BANDENCENTRALE DE RING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BANDENCENTRALE DE RING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 432.277.827

Publication

23/10/2012
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank vars Kagptl ide t Mtwerpen

op 12OVT7012

Ue ürrtter

Griffie

IIIII III O IIII III I u

*12174601*

1 bei ai BE Sta

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr :13E0432.277.827

Benaming (voluit) ; BANDENCENTRALE DE RING

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

? Zetel : Brechtsebaan 905

2900 Schoten

11 Onderwerp akte :FUSIEBESLUIT BIJ GERUISLOZE FUSIE

;1 1

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Filip Michoel te Hoogstraten op zevenentwintig september; ;; tweeduizend en twaalf, geregistreerd te Turnhout Registratie, op negen oktober daarna, deel 691, blad 32, vak: 4, Ontvangen vijfentwintig euro, voor de E.a. inspecteur wn, getekend, J. VAN DEN BROECK, dat: i, Werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid BANDENCENTRALE DE RING, met maatschappelijke zetel te 2900 Schoten, Brechtsebaan; 905, ondememingsnummer 0432.277.827 rechtspersonenregister Antwerpen.

Volgende beslissingen werden onder meer genomen:

1/ Kennisname en bespreking van de fusievoorstellen opgesteld op 6 juli 2012 door de raad van bestuur van de; i; naamloze vennootschap IMMOKIDO en de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid BANDENCENTRALE DE RING, in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen; deze;. fusievoorstellen werden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen op 16 juli;; 2012, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 25 Juli 2012 onder nummers 12130986 en 12130987.

2/ Goedkeuring met unanimiteit van de fusievoorstellen zoals deze werden opgemaakt op 6 juli 2012 door de raad van bestuur van de naamloze vennootschappen IMMOKIDO en de zaakvoerders van;, BANDENCENTRALE DE RING, en die werden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen en bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad zoals hiervoor vermeld.

Iedere vergadering betuigt bijgevolg haar instemming met de verrichting waarbij de naamloze vennootschap 1MMOKIDO, bij wijze van fusie de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BANDENCENTRALE i; DE RING overneemt overeenkomstig artikel 676, 1° Wetboek vennootschappen.

?; 1. Verrichting

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap, en wordt de over te nemen vennootschap ontbonden zonder vereffening.

ii 2. Boekhoudkundige datum ii Aile verrichtingen van de over te nemen vennootschap worden vanaf 1 juli 2012 geacht boekhoudkundig;, l; verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

3. Bevoorrechte aandelen of effecten is

;t Er zijn in de over te nemen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten ;i werden toegekend.

4. Bijzondere voordelen bestuursorganen

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de fuserende;;

1

vennootschappen.

5. Eigendomsovergang  onder algemene voorwaarden van de overgang Iedere vergadering keurt de eigendomsovergang van het vermogen van de over te nemen vennootschap goed.;; De overgang van het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap naar de overnemende;! vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of he voorstel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken en logo's van de over te nemen;; ii vennootschap te gebruiken, haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom;:

i! alle immateriële bestanddelen eigen aan en verbonden met dle algemeenheid. "

De vermogensovergang, die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel, omvat ook alle lopendei overeenkomsten, inclusief deze gesloten met de werknemers, die de over te nemen vennootschap heeft;;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

rr mod 11.1

voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

~.- Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen' werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de ovememende vennootschap met alle rechten en verplichtingen die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van de inbreng om deze overgang tegenwerpelijk te maken, uitgenomen de bijzondere voorschriften opgelegd in verband met de tegenwerpelijkheid van de eigendomsovergang van de onroerende goederen toebehorende aan de over te nemen vennootschap.

Het archief van de over te nemen vennootschap omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap bewaard. De schuldvorderingen in voordeel van de over te nemen vennootschap en deze bestaande ten laste van de over te nemen vennootschap, ongeacht of ze door hypotheek en andere zekerheden en voorrechten zijn gewaarborgd gaan-over op de overnemende vennootschap, die er het voordeel van geniet, respectievelijk instaat voor de vereffening ervan.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de over te nemen vennootschap opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van de over te nemen vennootschap tot waarborg van jegens haar aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden.

Door onderhavige fusie wordt nagemeld onroerend goed toebehorende aan BANDENCENTRALE DE RING, eigendom van IMMOKIDO:

BESCHRIJVING ONROEREND GOED

ONDER LIER derde afdeling

Een garage-werkplaats op en met grond, gestaan en gelegen te 2500 Lier, Hoogveldweg 133, gekadastreerd volgens titel en volgens kadastrale legger van 5 juli 2012 onder sectie D nummer 721E met een oppervlakte volgens meting van 40 aren 19 centiaren.

HERKOMST VAN EIGENDOM

Voorschreven goed hoort aan de naamloze vennootschap BANDENCENTRALE DE RING toe om het te hebben verkregen naar aanleiding van haar oprichting door inbreng vanwege 1. de heer ROSIERS Lucien Denis Joseph, 2. mevrouw VAN GESTEL Liliane Maria Ludovica, 3. de heer DE CUYPTER Alfons Frans en 4. mevrouw VERELST Marleen Maria Jozef bij akte verleden voor notaris Maxime Coupe te Heist-op-den-berg op 26 oktober 1987, overgeschreven op het hypotheekkantoor te Mechelen op 30 oktober 1987, boek 10.397 nummer 15.

6. Boekhoudkundige verwerking

Iedere vergadering verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat de overgegane actief en passiefbestanddelen van de over te nemen vennootschap, overeenkomstig het boekhoudrechtelijk continuïteitsbeginsel (zoals vastgelegd door het KB van 30 Januari 2001), geboekt zullen worden In de overnemende vennootschap.

3/ Het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap, met name BANDENCENTRALE DE RING voornoemd, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, is overgegaan op de ovememende vennootschap, met name IMMOKIDO voornoemd, die reeds houdster is van alle aandelen van de over te nemen vennootschap.

4/ Machtiging aan de raad van bestuur van de ovememende vennootschap om alle voorgaande beslissingen uit te voeren.

5/ Bijzondere volmacht wordt verleend aan BDO Juridische adviseurs, gevestigd te 1935 Zaventem, Da Vincilaan 9, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alles te doen wat noodzakelijk en nuttig is teneinde de vennootschap in regel te stellen met alle nodige formaliteiten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

DE NOTARIS

Jan MICHOEL

Tegelijk hiermede neergelegd afschrift van de akte, alsmede onderhandse volmachten.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/07/2012
ÿþ Mod Ward 11.1

~~,sr vÿ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

.tniotJAt



be a lae Sta IVWIN IIN II V Y INYV II IIIV griffie van de Recitfibad

*iaisoses* Van Antwerpen, op

Griffie ej( /a12

Ondernemingsnr: 0432277827

Benaming

(voluit) : Bandencentrale De Ring

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Brechtsebaan 905 - 2900 Schoten

(volledig adres)

Onderwerp akte : Uittreksel voorstel van een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting in de zin van artikel 676 van het Wetboek van Vennootschappen tussen enerzijds, de overnemende vennootschap, Immokido NV, en anderzijds, de over te nemen vennootschap, Bandencentrale De Ring BVBA

[Uittreksel fusievoorstel dd. 6 juli 2012]

N Identificatie van de te fuseren vennootschappen

De aan de voorgestelde vereenvoudigde fusie deelnemende vennootschappen zijn:

1 De naamloze vennootschap IMMOKIDO, met maatschappelijke zetel te 2900 Schoten, Brechtsebaan 905.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het nummer 0435.119.927.

Deze vennootschap heeft overeenkomstig artikel 3 van haar statuten de volgende doelomschrijving:

«De vennootschap heeft tot doel:

Het kopen, verkopen, huren, verhuren, gebruiksklaarmaken en beheren van alle onroerende goederen, alsook de studie, de coördinatie en realisatie in dat verband, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden.

De vennootschap zal haar doel mogen verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland.

De vennootschap kan alle handels-, financiële, industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen die de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks in de hand werken.

Zij kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opstorping, samenwerking, financiële tussenkomt of afspraak deelnemen in alle andere Belgische of buitenlandse vennootschappen instellingen of ondernemingen, wier maatschappelijk doel gelijk is, verwant, verknocht of analoog aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die, op welke wijze ook, kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.))

Zij wordt hierna 'Immokido', of 'de Overnemende Vennootschap' genoemde

2 De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BANDENCENTRALE DE RING, met maatschappelijke zetel te 2900 Schoten, Brechtsebaan 905.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het nummer 0432.277.827.

Deze vennootschap heeft overeenkomstig artikel 4 van haar statuten de volgende doelomschrijving:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-.t

bbÉouden aan hete, Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

x

«De vennootschap heeft tot doel:

Handel in banden en auto-onderdelen, handel in auto's, bromfietsen en rijwielen, koetswerkherstellingen, car-wash, import en export van zelfde goederen, handel in brandstoffen en smeerproducten; immobiliën in alle vormen; handel in bouwmaterialen; handel in geschenkartikelen, sierplanten, vrijetijdskleding, cafeteria.

Daartoe mag de vennootschap, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle roerende en onroerende, commerciële of financiële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking van dit doel kunnen bevorderen.

De vennootschap zal derhalve bevoegd zijn aile handelingen te stellen die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen bevorderlijk zijn.

De vennootschap mag deelnemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel.»

Zij wordt hierna `BANDENCENTRALE DE RING', of 'de Overgenomen Vennootschap' of 'de Over te Nemen Vennootschap' genoemd.

De naamloze vennootschap Immokido zal, in haar hoedanigheid van Overnemende Vennootschap, het gehele vermogen verkrijgen van de Overgenomen Vennootschap, hetzij BANDENCENTRALE DE RING.

BI Datum vanaf welke de handelingen van de Over te Nemen Vennootschap boekhoudkundig en wat betreft de directe belastingen geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Ovememende Vennootschap

Alle verrichtingen gesteld door de Over te Nemen Vennootschap zullen met ingang van 1 juli 2012 boekhoudkundig en vanuit het oogpunt van directe belastingen geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

Cf Rechten die de Overnemende Vennootschap toekent aan de vennoten van de Over te Nemen Vennootschap, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Er zijn in de Over te Nemen Vennootschap geen vennoten die bijzondere rechten hebben en evenmin houders van andere effecten dan aandelen, zodat uit dien hoofde geen rechten toegekend of maatregelen voorgesteld dienen te worden.

D/ ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen

Aan de leden van het bestuursorgaan van de Ovememende Vennootschap en de Over te Nemen Vennootschap wordt geen bijzonder voordeel toegekend,

Voor eensluidend ulttreksel

Pierre Donckers

zaakvoerder

05/04/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 20.02.2012, NGL 30.03.2012 12078-0360-015
19/03/2012
ÿþ Mod woN 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



t

t tutu III I lit Ii It I I II I tuit uit I tilt

" iaose~s~~

lit

r

NEERGELEGD

0 7 -03- 2012

GRIFFri P.ECE-i t`~~~K van

«.Nev.iu~..L3ebig:eNELEN

Ondernemingsnr : 0432277827

Benaming

(vota) : Bandencentrale De Ring

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hoogveldweg 133 - 2500 Lier

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag - benoeming zaakvoerder! verplaatsing maatschappelijke zetel Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 1 maart 2012 blijkt :

- het ontslag van de heer Geert Dieltjens en de heer Alfons De Cuyper ais zaakvoerder

- de benoeming als zaakvoerder voor onbepaalde duur van de heer Pierre Donckers wonende te 2930

Brasschaat, Hemelakkers 14 en de heer Jozef Donckers wonende te 2930 Brasschaat, Essensteenweg 105.

Uit het verslag van de zaakvoerders van zelfde datum blijkt dat het adres van de maatschappelijke zetel met ingang vanaf 1 maart 2012 wordt verplaatst naar :

Brechtsebaan 905

2900 Schoten

Bijzondere volmacht met macht van indeplaatsstelling wordt verleend aan BDO Juridische Adviseurs, burgerlijke CVBA te 1935 Zaventem, Da Vincilaan 9 Box E.6 teneinde alle formaliteiten te vervullen bij de ondernemingsloketten en de KBO en bij de Administratie van de B.T.W., zowel wat betreft onderhavige akte als wat betreft alle voorgaande en latere wijzigingen.

Voor eensluidend verklaard afschrift.

Pierre Donckers Jozef Donckers

zaakvoerder zaakvoerder

Annexes dü Moniteur beTgë

Bf jiageli'bil-geï Mlgisctï Sïáâtslildd`=-19rU3/2D1Zy

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 11.04.2011, NGL 12.05.2011 11111-0178-015
20/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 12.04.2010, NGL 17.05.2010 10119-0261-015
26/05/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 14.04.2009, NGL 14.05.2009 09149-0043-015
26/05/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 14.04.2008, NGL 21.05.2008 08151-0061-015
25/05/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 10.04.2007, NGL 16.05.2007 07145-0395-016
30/04/2004 : ME063554
16/05/2003 : ME063554
01/01/1997 : ME63554
18/02/1995 : ME63554
01/01/1992 : ME63554
01/01/1989 : ME63554

Coordonnées
BANDENCENTRALE DE RING

Adresse
BRECHTSEBAAN 905 2900 SCHOTEN

Code postal : 2900
Localité : SCHOTEN
Commune : SCHOTEN
Province : Anvers
Région : Région flamande