ANVO

Société en commandite simple


Dénomination : ANVO
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 501.658.264

Publication

17/10/2013
ÿþ4^ ModPrIF 11.1

~..~'" i~-R~~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

D

E

st





Neergelegd tsi gri~ `=w , s li ~~ R;Ciíiiena6 van Koophandel te AntWerperi, QA

Griffie 08 OKT 2013

Ondememingsnr : lenaming (voluit)

(verkort) :

Rechtsvorm : Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :

Tekst :

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 31/12/2012

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om mevrouw Aneta Gruzewska, wonende Oude baan 111 te 2910 Essen, te ontslaan ais zaakvoerder vanaf heden.

Van Hoof IVo

Zaakvoerder

0501.658.264

Anvo

Gewone commanditaire vennootschap

Moerkantsebaan 5 - 2910 Essen

Ontslag zaakvoerder

Bijlager MJ fret Belgisch-Staatsblad-=-17t10/201-3-

Op de laatste blz, van ~LûikB vermelden : Recto :Sam en hoe ddnígheid van dë instninteníérënde netarts, tïëtzij ~rsn ï1e persó(á)"n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/12/2012
ÿþr

ti

in



Mod POF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ue iielÎiE}e

var? :,±(3Cph?.r7dWi iN ,4riueru('IT, op ~ u Nuy. ?

2 ~~

GrifFie "

Zetel : Moerkantsebaan 5 - 2910 Essen

, (volledig adres)

Onderwerpien) akte : Oprichting

Tekst :

Uittreksel uit de oprichtingsakte dd 08/11/2012

De ondergetekenden

Van Hoof Ivo, wonende te Moerkantsebaan 5 te 2910 Essen,

- Antoine Caroline, wonende te Moerkantsebaan 5 te 2910 Essen,

- Janssens Frank, wonende te Oude Baan 111 te 2910 Essen,

Gruzewska Aneta, wonende te Oude Baan 111 te 2910 Essen,

verklaren hierbij een gewone commanditaire vennootschap op te richten onder de naam Anvo

Beherende vennoot - Stille vennoot

De heer Van Hoof Ivo, woonachtig te Moerkantsebaan 5 te 2910 Essen en Gruzewska Aneta, woonachtig te Oude Baan 111 te 2910 Esseb nemen deel aan de oprichting als beherende vennoot;

Mevrouw Antoine Caroline, woonachtig te Moerkantsebaan 5 te 2910 Essen en Janssens Frank, woonachtig te Oude Baan 111 te 2910 Essen nemen deel aan de oprichting als stille vennoot voor de duur van de vennootschap

I. STATUTEN

TITEL I - NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

Artikel een - NAAM

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een Gewone Commanditaire

Vennootschap.: Anvo.

,

Artikel twee - ZETEL ' De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2910 Essen, Moerkantsebaan 5.

Bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder kan de maatschappelijke zetel verplaatst worden zonder statutenwijziging.

Elke wijziging van de maatschappelijke zetel zal door het bestuur bekendgemaakt worden in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad

De vennootschap kan, door eenvoudige beslissing van het bestuur, administratieve zetels, bijkantoren, uitbatingzetels, opslagplaatsen, vertegenwoordigingen of agentschappen oprichten in België of in het buitenland.

Op de laatste blz, van LurkB vermeidÀn : >zéc¬ ó.-: iJáarn en inecfànighikf van de instrumenterendé notaris, fiôtz i van áe3 persó(cí}n(ën)-`

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

Ondernemingsnr Benaming (voluit) : Anvo

(verkort) :

Rechtsvorm

Gewone commanditaire vennootschap

0501_658.264

magen-bij-het Seigiseh 6taatsb}ad- 11fi2t20i2-- Annexes-du-Moniteurtiele

11_t t(, G - vervolg

Mod PDF 11.1

Artikel drie - DOEL

Uitbaten van een marktkraam voor verkoop van dranken en voedingswaren allerhande.

Aan- en verkoop van dranken, kleine snacks zowel detail als groothandel.

Aan- en verkoop, de verwerking, de bereiding, de groot- en kleinhandel, de im- en export, van allerhande vlezen, vleesproducten en vleeswaren alsook de afgeleiden en aanverwanten ervan, alsook van allerhande kazen en zuivelproducten.

Uitbaten van café, kantine, taverne of een andere horecazaak, ook door een gerant in plaats te zetten.

Het uitoefenen van alle traiteurs- en restaurateurverrichtingen, de bereiding van schotels en maaltijden, de bereiding van industriële maaltijden, het bewaren ervan.

Huur en verhuur van kramen, organisatie van festiviteiten.

De aankoop en verkoop van alle bebouwde en onbebouwde onroerende goederen en de bemiddeling bij dergelijke operaties. Het oprichten, het aanpassen, het herstellen voor eigen rekening of als promotor voor rekening van derden, ten titel van aanneming van alle gebouwen en constructies, het verkavelen, uitrusten en tot waarde brengen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende goederen voor eigen rekening of voor rekening van derden. Het in eigendom behouden en uitbaten van alle bebouwde en onbebouwde onroerende goederen, het huren, verhuren, onderverhuren of onderhuren, beheren voor eigen rekening of voor rekening van derden van aile bebouwde en onbebouwde onroerende goederen. Alle studies en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten en alle roerende goederen en rechten, welke daaruit

voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en de onderhuur, de rechtstreekse uitbating of in regie, de ruiling, de verkoop, de onroerende financieringshuur, en in het algemeen alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen. Het beheren van onroerend en roerend vermogen onder meer door het verwerven en valoriseren van alle patrimoniumbestanddefen, zowel roerende als onroerende, materiële als immateriële, het nemen van participaties in ondernemingen en bezittingen, dit alles in de breedste zin, zodat alles kan gedaan worden dat het veilig beheer, de opbrengst en de groei van een patrimonium kan ten goede komen. Het afbreken voor eigen rekening van alle mogelijke roerende en onroerende goederen eventueel uit te voeren door derden.

Het verlenen van opstalrecht aan derden op de gronden in eigendom van de vennootschap voor het bouwen van onroerende goederen.

Het verrichten van alle studies en het uitwerken van alle ontwerpen ook voor rekening van derden en verlenen van adviezen in verband met bovengemelde activiteiten, alsmede het uitbaten van een studiebureau. Het verlenen van managementadvies en gekoppeld daaraan het verstrekken van diensten van informatieve, financiële, administratieve en organisatorische aard.

De aan- en verkoop van producten, fabricaten, haiffabricaten en materialen welke direct of indirect betrekking hebben op de bouw van onroerende goederen alsmede de bemiddeling ervan. Het afsluiten van alle verzekeringscontracten en het optreden als bemiddelaar bij het afsluiten van verzekeringscontracten, leningen en beleggingscontracten.

Dit zowel in binnen- als buitenland, zowel rechtstreeks voor eigen rekening als hoofdhandelaar en als agent,

Zij mag zicht voor derden borg stellen of aval verlenen, voorschotten of kredieten toestaan, hypothecaire en andere waarborgen verstrekken.

Het huren en verhuren van voertuigen, personenwagens en alle rollend materieel,

Het beheren van bedrijven, onder meer door het uitvoeren van, of het deelnemen in de organisatie, herstructurering of leiding, het geven van adviezen op technisch, commercieel, juridisch en financieel gebied, het verstrekken van advies inzake bedrijfsbeheer, management en in het algemeen consultancy, dit alles in de breedste zin, zodat alles kan gedaan worden dat het ontslaan, de uitbating, de groei en het welzijn van een onderneming en de belangen van haar eigenaars en betrokkenen kan ten goede komen. Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of ondernemingen. Het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt en /of waarin ze geen participatie heeft, het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

f

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

$ijiagen bij-betBeig'rschStaatsbiad 11f12f2012 1Aridexës -titi 1Vlisniiëü'r'"bêle

tzti~ - vervolg ModPIDF 11.1

Zij mag door alle middelen belangen nemen in zaken, ondernemingen en vennootschappen, met identiek, analoog of samenhangend doel, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen te bezorgen of de afzet van haar producten in de hand te werken, zelfs met hen te fusioneren.

Voorafgaande opsomming is enkel verklarend en niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin geïnterpreteerd te worden.

Artikel vier - DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te beginnen vanaf 8 november 2012.

Alle activiteiten in naam van de vennootschap zullen met terugwerkende kracht vanaf 1 november

2012 rechtsgeldig in naam van de vennootschap kunnen worden gedaan,

TITEL ll - KAPITAAL - DEELBEWIJZEN

Artikel vijf- MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op een bedrag van duizend (1.000,00) Euro,

vertegenwoordigd door 100 deelbewijzen zonder bepaling van de nominale waarde. Het kapitaal

wordt volledig volstort op rekeningnummer 1444097304-07.

Op deze deelbewijzen is ais volgt ingeschreven en ze zijn als volgt volstort

1) De heer Van Hoof ivo, woonachtig te Moerkantsebaan 5 te 2910 Essen, vijfentwintig (25) deelbewijzen te onderschrijven voor tweehonderdvijftig (250,00) Euro.

