BATOUN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BATOUN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.701.410

Publication

08/08/2012
ÿþMod Word t1.t

Iln de bijlagen bid het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ii 11111 III 111111)1 II 11111 IMI liii 1111

*iai3soso~

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : BATOUN

(verkort) :

1Vesrgelegd fer vem de Rechtbank van Koophandel ;'e Antwerpen, op

Griffie 3 fl JULI 2012

0847.701.410

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouder

aan het

Belgisch Steatsblai

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Verbindingstraat 130 te 2070 Zwijndrecht - Burcht

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING-INBRENG

Het blijkt uit een akte verledén voor geassocieerd Notaris Jan Janssens te Stabroek op vijfentwintig juli tweeduizend en twaalf dat door :

1° De heer HABIP Bahich, geboren te Zakho (Irak) op vijftien januari negentienhonderd tweeëntachtig (rijksregister nummer 82.01.15-475.28), wonende te 2070 Zwijn-drecht-Burcht Verbindingstraat 130;

2° Mejuffrouw LETIEXHE Josiane Rose Clothilde, geboren te Beni (Zaïre) op zes november negentienhonderd vijfentachtig (rijksregister nummer 85.11.06-358.63), wonende te 2070 Zwijndrecht Verbindingstraat 130.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "BATOUN" met zetel te Zwijndrecht met ais eerste adres Verbindingstraat 130 te 2070 Zwijndrecht-Burcht.

De vennootschap heeft tot doel, en dit zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, en dit in zoverre de hierna gemelde activiteiten niet onderworpen zijn aan wettelijke bepalingen of reglementeringen: de uitbating, het beheer en de inrichting van drankgelegenheden, verbruikssalons, cafés, snackbars, pizzerias, tavernes, clubs, bars, tearccms, restaurants, hotels, traiteurdiensten, alsook het inrichten van banketten, feestelijkheden en de verhuring van feestzalen, de bereiding en de handel, import en export van alle mogelijke koude en warme gerechten, dranken, gebak en confiserie, vlees- en viswaren, ijs en rookwaren en'alle aanverwante artikelen.

De vennootschap heeft eveneens tot doel in België en in het buitenland:

 aankoop en verkoop, invoer, uitvoer, verdeling en levering van alle voertuigen, motoren en wisselstukken die nuttig zijn voor het gebruik van voertuigen, alsook alle producten van de machine-, metaal- of houtindustrie die ermee verband houden;

- klein- of groothandel van motorvoertuigen, met inbegrip van tweedehandse voertuigen, wissel- en hulpstukken van motorvoertuigen, brandstoffen en smeermiddelen, industriële oliën en vetproducten;

- uitbating van herstellingswerkplaatsen voor motorvoertuigen en koetswerk; pechverhelpingsdiensten; verhuring van motorvoertuigen;

 alle industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of gelijkaardige of verwante doelstellingen nastreven;

 optreden als handelstussenpersoon.

Tevens heeft de vennootschap in België en in het buitenland als doel:,

 de studie en de uitvoering van alle mogelijke particuliere en openbare bouwwerken, als algemene aannemer of in onderaanneming, het ontwerp en de bouw van alle mogelijke gebouwen en bouwsels, de studie en de uitvoering van binnen- en buitendecoraties;

 alle mogelijke verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het onderhoud, de renovatie, het herstel, de verfraaiing, de vernieuwing en de modernisering van alle soorten kunstwerken en onroerende goederen en, algemeen genomen, aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met openbare en particuliere bouwwerken;

 het verstrekken van advies en bijstand, zowel technisch als administratief en commercieel, aan alle vennootschappen en ondernemingen voor alle mogelijke aangelegenheden met betrekking tot de sector van de onroerende goederen;

 het verwerven van alle mogelijke terreinen, het bouwen van openbare en particuliere gebouwen, de aankoop, de verkoop, de verhuur, de verdeling en de verkaveling van alle mogelijke onroerende goederen;

 al de werkzaamheden met betrekking tot de verdeling van water, gas, elektriciteit, enzovoort; - de vaststelling en exploitatie van alle mogelijke transportmiddelen, havens, kanalen, wegen, enzovoort

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

 de aankoop, de verkoop, de huur, de invoer en de uitvoer van alle mogelijke materialen, goederen, toestellen en materieel, noodzakelijk voor de bouw, het onderhoud, het herstel en de vernieuwing van kunstwerken en gebouwen;

 de voorbereiding, de opstelling en het afsluiten, zowel ais mandataris ais voor eigen rekening, van alle mogelijke overeenkomsten voor openbare of particuliere werken of voor leveringen en het uitvoeren van alle verrichtingen die daarmee verband houden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap be-idraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), Het is verdeeld in honderd achtenzestig (186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Deze aandelen zijn volstort door geldelijke inbreng ten belope van minstens één derde of zesduizend tweehonderd euro. Dit bedrag werd gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 363-1076261-86 ten name van de vennootschap in oprichting geopend bij de naamloze vennootschap "ING België" agentschap Zwijndrecht, hetgeen door mij Notaris wordt bevestigd.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Iedere zaakvoerder beschikt individueel over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste woensdag van de maand juni om twintig uur; in-sdien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de verga-+dering de eerst-ivol-'gende werkdag gehouden. De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arron-'dissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping.

Zijn er meerdere eigenaars van een aandeel of behoort de blote eigendom en het vruchtgebruik van een aandeel toe aan meerdere personen dan worden de eraan verbonden lidmaatschapsrechten geschorst tot een enkel persoon is aange-+wezen die deze rechten jegens de vennootschap uitoefent,

Zolang de opgevraagde opeisbare stortingen op een aan-deel niet zijn gedaan, blijft de uitoefening van de daaraan verbonden rechten geschorst.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar zal eindigen op éénendertig december tweeduizend dertien en neemt een aanvang op de datum dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend veertien.

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle las-ten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de ven-'nootschap uit. Na de voorgeschreven voorafneming ten bate van de wettelijke reserve, wordt het saldo ais dividend verdeeld onder de vennoten naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen, tenzij de algemene vergadering anders besluit op voorstel van de zaakvoerder.

Na betaling van de schulden of consignatie van de no-dige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden. Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door opvraging van bijkomende stortingen op de aandelen waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte aandelen.

Wordt tot zaakvoerder be-inoemd de heer HABIP Bahich voornoemd.

Deze opdracht geldt voor onbe-ipaatde duur zonder evenwel statutair te zijn en neemt aanvang op heden. De functie is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Krachtens artikel negen der statuten is aan hem volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

Wordt als bijzondere lasthebber aangesteld de heer Tabrizi Sohrab te 2610 Antwerpen-Wilrijk Gemzenstraat 28, met recht van indeplaatsstelling, aan wie de macht wordt verleend, om de nodige verrichtingen te doen bij de erkende Ondememingsloketten, de Kruispuntbank en de B.T.W.-administratie, met betrekking tot deze akte en alle latere akten,

Er wordt geen commissaris benoemd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede nedergelegd ; expeditie der oprichtingsakte,

Notaris Jan Janssens

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

t Votar-s bEhouden aard het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

12/03/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
BATOUN

Adresse
VERBINGSTRAAT 130 2070 BURCHT

Code postal : 2070
Localité : Burcht
Commune : ZWIJNDRECHT
Province : Anvers
Région : Région flamande