ART OF MUSIC

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : ART OF MUSIC
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 837.606.183

Publication

18/07/2011
ÿþ nood 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I1l !III I1 Ifl 1111111111 I !1I ~n~ii

*11109677*

behc

aar

Bels Staal

RGE'LEGa

- 6 -0?- 2011

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHA i'_lr e MECHELEN

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit)

Rechtsvorm :

Zetel :

Onderwerp akte :

Art of Music

Vennootschap Onder Firma Berlaarsestraat 49, 2500 Lier Oprichting

Op heden 01 juli 2011 zijn de partijen:

1 Rik Oscar J. Ghesquière, geboren te Roeselare op 15/02/1963, wonende te Berlaarsestraat 49, 2500 Lier, rijksregisternummer 63.02.15-217.88

2 Margaretha Raymond A. Denckens, geboren te Lier op 23/04/1969, wonende te Berlaarsestraat 49, 2500 Lier, rijksregisternummer 69.04.23-362.37

overeengekomen:

- een burgerlijke vennootschap op te richten onder de vorm van een vennootschap onder firma met als naam Art of Music.

- de zetel van de vennootschap is gevestigd te Berlaarsestraat 49, 2500 Lier.

De eigen middelen van de vennootschap bedragen 1.000,00 euro. De vennoot-Ischap wordt

opgericht voor onbepaalde duur met ingang vanaf heden.

De voormelde inbreng werd als volgt door de partijen gedaan:

-Partij 1 brengt 990,00 euro in door middel van inbreng in geld waarvoor hij 990 aandelen zonder vermelding van de nominale waarde ontvangt;

-Partij 2 brengt 10 euro in door middel van inbreng in geld waarvoor zij 10 aandelen zonder vermelding van de nominale waarde ontvangt.

De partijen verklaren dat het voormelde vermogen volledig volstort is.

De oprichters verklaren tevens dat de vennootschap overeenkomstig art. 60 W. Venn. alle verbintenissen overneemt die tot op heden in haar naam werden aangegaan.

De statuten van de vennootschap luiden als volgt:

HOOFDSTUK I - BENAMING, ZETEL, DUUR

Artikel 1. Rechtsvorm en naam

De vennootschap is een handelsvennootschaplburgerlijke vennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma. Haar naam luidt Art of Music

Artikel 2. Zetel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Berlaarsestraat 49, 2500 Lier

Hij kan, zonder statutenwijziging, door een beslissing van de zaakvoerder overgebracht worden naar elke andere plaats in België binnen het Nederlandse

taalgebied of het tweetalige gebied Brussel Hoofdstad. Elke verplaatsing van de zetel van de vennootschap zal bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Artikel 3. Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf heden. De bepalingen van artikel 39, 30-5° W. Venn. betreffende de ontbinding en de opzegging van het vennootschapscontract zijn niet van toepassing. Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een vergadering van de vennoten met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

HOOFDSTUK Il - DOEL

Artikel 4. Doel

De vennootschap heeft tot doel:

-Het inrichten van culturele, sociale en maatschappij kritische activiteiten, gericht tot alle bevolkingsgroepen. De vereninging wil jaarlijks evenementen inrichten, verzorgen of opluisteren. Zij kan voor het verwezenlijken van haar doelstellingen samenwerken met andere verenigingen of organisaties.

-Het behartigen en bevorderen van het muziek- en cultuurleven

-Het verlenen van diensten verwand aan de uitvoerende en scheppende kunst

-Het dirigeren van orkesten, koren en andere gezelschappen

-Zij zal alle roerende en onroerende goederen die tot het verwezenlijken van haar doel nodig of nuttig zijn mogen bezitten, hetzij in vruchtgebruik, hetzij in eigendom en deze goederen mogen verwerven, bezwaren, of er op welk danige wijze over beschikken

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met het bovengenoemde doel of wat kan bijdragen tot de realisatie ervan.

Het doel van de vennootschap kan enkel gewijzigd worden bij besluit van een buitengewone algemene vergadering genomen met vier vijfde van de stemmen

HOOFDSTUK III - VENNOTEN, KAPITAAL EN AANDELEN

Artikel 5. Vennoten

De vennoten zijn:

Rik Ghesquière wonende te berlaarsestraat 49, 2500 Lier en Margaretha Denckens, wonende te berlaarsestraat 49, 2500 Lier

Zij zijn onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor alle vennootschapsschulden.

Artikel 6. Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 1.000,00 euro.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 7. Aandelen

Het kapitaal is vertegenwoordigd door een veranderlijk aantal aandelen zonder vermelding van de no-'mi-'na-'le wanar'de. Elk aandeel moet steeds volledig volstort zijn.

Artikel 8. Aandelenregister

De aandelen zijn altijd op naam. In de zetel van de vennootschap wordt een aandelenregister bijgehouden. Dat register bevat:

-de nauwkeurige gegevens betreffende de identiteit van elke vennoot en het aantal aandelen dat hem toebehoort;

-de gedane stortingen;

-de overdrachten van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer (of hun gevolmachtigden) in geval van overdracht onder de levenden en gedagtekend en ondertekend door de zaakvoerder en de rechtsverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

Het eigendom van een aandeel op naam wordt bewezen door de oprichtingsakte en de akte van kapitaalverhoging en ook, na overdracht of overgang wegens overlijden, door de inschrijving in het aandelenregister.

De overdrachten en de overgang wegens overlijden gelden ten aanzien van de vennootschap en aan derden pas vanaf de datum van de inschrijving in het aandelenregister.

Iedere vennoot mag een bewijs van inschrijving vragen op zijn naam. Dit bewijs is een uittreksel uit het register, getekend door een zaakvoerder en het vermeldt het aantal aandelen dat een vennoot heeft in de vennootschap.

Artikel 9. Overdracht van aandelen

Een participatie mag op straffe van nietigheid niet worden overgedragen onder levenden of overgaan wegens overlijden dan via vier vijfde van de stemmen. Bij weigering zijn de weigerende vennoten verplicht de participatie zelf in te kopen. De overdracht of overgang geschiedt bij toepassing van artikel 1.690 van het Burgerlijk Wetboek.

De verkoopprijs van een participatie is gelijk aan de intrinsieke boekwaarde op de dag van de overdracht. Bij gebrek aan overeenstemming tussen de partijen wordt de werkelijke waarde vastgesteld door een in onderling overleg aan te stellen deskundige. Bij gebrek aan overeenstemming stelt de voorzitter van de bevoegde rechtbank van eerste aanleg op verzoek van één der partijen een deskundige aan.

HOOFDSTUK IV - BESTUUR EN CONTROLE

Artikel 10. Zaakvoerders

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. Tot zaakvoerder wordt voor onbepaalde duur benoemd:

Rik Ghesquière, wonende te Berlaarsestraat 49, 2500 Lier

Hij verklaart zijn opdracht te aanvaarden onder de bevestiging dat hij niet werd getroffen door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Zowel de benoeming als het ontslag van een zaakvoerder moet bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Artikel 11. Bestuursbevoegdheid en vertegenwoordigingsmacht

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte. Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, vertegenwoordigen zij:

elk afzonderlijk de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en

beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Artikel 12. Controle

Iedere vennoot heeft het recht onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap. Hij kan ter plaatse inzage nemen in de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen in alle geschriften van de vennootschap.

HOOFDSTUK V - ALGEMENE VERGADERING

Artikel 13. Bijeenroeping en agenda

Een vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op de 2e maandag van de maand juni, om 10 uur, op de maatschappelijke

zetel, behoudens afwijkende vermelding in de uitnodiging.

De agenda van de jaarvergadering zal ten minste omvatten: de bespreking en de goedkeuring van de jaarrekening, de bestemming van de winst en de kwijting aan de zaakvoerder(s).

Te allen tijde kan een vergadering worden bijeengeroepen om over een wijzi-+ging van de statuten of over andere punten te beraadslagen en te besluiten.

De oproeping, met vermelding van de agenda, geschiedt bij gewone brief toegezonden aan de vennoten ten minste acht dagen voor de vergadering.

Artikel 14. Besluitvorming

Er wordt gestemd per aandeel, waarbij elk aandeel recht geeft op één stem dat hij bezit.

Een vennoot kan zich niet door een andere vennoot laten vertegenwoordigen. In de vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij wijziging van de statuten of in geval van ontbinding is vier vijfde van de stemmen vereist.

HOOFDSTUK VI - BOEKJAAR, JAARREKENING

Artikel 15. Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap loopt van één januari tot éénendertig december van ieder jaar. In afwijking hiervan neemt het eerste boekjaar een aanvang op 01/07/2011 en eindigt het op 31/12/2012

Artikel 16. Jaarrekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken afgesloten en maakt de zaakvoerder de jaarrekening op. Op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering welke bestemming er gegeven zal worden aan het resultaat.







HOOFDSTUK VII - ONTBINDING EN VEREFFENING





Artikel 17. Ontbinding

Bij vrijwillige ontbinding van de vennootschap of bij ontbinding door de wet voorzien, zal de vereffening gedaan worden door één of meerdere vereffenaars, aangesteld door de algemene vergadering met vier vijfde van de stemmen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186-190 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering met vier vijfde van de stemmen anders besluit.

Het nettovermogen zal worden toebedeeld aan de vennoten à rato van het aantal aandelen. Artikel 18. Overlijden van een vennoot





In geval van overlijden van een vennoot zal de vennootschap niet van rechtswege ontbonden zijn, doch voortgezet worden door de overlevende vennoten of vennoot, samen in het voorkomende geval met de erfgenamen in rechte lijn van de overleden vennoot, die zich ten aanzien van de vennootschap laten vertegenwoordigen door één gevolmachtigde. Zijn er minderjarige erfgenamen, dan zullen die van rechtswege de hoedanigheid van stille vennoot krijgen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge



Ongeacht het voormelde zal de vennootschap steeds van rechtswege ontbonden zijn indien

er op een bepaald ogenblik minder dan twee vennoten zijn.

Artikel 19. Volmacht

Bij deze wordt aan Boekhoudkantoor Marien gevestigd te 2500 Lier, Plaslaar 29, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "BTW" en directe belastingen, bij alle om het even welke sociaalrechterlijke administraties en sociale secretariaten, alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

Gedaan te Lier op 1 juli 2011.

Ghesquière Rik

Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van de oprichtingsakte







J

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ART OF MUSIC

Adresse
BERLAARSESTRAAT 49 2500 LIER

Code postal : 2500
Localité : LIER
Commune : LIER
Province : Anvers
Région : Région flamande