2) Mevrouw Antoine Caroline, woonachtig te Moerkantsebaan 5 te 2910 Essen, vijfentwintig (25) deelbewijzen te onderschrijven voor tweehonderdvijftig (250) Euro.

3) De heer Janssens Frank, woonachtig te Oude Baan 111 te 2910 Essen, vijfentwintig (25) deelbewijzen te onderschrijven voor tweehonderdvijftig (250,00) Euro.

4) Mevrouw Gruzewska Aneta, woonachtig te Oude Baan 111 te 2910 Essen, vijfentwintig (25) deelbewijzen te onderschrijven voor tweehonderdvijftig (250) Euro.

TITEL Ill - BESTUUR

Artikel negen - HET BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder

Wordt aangesteld als zaakvoerder : de heer Van Hoof Ivo, Moerkantsebaan 5 te 2910 Essen en

Gruzewska Aneta, Oude Baan 111 te 2910 Essen.

De duur van de functie van zaakvoerder is onbegrensd.

De andere zaakvoerders worden benoemd door de Algemene Vergadering der vennoten, bij

eenvoudige meerderheid der stemmen, voor een termijn van onbepaalde duur en zijn ten alle tijde

door haar herroepbaar.

Het mandaat van de aftredende zaakvoerder(s) is beëindigd onmiddellijk na de Algemene

Vergadering die overgegaan is tot de herverkiezing.

TITEL IV - ALGEMENE VERGADERING DER VENNOTEN

Artikel dertien - TIJDSTIP - PLAATS

De gewone Algemene Vergadering der vennoten zal van rechtswege plaatsvinden op tweede donderdag van de maand juni van elk jaar, om 20.00u en voor het eerst in 2014.

Indien deze dag een feestdag is, zal de Algemene Vergadering plaatsvinden op de eerstvolgende werkdag,

Een buitengewone Algemene Vergadering kan bovendien worden bijeengeroepen door de zaakvoerder(s) volgens de vormen voorzien door de wet telkens wanneer het maatschappelijk belang dit vereist; de bijeenroeping is verplicht op aanvraag door de vennoten die samen één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, In dit geval dient zij te worden bijeengeroepen binnen de maand na de aanvraag.

De oproeping tot een buitengewone Algemene Vergadering geschiedt bij de door het Wetboek van Vennootschappen voorziene methoden en binnen de door het Wetboek van Vennootschap voorziene termijnen.

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van do perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

t.l M.- vervolg Med PDF 11.1

TITEL V - BOEKJAAR - BALANS - BESTEMMING VAN HET RESULTAAT

Artikel achttien - MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR

Het boekjaar vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

II. OVERGANGSBEPALINGEN

De eerste Algemene Vergadering is vastgesteld op donderdag 12 juni 2014.

Het eerste boekjaar vangt aan op heden en zal worden afgesloten op 31 december 2013.

III. BESTUUR



Op dit ogenblik heeft de zaakvoerder beslist om overeenkomstig het artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, alle verbintenissen afgesloten in naam van onderhavige vennootschap in oprichting over te nemen.

Bijgevolg, worden de ondertekenaars, stille vennoten, van deze verschillende verbintenissen ontslagen van elke verantwoordelijkheid in hoofde van het afsluiten van deze verbintenissen.

IV. KOSTEN

De partijen verklaren dat het bedrag der kosten, uitgaven en vergoedingen of lasten, onder welke vorm dan ook die ten laste vallen van de vennootschap

V. VOLMACHT

Bijzondere volmacht, met recht van substitutie, wordt verleend aan Guido De Maeyer, als zaakvoerder van de BVBA Boekhoudkantoor De Maeyer - Van Bave! Beliestraat 110 te 2910 Essen, teneinde het nodige te doen voor registratie dezer akte bij het bevoegde registratiekantoor, voor de inschrijving en eventuele toekomstige wijzigingen van de vennootschap in de kruispuntbank Ondernemingen en bij de bevoegde diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

VI. BURGERLIJKE STAAT

De ondergetekenden controleren de officiële stukken van de burgerlijke stand, certifiëren de namen voornamen, plaatsen en geboortedata van de comparanten op onderhavige akte.

WAARVAN AKTE

Oprichtingsakte, opgemaakt in 5 exemplaren op 8 november 2012.

Tegelijk neergelegd: oprichtingsakte dd 08/11/2012

Van Hoof Ivo

zaakvoerder

Gruzewska Aneta

zaakvoerder

9

Vaar-behouden

aan het

Belgisch Staatsblad









Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de pereo(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
ANVO

Adresse
MOERKANTSEBAAN 5 2910 ESSEN

Code postal : 2910
Localité : ESSEN
Commune : ESSEN
Province : Anvers
Région : Région flamande