2.

BENEDIKT Yoel

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.06.2015, NGL 27.07.2015 15370-0574-017
26/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.06.2016, NGL 20.07.2016 16336-0256-017

Coordonnées
BENTIMMO

Adresse
ISABELLALEI 62-64, BUS 2 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande