ASOCIACION DE ECUATORIANOS RESIDENTES EN AMBERES

Association sans but lucratif


Dénomination : ASOCIACION DE ECUATORIANOS RESIDENTES EN AMBERES
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 834.295.614

Publication

10/02/2012
ÿþ M00 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

RECHTBANK KOO7HAR4DEL

~ Li JAN. 1 c.)

A N-GCP-R P E

I~IIflIVII~INII~VA~~

*12035978*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0834.295.614

Benaming

(voluit) : Asociación de Ecuatorianos Residentes en Amberes

(verkort) : ASERA

Rechtsvoren : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Turnhoutsebaan 147, 2100 Deurne

Onderwerp albe : Sluiting

Op de algemene vergadering van zaterdag 26 november 2011 werd beslist de vzw Asociacion de Ecuatorianos Residentes en Amberes (ASERA) gevestigd te Turnhoutsebaan 147, 2100 Deume te ontbinden.

Er zijn geen activiteiten meer, zodoende wordt er beslist tot vereffing van de vzw.

Het bestaande activa Wordt overgedragen aan Centre de Reposo y Albergue SAN JUAN DE DIOS gevestigd te nimbez 0e6-98 y Bahia de Caraquez (San Diego) Quito - Ecuador.

De vzw wordt gesloten.

Cp de iuttsge ûiz. E vernielden : en Y1c.%t.danCg9ïCirt +.?.,n de inerurnenterend:? natvij van de oere0(0)n(Fr)

i]ë'v~i33t;pi tfk; ?'z,,rennljif3Ç;, t]Íu7cl}-i}Sfi',e ten oÛr,zie17 ïiür~i~f] te s!eFi~.G~ai1tVLlorCligen

11..r..,~ " hIRRr.., ." ,n .~.,,a~',i..lrnninn

17/03/2011
ÿþ! ~

MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

RECHTBANK KOOPHANDEL

ll1 011 iiuriuuu miuiii

*11042220*

Voor-

behouden! aan het Belgisch

Staatsblad

. _ .... _ _. ..

Ondernemingsnr - 834.295.614-

Benaming

{voluit) : Asociación de Ecuatorianos residentes en Amberes

;;verkort)

Rechtsvorm :

Zetel : Turnhoutsebaan 147, 2100 Deurne

Onderwerp akte : oprichting vzw

De ondergetekenden :

1. Edmir Galarraga Calera, Groenenborgerlaan 149, 2020 Antwerpen , geboren op 23/07/1971, te Quito' (Ecuador)

2. Christian Narvàez Villao, Lodewijk van Berckenlaan 17, 2600 Berchem , geboren op 15/08/1985, te Guayaquil (Ecuador)

3. Tomàs Cano Penafiel, Lodewijk van Berckenlaan 17, 2600 Berchem, geboren op 03/02/1971, te Calceta (Ecuador)

4. Marc Roymans, Tumhoutsebaan 147, 2100 Deurne, geboren op 27/04/1964, te Deurne

5. Rosa Marcillo Oha, Borsbeekstraat 93, 2140 Borgerhout, geboren op 13/10/1972, te Ruminahui ( Ecuador)

Zijn overeengekomen een vereniging zonder winstoogmerk op te richten, waarvan de statuten de volgende+ zijn :

Artikel 1. De benaming van de vereniging zonder winstoogmerk is "Asociacioán de Ecuatorianos residenten;

en Amberes"

"

Artikel 2. De zetel van de vereniging is gevestigd te 2100 Antwerpen, Turnhoutsebaan 147. De zetel ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Antwerpen.

Artikel 3. De vereniging heeft tot doel : "

-Het organiseren van activiteiten rond cultuur en sport voor de Ecuadoriaanse gemeenschap in België,

zowel als alle geïnteresseerden

-het bevorderen van de integratie van de Ecuadoriaanse gemeenschap in België.

-het ondersteunen van samenwerkingsprogramma's in Ecuador

-Organiseren van info-momenten betreffende thema's relevant voor de Ecuadoriaanse gemeenschap in

België.

Artikel 4. De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur. Zij kan ten allen tijde ontbonden worden bij: beslissing van de algemene vergadering.

Artikel 5. De vereniging is samengesteld uit minstens drie leden. Het aantal is niet beperkt. Wie lid wil. worden moet zich wenden tot de raad van bestuur, die de bevoegdheid heeft nieuwe leden aan te nemen.

"

ANTWBettieEiJ

0 7 MAART 2011

Op de laatste blz. van Luik B vernielden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(oIn(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

MOD 22

Artikel 6. De leden kunnen zich op ieder ogenblik terugtrekken uit de vereniging bij ontslag gericht aan de raad van bestuur. Wordt geacht ontslagnemend te zijn het lid dat de door hem verschuldigde bijdrage niet heeft betaald binnen de maand na de herinnering die hem per brief werd toegezonden.

Artikel 7. Het ontslag, de schorsing en de uitsluiting van een lid kan slechts door de algemene vergadering met twee derde van de stemmen. Een ontslagnemend, geschorst of uitgesloten lid heeft geen enkel recht op . het vermogen van de vereniging.

Artikel 8. De te betalen jaarlijkse bijdrage door de leden mag niet meer bedragen dan vijftig (50) euro. De jaarlijkse bijdrage wordt vastgesteld door de raad van bestuur en wordt meegedeeld in het tijdschrift van de vereniging dat naar alle leden wordt verstuurd.

Artikel 9. De algemene vergadering is samengesteld uit alle leden. Zij wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur.

Artikel 10. De algemene vergadering is het hoogste orgaan van de vereniging. Zij bezit de bevoegdheden die haar uitdrukkelijk zijn toegekend door de wet. Behoren inzonderheid tot haar bevoegdheid : de wijziging der statuten, de benoeming van de raad van bestuur, de goedkeuring van de begroting en van de rekeningen, de vrijwillige ontbinding van de vereniging, de uitsluiting van leden.

Artikel 11. De algemene vergadering komt jaarlijks op de zetel van de vereniging bijeen op de laatste zaterdag van de maand januari om 15.00 uur. Alle leden worden ten minste acht dagen voor de algemene vergadering opgeroepen. Indien een andere datum wordt vastgelegd, worden de leden minstens vijftien dagen vooraf schriftelijk uitgenodigd.

Voor een buitengewone algemene vergadering worden de leden ten minste vijftien dagen voor de vergadering schriftelijk opgeroepen.

Artikel 12. In de algemene vergadering hebben alle leden een gelijk stemrecht. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid behalve daar waar de wet een twee derde meerderheid vereist. Beslissingen van de algemene vergadering worden genotuleerd en liggen op de zetel ter inzage van alle leden.

Artikel 13. Het dagelijks beheer van de vereniging behoort aan de raad van bestuur, die ten minste drie leden telt en een mandaat heeft voor de duur van twee jaar, onbeperkt verlengbaar. De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter, een penningmeester en een secretaris. De raad van bestuur wordt samengeroepen door de voorzitter en/of de secretaris. Hij kan slechts beslissen als de meerderheid van de raadsleden aanwezig is. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid.

Artikel 14. De raad van bestuur heeft de volle bevoegdheid voor het dagelijkse bestuur van de vereniging.

Artikel 15. De handtekening van twee leden van de raad van bestuur is vereist voor alle verrichtingen met financiële instellingen boven het bedrag van 5000 euro, met uitzondering van overschrijvingen van de ene bankrekening van de vzw naar de andere bankrekening van de vereniging. Voor een bedrag lager dan 5000 euro volstaat de handtekening van één raadslid.

De handtekening van één lid van de raad van bestuur is voldoende voor alle briefwisseling, aangetekende zendingen, bekendmakingen, verklaringen en dergelijke.

Artikel 16. Een reglement van inwendige orde kan door de raad van bestuur aan de algemene vergadering worden meegedeeld. Dit reglement kan door de raad van bestuur worden gewijzigd bij gewone meerderheid van de beheerders.

Artikel 17. Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december. De rekeningen van het verlopen jaar en de begroting van het lopende jaar moeten jaarlijks onderworpen worden aan de goedkeuring van de algemene vergadering, die bijeengeroepen wordt zoals bepaald in artikel 11.

MOD 2.2

Luik B Vervolg

Artikel 18. In geval van ontbinding van de vereniging zijn de financiële activa bestemd voor een ontwikkelingsproject in Ecuador, of een organisatie zonder winstoogmerk in België die een soortgelijk doel nastreeft als de vzw. De keuze van dit project of organisatie wordt bepaald door de raad van bestuur. In geval een lid een goed ter beschikking stelde van de vzw en het bij ontbinding wenst terug te. winnen, dient dit schriftelijk te worden meegedeeld.

De leden van de algemene vergadering van 13111/2010 hebben volgende leden van de raad van bestuur benoemd voor een periode van twee jaar, ingaand vanaf 13/11/2010 :

Voorzitter : Edmir Galarraga Calero, Groenenborgerlaan 149, 2020 Antwerpen, geboren op 23/0711971, te Quito (Ecuador)

Penningmeester : Christian Narvàez Villao, Lodewijk van Berckenlaan 17, 2600 Berchem, geboren op1510811985, te Guayaquil ( Ecuador)

Secretaris : Tomàs Cano Penafiel, Lodewijk van Berckenlaan 17, 2600 Berchem , geboren op 03/02/1971, te Calceta ( Ecuador)

Edmir Galarraga Calero, Groenenborgerlaan 149, 2020 Antwerpen, geboren op 13/07/1971, te Quito (Ecuador) werd aangeduid tot bestuurder belast met het dagelijks bestuur van de vereniging en hebbende het gebruik van de maatschappelijke handtekening betreffende het bestuur van de vzw.

Gedaan te Antwerpen, op 15/02/2011

Voor echt verklaard (getekend)

Edmir Galarraga Calero

(voorzitter)

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

.re

17/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ASOCIACION DE ECUATORIANOS RESIDENTES EN AMB…

Adresse
TURNHOUTSEBAAN 147 2100 DEURNE

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande