AT DAYLIGHT

Association sans but lucratif


Dénomination : AT DAYLIGHT
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 838.914.891

Publication

04/10/2013
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1 151321*

I~

beh+ aai Bel $taa

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 2 5, 09. 2013

Ondernemingsnr : 0838.914.891

Benaming

(voluit) : At Daylight

(verkort) :

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Meershoek 3, 2160 Wommelgem

Onderwerp akte : Ontbinding -Vereffening

At Daylight vzw, Ontbinding - sluiting - vereffening

Op de bijzondere algemene vergadering van 1.3.2013 werd met eenparigheid van stemmen beslist de vereniging vanaf 1.3.2013 te ontbinden.

Er zijn activa noch passiva.

Er zijn geen schulden in de vzw.

Tot vereffenaar wordt benoemd, Delanghe Nickolas, Schoytestraat 76 te 2000 Antwerpen Kwijting wordt verleend voor het mandaat van alle bestuurders.

Alle formaliteiten van de vereffening vervuld zijnde, wordt de vereffenaar ontlast van zijn taken en wordt de vereffening afgesloten.

De boekhouding en alle andere bescheiden zal gedurende vijf jaar bewaard worden bij Delanghe Nickolas, Schoytestraat 76 te 2000 Antwerpen.

Delanghe Nickolas vereffenaar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

12/09/2011
ÿþMOD 2.2

u: (6. j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Vooi 11111 VII I II 1111111 i

behoul *11137906+

aan h

Belgio

Staatst

il



Ondernemingsnr : 838 . 9 1 4 . $ 9 `1

Benaming

(voluit) : AT DAYLIGHT

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk Zetel : Meershoek 3, 2160 Wommelgem Onderwerp akte : Oprichting

De volgende personen genaamd ;

De Backer Julie, Eduard Arsenstraat 78, 2640 Mortsel

Delanghe Koenraad, Meershoek 3, 2160 Wommelgem

Delanghe Nickolas, Meershoek 3, 2160 Wommelgem

zijn op 18 juli 2011 overeengekomen onder elkaar en met allen die later zullen toetreden, een vereniging zonder winstoogmerk op te richten overeenkomstig de wet van 27 juni 1921, zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 en de wet van 16 januari 2003.

Hoofdstuk I. Stichting, benaming, zetel, doel, duur

Art. 1. Op 18 juli 2011 werd een vzw opgericht. De vereniging wordt genoemd " At Daylight " en is opgericht voor onbepaalde duur. Alle geschriften uitgaande van de vereniging moeten deze naam dragen, evenals de vermelding 'vereniging zonder winstoogmerk" (of afgekort VZW) en het adres van de maatschappelijke zetel van de vereniging.

Art. 2. De maatschappelijke zetel van de vereniging is gevestigd te Meershoek 3, 2160 Wommelgem, gelegen in het gerechtelijke arrondissement Antwerpen. De zetel kan binnen het gerechtelijke arrondissement gewijzigd worden bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur.

Art. 3. De vereniging heeft tot doel :

-jeugd en volwassenen en inwoners van de gemeente Wommelgem en omstreken op regelmatige tijdstippen samen te brengen om zo tot een betere verstandhouding te komen.

-de coördinatie te verzorgen voor het organiseren van vrije tijds  en/of culturele evenementen, evenals het organiseren van evenementen op eigen initiatief.

-op de ruimst mogelijke wijze bij te dragen tot de bevordering van de ontwikkeling in het algemeen en het samenhorigheid in het bijzonder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

RECHTBANK

KOOPHANDEL

3 1 AUG. 2011

ANTWERPEN

Grume

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Mofl 2.2

-het huren en verhuren van allerlei materiaal en uitrusting in het kader van het doel

-het behartigen van alle mogelijke belangen van de leden van de vereniging

Deze opsomming is louter opsommend en geenszins beperkend.

Daarnaast kan de VZW alle activiteiten ontplooien die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van deze doelstellingen, met inbegrip van bijkomstige commerciële en winstgevende activiteiten binnen de grenzen van wat wettelijk is toegelaten en waarvan de opbrengsten volledig zullen worden bestemd voor de verwezenlijking van de niet-winstgevende doelstellingen.

Hoofdstuk Il. Leden

Art. 4. De vereniging bestaat uit effectieve (of werkende) leden en toegetreden (of niet-werkende) leden. Enkel de effectieve leden maken deel uit van de algemene vergadering. Het aantal leden is onbeperkt, maar moet ten minste drie effectieve en toegetreden leden bedragen. De effectieve leden zijn de ondergetekende stichters en de leden aanvaard krachtens artikel 5.

Art. 5. Om lid te worden van de vereniging moet men de statuten van de vereniging onderschrijven en aanvaard worden door de raad van bestuur, bij volstrekte meerderheid van stemmen. De raad van bestuur beslist autonoom over elk verzoek tot opneming, zonder beroep op rechtvaardiging van hun beslissing. Toegetreden leden hebben geen stemrecht in de algemene vergadering. De personen die als effectieve leden wensen bij de vereniging aan te sluiten, dienen kennis te nemen van de statuten en verbinden er zich toe deze na te leven. Zij genieten van alle voordelen verstrekt door de vereniging.

Wie effectief lid Wenst te zijn, dient zijn kandidatuur schriftelijk en gemotiveerd in te dienen bij de voorzitter van de vereniging.

De stichters van de vereniging zijn de eerste effectieve leden, met name:

De Backer Julie, Eduard Arsenstraat 78, 2640 Mortsel

Delanghe Koenraad, Meershoek 3, 2160 Wommelgem

Delanghe Nickolas, Meershoek 3, 2160 Wommelgem

Art. 6. Het bedrag van de jaarlijkse bijdragen van de leden wordt bepaald door de algemene vergadering.

De effectieve (of werkende) leden betalen een jaarlijkse bijdrage van maximum 20 euro.

De toegetreden (of niet-werkende) leden betalen een jaarlijkse bijdrage van maximum 40 euro.

Het lidmaatschap is van onbepaalde duur en eindigt door vrijwillig ontslag, uitsluiting of overlijden.

Vrijwillig ontslag geschiedt door een gewone ontslagbrief, geadresseerd aan de voorzitter van de raad van bestuur.

Uitsluiting kan alleen uitgesproken worden door de algemene vergadering met een tweederde meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. Elk lid, dat de door hem verschuldigde bijdragen niet betaalt, wordt geacht ontslag te nemen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Een lid dat ontslag neemt of dat wordt uitgesloten alsook de erfgenamen van een overleden lid, kunnen betaalde bijdragen niet terugvorderen en hebben geen aanspraak op het bezit of maatschappelijk kapitaal van de vereniging.

De nieuwe kandidaturen worden ingediend, minstens 14 dagen voor de datum van de algemene vergadering, door een schrijven gericht aan de voorzitter van de vereniging op zijn persoonlijk adres.

Hoofdstuk 111. Algemene vergadering

Art. 7. De algemene vergadering bestaat uit alle effectieve leden van de verenging. De toegetreden leden maken geen deel uit van de algemene vergadering.

Art. 8. De algemene vergadering is bevoegd voor ;

" de wijziging van de statuten;

" de benoeming en de afzetting van de bestuurders;

-de benoeming en de afzetting van de eventuele commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een bezoldiging wordt toegekend;

" de kwijting aan de bestuurders en de eventuele commissarissen;

" de vaststelling van de jaarlijkse bijdrage

" de goedkeuring van de begroting en van de rekening;

" de ontbinding van de vereniging;

-de uitsluiting van een lid;

" de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk;

" alle gevallen waarin de statuten dat vereisen.

dit alles inachtneming van de wettelijke beschikkingen ter zake.

Art. 9. De algemene vergadering komt minstens één maal per jaar samen, op uitnodiging van de voorzitter of de plaatsvervanger. Dag, uur en plaats zal bepaald worden door de raad van bestuur.

Art. 10. De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur, bij zijn afwezigheid door de secretaris en bij diens afwezigheid door de penningmeester. Indien de penningmeester eveneens afwezig is, wordt de algemene vergadering voorgezeten door de oudste van de aanwezige bestuurders.

Art. 11. Een buitengewone algemene vergadering kan steeds samengeroepen worden, hetzij op initiatief van de raad van bestuur, hetzij op aanvraag van 20% van de leden.

Art. 12. De bijeenroeping geschiedt ten minste acht kalenderdagen voor de vergadering bij gewone brief, fax of e-mail, zowel voor de gewone als buitengewone vergadering en ondertekend door de voorzitter van de raad van bestuur en een bestuurder. Het bijeenroepingbericht vermeldt de agenda, dag uur een plaats van de vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Art. 13. De vergadering is geldig samengesteld indien ten minste de helft van de leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Beslissingen worden genomen bij een gewone meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen. Bij gelijkheid van stemmen, is de stem van de voorzitter van de vergadering beslissend. Voor de wijziging van de statuten, de uitsluiting van een lid en de ontbinding van de vereniging geldt de wet de wet van 27 juni 1921, zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 en de wet van 16 januari 2003.

Art. 14. Elk lid mag zich op de algemene vergadering door een ander lid laten vertegenwoordigen bij schriftelijke volmacht. Een gevolmachtigde kan slechts één lid van de vereniging vertegenwoordigen.

Art. 15. De notulen van de algemene vergadering worden opgenomen in een register en ondertekend door de voorzitter en secretaris. Het verslag wordt aan alle leden bezorgd, uiterlijk tegen de bijeenroeping van de volgende algemene vergadering.

Hoofdstuk IV. Raad van bestuur

Art. 16. De raad van bestuur is samengesteld uit ten minste drie leden, benoemd door de algemene vergadering. Het aantal bestuurders dient lager te zijn dan het aantal effectieve leden in de algemene vergadering.

Om tot bestuurder verkozen te kunnen worden, dient men effectief lid te zijn van de vereniging.

De bestuurders oefenen hun mandaat kosteloos uit.

De bestuurders worden verkozen voor onbepaalde duur.

Bij overlijden, ontslag of afzetting van een bestuurder wordt een vervanger aangeduid door de volgende algemene vergadering.

Art. 17. De raad van bestuur benoemt onder haar leden een voorzitter, een penningmeester en een secretaris en bepaalt hun bevoegdheden.

Art. 18. De raad van bestuur vaardigt alle huishoudelijke reglementen uit die hij nodig heeft.

Art. 19. De raad van bestuur beschikt over de meest uitgebreide macht en bevoegdheid om alle handelingen te stellen, noodzakelijk of nuttig voor de verwezenlijking van het doel van de vereniging, ter uitzondering evenwel van die handelingen, die de wet of onderhavige statuten uitdrukkelijk aan de algemene vergadering voorbehouden.

Art. 20. De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de vereniging geheel of gedeeltelijk overdragen aan

één van zijn leden of aan een derde en diens bevoegdheden bepalen.

Art. 21. Tegenover leden en derden wordt de vereniging rechtsgeldig vertegenwoordigd door de gezamenlijke handtekening van twee bestuurders gekozen uit de voorzitter, de secretaris en de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

penningmeester, behoudens wanneer ten uitzonderlijke titel de raad van bestuur uitdrukkelijk en schriftelijk één afgevaardigd-bestuurder wiens bevoegdheid hij vaststelt, daartoe heeft aangesteld.

Art. 22. De raad van bestuur komt bijeen telkens het belang van de vereniging dit vereist, op uitnodiging van de voorzitter of plaatsvervanger, met een minimum van viermaal per jaar. De uitnodiging komt bij gewone brief, via fax of e-mail. Deze vermeldt datum, plaats en agenda van de raad van bestuur. De uitnodigingen worden minstens acht dagen vóór de raad van bestuur verstuurd.

Art. 23. De raad van bestuur kan slechts beslissingen nemen wanneer een gewone meerderheid aanwezig is. De beslissingen worden genomen door een eenvoudige meerderheid van de aanwezige of door volmacht vertegenwoordigde leden. Elk bestuurslid kan zich bij volmacht laten vertegenwoordigen door één ander bestuurslid.

Iedere bestuurder beschikt over één stem.

Art. 24. De besluiten van de raad van bestuur worden neergeschreven in de notulen, die op het secretariaat ter inzage liggen van de leden.

Art. 25. De besluiten van de raad van bestuur worden uiterlijk tegen het bijeenroepen van de volgende vergadering aan de bestuurders overgemaakt.

Hoofdstuk V. Rekening en begroting  Sancties  Ontbinding en vereffening

Art. 26. Elk jaar stelt de raad van bestuur de rekeningen en begroting op van respectievelijk het afgelopen en komend boekjaar, lopend van 1 januari tot en met 31 december. Deze worden onderworpen aan de goedkeuring van de gewone algemene vergadering, die ontlasting verleent aan de bestuurders en dit ten laatste zes maanden na de afsluiting van het boekjaar.

Art. 27. Wijzingen in de statuten worden geregeld overeenkomstig de wet van 27 juni 1921, zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 en de wet van 16 januari 2003.

Art. 28. In geval van ontbinding van de vereniging, hetzij vrijwillig, hetzij gerechtelijk, wordt het overblijvend actief, na het vereffenen van de schulden en het aanzuiveren van de lasten, overgedragen aan een verenging, met een gelijkaardig doel of met een belangloos sociaal of liefdadig doel, aan te duiden door de algemene vergadering.

Art. 29. Elk lid dat, door zijn bewoordingen, zijn daden, zijn geschriften of zijn gedrag, schade berokkent aan de zedelijke of stoffelijke belangen van de vereniging zal door middel van een aangetekend schrijven opgeroepen worden. Het bestuur zal in buitengewone zitting, na een tegensprekelijke gedachtewisseling, en volgens de ernst van het geval, aan de schuldige één van de volgende sancties opleggen : de waarschuwing, de berisping, de blaam of de uitsluiting van de vereniging.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

MOD 2.2

Lujk B - Vervolçt

Art. 30. Voor al wat niet voorzien is in deze statuten wordt verwezen naar de wet van 27 juni 1921 zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 en de wet van 16 januari 2003. of het huishoudelijk reglement.

Hoofdstuk VI. Slotbepalingen

De algemene vergadering heeft de volgende leden in de raad van bestuur benoemd ;

Delanghe NickolasMeershoek 3, 2160 Wommelem Voorzitter geb. datum : 12-01-1989 Deume

Delanghe Koenraad Meershoek 3, 2160 Wommelemsecretaris geb. datum : 18-05-1953 Wilrijk De Becker JulieEduard Arsenstraat78, 2640 Mortsel Penningmeester geb. datum : 06-08-1989 Wilrijk

Opgemaakt in 3 exemplaren te Wommelgem op 18 juli 2011 en ondertekend.

de secretaris de penningmeester

Delanghe Koenraad De Becker Julie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

de voorzitter

Delanghe Nickolas

Coordonnées
AT DAYLIGHT

Adresse
MEERSHOEK 3 2160 WOMMELGEM

Code postal : 2160
Localité : WOMMELGEM
Commune : WOMMELGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande