ARTELA & CO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARTELA & CO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 473.285.269

Publication

30/06/2014
ÿþ11111ri}rt

1." Moi 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffue van de akte



*14125768*

V( behg aar Bel( Staat

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op .19 JUNI 2014

Griffie

Ondernemingsnr :0473.285.269

Benaming (voluit) :ARTELA & CO

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel :Lodewijk Dosfellei 43, 2640 Mortsel

(volledig adres)

Onderwerri(eni akte :KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal verleden voor Paul Wellens, notaris, met zetel te Mortsel, op 12 juni 2014, blijkt dat werd gehouden een buitengewone algemene vergadering van "ARTELA & CO" Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, gevestigd te 2640 Mortsel, Lodewijk Dosfellei 43, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het nummer BE 0473.285.269, en dat onder meer volgende besluiten werden genomen:

1. Vaststelling van de belaste reserves

De algemene vergadering stelt vast dat de belaste reserves honderdvijfenzestigduizend vijfhonderd euro (165.500,00 EUR) bedragen zoals blijkt op de jaarrekening opgemaakt per 30 juni 2012 die werd goedgekeurd door de algemene vergadering van onderhavige vennootschap van 30 november 2012.

2. Vaststelling van het uitkeerbare bedrag

De algemene vergadering stelt vast dat het uitkeerbaar bedrag, rekening houdend met de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen, honderdvijfenzestigduizend vijfhonderd éuro (165.500,00 EUR) bedraagt

3. Vaststelling van de beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend

De voorzitter stelt vast dat de bijzondere algemene vergadering gehouden op 5 juni 2014 beslist heeft over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van honderdvijfenzestigduizend vijfhonderd euro (165.500,00 EUR).

Alle vennoten, vertegenwoordigd als voormeld hebben op voormelde vergadering gehouden op 5 juni 2014 verklaard het volledig bedrag van het tussentijds dividend onmiddellijk overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen te willen inbrengen in het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, mits inhouding en doorstorting van de roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijds dividend in toepassing van gemeld artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen.

4. Kapitaalverhoging &Kir inbreng in geld

De algemene vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijds bruto-dividend, zijnde een verhoging voor een bedrag van honderdachtenveertigduizend negenhonderdveig euro (148.950,00 EUR), zonder uitgifte of creatie van nieuwe aandelen.

De algemene vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door inbreng in geld.

5. Verwezenlijking van de kapitaalverhoging

Zijn vervolgens tussengekomen, alle vennoten, die verklaren volledig op de hoogte zijn van de financiële toestand en de statuten van de vennootschap.

Na deze uiteenzetting verklaren alle vennoten, negentig procent (90%) van het tussentijds bruto-dividend, zijnde een bedrag van honderdachtenveertigduizend negenhonderdvijftig euro (148.950,00 EUR) in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing wordt ingehouden en doorgestort. Dit bedrag van honderdachtenveertigduizend negenhonderdvijftig euro (148.950,00 EUR) staat naar hun verklaring ter beschikking van de vennootschap, zoals hierna bevestigd aan de hand van het bankattest dat de werkende notaris wordt overhandigd.

Alle vennoten verklaren in te schrijven op de kapitaalverhoging in verhouding tot hun aandelenbezit.

De voorzitter verklaart dat op ieder aandeel waarop werd ingeschreven zoals voormeld, gestort is ten belope van honderd procent (100 %). Op de kapitaalverhoging is bijgevolg gestort ten belope van honderdachtenveertigduizend negenhonderdvijftig euro (148.950,00 EUR).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoe,danigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

b

Peei.

Luik B - vervolg

De algemene vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artilcel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzonder aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren.

Baukattest

De algemene vergadering stelt vast dat gezegd bedrag van honderdachtenveertigduizend negenhonderdvijftig euro (148.950,00 EUR) werd gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap "ARTELA&CO" bij Belfius Bank met nummer BE79 8335 4132 4833 zoals blijkt uit een bewijs van deponering, afgeleverd door de laatstgenoemde financiële instelling op 2 juni laatst, dat aan de ondergetekende nouais overhandigd werd en in zijn dossier bewaard zal blijven.

6. Vaststelling van de kapitaalverhoging

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt mij, Notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van honderdachtenveertigduizend negenhonderdvijftig euro (148.950,00 EUR), aldus daadwerkelijk werd verwezenlijkt en dat het kapitaal daadwerkelijk werd gebracht op honderdzevenenzestigduizend vijfhonderdvijftig euro (167550,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam zonder nominale waarde.

7. Wijziging van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorgaat, beslist

de algemene vergadering de eerste zin van artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Hat maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honclerdzevenenzestigduizend villhonderdvifflig

euro (167.550,00 EU)?)."

8. Volmacht voor de coördinatie

De vergadering geeft volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen

en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

9. Machten aan het bestuursorgaan

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend waarvan hiervoor sprake.

VOOR ONTI EnEND UITTREKSEL (get.) notaris Paul Wellens

Tegelijk hiermee neergelegd:

Afschrift van het proces-verbaal

Gecoördineerde statuten

4-7 Voor-

behouden

aan het

Staatsblad



Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014

16/07/2014
ÿþ it I Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vooi behow aan h Belgis Staatsb IMINF

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op 07 IL un

Griffie

Ondernemingsnr :0473.285.269

Benaming (voluit) :ARTELA & CO

(verkort):

Rechtsvorm Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel :Lodewijk Dosfellei 43, 2640 Mortsel

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal verleden voor Paul Wellens, notaris, met zetel te Mortsel, op 27 juni 2014, blijkt dat werd gehouden een buitengewone algemene vergadering van "ARTELA & CO" Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, gevestigd te 2640 Mortsel, Lodewijk Dosfellei 43, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen, afdeling Antwerpen onder het nummer BE 0473.285.269, en dat onder meer volgende besluiten werden genomen:

1. De vergadering besluit het boekjaar te wijzigen om het te laten lopen van één april tot éénendertig maart van het daaropvolgende jaar.

Ten titel van overgangsmaatregel zal het lopende boekjaar afgesloten worden op éénendertig maart tweeduizend vijftien.

2. De vergadering besluit de datum van de gewone algemene vergadering te wijzigen om deze vast te stellen op de eerste vrijdag van de maand september om 10.00 uur van ieder jaar.

3. Vervolgens besluit de vergadering de statuten aan te passen aan de genomen besluiten.:

- De eerste zin van Artikel 19 van de statuten wordt vervangen door hetgeen volgt: "Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een april en eindigt op éénendertig maart van het daaropvolgende jaar."

- de eerste alinea van artikel 15 van de statuten wordt vervangen door hetgeen volgt: "De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand september, om 10.00 uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. "

4. De vergadering geeft volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

5. De vergadering besluit als bijzondere volmachtdragers te benoemen: Het boekhoudkantoor Backaert GeMa bvba, kantoorhoudende te 9830 Sint-Martems-Latem, Kortrijksesteenweg 214/2, met recht van indeplaatsstelling, teneinde:

- alle formaliteiten te vervullen inzake de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) van handels- en ambachtondernemingen bij ondernemingsloketten of andere administratieve diensten;

- alle formaliteiten te vervullen inzake wijziging BTW-nummer;

- alle formaliteiten te vervullen bij de griffies van de Rechtbank van Koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van de nodige formulieren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL (get.) notaris Paul Wellens

Tegelijk hiermee neergelegd:

Afschrift van het proces-verbaal

Gecoeirdineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Annexes du Moniteur belge

16/07/2014

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

20/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 20.12.2013, NGL 13.01.2014 14008-0206-011
19/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 30.11.2012, NGL 10.12.2012 12664-0163-010
16/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 16.12.2011, NGL 11.01.2012 12007-0439-011
30/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 26.11.2010, NGL 23.12.2010 10646-0012-008
04/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 18.12.2009, NGL 25.01.2010 10024-0093-007
07/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 28.11.2008, NGL 29.12.2008 08879-0161-008
10/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 28.12.2007, NGL 04.01.2008 08005-0200-008
02/01/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 28.12.2006, NGL 29.12.2006 06943-1281-012
23/01/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 06.01.2006, NGL 17.01.2006 06020-1574-011
22/12/2004 : GE197945
12/01/2004 : GE197945
26/02/2003 : GE197945
22/01/2003 : GE197945
26/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 04.09.2015, NGL 15.10.2015 15650-0436-014

Coordonnées
ARTELA & CO

Adresse
LODEWIJK DOSFELLEI 43 2640 MORTSEL

Code postal : 2640
Localité : MORTSEL
Commune : MORTSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande