ASSTRA FORWARDING AG

Divers


Dénomination : ASSTRA FORWARDING AG
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 635.758.487

Publication

03/09/2015
ÿþ~

Mod Wald 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



u 111105111 iu

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 5 AUG. 2015

afdaffetwerpen

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : ASSTRA Forwarding AG

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap naar Zwitsers recht

Zetel : Bahnhofstrasse 37 - 8001 Zürich, Zwitserland bijkantoor te Straatsburgdok

Noordkaai 3 - 2030 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Opening bijhuis

Uittreksel uit het besluit van de administratieve raad van AsstrA Forwarding AG een naamloze

vennootschap naar Zwitsers recht.

De raad van bestuur beslist een filiaal te openen in België vanaf 1 julï 2015.

Het filiaal zal gevestigd zijn te Straatsburgdok Noordkaai 3, 2030 Antwerpen.

De activiteiten van het Belgisch filiaal zijn:

- vertegenwoordiging van de belangen van AsstrA Forwarding AG op de markt van expiditiediensten in

België;

- coördinatie van logistieke stromen;

-ondersteuning klantendienst.

De raad van bestuur benoemt de heer Sergey Pritykin woonachtig te Louis Marcelisstraat 23/12, 1970'

Wezembeek Oppem tot wettelijk vertegenwoordiger van het Belgisch filiaal.

De wettelijk vertegenwoordiger werd belast met de volgende bevoegdheden: beheer van het Belgisch filiaal

en de vertegenwoordiging van het bedrijf ten aanzien van derden met betrekking tot de Belgische activiteiten.

Bovendien zal de heer Sergey Pritykin de volgende verantwoordelijkheden hebben;

-onderhandelingen over de voorwaarden van contracten met betrekking tot transport- en logistieke diensten

en cargovervoer;

-verstrekken van consulting over de strategische ontwikkelingen betreffende buitenlandse activiteiten; -analyseren van de toestand van de markt van transport- en logistieke diensten en cargovervoer; -verstrekken van advies over risicobeheer en kostenbeheer;

-verstrekken van consulting inzake de ontwikkeling van functionele beleidsmaatregelen en regionaler beleidsactiviteiten;

-uitvoeren van een onderzoek over de markt van transport- en logistieke diensten, suggesties aanreiken voor de ontwikkeling en verbetering van de transport- en logistieke diensten betreffende buitenlandse activiteiten;

-uitvoeren van een analyse en evaluatie van de prestaties en in welke mate ze overeenkomen met de gemaakte plannen.

Verlaet Consulting CVBA met maatschappelijke zetel te 2640 Mortsel, Pasteelsstraat 1 vertegenwoordigd door haar bestuurders de heer Jean Verlaet of mevrouw Nathalie Hendrickx werd benoemd tot bijzondere gevolmachtigde met ais doel:

-het ondertekenen en indienen van de formulieren I met het oog op de publicatie van de besluiten in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad;

-het ondertekenen en indienen van de fromulieren Il met het oog op de inschrijving in de Kruispuntbank der Ondernemingen met betrekking tot het voornoemde besluit;

-het ondertekenen en indienen van de formulieren voor het verkrijgen van een BTW registratie en het vertegenwoordigen van het bedrijf ten aanzien van de bevoegde BTW autoriteiten om een BTW registratie te verkrijgen;

- het vertegenwoordigen van het bedrijf ten aanzien van Formalis Ondernemingsloket om alle vereiste documenten te ondertekenen en in te dienen om de inschrijving in de Kruispuntbank Ondernemingen te verkrijgen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2015 - Annexes du Moniteur belge

6 35 " 7.58.487:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2015 - Annexes du Moniteur belge

Formalis Ondernemingsloket met zetel te 1000 Brussel, Lombardstraat 34-42 werd aangesteld als bijzondere gevolmachtigde met als doel: het vertegenwoordigen van het bedrijf ten aanzien van de Kruispuntbank voor Ondernemingen en/of diensten voor bedrijfsregistratie om, in naam en voor rekening van het bedrijf, al het nodige te doen met betrekking tot de registratie.

Uittreksel uit de statuten van ASSTRA Forwarding AG met zetel te Bahnhofstrasse 37, 8001 Zürich (laatst gecoordineerd d.d. 23 juni 2011)

Naam; ASSTRA Forwarding AG

Zetei. Zürich, kanton Zürich

Doel: De vennootschap heeft als doel internationaal transport en expeditie. Financieringen in het transportwezen, inclusief leasing; handel met goederen van allerlei aard. De vennootschap kan financiële transacties uitvoeren en in andere ondernemingen participeren.

De vennootschap kan verder alle transacties sluiten die geschikt zijn om de ontwikkeling van de onderneming en het bereiken van het maatschappelijk doel te bevorderen of te vergemakkelijken.

Kapitaal en aandelen; Het aandelenkapitaal bedraagt 1.000.000,00 CHF (een miljoen Zwitserse frank) en is in 10.000 aandelen aan toonder van 100 CHF (honderd Zwitserse frank) ingedeeld. De aandelen zijn voor 100% volstort

Raad van bestuur: De raad van bestuur van de vennootschap bestaat uit een of meerdere leden.

De leden van de raad van bestuur worden voor drie jaar gekozen. Nieuw verkozen leden treden in de ambtstermijn toe van de leden die zij vervangen.

De raad van bestuur vormt zichzelf en stelt zijn voorzitter en de secretaris aan. Deze moet niet tot de raad van bestuur behoren.

Beslissingsbevoegdheid, besluitvorming en huishoudelijk reglement worden in het organisatorisch reglement geregeld.

Elk lid van de raad van bestuur kan mits opgave van de redenen van de voorzitter eisen dat er onverwijld een vergadering wordt bijeengeroepen.

Bij de besluitvorming op vergaderingen van de raad van bestuur heeft de voorzitter de beslissende stem. Besluiten Kunnen ook door middel van schriftelijke goedkeuring van een ingediend voorstel worden genomen, in zoverre geen enkel lid een mondelinge beraadslaging eist.

Van de beraadslagingen en besluiten moeten notulen worden opgemaakt die door de voorzitter en de secretaris worden ondertekend.

Elk lid van de raad van bestuur kan informatie over aile aangelegenheden van de vennootschap eisen.

Op de vergaderingen zijn alle leden van de raad van bestuur alsook de personen belast met het dagelijks bestuur verplicht informatie te verstrekken.

Buiten de vergaderingen kan elke persoon die met het dagelijks bestuur belast is informatie eisen over de gang van zaken en, mits machtiging van de voorzitter, ook over afzonderlijke transacties.

In zoverre voor de uitvoering van een taak vereist, kan elk lid de voorzitter verzoeken dat hem boeken en stukken worden voorgelegd,

Indien de voorzitter een verzoek tot informatie, horen of inzage afwijst, beslist de raad van bestuur. Bepalingen of besluiten van de raad van bestuur die het recht op informatie en inzage van de leden van de raad van bestuur uitbreiden, blijven voorbehouden.

De raad van bestuur kan een besluit nemen in alle aangelegenheden die niet wettelijk of statutair aan de algemene vergadering zijn toegewezen. De raad van bestuur leidt de zaken van de vennootschap, in zoverre hij het dagelijks bestuur niet heeft overgedragen.

De raad van bestuur heeft de volgende taken die niet kunnen worden overgedragen of onttrokken: 1.de hoofdleiding van de vennootschap en het geven van de nodige instructies;

2.het bepalen van de organisatie;

3.de organisatie van de bedrijfsadministratie, de financiële controle en de financiële planning, in zoverre dit voor de leiding van de vennootschap noodzakelijk is;

4.het benoemen en terugroepen van de personen die met het dagelijks bestuur en de vertegenwoordiging belast zijn;

5.de supervisie van de personen die met het dagelijks bestuur belast zijn, namelijk met het oog op de naleving van de wetten, statuten, reglementen en instructies;

6.de opstelling van het jaarverslag en de voorbereiding van de algemene vergadering en de uitvoering van haar besluiten;

7.de kennisgeving aan de rechter in geval van te grote schuldenlast.

De raad van bestuur kan de voorbereiding en uitvoering van zijn besluiten of de controle van transacties aan comités of afzonderlijke leden toewijzen. De raad van bestuur moet voor een gepaste verslaggeving aan zijn leden zorgen.

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur in overeenstemming met een organisatorisch reglement geheel of gedeeltelijk aan afzonderlijke leden of derden overdragen,

Dit reglement regelt het dagelijks bestuur, bepaalt de hiervoor noodzakelijke functies, omschrijft hun taken en regelt in het bijzonder de verslaggeving.

In zoverre het dagelijks bestuur niet overgedragen is, komt deze aan alle leden van de raad van bestuur in zijn geheel toe.

De raad van bestuur kan de vertegenwoordiging aan een of meerdere leden (afgevaardigden) of derden (directeurs) overdragen. Minstens een lid van de raad van bestuur moet tot vertegenwoordiging bevoegd zijn.

" Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



" Algemene vergadering: De gewone algemene vergadering vindt jaarlijks binnen zes maanden na afsluiting van het boekjaar plaats, buitengewone vergaderingen worden, indien nodig, bijeengeroepen. De aandeelhouders oefenen hun stemrecht op de algemene vergadering uit in verhouding tot de nominale waarde . van de aandelen die aan hen toebehoren.

Boekjaar: Het boekjaar begint op 01.01 en eindigt op 31.12, voor het eerst op 31.12.2010.

Uit het uittreksel van het handelsregister van het Kanton Zürich blijkt dat de raad van bestuur bestaat uit de heer Müller Frank Werner, lid van de raad van bestuur en de heer Lagun Dmitry, Voorzitter van de raad van bestuur. Beiden zijn bevoegd om alleen te handtekenen.

Eensluidend verklaard, Verlaet Consulting CVBA vertegenwoordigd door Nathalie Hendrickx, volmacht





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ASSTRA FORWARDING AG

Adresse
NOORDKAAI 3 2030 ANTWERPEN 3

Code postal : 2030
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande