ANNELEEN VANDER ELSTRAETEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANNELEEN VANDER ELSTRAETEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 567.666.269

Publication

10/11/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

06-11-2014

Griffie

*14310508*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0567666269

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

ANNELEEN VANDER ELSTRAETEN

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor Anton Van Bael, geassocieerd notaris te Antwerpen op vijf november tweeduizend veertien, neergelegd ter registratie op het eerste registratiekantoor te Antwerpen 1; BLIJKT dat

1. De sub 4. nagemelde persoon een burgerlijke vennootschap heeft opgericht in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met de naam:  ANNELEEN VANDER ELSTRAETEN .

2. De vennootschap is gevestigd te 2920 Kalmthout, Kapellensteenweg 451.

3. Zij is opgericht voor onbepaalde duur, met dien verstande dat de vennootschap alle verrichtingen sedert één juli tweeduizend veertien namens haar aangegaan door de oprichter, bekrachtigt en voor haar rekening neemt.

4. De vennoot/oprichter is mevrouw VANDER ELSTRAETEN, Anneleen Edith Constant, wonende te 2920 Kalmthout, Kapellensteenweg 451 .

5. Het geplaatste kapitaal van de vennootschap achttienduizend zeshonderd euro bedraagt. Het is tot beloop van twaalfduizend vierhonderd euro gestort. Mevrouw Anneleen Vander Elstraeten, voornoemd, heeft zich verbonden het bedrag van zesduizend tweehonderd euro bij te storten.

6. Het kapitaal is gevormd door stortingen in geld.

7. Het boekjaar samenvalt met het kalenderjaar.

Het eerste boekjaar loopt uitzonderlijk van de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid

verwerft tot eenendertig december tweeduizend vijftien.

8. Omtrent het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en van het saldo na vereffening, de statuten volgende bijzondere bepalingen bevatten :

 Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt jaarlijks ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo, in voorkomend geval, vooreerst verminderd met de door de vergadering vastgestelde tantièmes, wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto actief, in geld of in effecten, onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

9. - Als zaakvoerder van de vennootschap is aangesteld: mevrouw VANDER ELSTRAETEN,

Anneleen, voornoemd.

De opdracht geldt voor onbepaalde duur en neemt een aanvang op de dag dat de vennootschap

rechtspersoonlijkheid verwerft.

Krachtens artikel 7.2 der statuten is aan haar volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend

Onderwerp akte :

Kapellensteenweg (Heide) 451 2920 Kalmthout

Oprichting

Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

Zij oefent deze bevoegdheid individueel uit.

- Als bijzondere mandataris, met recht van substitutie, aangesteld werd: de vennootschap  Stremersch Accountancy met maatschappelijke zetel te Bormtestraat 126, 9190 Stekene, ondernemingsnummer 0878.138.426, vertegenwoordigd door de heer Stremersch, Stefan, aan wie de macht verleend wordt, om het nodige te doen voor de inschrijving met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en voor haar registratie als BTWbelastingplichtige.

10. De vergadering besloten heeft geen commissaris te benoemen.

11. Het doel van de vennootschap als volgt in de oprichtingsakte nauwkeurig is omschreven :  De vennootschap heeft tot doel, in België en het buitenland, de uitoefening van het beroep van advocaat in naam en voor rekening van de vennootschap, hetzij alleen, hetzij met anderen, en het verrichten van alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals ondermeer het optreden als scheidsrechter, gerechtelijke mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten, het geven van cursussen en voordrachten en het publiceren van artikels en boeken, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit, met inachtname van de regels van de beroepsuitoefening opgelegd door de bevoegde orde van advocaten, onverminderd de toepasselijkheid van de Europese gedragscode, de reglementen van de algemene raad van de Vlaamse Vereniging der balie en van de betrokkene andere balies of erkende wettelijke professionele organisaties.

De vennoten, die allen lid dienen te zijn van een orde van advocaten, verbinden er zich toe hun volledige activiteit in gemeenschap te brengen en de daaruit volgende honoraria zullen geïnd worden door en voor de vennootschap.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen of vergemakkelijken.

Zij kan ook participeren in of op enige andere wijze deelnemen in of samenwerken met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze in de hand werken; zij mag bestuursmandaten waarnemen in zulke andere vennootschappen.

Het is de vennootschap verboden activiteiten van raadgever inzake vermogensbeheer uit te oefenen. De vennootschap kan hetzij alleen hetzij in samenwerking met anderen, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, elke roerende, onroerende, financiële of diverse verrichting doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met de uitoefening van het beroep of die zou kunnen bijdragen tot de verdere ontwikkeling ervan. De vennootschap kan alle verbintenissen aangaan, op om het even welke wijze alle roerende en onroerende goederen of rechten verwerven, toekennen, uitbaten en vervreemden doch uitsluitend in het kader van de uitbouw van een eigen patrimonium van roerende en/of onroerende goederen en/of rechten.

De vennootschap kan voorschotten, kredieten en leningen aangaan en toestaan, deelnemen in middelenvennootschappen voor het leveren van infrastructuur, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

12. De gewone algemene vergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede

zaterdag van de maand juni om negentien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag

gehouden.

Omtrent de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het

stemrecht de statuten geen bijzondere bepalingen bevatten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ANTON VAN BAEL  GEASSOCIËERD NOTARIS.-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD :

expeditie van de akte

Coordonnées
ANNELEEN VANDER ELSTRAETEN

Adresse
KAPELLENSTEENWEG 451 2920 KALMTHOUT

Code postal : 2920
Localité : KALMTHOUT
Commune : KALMTHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande