ANNE WILLEMSSENS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANNE WILLEMSSENS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 556.977.265

Publication

11/08/2014
ÿþmod 11.1

111111111!11,1.1tIlt111111111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

en" ,Ammorr



NEERGELEOD 8 1 -e- 2014

RECHT KOQPi-

AlJTVIEFYPEN, tifq. mEci iLLErI_

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Onclernerningsnr : 3 5-É) " 1-4 "9- 2_ 6

Benaming (voluit): ANNE WILLEMSSENS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Mechelsesteenweg 87

(volledig adres) 2500 Lier

Onderwerpien) akte: SPLITSING DOOR OPRICHTING VAN ZES NIEUWE VENNOOTSCHAPPEN

41 ANNE WILLEMSSENS BVBA

te 2600 Lier, Mechelsesteenweg 87

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, afdeling Mechelen.

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Frank Liesse, notaris te Antwerpen, op 24 juli 2014, dat:

1. Er werd beslist tot de splitsing van de naamloze vennootschap "GELU-IMMO", rechtspersonenregister, Antwerpen, afdeling Mechelen 0452.024.552, met zetel te 2500 Lier, Koning-Albertstraat 2 (de "Gesplitste Vennootschap) en aldus haar ontbinding zonder vereffening, waarbij het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen van de gesplitste vennootschap, werden gesplitst in zes (6) afzonderlijke delen die, bij wijze van inbreng in natura, respectievelijk zijn overgaan naar zes (6) afzonderlijke en nieuw opgerichte vennootschappen, te weten:

(1) de besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid "LUCK", met zetel te 2500 Lier, Koning-Albertstraat 2;

(2) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KORKIMMO", met zetel te 2500 Lier, Mamixdreef 40;

(3) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "YWVVS", met zetel te 2530 Boechout, Vredeborgstraeit 3;

(4) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ANNE WILLEMSSENS", met zetel te 2500 Lier, Mechelsesteenweg 87;

(5) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MALBAJU", met zetel te 2222 Heist-op-den-Berg (Itegem), Hanssenslaan 9 G;

(6) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NAFRE", met zetel te Volmolenstraat 5

bus 1,

samen de "Nieuwe Vennootschappen" en afzonderlijk de "Nieuwe Vennootschap".

De opgerichte vennootschappen nemen de verrichtingen die in hun naam zijn gesteld door de gesplitste

vennootschap sedert 31 december 2013 boekhoudkundig voor hun rekening.

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ANNE WILLEMSSENS", voornoemd, werd opgericht en de statuten van deze vennootschap werden vastgesteld waaruit onder meer volgende ' bijzonderheden blijken:

1. Rechtsvorm - naam: De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een' besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft met als naam: "ANNE WILLEMSSENS".

2. Zetel: De zetel is gevestigd te Lier, Mechelsesteenweg 87,

3. Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehoridercienzevenduizend honderddrieënvijftig euro veertien cent (¬ 207.153,14).

4. Gestorte bedraq: Tweehonderdenzevenduizend honderddrieënvijftig euro veertien cent (¬ 207.153,14).

5. Samenstelling: Door inbreng in nature.

6. Conclusies verslag bednifsrevisor: "25, BEe_LI17

---~ --------- ---- --------- -

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De inbreng in nature n.a.v, de oprichting van Anne Willemssens BVBA, bestaat uit een deel van de activa en passive verbonden aan de exploitatie van Gelu-Immo NV zoals opgenomen in haar staat van activa en passive per 30 december 2013 die aan Anne VVillemssens BVBA werden toebedeeld overeenkomstig het splitsingsvoorstel. De activa worden ingebracht voor een totale waarde van 282.504,22 euro.

Ber het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bederevisoren inzake inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature;

b) de beschrijving van de inbreng ln nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering

bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering

leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven

aandelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is.

Deze inbreng zal worden vergoed door de uitreiking van 97 nieuwe aandelen zonder vermelding van

nominale waarde aan de aandeelhouders van de inbrengende vennootschap.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen

betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te WOMMELGEM

20 juni 2014

(getekend)

VAN HERCK & C° BEDRIJFSREVISOREN CVBA

Vertegenwoordigd door

Bart Jorens

Bednifsrevisora

7. Boeklaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december. Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op 31 december 2015.

8. Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel.

9. Verdeling vereffeningsaldo: Na betaling van aile schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het liquidatiesaldo onder de vennoten rekening houdend met een gelijk recht per aandeel en rekening houdend met hun volstorting.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.,

111 Externe vertegenwoordiging: ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder; ook indien er meerdere zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen.

Iedere zaakvoerder kan gevolmachtigden aanstellen voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de betrokken zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

11 Commissarissen: Geen.

12., Ope De vennootschap heeft tot doel:

- het verwerven en beheren van onroerende goederen of zakelijke rechten daarop, in België of in het buitenland;

- het vormen en beheren van een roerend patrimonium bestaande uit lichamelijke of onlichamelijke roerende goederen;

- het huren, verhuren, in erfpacht of gebruik nemen van onroerende en/of roerende goederen;

- het deelnemen in vennootschappen, bedrijven of associaties door inbreng, participatie, voorschotten;

- het toestaan van leningen, kredietopeningen, kasvoorschotten aan derden (gereglementeerde bankfuncties of spaarkasfuncties niet inbegrepen);

- het waarnemen, bekleden en uitoefenen van mandaten en functies van bestuur en/of controle in en over vennootschappen of bedrijven, behorende tot de groep van aanverwante bedrijven en/of sectoren;

- het optreden als gevolmachtigde van derden;

- het verlenen van borgstellingen in voordeel van derden.

De vennootschap mag alle onroerende en roerende, industriële, commerciële en financiële verrichtingen doorvoeren die in verband staan met haar doel.

De vennootschap is bevoegd zonder uitzondering alle handelingen te verrichten die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderlijk zijn,

Zij zal zelfs mogen deelnemen aan de bedrijvigheden van andere vennootschappen met hetzelfde, een gelijkaardig of een verwant doel, en dit door inbreng, fusie, opslorping, borgstelling of op gelijk welke andere wijze. Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

doel.

Op de laatste blz. van LA B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

De vennootschap mag aile operaties verwezenlijken welke ook de natuur of het karakter ervan is die rechtstreeks of onrechtstreeks de ontwikkeling van haar doel vergemakkelijkt,

Zij doet deze operaties hetzij voor eigen rekening en in haar naam hetzij voor rekening van derden of in naam van derden, of in deelneming met deze laatste. Zij mag deelnemen in aile vennootschappen, die hetzelfde doel of een aanverwant doel zouden hebben. Zij mag zich borg stellen voor deze vennootschappen, en in hun voordeel bedingen.

Participaties nemen onder aile vormen in andere vennootschappen en het aanvaarden en waarnemen van bestuursmandaten in andere vennootschappen.

13. Gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de eerste maandag van de maand juni om negen uur, indien die dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur. De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap.

De eerste wordt gehouden in het jaar 2016.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot een algemene vergadering noch voor de uitoefening van het stemrecht.

14. Volmachten: Nihil,

3. Werd benoemd als statutaire zaakvoerder voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar: mevrouw W1LLEMSSENS Anne Herman Eugenie Georges Marie, geboren te Lier op 1 december 1956, wonende te 2500 Lier, Mechelsesteenweg 87.

4. 1. De vergadering geteste vooreerst iedere bestuurder afzonderlijk met het formaliseren van deze Splitsing(sverrichting) op elk vlak en verleende de ruimste machtigingen aan iedere bestuurder, met bevoegdheid alleen op te treden, tot uitvoering van aile besluiten aangaande de Splitsing, zowel intern als extern tegenover derden, met inbegrip van de vertegenwoordiging van zowel de Gesplitste Vennootschap als de uit de Splitsing ontstane zes (6) Nieuwe Vennootschappen tegenover aile overheden, administraties, toezichthouders, en openbare ambtenaren, waaronder notarissen, griffiers en hypotheekbewaarders, en inzonderheid om de beslissingen aangaande de Splitsing concrete uitvoering te geven.

IL De vergadering gelaste op gelijke wijze iedere aangestelde zaakvoerder in de Nieuwe Vennootschappen met het formaliseren van deze Splitsing(sverrichting) op elk vlak wat betreft de daaruit ontstane Nieuwe Vennootschap waarin hij werd aangesteld en verleende de ruimste machtigingen aan elk van deze zaakvoerders tot uitvoering van aile voorgaande besluiten aangaande de Splitsing die de Nieuwe Vennootschap betreffen waarin hij werd aangesteld, zowel intern als extern tegenover derden, met inbegrip van de vertegenwoordiging van zowel de Gesplitste Vennootschap als de uit de Splitsing ontstane Nieuwe Vennootschap waarin hij is aangesteld, tegenover aile overheden, administraties, toezichthouders, en openbare ambtenaren, waaronder notarissen, griffiers en hypotheekbewaarders, en inzonderheid om de hoger genomen beslissingen aangaande de Splitsing en de oprichting daaruit van de Nieuwe Vennootschap waarin hij is aangesteld concrete uitvoering te geven.

De vergadering verleende verder aan iedere bestuurder afzonderlijk, met recht van indeplaatssteiling, een bijzondere volmacht om de Gesplitste Vennootschap te vertegenwoordigen bij aile belastingadministraties en aile sociale administraties (inclusief sociale secretariaten), alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de rechtbank van koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar aile verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de Gesplitste Vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

IV, De vergadering verleende verder ook aan aile hierna genoemde personen - bij afzonderlijke beslissing genomen voor elke Nieuwe Vennootschap en dit bovendien telkens na overleg en met uitdrukkelijke instemming van de belanghebbende aandeelhouder die de exclusieve begunstigde is van aile aandelen van de betreffende Nieuwe Vennootschap en die in dezelfde Nieuwe Vennootschap tevens is aangesteld als zaakvoerder - een bijzondere volmacht, met bevoegdheid alleen te handelen en met recht van indeplaatsstelling, om zowel de Gesplitste Vennootschap als de uit de Splitsing ontstane Nieuwe Vennootschap(pen) waarvoor hij als lasthebber is aangeduid, te vertegenwoordigen bij aile belastingadministraties en aile sociale administraties (inclusief sociale secretariaten), alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de rechtbank van koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar elle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de betreffende Nieuwe vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht, te weten:

werd(en) aangesteld als bijzondere lasthebber(s) voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ANNE WILLEMSSENS", voornoemd: de naamloze vennootschap "FINQ", rechtspersonen register Antwerpen, afdeling Antwerpen 0449.397.832, met zetel te 2600 Antwerpen (Berchem), Fruithoflaan 95 bus 28, en met vestiging te 2500 Lier, Leopoidplein 37, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers en in het bijzonder die van het kantoor "FINQ Lier" gevestigd te 2500 Lier, Leopoldplein 7;

VOOR UITTREKSEL (ondertekend)

Notaris Frank Liesse

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, verslag oprichter, verslag bedrijfsrevisor.

" &,--f V"cor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

-

Op de laatste hlz, van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

29/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.06.2016, NGL 25.08.2016 16468-0131-011

Coordonnées
ANNE WILLEMSSENS

Adresse
MECHELSESTEENWEG 87 2500 LIER

Code postal : 2500
Localité : LIER
Commune : LIER
Province : Anvers
Région : Région flamande