ANCHORAGE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANCHORAGE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.842.691

Publication

27/01/2015
ÿþ mod 11.1





Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

IIllI~uu~u~~u~~u~~~

1 19093*

Rechtbank van koophandel

Antweraen

15 JAN. 2015

afdeiGgiffitvverpen

Ondememingsnr :0832.842.691

Benaming (voluit) : Anchorage

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kontichstraat 33

2650 Edegem

Onderwerp akte :Statutenwijziging

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering gehouden voor geassocieerd notaris Yves: De Deken, te Antwerpen in zijn kantoor, op 19/12/2014, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

1. Beslissing dat het lopende boekjaar, dat is aangevangen op één januari tweeduizend veertien, wordt' verlengd tot dertig juni tweeduizend vijftien, waarna het boekjaar zal lopen van één juli van elk jaar tot dertig juni van het daaropvolgende jaar.

2. Beslissing dat de gewone algemene vergadering zal gehouden worden op 12 december om tien uur, en indien die dag een zaterdag, zondag of wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag.

3. Beslissing dat de gewone algemene vergadering gehouden wordt in de zetel van de vennootschap of' elke andere plaats inde gemeente waar de zetel gevestigd is, ais aangegeven in de oproeping, en dat de bijzondere en buitengewone algemene vergadering gehouden worden in de zetel van de vennootschap of elke, andere plaats in het land, als aangegeven in de oproeping.

4. Verplaatsing van de zetel van de vennootschap naar 2800 Mechelen, Vrouw van Mechelenstraat 4, met ingang van 1911212014.

5. Aanpassing van de artikels 3, 17, en 25 der statuten om deze in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen.

6. De geassocieerde notarissen Benoît De Cleene en Yves De Deken met standplaats te Antwerpen' werden, met recht om afzonderlijk te handelen, gemachtigd om [de gecoördineerde tekst van de statuten op te; maken en] zorg te dragen voor de formaliteiten van openbaarmaking.

Bovendien werd bijzondere volmacht verleend, teneinde alle formaliteiten te vervullen bij de griffies en/of' ondememingsloketten, en bij de administratie van de BTW, inzake de wijziging van inschrijving van de vennootschap, aan KDCA, te 2220 Heist-op-den-Berg, Heist-Goorstraat 49 bus 1, vertegenwoordigd door de heer Karl De Coux, met recht van substitutie,

Yves De Deken, Geassocieerd notaris

Samen hiermee neergelegd: afschrift akte * coördinatie statuten

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handteken[ng

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

27/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 12.06.2012, NGL 21.09.2012 12571-0425-013
27/01/2011
ÿþ roua 2.0

"il ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergefegd fer griffie van de Rechfbcnk Von Koophandel te Annverpert, op

Griffie ~ riAI$:'Y0n

f

1 1

" 1103AA00*

be

a

t3a

st~

Ondernemingsnr : t ? g.. 84 6

Benaming

(voluit) : ANCHORAGE

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Kontichstraat 33 te 2650 Edegem

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Rita HEYLEN te Heist-op-den-Berg op veertien januari tweeduizend en elf,

DAT:

1) ER DOOR :

De heer TOCH Herman Maurice, wonende te 2650 Edegem, Kontichstraat 33, echtgescheiden.

Een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht.

2)NAAM:ANCHORAGE

3) ZETEL : te 2650 Edegem, Kontichstraat 33

4) DOEL : De vennootschap heeft tot doel, zowel in binnenland als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in samenwerking met derden:

-Markt- en opinieonderzoekbureau: het onderzoek naar de omvang van de markt voor bepaalde producten, de ontvangst en de bekendheid van producten en koopgewoonten, met het oog op de verkoopbevordering en de ontwikkeling van nieuwe producten. De statistische analyses van de resultaten van het onderzoek.

-Consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemde gebieden.

-Alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties op het vlak van algemeen bedrijfsbeheer, organisatie en planning, prijsbepaling, budgettaire en financiële aangelegenheden, commerciële en promotionele activiteiten, en marketing.

-Het inrichten van seminaries, het geven van lessen, het verlenen van consultaties, het verstrekken van adviezen en uitvoeren van studies ten diensten van het bedrijfsleven en de overheid en iedereen die hierom zou kunnen verzoeken.

-Het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen van management en bedrijfsvoering, marketing, de uitbating en het beheer van bedrijven in het algemeen.

-Het voor eigen rekening aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend en onroerend vermogen. Zo kan de vennootschap onroerende goederen bouwen, renoveren, kopen en verkopen, huren en verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen verrichten die daarmee verband houden. De vennootschap kan als waarborg voor eigen verbintenissen en voor verbintenissen van derden borg staan, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011- Annexes du Moniteur belge

27/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

het ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via de verschillende media

5) DUUR : De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

6) KAPITAAL-AANDELEN : Het kapitaal van de vennootschap wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd (18.600) euro, vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met elk een fractiewaarde van één/honderdste zesentachtigste van het geplaatst kapitaal.

Op deze aandelen wordt door de oprichter ingeschreven zoals hierna wordt uiteengezet:

De heer TOCH Herman Maurice voornoemd, brengt in in speciën achttienduizend zeshonderd (18.600) euro, onderschreven in honderd zesentachtig (186) aandelen

TOTAAL: HONDERD ZESENTACHTIG (186) aandelen

Voormelde inbreng werd volgestort ten belope van twaalfduizend vierhonderd (12.400) euro.

7) BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders al of niet vennoten; zij worden benoemd door de algemene vergadering, die hun aantal en de duur van hun mandaat bepaalt.

Werd benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder:

De heer TOCH Herman, voornoemd.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft ieder vennoot individueel de onderzoeks- en

controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant.

8) BEVOEGDHEID : De zaakvoerder is bevoegd om aile handelingen van beheer en beschikking te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder, alleen optredend, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder

9) BOEKJAAR : Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar vangt aan vanaf heden, en zal eindigen op éénendertig december tweeduizend en elf.

10) ALGEMENE VERGADERING : De jaarlijkse gewone algemene vergadering der vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op 12 juni om tien (10.00) uur.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in tweeduizend en twaalf.

11) WINSTVERDELING : Het batig overschot der resultatenrekening na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekeningen, maakt de nettowinst uit. Van deze winst wordt tenminste ééntwintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan, zal worden gereserveerd.

12) ONTBINDING EN VEREFFENING : De vennootschap blijft na ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter, dan wel bij een besluit van de algemene vergadering plaats heeft, van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van de stemmen een of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

~"

e~ ' " , Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders beslist.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Rita HEYLEN

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011- Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hefzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ANCHORAGE

Adresse
KONTICHSTRAAT 33 2650 EDEGEM

Code postal : 2650
Localité : EDEGEM
Commune : EDEGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande